Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Hemmotteluhetkien Budapest

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä
 • Budapest
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Rentoudu Unkarin upeassa helmessä! Majoitut 2–5 yötä Danubius Gellért Hotelissa ja hemmottelet kehoasi tunnetussa Gellért Spassa.

Elämyksellisenä kylpyläkaupunkina tunnettu Budapest hurmaa arkkitehtuurillaan ja romanttisella tunnelmallaan. Elegantti hotellisi sijaitsee samassa rakennuksessa kuin maailmankuulu Gellért Spa, joten ainutlaatuiset hemmotteluhetket ovat lähempänä kuin koskaan – anna lämpimän veden hivellä ihoasi ja rentouta koko kehosi saunan hehkussa. Lomalta palaat kotiin energisenä, ja tietysti kamera täynnä upeita valokuvia majesteettisesta Budapestistä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Budapestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Danubius Gellért Hotelissa
 • Aamiaiset
 • 1 x sisäänpääsy Gellért Spahan + 50 % alennus seuraavasta kylpylävierailusta
Budapest

Unkarin kuvankaunis pääkaupunki, Budapest, hurmaa matkailijan majesteettisella historiallaan ja maailmankuuluilla nähtävyyksillään. Tonavan rantaa kulkiessasi häkellyt Budan Linnavuoren upeasti hehkuvista valoista ja suurten siltojen tuhansista lampuista. Taivaalla tuikkivat tähdet ja koristellut rakennukset tuovat viimeisen silauksen ympäristöön, jota hallitsee suuria tunteita herättävä tunnelma ja selittämätön lumo. Kiipeäthän Gellértin vuorelle auringonlaskun aikaan – huipulta eteesi avautuvat näkymät ja kukkulainen horisontti vievät elämykset uudelle tasolle. Kiire ei ole minnekään. Maistele paikallisia herkkuja ja nauti hetkestä, jonka tulet muistamaan ikuisesti. Joko lähdetään rentoutumaan?

Danubius Gellért Hotel

 • Hotelli
 • Budapest, Unkari
Danubius restaurant

Tonavan rannalla ja majesteettisen Gellértin vuoren juurella sijaitseva elegantti hotelli tarjoaa upeat näkymät Pestiin. Hotellin vierestä löydät metropysäkin, josta pääset vaivattomasti jatkamaan matkaasi erilaisten nähtävyyksien äärelle. Budapestin tunnettu ostoskatu, Váci Utca, sijaitsee joen toisella puolella, noin 1,7 kilometrin päässä hotellista. Hotellin ravintolasta on upeat panoraamamaisemat joelle. Tarjolla on unkarilaisia herkkuja ja erinomaisia viinejä. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kuin kuuluisa Gellért Spa.

 • +4
Lue lisää
Danubius room

Standard-huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin perinteisesti sisustetut Standard-huoneet tarjoavat kotoisat olosuhteet lomailuun. Huoneesta löydät Wi-Fin, puhelimen, minibaarin ja kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla sekä kylpytuotteilla.

Danubius Gellert - superior room

Superior-huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin perinteisesti sisustetut Superior-huoneet tarjoavat kotoisat olosuhteet lomailuun. Huoneesta löydät Wi-Fin, puhelimen, minibaarin ja kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla sekä kylpytuotteilla. Huoneesta on lisäksi näkymä Tonavalle.

Gellért Spa

Tarjous sisältää sisäänpääsyn Gellért Spahan, joka on yksi Budapestin kauneimmista ja perinteikkäimmistä kylpylöistä. Kuuluisa kylpylä yhdistää hyvinvoinnin, kauniit mosaiikit, marmoriset pylväät, lasi-ikkunat ja näyttävät patsaat. Mikäli haluat palata kylpylään uudestaan, saat seuraavasta vierailustasi 50 % alennuksen. Jos varaat kylpylästä hieronnan tai hoidon, sinun ei tarvitse ostaa erillistä lippua Gellért Spahan.

 • Rentoudu 27-asteisessa altaassa tai 36-asteisessa porealtaassa.
 • Nauti raikkaasta ilmasta lämmitetyssä ulkoaltaassa.
 • Kerää energiaa arkeen geotermisessä altaassa, joka on täytetty kuumalla lähdevedellä. Altaiden lämpötilat vaihtelevat 21 asteesta 40 asteeseen.
 • Halutessasi voit varata erilaisia hemmotteluhoitoja, kuten hieronnan, jalkahoidon tai laventelihoidon. Hoidot maksetaan paikan päällä.
 • Kylpylä on auki päivittäin klo 6.00–20.00.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 1,40 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Standard-huone
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Superior-huone

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Elegantti hotelli sijaitsee Budan puolella Tonavan varrella. Metropysäkki on aivan hotellin vieressä. Lentokentältä on matkaa hotellille noin 21 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen