Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Rentouttava loma Lontoossa

 • Kaupunkilomat
 • Lontoo
hinta alkaen € 259,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kuule Lontoon kutsu! Sisältää 2-4 yön majoituksen Hotel Thistle Barbicanissa, aamiaiset, hyvinvointiosaston käytön ja lennot.

Mikä olisi parempaa kuin viettää päivä Lontoon sykkeessä ja rentoutua illalla hotellin hyvinvointiosastolla? Sinulle tähän tarjoutuu oiva tilaisuus, sillä majoitut mukavassa hotellissa, jonka The Otium Health & Leisure Club -hyvinvointiosaston uima-altaalle, saunaan, poreammeeseen ja höyryhuoneeseen pääset halutessasi rentoutumaan. Barbicanin kiinnostavalla alueella sijaitsevalta hotellilta on helppoa lähteä seikkailemaan kaupungille, joten tässä lomassa on kaikki kohdillaan. Rento kaupunkiloma Lontoossa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lontooseen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Thistle Barbicanissa
 • Aamiaiset
 • Vapaa pääsy The Otium Health & Leisure Club -hyvinvointiosaston uima-altaalle, saunaan, poreammeeseen ja höyryhuoneeseen
 • Käsimatkatavara
Leppoisa kaupunkiloma Lontoossa

Lontoo on tekemistä täynnä, joten tylsää kaupungissa ei ehdi tulla. Lähde tutustumaan kaupungin mahtavaan ostostarjontaan, kolua museoita ja näyttelyitä, käy perinteisessä pubissa ja etsi kaupungin loputtomasta ravintolatarjonnasta uusi suosikkiravintolasi. Kaupungin shoppailumahdollisuudet vievät myös helposti mennessään, joten varaa matkalaukkuusi tilaa ostoksille!

Hotel Thistle Barbican

 • Hotelli
 • Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
Hotel

Lomasi ajan majoitut Islingtonin asuinalueella Lontoon keskustassa. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelyetäisyyden päässä Liverpool Streetiltä sekä St. Paulin katedraalilta. Hotellin ravintolassa voit herkutella sekä brittiläisen että kansainvälisen keittiön aarteilla, ja baarin kylmät virvokkeet ovat oiva tapa lopettaa mukava päivä. Pääset myös rentoutumaan hotellin The Otium Health & Leisure Club -hyvinvointiosaston uima-altaalle, saunaan, poreammeeseen ja höyryhuoneeseen. Voit kartoittaa kaupungin nähtävyydet maksuttoman Wi-Fin avulla.

 • +4
Lue lisää
Kamer

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen huoneet on varustettu mukavilla vuoteilla, televisiolla, kahvinkeittovälineillä, kylpyhuoneella ja hiustenkuivaajalla.

Mitä tehdä Lontoossa?

Hotellisi lähialueella on paljon kiinnostavaa näkemistä ja tekemistä. Tässä muutamia vinkkejä:

 • Angel: Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltasi sijaitseva Angel on kiinnostava kaupunginosa, josta löydät runsaasti kauppoja, ravintoloita sekä erilaisia kuppiloita ja yökerhoja. Suuntaa alueella vaikka leppoisalle iltakävelylle ja käy yömyssyllä pubissa.
 • Barbican Centre: Noin 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta sijaitseva Barbican Centre on täynnä betoniarkkitehtuuria, joka edustaa brutalismiksi kutsuttua modernistista arkkitehtuurin suuntausta. Käy tepastelemassa ympäri aluetta ja ihmettele erilaisten betonirakennusten karua kauneutta.
 • Spitalfields: Noin 20 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltasi sijaitsee Spitalfieldsin markkinat, jotka vetävät puoleensa väkeä erityisesti sunnuntaisin. Markkinat järjestetään katetussa rakennuksessa, joten Spitalfields sopii vierailukohteeksi hyvin vaikka sadepäivänä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Majoitutko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Iso-Britannian rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,15 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Tässä muutama esimerkki Lontoon hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00–22,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 2,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 3,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Lontoon väkiluku on noin 8 600 000.

Maan virallinen kieli on englanti.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Lähin metroasema 1 km
Oxford Street -ostoskatu 4 km
Piccadilly Circus 3,7 km
The British Museum 2,7 km
Lontoon Gatwickin lentokenttä 47 km

Liikkuminen kohteessa

Lontoossa on kätevää liikkua paikasta toiseen kaupungin laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Lontoossa on 12 metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. Lontoon joukkoliikenteen lippujen hinnat ovat korkeampia kuin muissa Euroopan kaupungeissa. Mikäli haluat liikkua hieman edullisemmin, kannattaa sinun hankkia 5,00 punnan panttia vastaan Oyster Card -kortti, johon voit ladata arvoa tai matkustuspäiviä. Järkevintä on ostaa tietty määrä matkustuspäiviä. Viikon matkakortti ladattuna Oyster Card -kortille maksaa noin 30,00 £ (36,00 €). Kortteja voi ostaa esimerkiksi metroasemien lippuautomaateista. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa ja siitä ulos astuessa.

Lontoon keskilämpötilat

Tammikuu +3 °C
Helmikuu +4 °C
Maaliskuu +5 °C
Huhtikuu +8 °C
Toukokuu +12 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +16 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +7 °C
Joulukuu +5 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Islingtonin asuinalueella, kävelyetäisyyden päässä Liverpool Streetiltä. Lentokentälle siirtyminen hotellilta onnistuu hyvin julkisilla liikennevälineillä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen