• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kaupunki- ja rantalomailua Vietnamissa

 • Kiertomatkat
 • 8, 9, 11, 12, 15 tai 16 yötä
 • Vietnam
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Koe upea Vietnam uudella tavalla. Sisältää 7, 10 tai 14 yötä Ho Chi Minh Cityssä ja Mui Nessä, aamiaiset, kuljetukset ja lennot.

Miltä kuulostaisi lähteä uudenlaiselle kiertomatkalle Vietnamissa? Ainutlaatuisen matkan aikana pääset kokemaan paikallista kulttuuria Ho Chi Minh Cityssä ja ihania aurinkolomahetkiä Mui Nen valkeilla rannoilla. Maista vietnamilaisen katukeittiön herkkuja Saigoninankin tunnetun Ho Chi Minh Cityn vilinässä, tutustu maan kiehtovaan kulttuuriin museoissa ja muistomerkeillä sekä tee edullisia ostoksia markkinoilla. Hiljenny temppeleiden luona, rentouta koko kehosi pehmeällä hiekkarannalla loikoillen ja nauti auringon lämmittävistä säteistä. Yhdistetty kaupunki- ja aurinkoloma Vietnamissa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Ho Chi Minh Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty Saigon Parkview)
 • 5, 7 tai 11 yön majoitus Mui Nessä (The Beach Resort)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Vietnam

Koe ihania hetkiä ja elämyksiä uudenlaisen kiertomatkan aikana Vietnamissa. Ho Chi Minh Cityssä pääset kokemaan aitoa vietnamilaista tunnelmaa vilkkailla kaduilla, kun taas Mui Ne lumoaa valkeilla hiekkarannoillaan ja kalastajakylän ilmapiirillään. Jos valitset 7 yön vaihtoehdon majoitut Ho Chi Minh Cityssä 2 yötä ja Mui Nessä 5 yötä. 10 yön vaihtoehdolla majoitut Ho Chi Minh Cityssä 3 yötä ja Mui Nessä 7 yötä, ja 14 yön vaihtoehdolla majoitut Ho Chi Minh Cityssä 3 yötä ja Mui Nessä 11 yötä.

 1. Päivä 1 & 2: Suurkaupungin sykettä Ho Chi Minh Cityssä

  Aiemmin Saigonina tunnettu Ho Chi Minh City kutsuu lomasi ensimmäisinä päivinä. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Ho Chi Minh Cityn parasta antia ovat sen eksoottiset ruokailumahdollisuudet, ja kokenutkin matkailija löytää kaupungista takuulla uusia viehättäviä makuelämyksiä. Kapeat sivukujat säilövät sisälleen kulttuuria, tarinoita ja uusia kohtaamisia paikallisten kanssa. Kaupunki pursuaa viehättäviä nähtävyyksiä sekä menneiltä vuosisadoilta että nykyajalta, ja arkkitehtuurista kiinnostunut kierteleekin kaupungilla silmät taivaissa: näistä malliesimerkkeinä toimivat Itsenäisyyden palatsi ja Thien Hau -temppeli. Vieraile myös entisellä presidentin palatsilla, joka kantaa tärkeää historiallista ja symbolista merkitystä. Vietnamin sota päättyi Saigonin antautumisen seurauksena vuonna 1975, ja rakennus näytteli viimeisissä taisteluissa erityistä roolia. Muita näkemisen arvoisia kohteita on muun muassa kaupungin oma Notre Dame -katedraali, jadekeisarin pagodissa, Chinatownissa sekä Binh Tay Market -torilla. Tutustu myös Chi Chi -tunneleihin, joita pitkin taistelijat liikkuivat Vietnamin sodan aikana.

  Liberty Saigon Parkview

  • Hotelli
  • Hồ Chí Minh, Vietnam

  Aiemmin Liberty 4 Hotel Saigonin nimellä kulkenut hotelli sijaitsee kaupungissa keskeisellä paikalla, ja voitkin kätevästi käydä tutkimassa kaikkia kaupungin parhaita paloja keskeisestä tukikohdasta käsin. Hotelli sijaitsee kaupungin puistojen läheisyydessä, ja alue on suosittua erityisesti turistien ja reppumatkailijoiden keskuudessa. Pääset majoittumaan ylellisessä Deluxe-huoneessa, joka sisältää parvekkeen, ilmastoinnin, tallelokeron, kaapelitelevision sekä maksuttoman Wi-Fin.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 - 7: Rantalomailua Mui Nessä

  Matkan toisen puolikkaan vietät Mui Nen valkeiden hiekkarantojen äärellä. Aikoinaan Mui Nen kalastajakylä oli eristäytynyt rantakappale Etelä-Kiinan merellä, mutta nykyään se on ainutlaatuisen aurinkoloman tarjoava suosittu lomakohde. Tutustu alkuperäisen kalastajakylän tunnelmaan kulkemalla sen vanhoilla kortteleilla, maista mitä ihanimpia merenelävistä valmistettuja aterioita sekä hemmottele kehoasi rentoutumalla pehmeällä hiekalla. Ranta on tunnelmaa täynnä myös anivarhain, jolloin vesille lähtevät kalastusveneet lipuvat aalloille hakemaan päivän saaliita. Lähde myös ihailemaan Mui Nen hiekkadyynejä, trooppista metsää ja kalasatamaa tutustuaksesi paremmin tunnelmalliseen kalastajakylään. Vieraile myös Po Shanu Chamin torneilla – 800-luvulla rakennettujen tornien raunioilla, maista paikallisia herkkuja Dong Vui -ruokakorttelissa tai osallistu kokkauskurssille. Rentouttavien päivien jälkeen sinut kuljetetaan Ho Chi Minh Cityn lentokentälle ja on aika sanoa hyvästit ihanalle Vietnamille.

  The Beach Resort

  • Hotelli
  • Phan Thiết, Vietnam

  The Beach Resort sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Mui Nen hiekkarannoilta. Tyylikkäästä rantahotellista löydät trooppisen puutarhan, ulkouima-altaan, porealtaan ja maksuttoman Wi-Fin, jonka avulla voit lähettää lomakuviasi kotiväelle. Nauti illallista Ocean-ravintolassa, joka tarjoilee sekä kansainvälisiä että paikallisia annoksia kauniissa merimaisemissa. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, tallelokerolla, televisiolla, minibaarilla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
2–12 vuotiaat lapset: 25% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 181,00 - € 372,00

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Vietnamin valuutta on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. 1,00 € vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Dongin käyttäminen on kuitenkin edullisempaa kuin dollareiden. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Hintataso

Vietnam on erittäin edullinen matkakohde. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,25–3,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,65–1,25 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,30–0,70 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,70 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50–0,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lämpötilat

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kuljetukset

Ho Chi Minh Cityyn saapuessasi sinua on lentokentällä vastassa TravelBirdin ja Indochina Legendin logoa kantava kuljettaja.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Vietnamiin yli 15 päivän ajaksi. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 6 kuukautta.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Vietnamiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan sekä varmistamaan dT- ja MPR-rokotteiden voimassaolon. Muita rokotteita harkitaan riskiarvion mukaan.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen