Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kylpyläloma Puolan rannikolla

 • Kylpyläloma
 • 2, 3, 4, 5 tai 7 yötä
 • Gdańsk
hinta alkaen € 139,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde rentoutumaan Puolaan! Sisältää 2, 3, 4, 5 tai 7 yötä Hotel Sopotissa, jossa pääset hemmottelemaan kehoasi neljän tähden kylpyläosaston lämmössä.

Kyllästyttääkö harmaa arki, Suomen lyhyt kesä ja yksinkertaisesti se, että juuri sinun tarpeesi jäävät usein viimeiseksi? Nyt on aika nostaa itsesi tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi ja varata pieni irtiotto arjesta kylpylälomalla Sopotissa, joka sijaitsee Puolan rannikolla, aivan Gdanskin tuntumassa. Jo kahden yön matkalla ehdit nauttia erilaisista hemmotteluhoidoista, nukkua ja syödä hyvin ja tehdä pieniä virkistäviä kävelyretkiä meren rannalla. Mikä parasta, lomasi pituuden voit valita viidestä eri vaihtoehdosta, joten saat räätälöityä sen juuri muuhun ohjelmaasi sopivaksi. Rentouttavaa lomaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Gdanskiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4, 5 tai 7 yön majoitus Hotel Sopotissa****
 • Aamiaiset
 • Saunan vapaa käyttö
 • Kuntosalin vapaa käyttö
Sopot

Sopot muodostaa yhdessä Gdynian ja Gdanskin kanssa niin kutsutun kolmoiskaupungin Puolan pohjoisrannikolla. Kaupungeista nimenomaan Sopot tunnetaan kylpylöistään ja pitkästä hiekkarannikostaan. Sopot onkin siis kohteista se, johon suuntaat, kun ensisijaisesti haluat rentoutua ja hemmotelle itseäsi. Myös esimerkiksi vilkkaampaan Gdanskiin on helppoa tehdä päivämatka ja nähdä kaksi kaupunkia yhdellä iskulla.

Hotel Sopot****

 • Hotelli
 • Sopot, Puola
Property

Neljän tähden Hotel Sopot sijaitsee rauhallisella Northern Parkin alueella vain 200 metrin päässä rannalta ja 1,2 kilometrin etäisyydellä Sopotin keskustasta. Rakennus on uusi ja moderni, ja se on suunniteltu mukavaksi. Täällä voit myös nauttia hotellin kylpylästä, joka tarjoaa kauneushoitoja ja hierontoja lisämaksusta. Pakettiisi kuuluu kuitenkin vapaa pääsy sekä saunaosastolle että hotellin kuntosalille. Herkullinen aamiainen tarjoillaan buffettina lomasi jokaisena aamuna.

 • +10
Lue lisää

Standard Queen -huone merinäköalalla

3 aikuista majoitustyypissä huone

Standard Queen -huone merinäköalalla tarjoaa sinulle mukavat yöunet Queen-kokoluokan sängyssä sekä upeat maisemat merelle. Lisäksi huoneesta löytyy tallelokero, teen- ja kahvinkeittovälineet, televisio sekä ylsityinen kylpyhuone suihkulla.

Standard Queen -huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Standard Queen -huone merinäköalalla tarjoaa sinulle mukavat yöunet Queen-kokoluokan sängyssä. Lisäksi huoneesta löytyy tallelokero, teen- ja kahvinkeittovälineet, televisio sekä ylsityinen kylpyhuone suihkulla.

TravelBird suosittelee
 • Ensimmäinen suosituksemme on tietenkin selkeä: hemmottele itseäsi! Kylpylähotellisi tarjoaa valikoiman erilaisia hierontoja sekä kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Palveluntarjoajia alueella riittää, joten voit tietenkin varata hoitosi myös muualta – kilpailukykyisemmät hinnat saattavat löytyä pienemmistä liikkeistä suosittujen hotellien sijaan.
 • Sopotin majakka ja puulaituri: Merenrantakaupunkina Sopotissa riittää luonnollisesti merellistä nähtävää. Kaupungin kaunis majakka ei enää toimita varsinaista majakan virkaa, mutta on silti kaunis kohde vierailulle. Myös majakan sisätiloihin on mahdollista päästä tutustumaan. Sopotista löytyy myös yksi Euroopan pisimmistä puulaitureista, jota pitkin kannattaa käyskennellä raikkaasta meri-ilmasta nautiskellen.
 • Krzywy Domek – Kiero Talo: Tämä arkkitehtuurinen erikoisuus on jokaisen Sopotiin matkustavan käytävä näkemässä. Taloa katsellessasi tunnet olevasi kuin peilisalissa, joka väärentää ympäristöäsi aivan hullunkuriseksi. Ymmärrät paremmin talon nähtyäsi!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Standard Queen -huone merinäköalalla
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Standard Queen -huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 130,00 - € 458,00

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Sopot sijaitsee Sopotissa, noin 20 kilometrin etäisyydellä Gdanskin lentokentästä ja noin 1,2 kilometrin etäisyydellä Sopotin keskustasta. Meren rantaan matkaa on vain noin 200 metriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen