• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Ihastu Itävaltaan

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Wien
hinta alkaen € 549,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 5 kertaa

Tutustu romantiikkaa huokuvaan Wieniin! Sisältää lennot, 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Park Villa Viennassa ja aamiaiset.

Wien on hurmaava kohde vuoden ympäri, niin kylminä talvipäivinä kuin helteisimpinäkin kesän hetkinä. Lomallasi majoitut neljän tähden hotellissa Döblingin alueella, joka on yksi kaupungin hienostuneimmista asuinalueista. Alue sijaitsee Wienin pohjoisosassa ja yhdistelee niin ylellisiä huviloita, historiallisia rakennuksia kuin viiniviljelyksiäkin, ja aluetta rajaa pohjoisessa Wienin metsät, mikä saa alueen tuntumaan lähes maaseudulta. Tietysti Wienin keskeiset nähtävyydet ovat silti helposti kättesi ulottuvilla. Pakkaa siis laukkusi ja lähde ihastumaan Wieniin tyylillä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Wieniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, tai 4 yön majoitus Hotel Park Villa Viennassa****
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Tervetuloa Wieniin

Wien tunnetaan valsseistaan, oopperastaan, jälkiruoistaan ja tietenkin Keisarinna Sissin kotipaikkana – mikä sivistyksen ja hienostuneisuuden kehto. Kaupungin keisarilliset palatsit eivät yhtään lievennä Wienin hienostuneisuuden tuntua, ja luonnollisesti niissä kannattaa vierailla ja ottaa kaikki irti kaupungin luonteesta. Muista myös haukata kuuluisaa Sacher-kakkua, joka saa veden herahtamaan kielellesi jo pelkällä suklaisella ulkoasullaan. Nam, mitä herkkua!

Hotel Park-Villa

 • Hotelli
 • Wien, Itävalta
Hotel

Döblingin alueella sijaitsevalta hotellilta on noin 4 kilometrin matka Wienin historialliseen keskustaan. Hotellin rauhallinen ilmapiiri tarjoaa mukavat puitteet lomailulle. Hotellin maukkaan aamiaisen ansiosta jaksat kierrellä kaupungilla pitkälle lounasaikaan asti. Maksuttoman Wi-Fi-yhteyden ansiosta pysyt ajan tasalla myös kotiväen kuulumisista.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
Room

KLASSIK-kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneet on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, ilmastoinnilla, puhelimella, radiolla taulutelevisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella. Kaikissa huoneissa on maksuton Wi-Fi-yhteys.
Huomioithan, että vuoden 2018 alusta majoitus on Excecutive-huoneessa KLASSIK-huoneen sijaan.

TravelBird suosittelee

Wien on keisarillinen kaupunki, joten ota kaikki irti sen keisarillisesta luonteesta. Tässä suosituksemme:

 • Schönbrunnin palatsi: UNESCOn maailmanperintökohteeksikin julistettu Schönbrunnin palatsi on yksi Wienin tärkeimpiä kulttuurinähtävyyksiä. Entisen metsästysmajan kunnostustyöt 1700-luvulla muuttuivat valtavaksi rakennusprojektiksi, jonka myötä syntyi nykyinen palatsikompleksi, joka toimi keisarillisen perheen kesäasuntona. Nyt linna on avoinna yleisölle, joten ihmettele siis keisarillista loistoa sydämesi kyllyydestä!
 • Belvederen linna: Belvederen linnakompleksi on myös ehdottomasti nähtävien palatsien listalla. Kompleksin kaksi barokkipalatsia, upeat puutarhat sekä entinen kasvihuone appelsiinien kasvatusta varten ja monet muut rakennukset luovat kiinnostavan ympäristön, jossa voit ihailla taidetta monilta eri aikakausilta.
 • Hofburgin palatsi: Hofburgin palatsi on kolmas Wienin ehdottomista vierailukohteista. 1200-luvulta peräisin oleva barokkipalatsi oli pitkään keisarillisen vallan keskus Wienissä, mikä näkyy palatsin mahtipontisuudessa. Näiden kolmen palatsin ihailun jälkeen tunnet Itävallan keisarillisen historian kuin omat taskusi!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00 - 18:00

Check-out klo

07:00 - 10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Lentokentältä hotellillesi on noin 23 kilometrin matka. Autolla matkaan kuluu noin 25 minuuttia. Julkisin kulkuvälinein matkaan kuluu noin 1 tunti ja matkaan kuuluu yhdestä kahteen kulkuneuvon vaihtoa.

Tietoa kohteesta

Wienin väkiluku on noin 1 867 900. Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla vaihtelevasti.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin linja-autopysäkki 100 m
Hofburgin palatsi: 3,7 km
Belvederen palatsi 6,0 km
Schönbrunnin linna 7,3 km
Wienin lentokenttä 22 km

Liikkuminen kohteessa

Wienissä on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on viisi metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 2,20 €, ja lippuja voi ostaa asemien lippuautomaateista sekä kioskeista. Voit halutessasi ostaa myös muun muassa 24 tai 72 tunnin lippuja. Kulkuneuvosta ostettuna kertalippu maksaa 2,30 €. Lippu on leimattava siniseen lippukoneeseen ennen kulkuneuvoon nousemista.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Itävallan hintataso on hieman Suomen hintatasoa edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +5 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +15 °C
Kesäkuu +18 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +15 °C
Lokakuu +10 °C
Marraskuu +5 °C
Joulukuu -1 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli Park Villa sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Wienin historiallisesta keskustasta. Wienin päärautatieasemalle on noin 6,8 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen