• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kiertäen Portugalin kaupunkeja

 • Kiertomatkat
 • 7, 8, 9 tai 10 yötä
 • Portugali
hinta alkaen € 879,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tutustu Lissaboniin, Coimbraan, Portoon ja Aveiroon 7 tai 9 yön aikana. Sisältää majoitukset, lennot, aamiaiset ja vuokra-auton.

Haluatko lähteä kaupunkilomalle Portugaliin, mutta et osaa päättää mihin kohteeseen kannattaisi suunnata? Olemme keränneet sinulle valmiiksi kaikki maan helmet, joihin pääset kätevästi tutustumaan vuokra-auton kyydissä. Aloitat kierroksesi Portugalin pääkaupungista, Lissabonista, jossa tutustut kaupungin kiehtoviin naapurustoihin, hyppäät raitiovaunu 28:n kyytiin ja vietät iltaa baarissa live-musiikin soidessa taustalla. Coimbrassa tutustut kaupungin historiallisiin kohteisiin ja Aveirossa nautit ihanan koukuttavasta rannikon tunnelmasta. Portossa taas kuljet Douro-joen vartta pitkin ravintoloihin nauttimaan paikallisia petiscoseja ja portviiniä sekä ihastut azulejoin koristeltuihin taloihin. Lumoudu jokaisen kaupungin ainutlaatuisesta luonteesta ja maista portugalilaisen keittiön herkullisimpia aarteita – mistä kaupungista muodostuu sinun suosikkisi?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Hotel Travel Parkissa
 • 1 tai 2 yön majoitus Hotel Oslo Coimbrassa
 • 2 yön majoitus Hotel Premium Porto Downtownissa
 • 1 tai 2 yön majoitus Veneza Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 • Vain 9 yön pakettiin sisältyvät lisäksi seuraavat palvelut:
 • Aveiron kaupunkikierros, 14.7. asti (vain 9 yön matkalla)
 • Moliceiro-veneretki, 15.7.–15.9. (vain 9 yön matkalla)
Reitti

Päivä 1 & 2: Lissabon

Bem-vindo a Portugal! Laskeuduttuasi lentokentälle noudat vuokra-autosi ja suuntaat seitsemän kukkulan kaupunkiin, Lissaboniin. Kulje pitkin kaupungin vanhimman alueen, Alfaman, jyrkkiä katuja kohti São Jorgen linnaa ja ihastele vaikuttavia rakennuksia, Praça do Comércion aukiota sekä Baixan alu… Lue lisää

Hotel Travel Park Lisbon

Päivä 3: Coimbra

Seuraavana päivänä otat suunnaksi pohjoisen. Pysähdy matkan varrella Tomarissa, jossa sijaitseva UNESCOn suojelema Kristuksen luostari on vaikuttava näky. Jatka matkaasi Coimbraan, joka keskiajalla toimi Portugalin pääkaupunkina yli sadan vuoden ajan. Pitkän historiansa vuoksi ei ole ihmekään, e… Lue lisää

Hotel Oslo Coimbra

Päivä 4 & 5: Porto

On aika hurauttaa auto ihanaan Portoon, joka on antanut nimensä Douro-joen laaksossa valmistettavalle portviinille. Kaupungin historiallinen keskusta on kuulunut UNESCOn maailmanperintöluetteloon jo yli 20 vuoden ajan, eikä syyttä. Mutkitteleva Douro, vaikuttava Ponte Dom Luís I -silta sekä vanh… Lue lisää

Hotel Premium Porto Downtown****

Päivä 6: Aveiro

Tervetuloa värikkääseen ja kukoistavaan Aveiroon, jossa vallitsee koukuttavan nuorekas ilmapiiri. Kaupunki sijaitsee Aveiron laguunin syleilyssä. Aveiroa ympäröivät monet vesitiet, joiden pinnalla keinuu rauhallisesti paikallisia moliceiro-veneitä. Vieraile entisessa luostarirakennuksessa sijait… Lue lisää

Veneza Hotel

Päivä 7 & 8: Takaisin Lissaboniin

Kiertomatka lähenee loppuaan, sillä olet saapunut takaisin Lissabonin sykkeeseen. Lähde vielä viimeisellä kävelylle kaupungin tunnelmallisille kujille, nauti illallista paikallisessa ravintolassa ja tee tuliaisostokset. Viimeisenä päivänä palautat auton takaisin Lissabonin lentokentälle ja lennä… Lue lisää

Hotel Travel Park Lisbon

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Renault Clio, Fiat Punto, Mitsubishi Colt 2dr, Mitsubishi Colt tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Pysäköintimaksut
 • Turistivero Lissabonissa € 1,00 per henkilö per yö
 • Turistivero Portossa € 2,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–12 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, ettei kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen