Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kaupunki- ja rantalomailua Vietnamissa

 • Kiertomatkat
 • Vietnam
hinta alkaen € 779,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe upea Vietnam uudella tavalla. Sisältää 7, 10 tai 14 yötä Ho Chi Minh Cityssä ja Mui Nessä, aamiaiset, kuljetukset ja lennot.

Miltä kuulostaisi lähteä uudenlaiselle kiertomatkalle Vietnamissa? Ainutlaatuisen matkan aikana pääset kokemaan paikallista kulttuuria Ho Chi Minh Cityssä ja ihania aurinkolomahetkiä Mui Nen valkeilla rannoilla. Maista vietnamilaisen katukeittiön herkkuja Saigoninankin tunnetun Ho Chi Minh Cityn vilinässä, tutustu maan kiehtovaan kulttuuriin museoissa ja muistomerkeillä sekä tee edullisia ostoksia markkinoilla. Hiljenny temppeleiden luona, rentouta koko kehosi pehmeällä hiekkarannalla loikoillen ja nauti auringon lämmittävistä säteistä. Yhdistetty kaupunki- ja aurinkoloma Vietnamissa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Ho Chi Minh Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Ho Chi Minh Cityssä (Liberty Saigon Parkview)
 • 5, 7 tai 11 yön majoitus Mui Nessä (The Beach Resort)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Vietnam

Koe ihania hetkiä ja elämyksiä uudenlaisen kiertomatkan aikana Vietnamissa. Ho Chi Minh Cityssä pääset kokemaan aitoa vietnamilaista tunnelmaa vilkkailla kaduilla, kun taas Mui Ne lumoaa valkeilla hiekkarannoillaan ja kalastajakylän ilmapiirillään. Jos valitset 7 yön vaihtoehdon majoitut Ho Chi Minh Cityssä 2 yötä ja Mui Nessä 5 yötä. 10 yön vaihtoehdolla majoitut Ho Chi Minh Cityssä 3 yötä ja Mui Nessä 7 yötä, ja 14 yön vaihtoehdolla majoitut Ho Chi Minh Cityssä 3 yötä ja Mui Nessä 11 yötä.

Reitti

Päivä 1 & 2: Suurkaupungin sykettä Ho Chi Minh Cityssä

Aiemmin Saigonina tunnettu Ho Chi Minh City kutsuu lomasi ensimmäisinä päivinä. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Ho Chi Minh Cityn parasta antia ovat sen eksoottiset ruokailumahdollisuudet, ja kokenutkin matkailija löytää kaupungista takuulla uusia viehättäviä… Lue lisää

Liberty Saigon Parkview

Päivä 3 - 7: Rantalomailua Mui Nessä

Matkan toisen puolikkaan vietät Mui Nen valkeiden hiekkarantojen äärellä. Aikoinaan Mui Nen kalastajakylä oli eristäytynyt rantakappale Etelä-Kiinan merellä, mutta nykyään se on ainutlaatuisen aurinkoloman tarjoava suosittu lomakohde. Tutustu alkuperäisen kalastajakylän tunnelmaan kulkemalla sen… Lue lisää

The Beach Resort
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
2–12 vuotiaat lapset: 25% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikit

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi

Rahayksikkö

Vietnamin valuutta on dong (VND), joka on arvoltaan noin 0,000041 €. 1,00 € vastaa noin 24 000 dongia, joten seteleitä saa matkan aikana kantaa mukanaan paljon. Vietnamissa hyväksytään myös Yhdysvaltain dollarit, joita kannattaa olla mukana pieninä seteleinä. Dongin käyttäminen on kuitenkin edullisempaa kuin dollareiden. Huomioithan, että jos maksat Yhdysvaltain dollareilla, saat mahdollisesti vaihtorahat dongeina.

Hintataso

Vietnam on erittäin edullinen matkakohde. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,25–3,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,65–1,25 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,30–0,70 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,70 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50–0,70 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lämpötilat

Vietnamin lämpötilat vaihtelevat 20–35 celsiusasteen välillä vuodenajasta ja kohteesta riippuen. Pohjois-Vietnamissa talven lämpötila voi laskea jopa 10 celsiusasteeseen ja touko-elokuussa nousta jopa 40 celsiusasteeseen. Suurimmassa osassa Vietnamia on trooppinen ilmasto ja maan sadekausi on touko-syyskuussa. Ajoittaiset sateet virkistävät kuumia päiviä.

Aikaero

Vietnamin aikaero on Suomen kesäaikaan +4 tuntia ja talviaikaan +5 tuntia.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kuljetukset

Ho Chi Minh Cityyn saapuessasi sinua on lentokentällä vastassa TravelBirdin ja Indochina Legendin logoa kantava kuljettaja.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Vietnamiin yli 15 päivän ajaksi. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 6 kuukautta.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Vietnamiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan sekä varmistamaan dT- ja MPR-rokotteiden voimassaolon. Muita rokotteita harkitaan riskiarvion mukaan.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen