• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Tutustu Andalusian helmiin autolla

 • Kiertomatkat
 • 9 tai 10 yötä
 • Espanja
Uusi
hinta alkaen € 829,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tutustumismatkalla Andalusiassa. Sisältää 9 tai 10 yötä neljässä kohteessa, aamiaiset, lennot ja vuokra-auton.

Bienvenido en Andalucia! Lähdet aurinkoiselle kiertomatkalle Etelä-Espanjaan, jossa sinua odottaa kiehtovia historiallisia kaupunkeja, suussasulavia tapaksia ja vaikuttavaa kulttuuriperintöä. Vierailet Málagassa, Sevillassa, Córdobassa ja Granadassa, jotka kuuluvat ainakin meidän mielestä Andalusian kauneimpien kaupunkien joukkoon. Jokaisella Andalusian helmellä on oma tunnelmansa, erikoisuutensa ja perintönsä. Matkusta rytmikkääseen Andalusiaan ja tutustu alueen kohokohtiin omassa rauhassa vuokra-auton ratin takaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Hotel Guadalmedinassa****
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Las Casas de La Juderíassa****
 • 2 yön majoitus Hotel Posada de Vallinassa
 • 2 yön majoitus Hotel Maciá Real de la Alhambrassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Andalusian kiertomatka

Ainutlaatuisen kiertomatkan aikana kierrät Andalusian kauniissa helmissä ja rakastut paikalliseen elämäntyyliin, tapaksiin ja kiehtoviin historiallisiin kohteisiin. Tulet huomaamaan, että Andalusia ei ole pelkästään aurinkoinen, vaan täynnä rentoa tunnelmaa, maurilaista arkkitehtuuria ja kapeita kujia, jotka johdattavat sinut suloisille aukioille. Matkustat tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla maalauksellisesta kaupungista toiseen, ja matkan aikana pääset ihastelemaan ihanaa rannikkomaisemaa. Autenttista tunnelmaa henkivässä Andalusiassa hyppäät uuteen seikkailuun ja rytmeihin. Milloin lähdetään?

Alla on 9 yön matkasuunnitelma. Jos haluat kuitenkin lähteä 10 yön matkalle, majoitut tällöin yhden ylimääräisen yön Sevillassa.

 1. Päivä 1 & 2: Málaga

  Tervetuloa Málagaan, Costa del Solin helmeen. Noudat vuokra-autosi lentokentältä, minkä jälkeen suuntaat hotellillesi. Málagassa ja sen lähiympäristössä mahdollisuudet ovat loputtomat ja sinulla onkin vapaus tehdä omat matkasuunnitelmasi. Haluatko nauttia olostasi hiekkarannalla? Onnistuu. Entä miltä kuulostaisi tutustua Málagan historialliseen keskustaan, lähteä kiertelemään kaupungin museoissa tai istahtaa terassille herkuttelemaan tapaksilla? Kaikki on Málagassa mahdollista. Lähde kulkemaan kaupungin satamalle ja haista ilmassa grillattujen sardiinien tuoksu. Suuntaa Gibralfaron kukkulan huipulle, ihastele näkymiä merelle sekä Alcazaban linnoitukselle ja päätä, mitä haluat seuraavaksi kokea Málagassa. Maalauksellinen kaupunki tarjoaa nimittäin lukemattomasti tekemistä ja näkemistä.

  Hotel

  Hotel Guadalmedina****

  • Hotelli
  • Málaga, Espanja
  Hotel

  Neljän tähden Hotel Guadalmedina on sisustettu moderneilla huonekaluilla sekä kirkkailla väreillä muodostaen viihtyisän ilmapiirin. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Málagan vanhastakaupungista sekä noin 850 metrin päässä Calle Larios -kadulta, jossa sijaitsee useita putiikkeja ja baareja. Mercado Central de Atarazanas -ruokamarkkinat sijaitsevat noin 600 metrin päässä.

  Lue lisää
  • +4
 2. Päivä 3 & 4: Sevilla

  Seuraavana matkaohjelmassa on Andalusian pääkaupunki, Sevilla, jonne ystävälliset paikalliset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Tulet huomaamaan, että kaupungissa on monia naapurustoja, joista jokaisella on oma luonteensa ja tunnelmansa. Keskustassa vaikutut kauniista katedraalista ja sen kellotornista, La Giraldasta, sekä Alcázarista. Juutalaiskortteleilla taas ihastut valkoisena hohtaviin taloihin ja kapeisiin kujiin, joita pitkin kulkee huumaavia mausteiden ja teen tuoksuja. Autenttista sevillalaista tunnelmaa kohtaat La Macarenassa, joka on myös täydellinen paikka nauttia tapaksista vanhoissa tavernoissa paikallisten seurassa. Kävele pitkin Guadalquiviriä ja ylitä joki Sevillan salattuun helmeen, Trianaan. Alue on flamencon keskus, joka loistaa värikkäillä taloillaan ja autenttisilla baareillaan. Trianassa maistat erinomaista paellaa, ihastut mudéjarilaiseen arkkitehtuuriin ja värikkäisiin azulejo-laattoihin sekä kuulet rytmikästä kitaransoittoa missä ikinä kuljetkin. Sevilla tulee hurmaamaan sinut varmasti!

  Hotel Las Casas de la Judería

  Hotel Las Casas de La Judería****

  • Hotelli
  • Sevilla, Espanja
  Hotel Las Casas de la Judería

  Neljän tähden Hotel Las Casas de La Juderíalla on keskeinen sijainti Sevillassa. Lomasi aikana pääset nauttimaan hotellin viihtyisästä ympäristöstä, joka koostuu pienistä kujista terasseineen. Hotellin viihtyisältä sisäpihalta löydät niin mukulakivikatuja, roomalaisaikaisia patsaita kuin myös antiikkihuonekaluja. Hotellissa on kaksi ravintolaa, pianobaari, sisäuima-allas sekä kattoterassilla sijaitseva ulkouima-allas, josta on upeat maisemat Sevillaan.

  Lue lisää
  • +5
 3. Päivä 5 & 6: Córdoba

  Sevillasta hurautat vuokra-autollasi kulttuurillisesti merkittävään Córdobaan, joka keskiajalla oli yksi Euroopan tärkeimmistä kaupungeista. Vuosisatojen ajan juutalaiset, kristityt ja maurit elivät Córdobassa sulassa sovussa työskennellen yhdessä. Tuolloin erityisesti islamilainen kulttuuri kukoisti, mistä hyvänä esimerkkinä toimii vaikuttava La Mezquita. Alun perin moskeijaksi rakennettu valtava katedraali loistaa vieläkin autenttista lumoaan. La Mezquitan vierestä löydät suuren juutalaiskorttelin kapeine kujineen, valkoisine taloineen ja piilotettuine aukioineen. Córdobassa pystyt tietysti myös maistamaan paikallisia ruoka-aarteita vanhoissa tavernoissa, kuulemaan flamencoa sekä nauttimaan iltaisin kauniisti valaistuista historiallisista kaduista. Muistathan myös kulkea Córdoban roomalaisella sillalla, jossa on kuvattu myös Game of Thrones -sarjaa. Korkeammalta kaupungista löydät Plaza de Tendillasin, josta löydät useita putiikkeja, baareja ja ravintoloita. Plaza de la Correderalta taas löydät paljon viihtyisiä terasseja. Muista myös vierailla keskiaikaisella Alcázar de los Reyes Cristianosin linnalla, joka sijaitsee lähellä La Mezquitaa.

  patio2

  Hotel Posada de Vallina

  • Hotelli
  • Córdoba, Espanja
  patio2

  Hotel Posada de Vallina sijaitsee Barrio de la Juderíassa noin 500 metrin päässä Alcázar de los Reyes Cristianosilta sekä noin 100 metrin päässä Puente Romano -sillalta. Hotellirakennus on peräisin keskiajalta ja hotelli onkin onnistunut säilyttämään rakennuksen viehättävän historiallisen tunnelman. Sanotaan, että Kristoffer Kolumbus olisi yöpynyt yhdessä hotellin huoneista, sillä hotelli toimi hänen elinaikanaan majatalona. Hotellissa nautit olostasi historiallisessa ympäristössä, jonka takapihana toimii Córdoba.

  Lue lisää
  • +2
 4. Päivä 7 - 9: Granada

  Granada on historiansa aikana ihastuttanut matkailijoita ympäri maailmaa viehättävyydellään, punaisilla auringonlaskuillaan ja ainutlaatuisilla maurivaikutteillaan. Kaupungilla on paljon tarjottavana, eikä ole ihanampaa kuin nauttia lämpimistä Andalusian illoista flamencon rytmien tahdittamana ja perinteisistä tapaksista nauttien. Käy ihailemassa kukkulalla sijaitsevaa kaunista Alhambraa, entistä maurien kuninkaiden palatsia, jonka laelta on upeat näkymät Albayzínin sokkeloisille arabikortteleille. Lähde kiertelemään paikallisen romaniyhteisön asuttamaa Sacromonten naapurustoa, jossa pääset kulkemaan luola-asuntojen reunustamia, kukkulalle johtavia jyrkkiä kujia. Hurmaannu Granadan eläväisestä kulttuurista ja taustalla soivasta kitaransoitosta.

  Swimming Pool

  Hotel Maciá Real de la Alhambra

  • Hotelli
  • Granada, Espanja
  Swimming Pool

  Neljän tähden Hotel Maciá Real de la Alhambra sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Granadan ydinkeskustasta. Hotellilla on uima-allas, ravintola ja kaikissa tiloissa toimiva maksuton Wi-Fi. Granadan vierailusi aikana pääset myös ihastelemaan kaupunkia tarjoukseen sisältyvällä kaupunkikieroksella. Saat kierroksesta lisätietoa saapuessasi hotellille.

  Lue lisää
  • +5
 5. Päivä 10: Málaga

  Palaat takaisin lomasi alkukohteeseen, Málagaan. Valitettavasti lomasi tekee pian loppuaan, mutta pääset sitä ennen vielä nauttimaan Málagan hiekkarannoista, museoista ja ostosmahdollisuuksista. Nauti vielä viimeisen kerran tapaksia ja sangriaa, ja muistele ikimuistoisen matkan tapahtumia. Salud y hasta la próxima!

  Hotel

  Hotel Guadalmedina****

  • Hotelli
  • Málaga, Espanja
  Hotel

  Neljän tähden Hotel Guadalmedina on sisustettu moderneilla huonekaluilla sekä kirkkailla väreillä muodostaen viihtyisän ilmapiirin. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Málagan vanhastakaupungista sekä noin 850 metrin päässä Calle Larios -kadulta, jossa sijaitsee useita putiikkeja ja baareja. Mercado Central de Atarazanas -ruokamarkkinat sijaitsevat noin 600 metrin päässä.

  Lue lisää
  • +4

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Ford Fiesta, Nissan Micra, Seat Ibiza tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Andalusian itsehallintoalueella puhutaan espanjaa, mutta englannilla
pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen