Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Tutustu Andalusian helmiin autolla

 • Kiertomatkat
 • 9 tai 10 yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 1.219,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustumismatkalla Andalusiassa. Sisältää 9 tai 10 yötä neljässä kohteessa, aamiaiset, lennot ja vuokra-auton.

Bienvenido en Andalucia! Lähdet aurinkoiselle kiertomatkalle Etelä-Espanjaan, jossa sinua odottaa kiehtovia historiallisia kaupunkeja, suussasulavia tapaksia ja vaikuttavaa kulttuuriperintöä. Vierailet Málagassa, Sevillassa, Córdobassa ja Granadassa, jotka kuuluvat ainakin meidän mielestä Andalusian kauneimpien kaupunkien joukkoon. Jokaisella Andalusian helmellä on oma tunnelmansa, erikoisuutensa ja perintönsä. Matkusta rytmikkääseen Andalusiaan ja tutustu alueen kohokohtiin omassa rauhassa vuokra-auton ratin takaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Hotel MS Maestranzassa****
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Pasarelassa
 • 2 yön majoitus Eurostars Conquistadorissa****
 • 2 yön majoitus Hotel Maciá Real de la Alhambrassa
 • 1 yön majoitus Hotel MS Maestranzassa****
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Andalusian kiertomatka

Ainutlaatuisen kiertomatkan aikana kierrät Andalusian kauniissa helmissä ja rakastut paikalliseen elämäntyyliin, tapaksiin ja kiehtoviin historiallisiin kohteisiin. Tulet huomaamaan, että Andalusia ei ole pelkästään aurinkoinen, vaan täynnä rentoa tunnelmaa, maurilaista arkkitehtuuria ja kapeita kujia, jotka johdattavat sinut suloisille aukioille. Matkustat tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla maalauksellisesta kaupungista toiseen, ja matkan aikana pääset ihastelemaan ihanaa rannikkomaisemaa. Autenttista tunnelmaa henkivässä Andalusiassa hyppäät uuteen seikkailuun ja rytmeihin. Milloin lähdetään?

Alla on 9 yön matkasuunnitelma. Jos haluat kuitenkin lähteä 10 yön matkalle, majoitut tällöin yhden ylimääräisen yön Sevillassa.

Reitti

Päivä 1 & 2: Málaga

Tervetuloa Málagaan, Costa del Solin helmeen. Noudat vuokra-autosi lentokentältä, minkä jälkeen suuntaat hotellillesi. Málagassa ja sen lähiympäristössä mahdollisuudet ovat loputtomat ja sinulla onkin vapaus tehdä omat matkasuunnitelmasi. Haluatko nauttia olostasi hiekkarannalla? Onnistuu. Entä … Lue lisää

Hotel MS Maestranza

Päivä 3 & 4: Sevilla

Seuraavana matkaohjelmassa on Andalusian pääkaupunki, Sevilla, jonne ystävälliset paikalliset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Tulet huomaamaan, että kaupungissa on monia naapurustoja, joista jokaisella on oma luonteensa ja tunnelmansa. Keskustassa vaikutut kauniista katedraalista ja… Lue lisää

Hotel Pasarela Sevilla

Päivä 5 & 6: Córdoba

Sevillasta hurautat vuokra-autollasi kulttuurillisesti merkittävään Córdobaan, joka keskiajalla oli yksi Euroopan tärkeimmistä kaupungeista. Vuosisatojen ajan juutalaiset, kristityt ja maurit elivät Córdobassa sulassa sovussa työskennellen yhdessä. Tuolloin erityisesti islamilainen kulttuuri kuk… Lue lisää

Eurostars Conquistador

Päivä 7 - 9: Granada

Granada on historiansa aikana ihastuttanut matkailijoita ympäri maailmaa viehättävyydellään, punaisilla auringonlaskuillaan ja ainutlaatuisilla maurivaikutteillaan. Kaupungilla on paljon tarjottavana, eikä ole ihanampaa kuin nauttia lämpimistä Andalusian illoista flamencon rytmien tahdittamana j… Lue lisää

Hotel Maciá Real de la Alhambra

Päivä 10: Málaga

Palaat takaisin lomasi alkukohteeseen, Málagaan. Valitettavasti lomasi tekee pian loppuaan, mutta pääset sitä ennen vielä nauttimaan Málagan hiekkarannoista, museoista ja ostosmahdollisuuksista. Nauti vielä viimeisen kerran tapaksia ja sangriaa, ja muistele ikimuistoisen matkan tapahtumia. Salud… Lue lisää

Hotel MS Maestranza
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköintimaksut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 319,00 - € 344,00

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Andalusian itsehallintoalueella puhutaan espanjaa, mutta englannilla
pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen