Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoilua Etelä-Afrikan viinireitillä

 • Kiertomatkat
 • Etelä-Afrikka
hinta alkaen € 1.409,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde autoretkeilemään Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin! Sisältää 7 tai 12 yön majoituksen, aamiaiset, lennot ja vuokra-auton.

Oletko viininystävä? Jos vastasit kyllä, niin tämä matka on juuri sinua varten! Lähde kiertomatkalle Etelä-Afrikan kauniille viinireitille ja nauti mahtavista maisemista ratin takaa. Pääset matkan aikana tutustumaan Kapkaupungin vilskeeseen ja nauttimaan Montagun kaupungin tunnelmasta sekä idyllisestä Franschhoekissa ja Stellenboschin kuuluisista viinitiloista. Maistele mahtavia viinejä ja paikallisia herkkuja sekä nauti vapauden tunteesta autoillessasi Etelä-Afrikan upeissa maisemissa. Oletko valmis ikimuistoiseen matkaan?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kapkaupunkiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 tai 5 yön majoitus Kapkaupungissa (Three Boutique Hotel tai vastaava)
 • 1 tai 2 yön majoitus Montagussa (Mimosa Lodge tai vastaava)
 • 12 yön matkalla 2 yön majoitus Hermanuksessa (Shore's Edge Seaview Guesthouse tai vastaava)
 • 1 tai 2 yön majoitus Franschhoekissa (Protea Hotel by Marriott tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Stellenboschissa (Auberge Rozendal tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Viiniratikka Franschhoekissa
 • Puolen päivän pyöräretki ja viininmaisetelu Stellenboschissa (päivä 7 tai 10)
 • Lahjoitus Rhino Ride -järjestölle
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Lisävaihtoehdot
 • Päiväretki Hermanukseen
 • Afrikkalaistyylinen illallinen
 • Retki Kapkaupungin ruokamarkkinoille
 • Iltapäivätee Mount Nelson Hotelissa
 • Retki Kapin niemimaalle
Etelä-Afrikan kiertomatka

Voit valita joko 7 tai 12 yön kiertomatkan. Mikäli valitset 7 yön matkan, niin vietät 4 yötä Kapkaupungissa, 1 yön Montagussa, 1 yön Franschhoekissa ja 1 yön Stellenboschissa. 12 yön matkalla majoitut 5 yötä Kapkaupungissa, 2 yötä Montagussa, 2 yötä Hermanuksessa, 2 yötä Franschhoekissa ja 1 yön Stellenboschissa. Alla on kuvaus 12 yön matkasta.

Reitti

Päivä 1 - 5: Kapkaupunki

Tervetuloa Etelä-Afrikkaan! Laskeudut Kapkaupungin lentokentälle, jolta noudat myös vuokra-autosi. Matkasi ensimmäiset viisi päivää saat viettää Kapkaupungin vilskeessä. Kaupunki on kiehtova sekoitus eri kulttuureita, kiinnostavaa historiaa ja nähtävyyksiä, joten tylsää Kapkaupungissa ei tule. I… Lue lisää

Three Boutique Hotel  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Montagu

Maukkaan aamupalan jälkeen on aika lähteä tien päälle ja suunta auton nokka kohti Montagua. Matka Kapkaupungista perille Montaguun kulkee upeissa maisemissa ja pääset ihastelemaan myös ensimmäisiä viiniviljelmiä. Mikäli ajat Montaguun Paarlin viinialueen läpi, niin pääset ihastelemaan upeita vii… Lue lisää

Mimosa Lodge  tai vastaava

Päivä 8 & 9: Hermanus (vain 12 yön matkalla)

Montagusta suuntaat seuraavaan kohteeseesi, Hermanukseen, joka on hurmaava rannikolla sijaitseva pikkukaupunki. Ajele omaan tahtiisi ja pysähtele matkan varrella ihailemaan kauniita maisemia sekä tietysti jaloittelemaan hieman. Perillä Hermanuksessa sinua odottaa mukava majatalo, jonka viihtyisä… Lue lisää

Shore's Edge Guest House  tai vastaava

Päivä 10 & 11: Franschhoek

Oletko valmis ajelemaan kauniiden viiniviljemien lomassa? Kiertomatka jatkaa kulkuaan kohti Franschhoekia ja alueen mahtavia viinitiloja. Käy perille päästyäsi viemässä matkatavarasi hotellillesi ja lähde tutustumaan Franschhoekiin, joka sijaitsee kauniissa laaksossa. Suuntaa myös jollekin aluee… Lue lisää

Protea Hotel by Marriott Franschhoek  tai vastaava

Päivä 12 & 13: Stellenbosch

Aamiaisen jälkeen on aika suunnata auton nokka kohti Stellenboschia, joka on mukava yliopistokaupunki sekä tietysti kotipaikka useille hyville viineille. Viininvalmistuksen perinteet ovat alueella pitkät, sillä seudun olosuhteet ovat ihanteelliset viininviljelemiselle. Suuntaa vielä kerran viera… Lue lisää

Auberge Rozendal  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Voit varausvaiheessa lisätä matkaasi yhden tai useamman lisävalintaisen retken. Valitse suosikkisi seuraavista vaihtoehdoista:

 • Retki Kapin niemimaalle: Tämän ikimuistoisen retken aikana pääset kauniille Kapin niemimaalle, jonka kärjessä sijaitsee kuuluisa Hyväntoivonniemi. Alue on kuuluisa myös myrskyisästä merestään, joka on seurausta merivirtojen kohtaamisesta niemimaan läheisyydessä. Matkalla niemimaalle näet myös upeaa luontoa ja hurmaavia kalastajakyliä. Sinut noudetaan hotellilta klo 8.00–9.00 ja kuljetetaan takaisin hotellille noin klo 17.00. Retkellä on mukana englanninkielinen opas. Retken hinta ei sisällä lounasta. Retki järjestetään päivittäin, paitsi 11.3.2018 ja 31.3.2018.
 • Iltapäivätee Mount Nelson Hotelissa: Pääset nauttimaan Mount Nelson Hotelin elegantista sisustuksesta sekä kauniista maisemista hotellin puutarhaan samalla kun maistelet teetä ja herkkuja. Voit valita teemakusi useista vaihtoehdoista, joita ovat muun muassa rooibos, lapsang souchong, earl grey ja darjeeling. Voit tehdä valintasi 30 teelaadun joukosta! Teekupin kanssa voit maistaa tuulihattuja, erilaisia kakkuja ja keksejä, skonsseja ja tuoreita hedelmiä. Iltapäivätee järjestään klo 15.00–17.30 ja sen minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Iltapäivätee-retki järjestetään arkipäivisin maanantaista perjantaihin.
 • Retki Kapkaupungin ruokamarkkinoille: Oranjezicht City Farm Market -markkinoilla pääset tutustumaan paikallisten viljelijöiden ja käsityöläisten tuotteisiin. Täältä kannattaa etsiä upeita tuliaisia kotiväelle. Seuraavaksi pääset Good Company Farmers Market -markkinoille, jotka järjestetään Kapkaupungin vanhimmassa puutarhassa. Kiertele paikallistenkin suosimilla markkinoilla ja tutki kojujen tarjontaa. Retki järjestetään klo 8.30–13.00 ja sen minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä. Retkellä on mukana paikallinen opas ja retken hintaan sisältyvät kuljetukset. Puethan retkelle mukavat vaatteet ja jalkineet, sillä retki sisältää paljon kävelyä. Retki järjestetään lauantaisin.
 • Afrikkalaistyylinen illallinen: Pääset illan aikana nauttimaan herkullisesta ateriasta ja erilaisista esityksistä. Maistelet herkkuja samalla kun nautit muun muassa djembe-rummutuksesta, kauniista lauluista ja erilaisista tanssiesityksistä. Retki järjestetään klo 18.00–23.00 ja sen minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä. Illallisen hintaan ei sisälly alkoholijuomat. Illallinen järjestetään päivittäin.
 • Päiväretki Hermanukseen (mahdollinen vain 12 yön matkalla): Suuntaat Kapkaupungista tutustumaan Hermanuksen kaupunkiin, joka sijaitsee upeissa vuori- ja rantamaisemissa. Retken reitti kulkee pitkin rantatietä, joten hyvällä tuurilla voit bongata matkan aikana rantavesissä uiskentelevia delfiinejä sekä heinä-marraskuussa jopa valaita. Stoney Pointilla tehdään lisävalintainen pysähdys, jonka aikana voit lisämaksusta lähteä ihastelemaan pingviinejä. Retki järjestetään 8.00–17.30 ja sen minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä. Lounas ei sisälly retken hintaan. Retki järjestetään keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset tietullimaksut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia lapsille.

Huomoithan, että alle 18-vuotiailla on oltava vanhempien tai huoltajan suostumus lähteä matkalle. Jos molemmat vanhemmat matkustavat mukana, on lapsella oltava mukana syntymätodistus. Yhden vanhemman kanssa matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava matkalta puuttuvan vanhemman todistus suostumuksesta. Ilman vanhempia matkustavalla on syntymätodistuksen lisäksi oltava molempien vanhempien todistus suostumuksesta.

Pysäköinti

Kaikilla hotelleilla on maksuton pysäköinti

Rahayksikkö

Etelä-Afrikan rahayksikkö on randi (ZAR), joka on arvoltaan noin 0,07 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Etelä-Afrikan hintataso on yleisesti Suomea edullisempi.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +21,7 °C
Helmikuu +21,8 °C
Maaliskuu +20,8°C
Huhtikuu +18,6 °C
Toukokuu +15,8 °C
Kesäkuu +13,9 °C
Heinäkuu +13,3 °C
Elokuu +13,7 °C
Syyskuu +15,2 °C
Lokakuu +17,1 °C
Marraskuu +19,2 °C
Joulukuu +20,5 °C

Tietoa kohteesta

Etelä-Afrikan asukasluku on noin 48 810 427.

Etelä-Afrikassa on 11 tasavertaista virallista kieltä, joista yksi on englanti.
Englannilla pärjää hyvin isoimmissa kaupungeissa.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Etelä-Afrikassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Turvavyön käyttö on pakollista ja matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kiellettyä. Auton ovet kannattaa pitää lukittuina ajon aikana. Ajaessa on hyvä pitää mukana pikkurahaa, sillä valtateillä on tietulleja, joiden läpi pääsee ajamaan nopeammin, jos mukana on tasaraha.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään kaksi tyhjää sivua.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 30 päivää matkan päättymisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään kaksi tyhjää sivua.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Etelä-Afrikkaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Etelä-Afrikassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoistaon yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti ole varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Huomioithan, että vastaava hotelli saattaa sijaita toisessa kohteen läheisessä kylässä tai kaupungissa. Saat tietää majoituspaikkasi viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Aikaero

Etelä-Afrikassa on sama aika kuin Suomessa

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Rhino Ride -lahjoitus

Yhteistyökumppanimme tekee Chipembere Rhino -järjestölle lahjoituksen Rhino Riden kunkin matkan varanneen henkilön puolesta.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen