Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Herkuttelumatka Jyväskylään

 • Viikonloppumatkat
 • Jyväskylä
hinta alkaen € 119,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Herkuttelua ja rentoutumista Järvi-Suomessa! Sisältää 1, 2, 3 tai 4 yön majoituksen, aamiaiset sekä illallisen arvostetussa Pöllöwaari-ravintolassa.

Kotimaanmatkailussa Helsinki ja Lappi ovat vuosia toistensa jälkeen olleet ne suurimmat vetonaulat. Mutta miksi? Etkö mieluummin nautiskelisi autenttisesta kotimaasta ja jättäisi turisteille järjestetyn show'n sikseen? Jos tämä kuulostaa järkeenkäyvältä, suuntaa seuraavalle kotimaan irtiotollesi Jyväskylään, Järvi-Suomen sydämeen! Kaupunki on tunnelmaltaan varsin leppoinen, voit rauhassa tutustua sen ostostarjontaan tai kuppiloihin ilman jatkuvasti ympärilläsi pörräävää ihmislaumaa, ja niin kävellen kuin autollakin sinun on helppoa suhahtaa nauttimaan maamme järvisimmän alueen kuvankauniista luonnosta. Lisäksi matkapakettiisi kuuluu yhtenä iltana kolmen ruokalajin illallinen Pöllöwaari-ravintolassa, joka on valittu Aromi-lehden 50 parhaan suomalaisravintolan joukkoon. Anna siis Jyväskylälle mahdollisuus valloittaa sinut puolelleen, etkä joudu katumaan!

Tarjous sisältää
 • 1, 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Versossa
 • Aamiaiset
 • Yksi kolmen ruokalajin illallinen ravintola Pöllöwaarissa valitsemanasi iltana
Miksi juuri Jyväskylä?

Jyväskylä ei ehkä ole se se ensimmäinen kohde, joka tulee mieleesi kotimaan matkakohdetta valitessasi, mutta kenties sen pitäisi olla. Kaupungissa on noin 140 000 asukasta, ja jo Lönnrot kutsui kaupunkia Suomen Ateenaksi sen sivistyskaupungin aseman vuoksi. Jyväskylän yliopisto onkin yksi maan arvostetuimmista, ja vilkas opiskelijayhteisö takaa myös runsaan valikoiman sopuhintaisia kuppiloita. Kahden järven väliin rakentunut kaupunki tarjoaa kauniita luonnonmaisemia, joita itse Alvar Aalto on verrannut Toscanan viinitarhoihin.

Hotel Verso

 • Hotelli
 • Jyväskylä, Suomi
Hotel-Restaurant Pöllöwaari - lobby

Trendikkäästi sisustettu Hotel Verso yhdistelee tyylissään niin modernia kuin menneen ajan glamouriakin, ja yhdistelmä takaakin hotellin olevan viihtyisyytensä lisäksi myös ilo silmälle. Hotellin toimintaperiaatteet ovat asiakaslähtöisiä ja jokaista asiakasta pyritään palvelemaan juuri heidän tarpeidensa mukaan, joten henkilökunta tekee taatusti parhaasi viihtymisesi eteen. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan ostoskatujen varrella. Lisäksi majoitukseesi kuuluu tietenkin päivittäinen aamiaisebuffet sekä asiakassaunojen käyttö.

 • +5
Lue lisää
Hotel-Restaurant Pöllöwaari - double room

Kahden hengen Superior-huone

Kahden hengen Superior-huoneista löydät huolella valittujen vuoteiden ja vuodevaatteiden lisäksi kylpytakit ja -tossut mukavuuttasi lisäämään. Huoneet ovat ilmastoituja, ja niistä löytyy myös teen- ja kahvinkeittovölineet. Yksityisestä kylpyhuoneesta löydät joko suihkun tai ammeen sekä valikoiman kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee

Niin, Jyväskylä kyllä kuulostaa mukavalta, mutta mitä siellä sitten kannattaisi tehdä? Tässä joitakin ideoita parhaista kohteista!

 • Alvar Aalto -museo: Alvar Aalto -museo on rakennettu kauniisti järven rannan rinteesen, ja jo sen mielenkiintoinen ulkoasu tarjoaa arkkitehtuurin ystävälle hämmästeltävää. Mielenkiintoisimmat palat löytyvät tietenkin itse näyttelystä, joka kannattaakin kiertää kiireettä. Vieraile myös Aallon kesähuvilalla Muuratsalon saarella!
 • Koettavaa Jyväskylässä: Jos tahdot matkallasi nauttia myös kulttuurista, kaupungin tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jyväskylän paviljonki järjestää muun muassa konsertteja ja stand-up-keikkoja, eikä kaupunginteatteri taatusti petä musikaaleineen ja näytelmineen.
 • Nauti kauniista luonnosta: Suuntaa kohti Jyväsjärveä ja sen satamaa, nauti kauniista maisemista ja hengitä sisääsi raitista järvi-ilmaa. Lisäksi kannattaa käyttää hyväksesi mahdollisuus nousta Vesilinnan näköatorniin ihailemaan ympäristöä yläilmoista käsin.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille Hotel Verso. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin Hotel Verso kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Kokonaissumma palautetaan, jos varaus on peruutettu ennen 2 päivää ennen matkustuspäivää. Summaa ei palauteta jos peruutus on tehty tämän ajan jälkeen.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Tietoa kohteesta

Jyväskylässä on noin 140 000 asukasta.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Jyväskylän kaupunginteatteri noin 400 m
Jyväskylän Paviljonki noin 750 m
Vesilinnan näkötorni noin 850 m

Illallinen Pöllöwaari-ravintolassa

Kolmen ruokalajin illallinen tarjoillaan Ravintola Pöllöwaarissa.
Illallisen ajankohta riippuu olemassa olevista varauksista.
Kysythän Hotelli Verson vastaanotosta lisätietoja.

Sijainti

Hotel Verso sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, Kauppakadun varrella. Päälinja-autoasemalle matkaa on noin 500 metriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen