Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kierrä Algarven majesteettista rannikkoa

 • Kiertomatkat
 • Portugali
hinta alkaen € 1.189,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Upea Etelä-Portugali kutsuu! Sisältää 7 tai 10 yötä kolmessa kohteessa, lennot, aamiaiset ja vuokra-auton.

On vaikea uskoa, että mikään rannikko olisi yhtä taianomainen kuin Portugalin Algarve. Alueen kultaisena hehkuvat hiekkarannat, jylhät kalliomaisemat ja niin sininen meri, ettei sen uskoisi olevan edes aitoa. Tämän unohtumattoman kiertomatkan aikana tutustut Etelä-Portugalin kiehtovimpiin kohteisiin ja luot ihania matkamuistoja. Ajat läpi idyllisten kylien täynnä mielenkiintoista kulttuuriperintöä ja pysähdyt maistelemaan portugalilaisen keittiön aarteita. Takaamme, että Algarven maalaukselliset maisemat jättävät sinuun lähtemättömän vaikutuksen – kohti Portugalia!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Faroon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus Balaia Plaza Cheerfulwayssä
 • 2 tai 3 yön majoitus Beach Hotel Carvissa
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Vila Galé Albacorassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Postikorttimaisemien Algarve

Vain muutaman tunnin lentomatkan päässä sijaitsee henkeäsalpaavan kaunis Algarve. Vuodessa alueella paistaa aurinko noin 3000 tunnin verran ja paikan päälle voikin matkustaa vuoden ympäri. Etelä-Portugalin helmestä löydät niin kauniita hiekkarantoja, majesteettisia kallioita, ihanasti tuoksuvia appelsiinilehtoja, suosittuja lomakohteita kuin myös idyllisiä portugalilaisia kyliä, joissa tunnet ajan kuin pysähtyneen. Etsit sitten kulttuuria, luontoa tai paikallisen ruokakulttuurin helmiä, on Algarve tämän loman jälkeen sulattanut sydämesi ikuisesti!

Reitti

Päivä 1 - 3: Albufeiran ympäristössä

Tervetuloa Portugaliin! Laskeuduttuasi Faron lentokentälle voit noutaa vuokra-autosi ja ajaa ensimmäiselle hotellillesi, jossa majoitut 3 yötä 7 yön matkalla ja 4 yötä 10 yön matkalla. Kiertomatkan ensimmäisenä etappina toimii viihtyisä Albufeira, entinen kalastajakylä, josta on muodostunut suos… Lue lisää

Balaia Plaza Hotel Apartamento

Päivä 4 & 5: Lagos ja lähialueita

On aika suunnata kohti läntistä Algarvea, jossa vietät seuraavat 2 tai 3 yötä. Ajomatkalla sinulla on hyvä tilaisuus katsella ikkunasta Algarvelle tunnusomaisia kallioseinämiä, maalauksellisia lahtia ja pieniä kyliä. Nämä maisemat ovat ehdottomasti sitä aitoa Portugalia! Alueen helmi on ainakin … Lue lisää

Carvi Beach Hotel Algarve

Päivä 6 & 7: Tutustu Taviran seutuun

Kiertomatkan viimeiset päivät vietät Algarven itäosassa, jossa majoitut 2 tai 3 yötä. Tutustu ainakin hurmaavaan Taviraan, josta löydät niin kauniita hiekkarantoja kuin myös ihastuttavia valkoisia taloja. Lähde kulkemaan rauhallisessa historiallisessa keskustassa pitkin kaupungin vanhaa muuria T… Lue lisää

Hotel Vila Galé Albacora
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Portugalissa ajaminen on pääsääntöisesti turvallista, mutta liikenne on ajoittain ruuhkaista kaupungeissa ja teiden kunto vaihtelee. Huomioithan, että lähes kaikki Portugalin moottoritiet ovat maksullisia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Vila Galé Albacora sijaitsee Taviran keskustassa, noin 300 metrin päässä rannasta.

Vilabrancan huoneistohotelli sijaitsee noin kilometrin päässä rannasta ja Lagosin linnoituksesta. Lähialueilta löydät ravintoloita, putiikkeja ja baareja.

Alfagar I Village sijaitsee kauniissa ympäristössä kallion päällä. Hotellilta on kauniit maisemat merelle ja lähimmälle rannalle kulkee yksityinen polku. Albufeiran kaupunki sijaitsee noin 5 kilometrin päässä ja Faron lentokenttä sijaitsee noin 35 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen