• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen pitkin ihmeellistä Brasiliaa

 • Kiertomatkat
 • 19 tai 20 yötä
 • Brasilia
hinta alkaen € 2.579,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

19 päivää ympäri vehreää Brasiliaa! Sisältää 18 yön majoitukset 7 kohteessa, aamiaiset tai puolihoidon ja opastetut kierrokset kahdessa kaupungissa.

Näe Copacabanan rannat ja Rio de Janeiron sokeritoppavuori, Iguaçun valtavat vesiputoukset ja Pantanalin vehreä soisto, koe Brasilian rytmit, anna sen ainutlaatuisen luonnon saada sinut sanattomaksi ja sukella sen turkooseihin vesiin. Brasilian lämmin kulttuuri tempaisee sinut mukaansa, ja odotettavissa on taatusti ainutlaatuisia elämyksiä upeissa maisemissa. Anna lämpimän tuulen puhaltaa kasvoihisi, nauti merituulen tuoksusta ja taivu samban rytmeihin. Mukavaa matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Rio de Janeiroon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Majestic Rio Palace Hotelissa (tai vastaavassa) Rio de Janeirossa
 • 3 yön majoitus Foz Plaza Hotelissa (tai vastaavassa) Foz do Iguaçussa
 • 3 yön majoitus Pousada Arte da Natureza (tai vastaavassa) Bonitossa
 • 3 yön majoitus Pousada Santa Clarassa (tai vastaavassa) Corumbássa täysihoidolla (aamiaiset, lounaat ja illalliset ilman juomia)
 • 1 yön majoitus Hotel Brumadossa (tai vastaavassa) Campo Grandessa
 • 2 yön majoitus Pousada Colonialissa (tai vastaavassa) Salvador de Bahiassa
 • 3 yön majoitus Hotel Praia Itacimirimissa (tai vastaavassa) Itacimirimissa
 • Aamiaiset hotelleissa (Pousada Santa Clarassa täysihoito)
 • Pyöräretki Rio de Janeirossa (päivä 2)
 • Kaupunkikierros Salvadorissa (päivä 15)
 • Englanninkielinen opas retkillä
 • Kuljetukset hotellien ja lentokenttien välillä
 • Maansisäiset lennot (lennot ovat pääosin välilaskullisia)
Reitti

Päivä 1-3: Rio de Janeiro

Tervetuloa Etelä-Amerikan kirkkaimpaan helmeen, Brasiliaan! Astuttuasi lentokoneesta suurenmoiseen kaupunkiin, Rio de Janeiroon, sinut viedään lentokentältä hotellillesi ja voit käyttää ensimmäisen matkapäiväsi illan omaan tahtiisi – haukkaa illalliseksi ensimmäiset maistiaisesi brasilialaisista… Lue lisää

Majestic Rio Palace Hotel - Rua Cinco de Julho - Copacabana  tai vastaava

Päivä 4-6: Foz do Iguaçu

On tullut aika vaihtaa suurenmoinen kaupunki hämmästyttäviin luonnonmaisemiin, sillä neljäntenä matkapäivänäsi suuntaat kohti Foz do Iguaçua ja Iguaçun vesiputouksia, jotka sijaitsevat Brasilian, Argentiinan ja Paraguayn rajan tuntumassa. Foz do Iguaçu on yksi alueen suosituimmista matkailukaupu… Lue lisää

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  tai vastaava

Päivä 7-9: Bonito

Seitsemännen matkapäiväsi aamuna sinut kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät Campo Grandeen. Campo Grandesta on aika tehdä muutaman tunnin ajomatka mutkittelevien maaseututeiden, sokeriruokoviljelmien ja karjalaumojen halki. Ohitat myös valtavia maatiloja, joissa karjapaimenet ajavat laumojaan… Lue lisää

Pousada Arte da Natureza - Atlântico  tai vastaava

Päivä 10-12: Pantanal

Tänään on luvassa melkoinen automatka, mutta sen päässä odottaa enemmän kuin sen arvoinen kohde – Pantanal. Mirandan kaupungin ohitettuasi ympäröivä luonto muuttuu dramaattisesti vehreäksi paratiisiksi, kun saavut upealle trooppiselle vesistöalueelle. Valtava, lähes täysin tasainen vesistö vasta… Lue lisää

Pousada Santa Clara  tai vastaava

Päivä 13: Campo Grande

Tänään ehdit vielä viettää hieman aikaa Pantanalin ihmeitä ihastellen, kunnes lounaan jälkeen kuljetuksesi Campo Grandeen lähtee. Mato Grosso do Sulin pääkaupunki Campo Grande on rikas opiskelijakaupunki, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväksesi ja tutustua sen tarjontaan!

Lue lisää
Brumado Hotel - Avenida Afonso Pena - Amambai  tai vastaava

Päivä 14-15: Salvador

Seuraavaksi on aika suunnata Campo Granden lentokentälle, jossa sinun on aika nousta lentokoneeseen ja suunnata kohti Salvadoria. Salvador oli Brasilian ensimmäinen pääkaupunki portugalilaisen sokeriteollisuuden kulta-aikana Brasiliassa. Kaupunki tunnetaan "afrikkalaisimpana kaupunkina Afri… Lue lisää

Pousada Colonial - Rua Direita de Santo Antônio - Santo Antônio Além do Carmo  tai vastaava

Päivä 16-18: Itacimirim

Matkattuasi kaksi viikkoa ympäri Brasiliaa on hetken lepo varmasti paikallaan! Siksi suuntaatkin tänään kohti Itacimirimia, rantalomakohdetta, jossa voit todella nauttia täydellisestä rentoutumisesta turkoosina hohtavan meren äärellä valkeahiekkaisilla rannoilla. Rannalla rentoutumisen lisäksi v… Lue lisää

Itacimirim Praia Hotel  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Jos haluat lisätä kiertomatkaasi hieman lisäohjelmaa, varaa näistä lisävalintaisista retkistä juuri sinua miellyttävät:

 • Kierros Rio de Janeirossa (päivä 3): Tällä kierroksella oppaasi esittelee sinulle Rio de Janeiron parhaat kohteet. Nouset muun muassa kaapelihissillä sokeritoppavuoren huipulle ja vierailet Corcovado-vuorella, jonka laella voit nähdä kuuluisan Kristuspatsaan. Kahdeksan tunnin mittainen kierros sisältää lounaan ja kuljetukset, ja se alkaa hotelliltasi klo 8.00–9.00 välillä.
 • Vierailu Argentiinan puoleisille Iguaçun putouksille (päivä 5): Iguaçun putoukset muodostuvat lähes kolmestasadasta putouksesta, jotka ovat lähes 2,5 kilometrin levyiset ja paikoitellen jopa 82 metrin korkuiset. Joka sekunti putouksista virtaa miljoonia litroja vettä, jonka voit kuulla kohisevan korvia huumaavasti ympärilläsi. Retkelle lähdetään noin klo 8.00–9.00 välisenä aikana, ja se kestää noin 8 tunnin ajan.
 • Vierailu Brasilian puoleisille Iguaçun putouksille (päivä 6): Vaikka suurin osa Iguaçun putouksista sijaitsee Argentiinan puolella, on Brasilian puolelta monien mukaan parhaat näkymät putouksille. Tee oma arviosi ja lähde myös tälle retkelle, joka alkaa noin klo 8.00–9.00 ja kestää noin 4 tuntia.
 • Snorklailua Rio do Sucurissa (päivä 8): Yhdessä oppaasi kanssa lähdet snorkkelein ja märkäpuvuin varustautuneina kohti Rio do Sucurin kirkasvetistä rantaa. Aika hypätä veteen! Veden alla aukeaa toinen maailma, jossa voit nähdä kalaparvien pyrähtelevän ympäriinsä ja ihastella virran mukana tanssivaa kasvustoa joen pohjalla. Retkelle lähdetään noin klo 8.00–9.00, ja se kestää noin 4 tuntia.
 • Retki Gruta Azulille (päivä 8): Tämä Sininen luola on yksi Boniton upeimmista nähtävyyksistä. Luolan pohjalla sijaitseva järvi hohtaa kirkkaansinisenä veden kemikaalien vaikutuksesta, luoden upean näyn, jota vastaavaa ei maailmassa ole. Luolasta on löydetty sapelihammastiikerin että jättiläislaiskiaisen fossiileja – ties mitä siellä tapahtuu nykypäivänä! Luolavierailulle lähdetään hotelliltasi noin klo 13.00–14.00, ja se kestää noin 2,5 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Kuljetukset 2. matkapäivän polkupyöräkierrokselle
 • Mahdolliset turistiverot
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Korkeintaan kolme aikuista ja yksi alle 2-vuotias lapsi.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varasuvaiheessa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Maan sisäiset lennot

Huomioithan, että kiertomatkaan sisältyy 4 maan sisäistä lentoa, joista 3 lentoa sisältää välilaskun joko Sao Paulossa tai Curitibassa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Rahayksikkö

Brasilian rahayksikkö on Brasilian real (BRL), joka on arvoltaan noin 0,30 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Käteistä voi nostaa joistakin käteisautomaateista, mutta kaikki automaatit eivät hyväksy kansainvälisiä kortteja.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,50–7,20 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,85–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,70–1,20 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,55–0,85 €
Linja-autolippu noin 0,75–1,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,55–1,15 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Brasilian väkiluku on noin 200 miljoonaa.

Brasiliassa puhutaan portugalia. Suurimpien kaupunkien turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Brasilian ilmasto

Suurimmassa osassa Brasiliaa vallitsee trooppinen ilmasto kun taas maan eteläosassa on subtrooppinen ilmasto. Maa on ympärivuotinen lomakohde, missä lämpötilat harvoin putoavat alle 20 celsiusasteen lukuun ottamatta vuoristoisia alueita ja maan eteläosia. Amazonin alueella lämpötilat voivat kohota joulu-helmikuussa jopa 40 celsiusasteeseen. Brasilian pohjoisosan sadekausi on tammi-huhtikuussa, koillisosan huhti-heinäkuussa ja Rio de Janeiroa ympäröivän alueen marras-maaliskuussa. Sadekuurot sadekausina kestävät tunnista pariin tuntiin päivässä.

Aikaero

Brasilian aikaero Suomeen on kesäisin -6 tuntia ja talvisin -4 tuntia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Brasiliaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Brasiliassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi ja passi

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia alle 3 kuukautta kestävillä turistimatkoilla Brasiliaan.

Passin on Brasiliaan matkustettaessa oltava voimassa matkan ajan ja 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen