• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Värikäs Kuuba kutsuu

 • Kiertomatkat
 • 8, 11 tai 15 yötä
 • Kuuba
hinta alkaen € 1.049,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 5 kertaa

Koe Havanna ja Varadero! Sisältää 7, 10 tai 14 yön majoituksen kahdessa eri kohteessa, lennot, kaikki kuljetukset ja ajelun vanhalla amerikanraudalla.

Kuuba on kasvattanut tasaisesti suosiotaan matkakohteena, eikä syyttä. Tämä kiehtova Karibianmeren helmi on todellakin näkemisen ja kokemisen arvoinen. Lähde siis tutustumaan Kuuban tällä kiehtovalla kiertomatkalla, joka vie sinut Havannan vilskeeseen ja Varaderon rauhallisille rannoille. Havannassa majoitut mielenkiintoisessa casa particulares -majatalossa, joka on laadukas paikallinen bed & breakfast -tyylinen majoitus. Varaderossa sinua odottaa viihtyisä hotelli ja mainio all inclusive -tarjoilu. Kuuba odottaa, oletko valmis?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Havannaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoituksen Havannassa (casa particulares -majatalo)
 • 4, 7 tai 11 yön majoituksen Varaderossa (Ocean Vista Azul Resort)
 • Aamiaiset Havannassa ja all inclusive -tarjoilu Varaderossa
 • 45 minuutin ajelu vanhalla amerikanraudalla Havannassa
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Havana Tropicana -esitys
 • Katamaraaniretki ja snorklausta
 • Á la carte -illallinen Xanadu Mansionissa
 • Retki Viñalesin laaksoon (aikuinen)
 • Retki Viñalesin laaksoon (2–12-vuotias lapsi)
Kuuba kutsuu!

Kuuba on uniikki saari, joka on täynnä kaunista luontoa, valkoisia hiekkarantoja ja kaupunkeja joissa aika tuntuu pysähtyneen. Mitä mielikuvia sinulle tulee Kuubasta mieleen? Kenties monien muiden tapaan sinulle tulee mieleen sikarit, mojitot, vanhat amerikanraudat ja värikkäät talot. Kuuba on toki kaikkia näitä, mutta myös paljon muuta. Lähde ihastelemaan maan upeita valkoisia rantoja, turkoosina kimmeltävää merivettä ja vehreää luontoa. Lähde ikimuistoiselle kiertomatkalle ja anna Kuuban lumota sinut!

Reitti

Päivä 1 - 4: Havanna

Tervetuloa kiehtovaan Havannaan! Sinua odottaa Havannan lentokentän saapuvien aulassa kuljettaja, joka vie sinut casa particulares -majatalollesi. Lepää majapaikassasi hetki ja lähde sitten tutustumaan Havannaan tarkemmin. Ihastele kaupungin värikkäitä taloja, eläväistä elämänmenoa ja kuppiloist… Lue lisää

Casa Eugenio y Fabio

Päivä 5 - 15: Varadero

Kiertomatkan neljäntenä päivänä on aika heittää hyvästit Kuuban värikkäälle pääkaupungille ja suunnata toisenlaisiin maisemiin. Varaderossa sinua odottaa paratiisirannat, kristallinkirkkaat merivedet ja rento lomatunnelma, jonka kruunaa all inclusive -tarjoilun ilot viihtyisällä hotellillasi. Vo… Lue lisää

Hotel Ocean Vista Azul
Lisävalintaiset retket
 • Havana Tropicana -esitys (päivä 2): Pääset nauttimaan tästä ikimuistoisesta esityksestä tähtitaivaan alla! Esityksen kuubalainen musiikki ja taitavat tanssijat tekevät sinuun takuulla vaikutuksen. Esityksen hintaan sisältyy Cuba Libre -cocktail ja pientä purtavaa. Huomoithan, että esitykseen ei ole soveliasta saapua shortseissa ja hihattomassa paidassa. Esityksen ikäräja on 16 vuotta. Esitys kestää noin 2,5 tuntia. Kuljetukset eivät sisälly hintaa.
 • Retki Viñalesin laaksoon (päivä 3): Retken aikana pääset tutustumaan Viñalesin laaksoon, joka on kuuluisa tupakkaviljelmistään ja alueella on myös paljon sokeriruokoviljelmiä. Pääset englanninkielisen oppaan johdatuksella tutustumaan alueeseen sekä vierailemaan tupakkaviljelmälle. Retki kestää koko päivän ja sisältää kuljetukset.
 • Katamaraaniretki ja snorklausta (päivä 10): Nouse katamaraanin kyytiin ja lähde viettämään mukava päivä vesillä. Retken hintaan sisältyy lounas, pientä purtavaa, juomat ja snorkkelit. Retken aikana pääset snorklaamaan Cayo Blanco -saaren rannan tuntumaan ja voit myös istuskella pehmeällä rantahiekalla ja nauttia lomapäivästä. Retki alkaa noin klo 8.00 ja kestää noin 8 tuntia.
 • Á la carte -illallinen Xanadu Mansionissa (päivä 10): Hyvä tapa päättää loma Kuubassa on osallistua kolmen ruokalajin illalliselle Xanadu Mansionissa. Istahda terassille ja nauti tunnelmasta sekä tervetuliaisjuomasta. Illallisen hintaan sisältyy alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, kupillinen kahvia sekä lasillinen vettä tai kolme lasillista viiniä, limsaa tai mehua.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Kuuban turistikortti/turistiviisumi
 • Mahdollinen ESTA-viisumi
 • Matkavakuutus
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
3–11 vuotiaat lapset: 30% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 287,00 - € 574,00

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Viisumivaatimukset

Tarvitset turistikortin matkustaessasi Kuubaan. Turistikortti tulee esittää koneeseen noustaessa, joten kortti tulee hankkia ennen matkalle lähtöä Kuuban suurlähetystöstä Helsingissä. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Kuubaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Muut rokotteet riskiarvion perusteella. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Majoitukset

Majoitut Havannassa casa particularissa, laadukkaassa paikallisissa bed & breakfast -tyylisissä majatalossa. Casa particularissa majoitut yleensä samassa rakennuksessa isäntäväen kanssa, jossa sinulla on oma osio ja yksityinen kylpyhuone. Toisin kuin hotellimajoituksessa, pääset tällä tavoin syventymään paremmin kuubalaiseen kulttuuriin ja saat loistavia matkustusvinkkejä isäntäväeltä.

Matkavakuutus

Kuubaan saapuessasi sinua saatetaan lentokentällä pyytää esittämään voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset sairauskulut matkasi aikana. Tulostathan englanninkielisen todistuksen valmiiksi ennen matkaa.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Hintataso

Kuuba on hintatasoltaan selvästi Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,00–7,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,90–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,60–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,80–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Rahayksikkö

Kuubassa on kaksi virallista valuuttaa, Kuuban peso (CUP) ja Kuuban vaihdettava peso (CUC). Kuuban pesoa käyttävät pääosin paikalliset ja sen arvo on noin 0,03 €. Turistina käytät Kuuban vaihdettavaa pesoa, joka on arvoltaan noin 0,85 €. Kuuban pesoja et voi vaihtaa maan ulkopuolella, vaan vasta maahan saavuttuasi. Kuubassa on hyvin vähän nostoautomaatteja, joten varaathan mukaasi riittävästi käteistä. Huomioithan, että Kuuban nostoautomaateista pystyy nostamaan rahaa vain Visa- ja MasterCard-korteilla.

Tietoa kohteesta

Kuuba on Karibian saarista suurin. Kuubassa on hieman yli 11 miljoonaa asukasta, joista noin 2,2 miljoonaa asuu Havannassa. Varaderossa on asukkaita noin 20 000.

Kuubassa puhutaan espanjaa, eivätkä paikalliset pääosin puhu englantia. Jos et puhu espanjaa, kannattaa mukaan siis pakata sanakirja. Matkaoppaasi puhuvat kuitenkin sekä englantia että espanjaa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi ja tietopaketin vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä. Saat majoituspaikkojesi (casas particulares) tarkat osoitetiedot saapuessasi Kuubaan.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen