Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Andalusian parhaat palat kiertomatkalla

 • Kiertomatkat
 • Espanja
hinta alkaen € 1.229,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe Sevilla, Granada ja Málaga. Sisältää 7 yön majoituksen kolmessa kohteessa, aamiaiset, lennot ja vuokra-auton.

Kiinnostaisiko kiertomatka kolmen kiehtovan kaupungin alueella Espanjassa? Jos vastaus on kyllä, niin tartu tähän matkaan, jonka aikana pääset kokemaan ja näkemään Sevillan, Granadan ja Málagan kaupungit lähiseutuineen. Ihastele Alcázarin kuninkaallista palatsia Sevillassa, Alhambran palatsia Granadassa sekä nauti kaupunki- ja rantaloman yhdistelmästä Málagassa, josta voit myös suunnata vuokra-autosi nokan kohti muitakin Aurinkorannikon kauniita rantakaupunkeja. Matkan aikana sinulle tarjoutuu tietysti myös mahdollisuus maistella tapaksia, sangriaa, tuoretta kalaa sekä Jamón Ibérico -kinkkua. Kuulostaa hyvältä, eikö? ¡Vamos a Andalucia!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 + 1 yön majoitus Hotel Las Casas de la Juderiá (Sevilla)
 • 2 yön majoitus Hotel Maciá Real de la Alhambrassa (Granada)
 • 2 yön majoitus Hotel MS Maestranzassa (Málaga)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti

Päivä 1 & 2: Flamencoa Sevillassa

¡Bienvenido a Andalucía! Tervetuloa Andalusiaan! Pääset nauttimaan kiertomatkalla tästä Etelä-Espanjassa sijaitsevasta alueesta, joka sykkii elämää, kylpee auringossa ja on täynnä kulttuuria ja historiaa. Mikä olisikaan siis parempi paikka aloittaa mahtava kiertomatka kuin alueen pääkaupunki Sev… Lue lisää

Hotel Las Casas de La Judería

Päivä 3 & 4: Tutustumista Granadaan

Kiertomatkan kolmantena päivänä on aika sanoa adiós Sevillalle ja huristella noin 250 kilometrin matkan verran kohti seuraavaa kohdetta, joka on hurmaava Granada. Tämä Sierra Nevadan vuoriston juurella sijaitseva historiallinen kaupunki on myös täynnä merkkejä maurien valtakaudesta. Suuntaa siis… Lue lisää

Grupo Macià Hoteles

Päivä 5 & 6: Kaupunki- ja rantalomailua Málagassa

Matkan viidentenä päivänä on aika suunnata nokka kohti Aurinkorannikkoa! Pääset nauttimaan Málagan kaupungista, jossa voit myös nähdä historian jättämiä jälkiä. Maurit vaikuttivat myös Málagan alueella, joten katsele kaupungin arkkitehtuuria ja bongaile menneisyyden jälkiä. Kiipeä myös kukkulall… Lue lisää

Hotel MS Maestranza

Päivä 7 & 8: Takaisin Sevillaan ja kohti kotia

On aika aloittaa Andalusian kiertomatkan viimeinen etappi ja suunnata takaisin kohti Sevillan kaupunkia. Ajomatkaa kertyy noin 200 kilometriä, joten ehdit vielä illalla käydä kävelemässä Sevillan kaduilla ja kujilla sekä nautiskella vielä kerran espanjalaisia herkkuja.

Matkan kahdeksant… Lue lisää

Hotel Las Casas de La Judería
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset pysäköintikulut
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Keskilämpötilat

Tammikuu +7...17 °C
Helmikuu +8...18 °C
Maaliskuu +10...20 °C
Huhtikuu +11...21 °C
Toukokuu +14...24 °C
Kesäkuu +18...28 °C
Heinäkuu +21…31 °C
Elokuu +21…31 °C
Syyskuu +19...28 °C
Lokakuu +15…24 °C
Marraskuu +11...20 °C
Joulukuu +9...18 °C

Tietoa kohteesta

Andalusian itsehallintoalueella puhutaan espanjaa, mutta englannilla
pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Selvitäthän reitin aina etukäteen.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Kaunis Sevilla on Andalusian pääkaupunki. Hotel Patio de la Alameda sijaitsee loistavalla paikalla San Lorenzon sydämessä, kaupungin vanhassa osassa. Basilica de la Macarena on 500 m päässä hotellilta ja kuninkaallinen palatsi Alcázar sekä Giralda ovat kävelymatkan päässä.

Hotel Maciá Real de la Alhambra**** sijaitsee noin 3 kilometriä Granadan keskustasta kaakkoon. Lentokentälle on matkaa noin 25 kilometriä.

Hotel MS Maestranza sijaitsee vain 100 metrin päässä Malaguetan rannalta ja Centre Pompidousta. Hotellilta on matkaa Málagan lentokentälle noin 10 kilometriä.

Hotel Las Casas de La Juderíalla on keskeinen sijainti Sevillassa. Useat nähtävyydet, ravintolat, kuppilat ja putiikit ovat kävelymatkan päässä tai helposti tavoitettavissa julkisilla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen