Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Rentouttava hyvinvointiloma Laulasmaalla

 • Kylpyläloma
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Laulasmaa
hinta alkaen € 179,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä rauhallinen kylpyläloma Viron rannikolla. Sisältää 2–4 yön majoituksen Laulasmaa Spa Hotelissa, puolihoidon ja vartalohoitoja.

Haluaisitko matkustaa paikkaan, jossa voit laskea jalat vitivalkoiselle hiekalle, nauttia virkistävästä merituulesta ja herkullisesta ruoasta, mutta ajatus pitkästä lentomatkasta ei innosta? Oletko jo ehtinyt tutustumaan Viron rannikon tarjontaan? Suosittu lomakohde Laulasmaa sijaitsee vain reilun tunnin päässä Tallinnasta. Pehmeä hiekka ja puhdas vesi vetävät lapsiperheitä puoleensa, mutta paikka on myös suosittu sukeltajien ja purjelautailijoiden keskuudessa. Komeat, melkein merenrantaan asti yltävät mäntyrivistöt yhdistettynä kimmeltävään mereen tuovat taatun lomatunnelman ja saavat sinut unohtamaan kuinka lähellä koto-Suomea oletkaan. Viron kutsuva rannikko odottaa sinua!

Tarjous sisältää
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Laulasmaa Spa Hotelissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • 2 kylpylähoitoa per hotellissa vietetty yö
 • Pääsy allas- ja saunaosastolle klo 9.00–22.00 välisenä aikana
Laulasmaa

Laulasmaa sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan sykkeestä. Paikan päällä sinua odottaa upea ja rauhallinen merimaisema sekä ikivanha mäntymetsä, joka jatkuu melkein rantaan asti. Laulasmaan rannat ovat kesäisin suosittuja perheiden keskuudessa. Monet saapuvat tänne koko päiväksi nauttimaan raikkaasta merituulesta ja kauniista luontomaisemasta. Alueella on lisäksi hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn, golfin peluuseen tai vaikka surffaukseen. Kiinnostavia kohteita ovat lähialueelta löytyvät Keila-Joan luontopolku vesiputouksineen, uusgoottilaista tyylisuuntaa edustava kartano sekä Türisalun jyrkänne, joka on Pohjois-Viron vaikuttavin luontokohde.

Laulasmaa Spa

 • Hotelli
 • Laulasmaa, Viro
Laulasmaa Spa Hotel - view

Laulasmaa Spa Hotel sijaitsee luonnonhelmassa, vain 100 metrin päässä vitivalkoisilta hiekkarannoilta. Hotellissa on kylpylä sekä monipuolinen allas- ja saunaosasto. Hotellin oma ravintola Wicca on Viron parhaimpien ravintoloiden listalla, ja ravintolan herkullisista aterioista pääset nauttimaan upean merimaiseman äärellä. Lisäksi Laulasmaa Spa Hotel on avannut uuden lounas- ja illallisravintolan, Resto Verden, jonka ruokalistan ateriat on valmistettu suurimmaksi osaksi lähialueiden raaka-aineista. Hotellin lähistöltä löydät lisäksi golfkentän, useita luontopolkuja, hevostallin ja tenniskentän. Hotellilta voit vuokrata polkupyöriä, kävelysauvoja ja rantavarusteita.

 • +11
Lue lisää
Laulasmaa Spa Hotel - room

Kahden hengen Standard-huone

Viihtyisissä huoneissa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikista huoneista löytyy televisio, puhelin, maksuton Wi-Fi ja kylpytakit. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivain. Huoneista avautuu näkymä joko mäntymetsään tai lisämaksusta merelle.

Laulasmaa Spa Hotelin kylpylä

Hotellissa on kylpylä sekä monipuolinen allas- ja saunaosasto. Allasosastolla voit valita esimerkiksi porealtaan, ulkoaltaan ja vastavirta-altaan välillä samalla, kun ihailet ikkunasta näkyviä metsämaisemia. Saunaosastolla voi nauttia esimerkiksi höyrysaunan, suolasaunan ja puulämmitteisen ulkosaunan löylyistä. Allas- ja saunaosasto on yhteensä kooltaan noin 1000 m². Voit lisäksi valita lomallasi 2 kylpylähoitoa per hotellissa vietetty yö. Voit valita suosikkisi seuraavista:

 • Helmikylpy
 • Yrttinen helmikylpy
 • Vesihieronta
 • 20 minuutin hieronta
 • Parafiini-maapihkahoito
 • Lämpimät parafiinikäsineet tai -sukat
 • Valoterapia
 • Elektroterapia
 • Ultraääniterapia
 • Suolakammiohoito
 • Magneettihoito
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot tai muut kuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Laulasmaa sijaitsee Keilan kunnassa, jonka asukasluku on noin 5 320.

Virossa puhutaan viron kieltä, mutta maassa pärjää myös englannilla. Osa virolaisista puhuu myös suomea.

Etäisyyksiä lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 100 m
Tallinna 38 km
Tallinnan satama 40 km
Keila-Joan luontopolku 6,5 km
Türisalun jyrkänne 10 km

Keskilämpötilat

Tammikuu -4 °C
Helmikuu -5 °C
Maaliskuu -1 °C
Huhtikuu +6 °C
Toukokuu +11 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +12 °C
Lokakuu +6 °C
Marraskuu +1 °C
Joulukuu -2 °C

Rahayksikkö

Virossa käytetään valuuttana euroa. Suuremmissa liikkeissä, useimmissa ravintoloissa sekä ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00–3,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,80–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Lippu linja-autoon noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri 0,45–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,30–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Siirtyminen Tallinnan satamasta hotellille

Pääset liikkumaan kätevästi hotellillesi Tallinnan satamasta omalla autolla, linja-autolla tai taksilla. Autolla matka kestää noin 40 minuuttia ja linja-autolla noin 1,5 tuntia. Taksilla matka maksaa noin 27,00–35,00 € ja linja-autolla noin 2,00–4,00 €.

Ruoka ja juoma

Tarjoukseen sisältyy aamiaiset ja illalliset hotellin ravintolassa. Illallinen tarjoillaan klo 17.00–19.00 välisenä aikana. Tarjoukseen ei sisälly juomia.

Sijainti

Laulasmaa Spa Hotel sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta. Hotellille pääsee myös linja-autolla Tallinnasta. Merenrantaan on hotellista matkaa vain 100 metriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen