• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Malta ja Gozo autoillen

Aurinkomatkat 7, 10 tai 14 yötä Malta

per henkilö alkaen € 549,00
perustuen 2 henkilöön

Lähde kiertomatkalle kahdelle Välimeren kauniille saarelle! Sisältää 7, 10 tai 14 yön majoitukset, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Loma Välimeren äärellä odottaa! Malta ja Gozo tarjoilevat oivat puitteet tälle lomamatkalle, jonka aikana pääset kiertämään autolla upeissa maisemissa. Molemmilla saarilla on helppoa päästä lomatunnelmaan, ja autolla huristellessasi voit nauttia mahtavasta vapauden tunteesta. Suuntaa auto kohti hurmaavia pikkukyliä, kulttuuria täynnä olevia kaupunkeja ja pysähdy ihastelemaan vasten rantakallioita iskeytyviä aaltoja. Luvassa on mahtava matka Välimeren kahdelle kauniille saarelle, joten milloin lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 4 tai 6 yön majoitus The District Hotelissa (Malta)
 • 5, 6 tai 8 yön majoitus Villagg Tal Fanalissa (Gozo)
 • Kahvi ja kroisantti aamuisin The District Hotelissa (Malta)
 • Vuokra-auto
 • Käsimatkatavara
Malta ja Gozo

Maltan ja Gozon välillä on vain lyhyt merimatka, ja noin 25 minuutin lauttamatkan jälkeen huomaat olevasi tukevasti Gozon saaren maaperällä. Malta sykkii elämää kaupunkeineen, mutta Gozo on eri aineksista tehty. Löydät Maltan pikkusiskoksi kutsutulta saarelta luonnon rauhaa ja upeita kalliomaisemia. Tämä kiertomatka onkin mainio yhdistelmä vilkasta elämänmenoa Maltalla ja rauhallisempaa lomailua Gozolla. Molemmilla saarilla pääset tietenkin huristelemaan paikasta toiseen vuokra-autollasi.

Alla on kuvaus 7 yön kiertomatkasta. Mikäli olet varannut 10 yön matkan, niin vietät Maltalla 4 yötä ja Gozolla 6 yötä. Jos olet lähdössä 14 yön kiertomatkalle, niin vietät Maltalla 6 yötä ja majoitut Gozolla 8 yötä.

 1. Päivä 1 & 2: Tervetuloa Maltalle!

  Oletko valmis tuntemaan auringon säteet ihollasi, uppoutumaan kiehtovaan kulttuuriin ja ihastelemaan upeita maisemia? Tämä kaikki ja paljon muuta odottaa sinua Maltalla, jonka lentokentälle laskeuduttuasi on aika aloittaa lomailu. Nouda lentokentältä vuokra-autosi ja ota suunnaksi St. Julian’s, jossa ensimmäinen hotellisi sijaitsee. Lepää hotellilla hetki ja aloita sitten tutustuminen Maltan upeaan saareen. Lähde ihailemaan turkoosina kimmeltävän meren ympäröimää Vallettaa, joka kohoaa ylväänä vain noin kilometrin mittaisella niemellään. Istahda johonkin Vallettan monista viihtyisistä kahviloista, tilaa kylmä juoma, maistele paikallisia herkkuja ja ota kartta esiin – lomapäivien suunnittelu voi alkaa. Kenties haluat kurvailla autollasi rannikkoa pitkin kulkevilla teillä? Tai suunnata saaren entiseen pääkaupunkiin Mdinaan? Sinä päätät!

  Kahden (tai neljän tai kuuden) Maltalla vietetyn yön jälkeen on aika suunnata nokka kohti Gozoa. Lauttamatka Maltan ja Gozon saarten välillä kestää noin 24 minuuttia. Huomioithan, että lauttamatkan hinta ei sisälly tarjoukseen. Auton kuljettaminen lautalla maksaa noin 15,70 € (meno-paluulippu) ja 4,65 € (meno-paluulippu) per henkilö. Lautta kulkee noin 45 minuutin välein. Lähtöjä on myös läpi yön, mutta harvennetulla aikataululla.

  Exterior

  The District Hotel

  Hotelli Swieqi, Malta

  Moderni hotellisi sijaitsee lähellä St. George's Bayn rantaa ja St. Juliansin kauppoja ja ravintoloita. Hotellin 24-tuntinen vastaanotto on palveluksessasi ja voit halutessasi rentoutua hotellin baarissa kylmän juoman äärellä tai nauttia maukkaita aterioita ravintolassa. Maksuttoman Wi-Fin ansiosta pysyt halutessasi ajan tasalla kotimaan tapahtumista.

  • +5
  Lue lisää
 2. Päivä 3 - 6: Gozo kutsuu!

  On aika heittää Maltalle hetkeksi hyvästit ja suunnata kohti Gozon saarta. Suuntaa autollasi kohti lauttasatamaa, josta lähtee 45 minuutin välein lautta Mgarrin satamaan Gozon saarelle. (Huomioithan, että lauttaliput eivät sisälly matkan hintaan.) Ihastele maisemia ja nauti merituulen raikkaudesta tehdessäsi matkaa kohti Gozoa. Perille päästyäsi voitkin poiketa hotellillasi ja miettiä tulevien lomapäivien ohjelmaa. Käy vaikka tutustumassa heti saaren pääkaupunkiin Victoriaan, jossa voit käydä etsiskelemässä tuliaisia tai poiketa ravintolaan testaamaan gozolaisia herkkuja. Kenties haluat vierailla pienissä kalastajakylissä? Tai ihailla maisemia ja ajaa halki koko saaren? Vuokra-autosi ansiosta mikään kohde tällä saarella ei todellakaan ole liian kaukana. Ota seikkailusta Gozolla kaikki irti!

  Viiden (tai 6 tai 8 yön) jälkeen on aika suunnata takaisin Maltalle ja ottaa suunnaksi lentokenttä. On aika palauttaa vuokra-auto ja nousta kohti Suomea vievään koneeseen. Hyvästi kaunis Malta!

  Pool

  Villagg Tal Fanal

  Huoneisto Għasri, Malta

  Majoitut lomasi aikana tilavassa ja kotoisassa huoneistossa. Villagg Tal Fanal on 26 lomahuoneistosta koostuva hotelli, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä keskellä Gozon maaseutua. Rentoudu huoneistohotellin uima-altaalla tai suuntaa esimerkiksi noin 4 kilometrin päässä sijaitsevaan Victorian kaupunkiin. Voit parkkeerata vuokra-autosi huoneistohotellilla maksutta.

  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Peugeot 208, Daihatsu Sirion tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lauttamatka Maltalta Gozolle ja takaisin
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköintimaksu 15,00 € per yö The District Hotelissa (Malta)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia lapsille.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Pysäköintimaksu 15,00 € per yö The District Hotelissa (Malta)
Villagg Tal Fanalissa on maksuton pysäköinti.

Tietoa kohteesta

Maltan väkiluku on noin 445 000. Gozon saarella asuu noin 31 000 ihmistä. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Myös italiaa ymmärretään yleisesti.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Maltalla on vasemmapuoleinen liikenne. Maltalla pätee samat liikennesäännöt kuin Suomessa, vaikka niitä ei aina välttämättä noudateta. Varo erityisesti kapeita ja mutkittelevia teitä. Tiet voivat kaupunkien ulkopuolella olla osittain huonossa kunnossa.

Rahayksikkö

Maltalla on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,60–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +21 °C
Marraskuu +17 °C
Joulukuu +14 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.