• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Kuala Lumpur ja Penang

 • Kiertomatkat
 • 8, 9, 11, 12, 15 tai 16 yötä
 • Malesia
hinta alkaen € 1.289,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Kiehtova Malesia kutsuu! Sisältää 7, 10 tai 14 yön majoitukset Kuala Lumpurissa ja Penangissa, lennot, aamiaiset ja kuljetukset.

Malesia on ihanteellinen lomakohde, sillä maan upea luonto, paratiisirannat ja kiehtova historia tarjoavat lomailulle hyvät puitteet. Aurinkoisessa Malesiassa on mahdollista yhdistää helposti kaupunki- ja rantaloma. Sinulle tarjoutuu tällä kiertomatkalla mahdollisuus juuri tähän, sillä aloitat lomasi Kuala Lumpurin sykkeessä ja jatkat sen jälkeen matkaa Penangin saarelle. Ota siis lomasi aluksi kaikki irti suurkaupungin vilskeestä. Sillä matkan seuraava osuus koostuu paratiisirantojen rauhallisesta tunnelmasta. Oletko valmis näkemään ja kokemaan upean Malesian?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kuala Lumpuriin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Kuala Lumpurissa (Hotel Stripes Kuala Lumpur)
 • 5, 7 tai 11 yön majoitus Penagissa (Four Points by Sheraton Penang)
 • Maan sisäiset lennot Kuala Lumpur–Penang–Kuala Lumpur
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Yhdistetty kaupunki- ja rantaloma Malesiassa

Monipuolisella Malesialla on monia hyviä puolia, joista yksi on ympäri vuoden lämpimänä pysyvä ilmasto. Maan muita valtteja ovat muun muassa kiinnostavat kaupungit, upeat rannat, ystävällinen palvelu, loputtomat ostosmahdollisuudet ja mahtava ruoka, joten älä enää aikaile, varaa matkasi Malesiaan heti!

Voit valita matkasi pituuden 7, 10 tai 14 yön vaihtoehdoista. Mikäli valitset 7 yön vaihtoehdon yövyt Kuala Lumpurissa 2 yötä ja Penangissa 5 yötä. Jos varaat 10 yön matkan, niin majoitut Kuala Lumpurissa 3 yötä ja Penangissa 7 yötä. 14 yön matkalla yövyt Kuala Lumpurissa 3 yötä ja Penangissa 11 yötä.

Reitti

Päivä 1 & 2: Kuala Lumpur

Tervetuloa Malesiaan! Sinua odottaa Kuala Lumpurin lentokentällä TravelBird-kylttiä pitelevä kuljettaja, joka vie sinut tyylikkäälle hotellillesi. Voit halutessasi tipauttaa matkatavarasi huoneeseesi ja lähteä heti tutustumaan Kuala Lumpurin sykkeeseen tai levätä matkaväsymyksen pois hotellilla.… Lue lisää

Hotel Stripes Kuala Lumpur

Päivä 3 - 7: Penang

Kuala Lumpurissa vietettyjen mukavien päivien jälkeen on aika suunnata lentokentälle ja nousta kohti Penangin saarta vievään lentokoneeseen. Perille saavuttuasi sinut kuljetetaan viihtyisälle hotellillesi, joka kutsuu rentoutumaan. Voit karistaa lentomatkan tomut pulahtamalla mereen tai rentoutu… Lue lisää

Four Points by Sheraton Penang Tanjung Tokong Tanjung Bungah Penang Malaysia
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä kahden hengen huone.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
2–12 vuotiaat lapset: 25% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 323,00 - € 645,00

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestäviin matkoihin Malesiassa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta Malesiaan saapumisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Malesiaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet japanin aivotulehdusta, koleraa, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Malariariski on olemassa.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomoithan, että muut matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Esteettömys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Rahayksikkö

Malesian rahayksikkö on ringgit (MYR), joka on arvoltaan noin 0,21 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,85 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,55 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Malesian ilmasto

Malesian lämpötilat vaihtelevat 22–35 °C asteen välillä vuodenajasta riippuen. Ekvaattorisen ilmaston vuoksi Malesiassa sataa usein. Sadekausi on loka-huhtikuussa, mutta Kuala Lumpuria ympäröivät vuoristot suojaavat sitä suurimmilta sateilta.

Aikaero

Malesian aikaero on Suomen kesäaikaan +5 tuntia ja talviaikaan +6 tuntia.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen