Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Koe Amsterdam ja upea valofestivaali

 • Kaupunkilomat
 • Amsterdam
hinta alkaen € 459,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Valojen loistetta Amsterdamissa! Sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Nova Hotel & Apartmentsissa, aamiaiset, lennot ja kanaaliristeilyn.

Koe talven lumoa ja kauniiden valojen loistetta Amsterdamissa. Pääset matkan aikana kanaaliristeilylle ihailemaan valoissa kylpevää kaupunkia, sillä Amsterdamissa järjestetään vuosittain joulu- ja tammikuussa valofestivaali, jonka aikana kanaalien varret ja vedet on koristeltu erilaisilla valoinstallaatioilla. Pääset siis nauttimaan näistä komeista valoista mukavasti vesiltä käsin! Nauti myös talvisen Amsterdamin tunnelmasta rennoilla kävelyretkillä kaupungilla ja istahda nauttimaan kupillinen kuumaa. Majoitut myös mukavalla hotellilla, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, joten tässä kaupunkilomassa on kaikki kohdillaan. Tervetuloa Amsterdamiin!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Amsterdamiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoituksen Nova Hotel & Apartmentsissa
 • Aamiaiset
 • Kanaaliristeily valofestivaalien aikaan
 • Käsimatkatavara
Talvinen Amsterdam

Amsterdam on Hollannin hurmaava pääkaupunki, joka sykkii elämää kaikkina vuodenaikoina. Kanaalien kaupunki on täynnä kauniita taloja ja tietysti lukemattomia pyöriä. Kaupungin keskustassa sijaitsevan hotellisi ovelta avautuu mahdollisuuksien maailma, joka on täynnä kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja museoita. Suuntaa siis tekemään mahtavia löytöjä ostoskaduille, etsi kaupungin paras ravintola ja lähde koluamaan esimerkiksi Van Gogh -museota ja tutkimaan Rijksmuseumin tarjontaa. Nauti talvisesta tunnelmasta myös kahviloissa kuuman kahvikupposen äärellä. Talven ja valojen lumo Amsterdamissa odottaa!

Nova Hotel & Apartments

 • Hotelli
 • Amsterdam, Alankomaat
view

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Amsterdamin keskustassa. Lähellä on ostoskatu ja päärautatieasemalle on vain noin kilometrin matka. Hotellin ympäristössä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita. Hotellin maukkaan aamiaisen ansiosta jaksat kierrellä kaupungilla pitkälle lounasaikaan asti.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
single room

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Modernit yhden hengen huoneet ovat kooltaan noin 12m² ja ne on varustettu yhden hengen vuoteella, puhelimella, televisiolla, tallelokerolla ja kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

double room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kahden hengen huoneet on sisustettu puulla ja vihreän sävyillä. Huoneet ovat kooltaan noin 15 m² ja ne on varustettu joko parivuoteella tai erillisillä vuoteilla, tallelokerolla, puhelimella, radiolla, työpöydällä ja kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

triple

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kolmen hengen huoneet on sisustettu puulla ja vihreän sävyillä. Huoneet ovat kooltaan noin 19 m² ja ne on varustettu joko parivuoteella tai erillisillä vuoteilla sekä lisävuoteella tai vuodesohvalla, tallelokerolla, puhelimella, radiolla, työpöydällä ja kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

family

Perhehuone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisissä perhehuoneissa on tilaa neljälle henkilölle. Huoneet ovat kooltaan noin 21 m² ja ne on varustettu vuoteiden lisäksi tallelokerolla, puhelimella, radiolla, työpöydällä ja kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

Kanaaliristeily valofestivaalien aikaan

Talvisen pimeyden saavuttua Amsterdamiin on aika sytytellä valoja. Kaupungissa järjestetään vuosittain valofestivaalit, joiden aikana kaupungin kanaalit valaistaan erilaisilla valoinstalaatioilla. Sinä pääset ihailemaan valoja ja kaupungin kauniita rakennuksia katetulta kanaaliristeilyalukselta käsin.

Risteily alkaa Amsterdamin päärautatieaseman läheisyydestä ja kestää 75 minuuttia.
Saat lisätietoa risteilystä matka-asiakirjojesi mukana. Tulostathan saamasi kupongin ja otat sen mukaan risteilylle.
Huomioithan, että risteily järjestetään vain, jos osallistujia on 12. Mikäli osallistujamäärä risteilylle ei täyty, niin sinulle ilmoitetaan asiasta 24 tuntia etukäteen.

Tarjous sisältää:

 • 75 minuuttia kestävä kanaaliristeily
 • Ääniopastus englanniksi
 • Kuppi hehkuviiniä tai kuumaa kaakaota
 • Viltin risteilyn ajaksi

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 5 %
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Perhehuone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Amsterdamin Schipholin lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä hotelliltasi. Vaivattomimmin siirryt lentokentältä hotellillesi junalla, joka kulkee suoraa Schipholin asemalta Amasterdamin päärautatieasemalle, josta kävelymatkaa hotellillesi on noin kilometri. Matka junalla kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 5,00–10,00 €.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa lentokentältä taksin hotellillesi. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan noin 20 minuuttia ja maksaa noin 35,00–45,00 €.

Rahayksikkö

Alankomaissa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Amsterdamin hintataso

Amsterdamin hintataso vastaa Suomen hintoja. Alkoholi ja osa ruokatuotteista ovat kuitenkin edullisempia.

Tässä muutama esimerkki Amsterdamin hintatasosta:

Ateria ravintolassa 10,00–20,00 €
0,33 litran olut 2,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Amsterdamissa on kätevää liikkua paikasta toiseen kaupungin laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Amsterdamissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 60 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 2,90 €. Kertalipun linja-autoihin ja raitiovaunuihin voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Halutessasi voit myös ostaa päivälipun joka käy kaikissa metroissa, raitiovaunuissa sekä linja-autoissa. Päivälippuja saa ostettua Amsterdamin päärautatieasemalta.
Metro- ja junalippu on hankittava ennen metroon astumista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa ja siitä ulos astuessa.

Tietoa kohteesta

Amsterdamin väkiluku on noin 800 000.

Amsterdamissa puhutaan hollantia, mutta kansainvälisyytensä ansiosta englannilla pärjää kaupungissa mainiosti.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Anne Frankin talo 850 km
Valokuvamuseo Foam 1,1 km
Waterlooplein-tori 1,1 km
Foodhallen 1,7 km
Päärautatieasema Centraal Station noin 1 km
Amsterdamin Schipholin lentokenttä noin 16 km

Keskilämpötilat

Tammikuu +5 °C
Helmikuu +5 °C
Maaliskuu +8 °C
Huhtikuu +11 °C
Toukokuu +15 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +20 °C
Elokuu +20 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +13 °C
Marraskuu +9 °C
Joulukuu +6 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Amsterdamin keskustassa noin kilometrin päässä päärautatieasemalta. Lentokentälle on hotellilta noin 16 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen