Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe Malta ja Gozo autoillen

 • Aurinkomatkat
 • Malta
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kiertomatkalle kahdelle Välimeren kauniille saarelle! Sisältää 7, 10 tai 14 yön majoitukset, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Loma Välimeren äärellä odottaa! Malta ja Gozo tarjoilevat oivat puitteet tälle lomamatkalle, jonka aikana pääset kiertämään autolla upeissa maisemissa. Molemmilla saarilla on helppoa päästä lomatunnelmaan, ja autolla huristellessasi voit nauttia mahtavasta vapauden tunteesta. Suuntaa auto kohti hurmaavia pikkukyliä, kulttuuria täynnä olevia kaupunkeja ja pysähdy ihastelemaan vasten rantakallioita iskeytyviä aaltoja. Luvassa on mahtava matka Välimeren kahdelle kauniille saarelle, joten milloin lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 4 tai 6 yön majoitus The District Hotelissa (Malta)
 • 5, 6 tai 8 yön majoitus Villagg Tal Fanalissa (Gozo)
 • Kahvi ja kroisantti aamuisin The District Hotelissa (Malta)
 • Vuokra-auto
 • Käsimatkatavara
Malta ja Gozo

Maltan ja Gozon välillä on vain lyhyt merimatka, ja noin 25 minuutin lauttamatkan jälkeen huomaat olevasi tukevasti Gozon saaren maaperällä. Malta sykkii elämää kaupunkeineen, mutta Gozo on eri aineksista tehty. Löydät Maltan pikkusiskoksi kutsutulta saarelta luonnon rauhaa ja upeita kalliomaisemia. Tämä kiertomatka onkin mainio yhdistelmä vilkasta elämänmenoa Maltalla ja rauhallisempaa lomailua Gozolla. Molemmilla saarilla pääset tietenkin huristelemaan paikasta toiseen vuokra-autollasi.

Alla on kuvaus 7 yön kiertomatkasta. Mikäli olet varannut 10 yön matkan, niin vietät Maltalla 4 yötä ja Gozolla 6 yötä. Jos olet lähdössä 14 yön kiertomatkalle, niin vietät Maltalla 6 yötä ja majoitut Gozolla 8 yötä.

Reitti

Päivä 1 & 2: Tervetuloa Maltalle!

Oletko valmis tuntemaan auringon säteet ihollasi, uppoutumaan kiehtovaan kulttuuriin ja ihastelemaan upeita maisemia? Tämä kaikki ja paljon muuta odottaa sinua Maltalla, jonka lentokentälle laskeuduttuasi on aika aloittaa lomailu. Nouda lentokentältä vuokra-autosi ja ota suunnaksi St. Julian’s, … Lue lisää

The District Hotel

Päivä 3 - 6: Gozo kutsuu!

On aika heittää Maltalle hetkeksi hyvästit ja suunnata kohti Gozon saarta. Suuntaa autollasi kohti lauttasatamaa, josta lähtee 45 minuutin välein lautta Mgarrin satamaan Gozon saarelle. (Huomioithan, että lauttaliput eivät sisälly matkan hintaan.) Ihastele maisemia ja nauti merituulen raikkaudes… Lue lisää

Villagg Tal Fanal
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lauttamatka Maltalta Gozolle ja takaisin
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköintimaksu 15,00 € per yö The District Hotelissa (Malta)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Pysäköintimaksu 15,00 € per yö The District Hotelissa (Malta)
Villagg Tal Fanalissa on maksuton pysäköinti.

Tietoa kohteesta

Maltan väkiluku on noin 445 000. Gozon saarella asuu noin 31 000 ihmistä. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Myös italiaa ymmärretään yleisesti.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Maltalla on vasemmapuoleinen liikenne. Maltalla pätee samat liikennesäännöt kuin Suomessa, vaikka niitä ei aina välttämättä noudateta. Varo erityisesti kapeita ja mutkittelevia teitä. Tiet voivat kaupunkien ulkopuolella olla osittain huonossa kunnossa.

Rahayksikkö

Maltalla on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,60–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +21 °C
Marraskuu +17 °C
Joulukuu +14 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen