Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Suurenmoinen kaupunki ja rento rantaloma

 • Kiertomatkat
 • Brasilia
hinta alkaen € 1.309,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Rio de Janeiroon ja rentoudu Brasilian rannoilla! Sisältää 7 yön majoitukset kahdessa kohteessa, lennot, aamiaiset ja pyöräkierroksen Riossa.

Cidade maravilhosa on yksi Rio de Janeiron tunnetuimmista lempinimistä, ja se tarkoittaa yksinkertaisesti suurenmoista kaupunkia. Tällä lomalla pääset kokemaan kaupungin kaikessa suurenmoisuudessaan, Näe kuuluisat copacabana ja Ipanema, ihastele kaupungin syleilyynsä sulkevaa Kristus-patsasta ja Anna Samban rytmin viedä sinut mennessään. Mutta koska lennät melkoisen matkan saapuaksesi Brasilian trooppiseen paratiisiin, kannattaa ehdottomasti kokea myös jotakin muuta – tässä tapauksessa Búzioksen upeat rannat. Lahdelmalla on yli 20 rantaa, joten rantatuoli löytyy varmasti myös sinulle! Pakkaa mukaan uusin dekkari ja vietä nämä rantapäivät rennosti ottaen. Hyvää lomaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Rio de Janeiroon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Rio de Janeirossa (Hotel Mirador tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Búzioksessa (Hotel Barlavento Jardim tai vastaava)
 • Päivittäiset aamiaiset
 • Pyöräilykierros Rio de Janeirossa (päivä 2)
 • Kaikki kuljetukset
 • Paikalliset oppaat retkillä
Lisävaihtoehdot
 • Koko päivän kierros Rio de Janeirossa
 • Veneretki Arraial do Cabon helmenvalkeille hiekkarannoille
Ah, Brasilia!

Tiesitkö, että Brasilia on Etelä-Amerikan suurin maa, ja koko maailman maista sen taakseen jättävät vain Venäjä, Kanada, Yhdysvallat ja Kiina. Melkoinen jättiläinen siis! Mutta maan suuri koko ei suinkaan ole se tärkein syy, miksi haluat matkustaa Brasiliaan. Valtavan maamassan sijaan mieleesi nousee ajatuksia Amazonin vehreästä sademetsästä tai Pantanalin vesistöalueesta, Brasilian laajoista, vehreistä kahviviljelmistä ja herkullisen aromikkaasta kahvista, joka on valmistettu vastapaahdetuista pavuista. Erityisesti Rio tuo mieleesi samban nostalgiset sävelet tai sambatanssijoiden elegantin esiintymisen huolella suunnitelluissa puvuissaan. Ja ah, sitä ruokaa! Haukkaa välipalaksi polvilhojauhosta tehtyjä, sopivan sitkeitä leivonnaisia, kuten pão de queijo -juustopalloja ja nautiskele trooppisilla hedelmillä – ainakin paikalliset kakit, mangot ja papaijat voittavat lähes herkun kuin herkun niin jälkiruokana kuin aamiaisenkin lisukkeena. Koko Brasiliaa ei valitettavasti vielä viikossa ehdi kokea, mutta tällä matkalla pääset hyvin alkuun!

Reitti

Päivä 1 - 3: Rio de Janeiro

Nipistä itseäsi hieman varmistaaksesi, että olet hereillä – kyllä, olet todella vihdoin saapunut unelmiesi lomakohteeseen, Brasiliaan. Monipuolinen Rio de Janeiro toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan mahtaviin nähtävyyksiinsä! Lentokentälle saavuttuasi tapaat kuljettajasi, joka vie sinut h… Lue lisää

Mirador Rio Hotel

Päivä 4 - 7: Búzios

Neljäntenä matkapäivänäsi on aamiaisen jälkeen aika suunnata Riosta kohti Búzioksen upeita paratiisirantoja, joiden helmenvalkea hiekka ja turkoosinhohtoinen meri ja ympäröivä vehreä luonto saavat sinut huokaisemaan ihastuksesta. Hotellisi on aivan rannan tuntumassa, joten linja-automatkan jälke… Lue lisää

Pousada Barlavento Jardim
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turustiverot
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
2–11 vuotiaat lapset: 40% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Tietoa kohteesta
Brasilian väkiluku on noin 200 miljoonaa.

Brasiliassa puhutaan portugalia. Suurimpien kaupunkien turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Ilmasto

Suurimmassa osassa Brasiliaa vallitsee trooppinen ilmasto kun taas maan eteläosassa on subtrooppinen ilmasto. Maa on ympärivuotinen lomakohde, missä lämpötilat harvoin putoavat alle 20 celsiusasteen lukuun ottamatta vuoristoisia alueita ja maan eteläosia. Amazonin alueella lämpötilat voivat kohota joulu-helmikuussa jopa 40 celsiusasteeseen. Brasilian pohjoisosan sadekausi on tammi-huhtikuussa, koillisosan huhti-heinäkuussa ja Rio de Janeiroa ympäröivän alueen marras-maaliskuussa. Sadekuurot sadekausina kestävät tunnista pariin tuntiin päivässä.

Rahayksikkö

Brasilian rahayksikkö on Brasilian real (BRL), joka on arvoltaan noin 0,30 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Käteistä voi nostaa joistakin käteisautomaateista, mutta kaikki automaatit eivät hyväksy kansainvälisiä kortteja.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Hintataso
Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,50–7,20 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,85–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,70–1,20 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,55–0,85 €
Linja-autolippu noin 0,75–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,55–1,15 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Aikaero

Brasilian aikaero Suomeen on kesäisin -6 tuntia ja talvisin -4 tuntia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa

Viisumivaatimukset

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia alle 3 kuukautta kestävillä turistimatkoilla Brasiliaan.

Passin on Brasiliaan matkustettaessa oltava voimassa matkan ajan ja 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Brasiliaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Brasiliassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen