Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kesäidylli all inclusivella Itävallassa

 • Aurinkomatkat
hinta alkaen € 449,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Nauti kesälomastasi Itävallan Alpeilla. Sisältää lennot Venetsiaan ja 5 tai 7 yötä Alpenhotel Marciuksessa all inclusive -tarjoilulla.

Täydellinen loma koko perheelle – vietä 6 tai 8 päivää Itävallan henkeäsalpaavissa maisemissa Hotel Alpenhotel Marciuksessa, joka tarjoaa sopivan huoneen matkaporukan koosta riippumatta. Itävallan Kärntin alue tunnetaan erityisesti hämmästyttävästä ympäröivästä luonnostaan, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Olipa haaveissasi vaellus alppimaisemissa, pyöräily pitkin vuoristoisia reittejä tai pulahtaminen vuoristojärveen, tällä lomalla unelmasi voi käydä toteen. Lisäksi hotellillasi sinua hemmotellaan runsaalla all inclusive -tarjoilulla, joten käytännön järjestelyistä ei tällä lomalla tarvitse huolehtia. Sinulla on myös maksuton pääsy hotellin saunaan ja sisäuima-altaaseen, ja pakettiin kuuluu Nassfeld Plus -alennuskortit, joilla saat runsaasti alennuksia alueen aktiviteeteista. Tervetuloa nauttimaan luonnosta Itävallan Alpeille!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Venetsiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoitus Hotel Marciuksessa
 • All inclusive -tarjoilu
 • Tervetuliaisjuoma
 • Saunan ja sisäuima-altaan päivittäinen käyttö
 • Kuntosalin vapaa käyttö klo 8.00 ja 22.00 välisenä aikana
 • Nassfeld Plus -alennuskortti
 • Käsimatkatavara
Loma Etelä-Itävallassa

Hotellisi sijaitsee Itävallan eteläosan vuoristossa Kärntin alueella, aivan Italian rajan tuntumassa, minkä vuoksi lomallesi lennätkin Venetsian lentokentälle. Loma-alueesi on tulvillaan kauniita vuoristomaisemia ja toinen toistaan idyllisempiä vuoristokyliä. Jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa liikkua paikasta toiseen lomasi aikana, suosittelemme vuokraamaan vuokra-auton heti Venetsian lentokentälle saapuessasi. Näin koko lomasi ajan kaikki haluamasi kohteen ovat helposti ulottuvillasi, sillä maaseudulla julkisin kulkuneuvoin liikkuminen saattaa toisinaan olla hankalaa. Venetsian lentokentältä hotellillesi on matkaa noin 212 kilometriä, joka tavallisissa olosuhteissa vie noin 2,5 tuntia.

Alpenhotel Marcius

 • Hotelli
 • Hermagor District, Itävalta
Hotel

Herää Kärntin kauniissa maisemissa, hengitä sisääsi raikasta vuoristoilmaa ja anna luonnon tempaista sinut tunnelmaansa upeassa Alpenhotel Marcius -hotellissa majoittuessasi. Hotellisi sijaitsee Sonnleitenissa, Nassfeldin alueella ja tarjoaa täydellistä luonnonrauhaa ympärillesi. Hotelli on sisustettu aitoon alppityyliin. Sauna, sisäuima-allas sekä kuntosali takaavat hyvinvointisi lomasi ajan. Talviaikaan voit nauttia kuhisevasta hiihtokeskuksen ilmapiiristä, mutta kesäaikaan turisteja ei juuri ole, joten tunnelma on huomattavasti rauhallisempi.

 • +1
Lue lisää
Single room

Yhden hengen huone

Hotellin yhden hengen huoneessa voi majoittua yksi aikuinen ja yksi korkeintaan 15-vuotias lapsi. Vuoteiden ja television lisäksi huone on varustettu kylpyhuoneella sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

Double room 2

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneeseen mahtuu majoittumaan korkeintaan 2 aikuista sekä yksi korkeintaan 2-vuotias lapsi. Huone on varusteltu parivuoteella, televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

double room Standard (+1)

Kahden hengen Standard-huone max. 2 aikuista

Tässä kahden hengen huoneessa voi majoittua korkeintaan kaksi aikuista ja yksi korkeintaan 15-vuotias ja yksi korkeintaan 2-vuotias lapsi. Huone on varusteltu parivuoteella sekä yhdellä yksittäisellä lisävuoteella. Lisäksi huone on varusteltu televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

double room

Kahden hengen Standard-huone max. 3 aikuista

Tässä kahden hengen huoneessa voi majoittua korkeintaan kolme aikuista ja yksi korkeintaan 15-vuotias ja yksi korkeintaan 2-vuotias lapsi. Huone on varusteltu vuoteiden lisäksi televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

Comfort

Kahden hengen Comfort-huone max. 3 aikuista

Tässä kahden hengen huoneessa voi majoittua korkeintaan kolme aikuista ja yksi korkeintaan 15-vuotias ja yksi korkeintaan 2-vuotias lapsi. Huone on varusteltu vuoteiden lisäksi televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

Family

Perhehuone max. 6 aikuista

Tilavassa perhehuoneessa voi majoittua korkeintaan kuusi aikuista sekä 1 korkeintaan 2-vuotias lapsi. Huone on varusteltu vuoteiden lisäksi televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella.

All inclusive -tarjoilu

Vierailusi ajan sinua hemmotellaan hotellisi all inclusive -tarjoilulla. Tässä tarkemmat tiedot tarjoilusta:

 • Tervetuliaisdrinkki
 • Aamiainen
 • Lounas
 • Klo 12.00–13.00: välipaloja
 • Klo 15.00–16.00: kahvia ja kakkua
 • Klo 18.00–20.00: illallisbuffet
 • Klo 10.00–22.00: tarjolla juomia, kuten vettä, teetä, virvoitusjuomia, viiniä, olutta, vodkaa ja viskiä
Nassfeld Plus -alennuskortti

Tähän matkapakettiin sisältyy Nassfeld Plus -alennuskortti, jolla voit osallistua erilaisiin paikallisiin aktiviteetteihin alennettuun hintaan tai jopa maksutta. Alennuskortin piiriin kuuluu muun muassa lasten huvipuistoja, opastettuja vaelluksia tai pyöräretkiä, purjehdusta, köysirata, maksuton linja-autoyhteys sekä pääsy vesipuistoihin ja museoihin. Lisätietoja kortista saat saapuessasi hotellillesi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 15-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 15-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Standard-huone max. 2 aikuista
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 15-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Standard-huone max. 3 aikuista
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 15-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Comfort-huone max. 3 aikuista
Vähintään 4 henkilöä ja enintään 6 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Perhehuone max. 6 aikuista

Lapsialennukset

Yhden hengen huoneessa alennukset perustuvat yhden täyden hinnan maksava aikuisen hintaan. Muissa huonetyypeissä alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

0–12-vuotiaat majoittuvat maksutta.
13–15-vuotiaat majoittuvat puoleen hintaan

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Liikkuminen kohteessa

Hotellisi luonnon keskellä sijaitsemisen vuoksi julkisen liikenteen yhteydet saattavat olla heikot. Suosittelemmekin tälle matkalle auton vuokraamista heti Venetsian lentokentälle saapuessasi. Venetsian lentokentältä hotellillesi matkaa on noin 212 kilometriä, joka tavallisissa olosuhteissa vie noin 2,5 tuntia.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Itävalta on hintatasoltaan melko lähellä Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee Sonnleitenissa, Nassfeldissa, Itävallan eteläisellä Kärntin alueella, Italian rajan tuntumassa. Venetsian lentokentälle hotelliltasi on matkaa noin 212 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen