Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Perinteisiä elämyksiä Hollannissa

 • Kaupunkilomat
 • Amsterdam
hinta alkaen € 339,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Näe Amsterdam, Zaanse Schans, Volendam ja Edam. Sisältää 2–4 yön majoituksen Hotel Corneliszissa, aamiaiset, päiväretken ja lennot.

Kävelyä kanaalien varrella, ydinkeskustassa pyörimistä, mielenkiintoista taidetta ja elämästä nauttimista – tämä kaikki odottaa sinua Amsterdamissa. Mutta oletko kuullut Zaanse Schansista, jonka vihreäksi maalatut tuulimyllyt kanaalien varsilla kertovat perinteistä hollantilaista tarinaa, edam-juuston luvatusta maasta, Edamista, tai perinteistä tunnelmaa henkivästä Volendamista? Yhdistä lomaasi Amsterdamissa päivä kierrellen Pohjois-Hollannin perinteisissä kaupungeissa, maista paikallisittain valmistettua silliä, osta tuliaisiksi värikkäät puukengät, pukeudu perinteiseen asuun ja pyydä valokuva muistoksi sekä herkuttele maan tunnetuksi tehneillä juustoilla. Lumoudu perinteisistä elämyksistä Pohjois-Hollannissa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Amsterdamiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Corneliszissa
 • Päiväretki Zaanse Schansiin, Volendamiin ja Edamiin
 • Alankomaalainen tervetuliaislahja
 • Alennuskuponkeja Amsterdamin aktiviteetteihin
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Amsterdam

Alankomaiden kotoisa pääkaupunki Amsterdam koostuu inspiroivista kaupunginosista, veikeistä kanaalitaloista, kauniista puistoista ja viehättävistä putiikeista, kahviloista sekä ravintoloista. Kaupungin parhaita puolia on sen kompakti koko, jolloin suurin osa matkoista taittuu kävellen tai pyöräillen. Suurkaupungin tunnelmaa ja vilinää Amsterdamista ei kuitenkaan puutu. Vuokraa pyörä ja lähde polkemaan ympäri kaupunkia, kävele kanaaleiden varsia pitkin rakkaasi kanssa illan pimetessä sekä kiertele lukemattomissa museoissa – jo ensimmäisen päivän jälkeen olet varmasti rakastunut Amsterdamiin.

Hotel Cornelisz

 • Hotelli
 • Amsterdam, Alankomaat
Hotel

Modernissa Hotel Corneliszissa majoitut loistavalla paikalla Amsterdamin museokorttelissa. Nautit päivittäin hotelliaamiaisesta, jonka jälkeen ovesta ulos astuessasi olet ylellisen ostoskadun, P.C. Hooftstraatin varrella sekä aivan Vondelparkin ja Rijksmuseumin nurkalla. Hotellin vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri ja huoneista löytyy maksuton Wi-Fi-yhteys.

 • +1
Lue lisää
Single room

Yhden hengen huone

Viihtyisä ja mukava huone on varusteltu yhden hengen vuoteella, televisiolla, tallelokerolla, silitysraudalla ja -laudalla sekä hiustenkuivaajalla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hygieniatuotteita.

Superior double room

Superior-huone

Viihtyisä kahden hengen huone huone on varusteltu mukavalla vuoteella, televisiolla, tallelokerolla, silitysraudalla ja -laudalla sekä hiustenkuivaajalla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hygieniatuotteita.

Triple room

Kolmen hengen huone

Tyylikäs kolmen hengen huone huone on varusteltu mukavilla vuoteilla, televisiolla, tallelokerolla, silitysraudalla ja -laudalla sekä hiustenkuivaajalla. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hygieniatuotteita.

Päiväretki Zaanse Schansiin, Volendamiin ja Edamiin

Lomasi toisena päivänä pääset kokemaan jotain ainutlaatuista, sillä vietät päivän kierrellen Pohjois-Hollannin kiehtovimmissa kaupungeissa. Koet paikallisia elämyksiä Zaanse Schansissa, Volendamissa ja Edamissa, joista jokainen hurmaa sinut omalla tavallaan. Tutustut pohjoishollantilaiseen kulttuuriin oppaan johdolla, ihastele vielä toiminnassa olevia tuulimyllyjä, näe miten puukenkiä oikeasti valmistetaan ja opi juuston valmistuksesta. Retken aikana pääset pakenemaan kaupungin hälinästä Pohjois-Hollannin maaseudulle, joka hurmaa varsinkin keväisin värikkäillä tulppaaneillaan!

Aloitat päiväretkesi noin klo 8.30 retken tapaamispaikalta, jossa tapaat oppaasi ja muut retkelle lähtijät. Matka jatkuu ilmastoidun linja-auton kyydissä Zaanse Schansin kylään, jossa pääset katselemaan, millaista elämä 1700- ja 1800-luvun Alankomaissa oli. Paikan päältä löydät perinteisiä taloja, tuulimyllyjä ja käsityöläisiä työssään. Sinulla on myös vapaata aikaa kulkea kylässä tutustumassa suloiseen ja ainutlaatuiseen ympäristöön. Seuraavaksi kuljet Edamiin, joka tunnetaan erityisesti maukkaasta edam-juustosta. Zuiderzeen helmenä tunnetussa kaupungissa kuljet kanaaleiden äärellä pitkin vanhoja kujia, joita reunustaa tunnelmalliset 1600-luvun rakennukset. Edamissa tutustut juuston valmistukseen sekä pääset maistamaan paikallista herkkua lähellä sijaitsevalla maatilalla. Viimeiseksi vierailet meren rannalla sijaitsevassa kalastajakylässä, Volendamissa. Suosittelemme ostamaan täältä paikallisesti valmistettua silliä ja kiehtovia tuliaisia. Pue päällesi myös perinteinen alankomaalainen asu ja ota valokuva muistoksi!

Retki kestää noin 5,5 tuntia, ja siihen sisältyy kuljetukset, sisäänpääsymaksut ja opastus. Retki ei sisällä aterioita.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 3,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Superior-huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Alankomaissa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Hintataso Amsterdamissa vastaa Suomen hintoja. Alkoholi ja osa ruokatuotteista ovat kuitenkin edullisempia.

Ateria ravintolassa 10,00–20,00 €
0,33 litran olut 2,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta 0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri 2,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Amsterdamin väkiluku on noin 800 000.

Amsterdamissa puhutaan hollantia, mutta kansainvälisyytensä ansiosta englannilla pärjää kaupungissa mainiosti.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

I Amsterdam -kyltti 170 m
Zaanse Schans 21 km
Volendam 24 km
Edam 24 km
Anne Frankin talo 1,9 km
Valokuvamuseo Foam 1 km
Waterlooplein-tori 2 km
Päärautatieasema Centraal Station 2,6 km
Amsterdamin Schipholin lentokenttä noin 14 km

Liikkuminen kohteessa

Amsterdamissa on kätevää liikkua paikasta toiseen kaupungin laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Amsterdamissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 60 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 2,90 €. Kertalipun linja-autoihin ja raitiovaunuihin voi ostaa sekä asemalta että kulkuneuvosta. Halutessasi voit myös ostaa päivälipun joka käy kaikissa metroissa, raitiovaunuissa sekä linja-autoissa. Päivälippuja saa ostettua Amsterdamin päärautatieasemalta. Metro- ja junalippu on hankittava ennen metroon astumista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa ja siitä ulos astuessa.

Keskilämpötilat

Tammikuu +5 °C
Helmikuu +5 °C
Maaliskuu +8 °C
Huhtikuu +11 °C
Toukokuu +15 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +20 °C
Elokuu +20 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +13 °C
Marraskuu +9 °C
Joulukuu +6 °C

Matka lentokentältä hotellille

Hotel Cornelisz sijaitsee P.C. Hooftstraatilla, Amsterdamin ylellisen ostoskadun varrella. Leidseplein, Museumplein ja Vondelpark ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lentokentältä hotelliin pääset helpoiten taksilla tai junalla. Schipholin lentokenttä sijaitsee hieman Amsterdamin ulkopuolella. Lentokentältä lähtee noin 15 minuutin välein junia Amsterdamin keskustaan. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 8,00 €. Voit ostaa lipun Schipholin aulan keltaisesta koneesta. Muistathan leimata lippusi aulassa ennen junaraiteille siirtymistä. Junamatkan jälkeen matkustat noin 15 minuuttia raitiovaunulla 2 tai 5 Rijksmuseumin pysäkille. Raitiovaunupysäkki on parin minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Cornelisz sijaitsee P.C. Hooftstraatilla, Amsterdamin ylellisen ostoskadun varrella. Leidseplein, Museumplein ja Vondelpark ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lentokentältä hotelliin pääset helpoiten taksilla tai junalla.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen