• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kierrä Algarven majesteettista rannikkoa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Portugali
hinta alkaen € 819,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Upea Etelä-Portugali kutsuu! Sisältää 7 tai 10 yötä kolmessa kohteessa, lennot, aamiaiset ja vuokra-auton.

On vaikea uskoa, että mikään rannikko olisi yhtä taianomainen kuin Portugalin Algarve. Alueen kultaisena hehkuvat hiekkarannat, jylhät kalliomaisemat ja niin sininen meri, ettei sen uskoisi olevan edes aitoa. Tämän unohtumattoman kiertomatkan aikana tutustut Etelä-Portugalin kiehtovimpiin kohteisiin ja luot ihania matkamuistoja. Ajat läpi idyllisten kylien täynnä mielenkiintoista kulttuuriperintöä ja pysähdyt maistelemaan portugalilaisen keittiön aarteita. Takaamme, että Algarven maalaukselliset maisemat jättävät sinuun lähtemättömän vaikutuksen – kohti Portugalia!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Faroon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Balaia Plaza Cheerfulwayssä
 • 2 tai 3 yön majoitus Beach Hotel Carvissa
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Vila Galé Albacorassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Postikorttimaisemien Algarve

Vain muutaman tunnin lentomatkan päässä sijaitsee henkeäsalpaavan kaunis Algarve. Vuodessa alueella paistaa aurinko noin 3000 tunnin verran ja paikan päälle voikin matkustaa vuoden ympäri. Etelä-Portugalin helmestä löydät niin kauniita hiekkarantoja, majesteettisia kallioita, ihanasti tuoksuvia appelsiinilehtoja, suosittuja lomakohteita kuin myös idyllisiä portugalilaisia kyliä, joissa tunnet ajan kuin pysähtyneen. Etsit sitten kulttuuria, luontoa tai paikallisen ruokakulttuurin helmiä, on Algarve tämän loman jälkeen sulattanut sydämesi ikuisesti!

Reitti
 1. Päivä 1 - 3: Albufeiran ympäristössä

  Tervetuloa Portugaliin! Laskeuduttuasi Faron lentokentälle voit noutaa vuokra-autosi ja ajaa ensimmäiselle hotellillesi, jossa majoitut 3 yötä 7 yön matkalla ja 4 yötä 10 yön matkalla. Kiertomatkan ensimmäisenä etappina toimii viihtyisä Albufeira, entinen kalastajakylä, josta on muodostunut suos… Lue lisää

  Balaia Plaza Cheerfulway
 2. Päivä 4 & 5: Lagos ja lähialueita

  On aika suunnata kohti läntistä Algarvea, jossa vietät seuraavat 2 tai 3 yötä. Ajomatkalla sinulla on hyvä tilaisuus katsella ikkunasta Algarvelle tunnusomaisia kallioseinämiä, maalauksellisia lahtia ja pieniä kyliä. Nämä maisemat ovat ehdottomasti sitä aitoa Portugalia! Alueen helmi on ainakin … Lue lisää

  Beach Hotel Carvi
 3. Päivä 6 & 7: Tutustu Taviran seutuun

  Kiertomatkan viimeiset päivät vietät Algarven itäosassa, jossa majoitut 2 tai 3 yötä. Tutustu ainakin hurmaavaan Taviraan, josta löydät niin kauniita hiekkarantoja kuin myös ihastuttavia valkoisia taloja. Lähde kulkemaan rauhallisessa historiallisessa keskustassa pitkin kaupungin vanhaa muuria T… Lue lisää

  Hotel Vila Galé Albacora

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Opel Corsa, Renault Clio tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Portugalissa ajaminen on pääsääntöisesti turvallista, mutta liikenne on ajoittain ruuhkaista kaupungeissa ja teiden kunto vaihtelee. Huomioithan, että lähes kaikki Portugalin moottoritiet ovat maksullisia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen