Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Risteillen Arabiemiraateissa

 • Risteilyt
hinta alkaen € 2.199,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe eksoottinen Arabian niemimaa risteilyn aikana. Sisältää lennot Dubaihin, täysihoidon, 7 yön risteilyn ja 1 yön majoituksen Dubaissa.

Ihmeellinen ja mystinen Arabian niemimaa odottaa. Lähde seilaamaan pitkin lumoavia lahtia ja koe arabialainen eksotiikka sekä ainutlaatuiset kulttuuriaarteet tyylikkäästi. Elämyksellisen risteilyn aikana pääset ihailemaan Arabiemiraattien suurkaupunkien upeita siluetteja, tutustumaan kiehtoviin kulttuureihin ja nautiskelemaan mitä ihanimmilla herkuilla. Valitse kahdesta reittivaihtoehdostamme suosikkisi ja valmistaudu kokemaan unohtumattomia elämyksiä ikimuistoisen risteilyn aikana. Nauti matkasta ja vaihtuvista maisemista täysillä risteilyaluksen lipuessa kohti uusia seikkailuja sekä unohtumattomia hetkiä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Dubai
 • 1 yön majoitus 4* hotellissa Dubaissa ja aamiaiset
 • 7 yön risteily MSC Splendida -aluksella ja täysihoito juomineen
 • Satamamaksut
 • Matkatavarat
Lisävaihtoehdot
 • 5 yön vapaavalintainen loman pidennys Radisson Blu Fujairah Resortissa***** (sis. puolihoidon ja kuljetukset)
Tuhannen ja yhden yön taikaa risteillen

Pakkaa laukkusi ja lähde ikimuistoisten elämysten äärelle, jossa pienetkin hetket ovat täynnä taikaa. Risteily Arabian niemimaan edustalla tarjoaa ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja eksoottisia kokemuksia, joita muistelee lämmöllä vielä pitkään loman jälkeenkin. Häkelly Abu Dhabin timanttisesta loisteesta, ihmettele Dubain majesteettisia palmusaaria ja taivasta hipovia pilvenpiirtäjiä, tee ostoksia Dohan soukeilla, ihastele Sir Bani Yasin luontoa, ihastele Khor Fakkanin kalamarkkinoiden vilinää ja sukella arabialaisen kulttuurin saloihin Omanin pääkaupungissa Muscatissa. Monipuolinen risteilyalus tarjoaa lomasi ajaksi viihtyisät olosuhteet, ihanat herkut ja valtavasti ohjelmaa – nosta ankkuri ja ihaile lumoavaa auringonlaskua laivan kannelta. Tervetuloa nauttimaan!

MSC Splendida -risteilyalus

 • Risteilyalus
 • Dubai, Arabiemiirikunnat
Restaurant 2

Vuonna 2009 rakennettu MSC Splendida -risteilyalus kuljettaa sinut tyylikkäästi maailman kauneimpiin kolkkiin – mutta itse aluksellakin pääset siirtymään täysin uuteen maailmaan. MSC Splendidan 1370 miehistön jäsentä hemmottelee sinua kulinaarisilla herkuilla, kylpyläosaston rentouttavilla hoidoilla sekä monipuolisella valikoimalla ohjelmanumeroita. Risteilyalukselta löydät lisäksi 4 uima-allasta, 18 kansainvälisiä sekä paikallista ruokaa tarjoilevaa ravintolaa, kasinoja, elokuvateattereita, baareja, kuntosalin, squash-kentän, Formula 1 -simulaattorin sekä paljon muuta. MSC Splendidalla sinua ehdottomasti hemmotellaan!

 • +4
Lue lisää
Inside Cabin

Sisähytti Bella

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Sisähytti Bella on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku.

Sisähytti Fantastica

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Sisähytti Fantastica on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Fantasticassa pääset myös nauttimaan 24-tuntisesta huonepalvelusta.

Seaview Cabin

Ulkohytti Bella

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Ulkohytti Bella on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytistä on kaunis merinäkymä.

Ulkohytti Fantastica

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Ulkohytti Fantastica on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytistä on kaunis merinäkymä. Fantasticassa pääset myös nauttimaan 24-tuntisesta huonepalvelusta.

Balcony stateroom

Parvekehytti Bella

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Parvekehytti Bella on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytistä löytyy lisäksi yksityinen parveke, josta on upeat merimaisemat.

Parvekehytti Fantastica

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Parvekehytti Fantastica on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytistä löytyy lisäksi yksityinen parveke, josta on upeat merimaisemat. Fantasticassa pääset myös nauttimaan 24-tuntisesta huonepalvelusta.

Parvekehytti Aurea

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Parvekehytti Aurea on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytistä löytyy lisäksi yksityinen parveke, josta on upeat merimaisemat. Aureassa pääset myös nauttimaan 24-tuntisesta huonepalvelusta sekä saat lomasi ajaksi käyttöösi kylpytakin ja tohvelit. Pääset myös siirtymään laivaan ensimmäisenä.

Aurea Suite

Aurea-sviitti

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

Aurea-sviitti on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella, minibaarilla, tallelokerolla ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytistä löytyy lisäksi yksityinen parveke, josta on upeat merimaisemat. Aureassa pääset myös nauttimaan 24-tuntisesta huonepalvelusta sekä saat lomasi ajaksi käyttöösi kylpytakin ja tohvelit. Pääset myös siirtymään laivaan ensimmäisenä.

Deluxe Suite

Yacht Clubin Deluxe-sviitti

2 aikuista majoitustyypissä risteilyaluksen hytti

MSC Yacht Clubin Deluxe-sviitit tarjoavat ainutlaatuisen risteilyelämyksen. Hytit on sisustettu erittäin tyylikkäästi laadukkailla materiaaleilla ja varustettu kaikilla tarvitsemillasi mukavuuksilla. Hytissä nautit 24-tuntisen hovimestarin sekä conciergen palveluista. Hemmottelet itseäsi all inclusive -tarjoilun aterioilla, jotka tarjoillaan sinulle yksityisessä ravintolassa haluamaasi aikaan. Sinulla on myös pääsy The One -aurinkokannelle ja Yacht Clubille.

Reittivaihtoehtomme

Reitti A: 11.1. | 25.1. | 1.2. | 15.2. | 22.2. | 8.3. | 15.3.
Päivä 0: Saapuminen Dubaihin, yksi yö hotellissa.
Päivä 1: Lähtö Dubaista (Arabiemiraatit) klo 23.00.
Päivä 2: Saapuminen Abu Dhabiin (Arabiemiraatit) klo 5.00. Lähtö klo 23.00.
Päivä 3: Saapuminen Sir Bani Yasiin (Arabiemiraatit) klo 9.00. Lähtö klo 17.00.
Päivä 4: Seilausta merellä.
Päivä 5: Saapuminen Muscatiin (Oman) klo 8.00. Lähtö klo 18.00.
Päivä 6: Saapuminen Khor Fakkaniin (Arabiemiraatit) klo 8.00. Lähtö klo 18.00.
Päivä 7: Saapuminen Dubaihin (Arabiemiraatit) klo 13.00. Yö risteilyaluksella.
Päivä 8: Maihinmeno Dubaissa (Arabiemiraatit).

Reitti B: 18.1. | 8.2. | 1.3. | 22.3.
Päivä 0: Saapuminen Dubaihin, yksi yö hotellissa.
Päivä 1: Lähtö Dubaista (Arabiemiraatit) klo 23.00.
Päivä 2: Saapuminen Abu Dhabiin (Arabiemiraatit) klo 5.00. Lähtö klo 23.00.
Päivä 3: Saapuminen Sir Bani Yasiin (Arabiemiraatit) klo 9.00. Lähtö klo 17.00.
Päivä 4: Seilausta merellä.
Päivä 5: Saapuminen Bahrainiin (Bahrain) klo 8.00. Lähtö klo 18.00.
Päivä 6: Saapuminen Dohaan (Qatar) klo 8.00. Lähtö klo 18.00.
Päivä 7: Saapuminen Dubaihin (Arabiemiraatit) klo 9.00. Yö risteilyaluksella.
Päivä 8: Maihinmeno Dubaissa (Arabiemiraatit).

Vapaavalintainen lomaviikko Radisson Blu Fujairah Resortissa*****

Rentouttavan ja ihanan risteilyn jälkeen voit halutessasi jäädä rentoutumaan 5 yöksi Arabiemiraattien lämmittävän auringon alle. Ylellinen viiden tähden Radisson Blu Fujairah Resort tarjoaa puolihoidon ja uima-altaan lisäksi upeat puitteet lomailuun. Voit valita 5 yön loman pidennyksen matkan varausvaiheessa. Vapaavalintaiseen lomapidennykseen sisältyy kuljetukset.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklan 11 kohdasta ‘Tarjoukset, joihin sisältyy risteily’. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi henkilöä.

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia lapsille.

Täysihoito

Tarjoukseen sisältyvä täysihoito sisältää aamiaiset, lounaat ja illalliset sekä juomat kaikilla aterioilla sekä aterioiden välillä. Laivan ravintolat ovat käytettävissä vapaasti lukuun ottamatta gourmet-ravintoiloita, joihin vaaditaan lisämaksu. Ravintolat ovat avoinna eri aikoihin ja voit laivamatkasi ensimmäisenä päivänä valita mihin aikaan haluat nauttia illallista (klo 17.00–19.00).

Matkatavarat

Saat ottaa matkalle mukaan käsi- ja ruumamatkatavaran. Huomioithan kuitenkin, että matkatavaroiden rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Saat tarkemmat tiedot lentoyhtiöstä ja lentojesi aikatauluista matka-asiakirjojesi mukana. Tarkistathan lentoyhtiösi rajoitukset tämän jälkeen.

Viisumi

EU:n kansalaisena et tarvitse Arabiemiirikuntiin viisumia alle 30 vuorokauden matkalle. Maahan saavuttaessa sinulle myönnetään Entry Visit Visa, joka on voimassa 30 vuorokautta.

Tarvitset viisumin matkustaessasi Omaniin, Bahrainiin ja Qatariin. Suomen kansalainen saa viisumin saapuessaan Qatariin.

Ajankohtaisimman tiedon viisumien hinnoista ja pituuksista saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan lähtöpäivästä.

Rokotukset

Matkustaessasi Arabiemiirikuntiin, Qatariin, Bahrainiin ja Omaniin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää, lavantautia, sekä A- ja B-hepatiittia vastaan.

Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Dubain keskilämpötilat

Tammikuu +18 °C
Helmikuu +19 °C
Maaliskuu +22 °C
Huhtikuu +25 °C
Toukokuu +28 °C
Kesäkuu +30 °C
Heinäkuu +33 °C
Elokuu +35 °C
Syyskuu +31 °C
Lokakuu +28 °C
Marraskuu +23 °C
Joulukuu +20 °C

Tietoa kohteista

Arabiemiirikunnissa, Bahrainissa, Omanissa ja Qatarissa puhutaan arabiaa, mutta englannilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Huomioithan, että maiden väestöt ovat hyvin konservatiivisia. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotelleissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Yhteistyökumppanimme varaa lennot, ja ne saattavat sisältää välilaskun.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen