• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe ja näe Panama autoillen

 • Kiertomatkat
 • 12 tai 15 yötä
 • Panama
hinta alkaen € 1.719,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kokemaan elämäsi seikkailu Väli-Amerikassa! Sisältää 11 tai 14 yön majoituksen, aamiaiset, lennot, kuljetukset sekä vuokra-auton.

Huristele vuokra-autolla upeissa vehreissä maisemissa ja pysähdy kuvaamaan puussa roikkuvaa laiskiaista sekä kuuntelemaan sademetsän ääniä. Panamasta löydät uskomattoman kaunista luontoa, sekoituksen eri kulttuureja, ystävällisiä ihmisiä sekä salsan säveliä. Kahden valtameren välissä sijaitseva Panama on sekoitus moderneja pilvenpiirtäjiä, kiehtovaa kulttuuria ja lukemattomia kasvi- ja eläinlajeja. Pääset kiertomatkan aikana näkemään Panaman myös auton ratin takaa, sillä matkaasi sisältyy vuokra-auto matkasi neljännestä päivästä alkaen. Pakkaa siis laukkusi ja lähde ikimuistoiselle kiertomatkalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Panama Cityyn (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 + 1 yön majoitus Panama Cityssä (Clarion Victoria Hotel & Suites tai vastaava)
 • 2 yön majoitus El Valle de Antónissa (Casa Mariposa tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Pedasíssa (La Rosa de los Vientos tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Boquetessa (Boquete Tree Trek Mountain Resort tai vastaava)
 • 14 yön matkalla 3 yön majoitus Bocas del Torossa (Playa Bluff Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Retki Panaman kanavalle ja Miraflores-suluille (päivä 2)
 • Yhteiskuljetus veneellä Bocas del Toroon (vain 14 yön matkalla)
 • Maan sisäinen lento Bocasista Panama Cityyn (vain 14 yön matkalla)
 • Vuokra-auto lomasi neljännestä päivästä lähtien
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Vierailu Embera-heimon luona (päivä 3)
 • Vierailu Boqueton kahviviljelmille (päivä 10)
 • Pyöräretki Boquetessa (päivä 10)
 • Veneretki Boca del Torossa (päivä 12)
Upea Panama

Seikkailu odottaa! Pääset tällä kiertomatkalla näkemään ja kokemaan yhden Väli-Amerikan kiehtovimmista maista, joka on täynnä toinen toistaan upeampia kasveja ja eläimiä. Panamassa on nimittäin noin 206 matelijalajia, 1500 erilaista perhoslajia sekä 900 lintulajia, joten nappaa mukaan kiikarisi, pidä kamera ulottuvillasi koko ajan ja valmistaudu ikuistamaan uskomattomia eläimiä ja maisemia kuvakokoelmiisi. Panamalla on toki paljon muutakin tarjottavaa, sillä sen upeat hiekkarannat, tuulessa heiluvat palmut, peräti 14 luonnonpuistoa ja mangrovemetsien peittämät saaret saavat kokeneenkin matkailijan huokailemaan ihastuksesta. Tutustu Panaman kulttuuriin ja ystävällisiin ihmisiin, maistele paikallisia herkkuja ja nauti sademetsien vehreydestä. Oletko valmis ikimuistoiseen kiertomatkaan Panamassa?

Reitti

Päivä 1 - 3: Panama City

Tervetuloa Panamaan! Tocumenin lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut yksityiskuljetuksella ensimmäiselle hotellillesi. Käy heti tutustumassa Panama Cityn tunnelmaan, mutta muista myös rentoutua ja kerätä voimia, sillä seuraavana päivä on täynnä kiinnostavaa tekemistä ja näke… Lue lisää

Clarion Victoria Hotel & Suites  tai vastaava

Päivä 4 & 5: El Valle de Antón

Kiertomatkan neljäntenä päivänä on aika heittää hyvästit Panama Citylle ja suunnata noutamaan vuokra-auto! Sinut kuljetetaan autovuokraamolle, jolta voit hurauttaa suoraan El Valle de Antóniin. Noin kaksi tuntia kestävän ajomatkan aikana pääset ihastelemaan henkeäsalpaavan kauniita maisemia ja … Lue lisää

El Valle de Antón  tai vastaava

Päivä 6 - 8: Pedasí

Kuudentena matkapäivänä on aika suunnata auton nokka kohti Pedasía, joka sijaitsee noin 220 kilometrin päässä El Valle de Antónista. Ajele omaan tahtiisi ja pysähtele välillä jaloittelemaan sekä ihastelemaan upeita maisemia. Vie perille päästyäsi matkatavarasi majatalollesi ja lähde tutustumaan … Lue lisää

Pedasi  tai vastaava

Päivä 9 & 10: Boquete

Aamiaisen jälkeen on aika aloittaa ajomatka kohti Boquetea. Ajomatkaa on yhteensä noin 383 kilometriä ja reitti kulkee silmiähivelevän kauniissa maisemissa. Perillä Boquetessa sinua odottaa viehättävä kylä, jossa vallitsee rauhallinen tunnelma. Vietät Boquetessa myös matkan kymmenennen päivän, j… Lue lisää

Vía Boquete  tai vastaava

Päivä 11 - 13: Bocas del Toro

14 yön kiertomatkasi jatkuu aamiaisen jälkeen, jolloin suuntaat Davidin kaupunkiin palauttamaan vuokra-auton. Autovuokraamolla sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut Almiranten satamakaupunkiin. Almirantesta suuntaat 30 minuuttia kestävälle venematkalle, joka vie sinut Boca del Toron saarille.… Lue lisää

Bocas del Toro  tai vastaava

Päivä 14 & 15: Panama City

Nautittuasi maukkaan aamiaisen on aika suunnata Bocasin lentokentälle ja nousta Panama Cityyn suuntaavaan koneeseen. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut samalle hotellille, jossa vietit kiertomatkan ensimmäiset yöt. Käy illalla syömässä vielä hyvin ja ostamassa viimeiset tulia… Lue lisää

Clarion Victoria Hotel & Suites  tai vastaava
Lisävalintaiset retket
 • Vierailu Embera-heimon luona (päivä 3): Oppaasi noutaa sinut retkelle noin klo 8.00. Matkaatte heimon luo veneellä, josta sinun on mahdollista nähdä joenvarren metsissä asustelevia laiskiaisia, apinoita ja tukaaneja. Pääset retken aikana tutustumaan Embera-heimon elämään ja tapoihin. Sään suosiessa retkeen sisältyy myös vierailu läheisellä vesiputouksella, joten kannattaa varata mukaan myös uimavarusteet. Retki kestää noin 6 tuntia ja siihen sisältyy perinteinen Embera-heimon lounas.
 • Vierailu Boqueton kahviviljelmille (päivä 10): Pääset retken aikana tutustumaan lähemmin kahvinviljelyyn oppaan johdatuksella. Kävelette ympäri viljelmää ja saat kuulla tarkemmin viljelyyn liittyvistä yksityiskohdista sekä pääset kokeilemaan eri kahvipaahtoja viljelmien vierailukeskuksessa. Pääset myös kokeilemaan kahvin paahtamista ja saat pienen jäähyväislahjan. Retki alkaa klo 14.00 ja kestää noin 3 tuntia. Hintaan ei sisälly nouto retkelle.
 • Pyöräretki Boquetessa (päivä 10): Lähdette noin klo 9.00 oppaan johdolla noin 4 tuntia kestävälle pyöräretkelle, jonka aikana pääset ihastelemaan upeita maisemia. Ohitatte muun muassa kahviviljelmiä, vesiputouksia ja vehreitä metsiä.
 • Veneretki Boca del Torossa (päivä 12): Retki alkaa noin klo 9.45, jolloin lähdette viettämään mukavaa päivää vesille. Päivän aikana pääset halutessasi snorklaamaan (välineet sisältyvät). Retken aikana näet muun muassa Dolphin Bayn, Coral Cayn ja Red Frog Beachin. Lounas ja sisäänpääsymaksu 5,00 $ (noin 4,30 €) eivät sisälly retken hintaan. Retki kestää yhteensä noin 6 tuntia. Hintaan ei sisälly nouto retkelle.
Vuokra-auton ehdot

- Vuokra-auto noudetaan Panama Cityssä sijaitsevasta autovuokraamosta ja palautetaan 11 päivän matkalla Panama Cityyn ja 14 yön matkalla Davidin kaupungissa sijaitsevaan autovuokraamoon. Auto on Toyota Yaris Advance.
- Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 500,00 $ (noin 423,00 €) arvoinen takuumaksu.
- Kuljettajan on oltava vähintään 23-vuotias ja enintään 70-vuotias.
- Voit paikan päällä lisätä autolle toisen kuljettajan hintaan 4,50 $ (noin 3,87 €) per päivä.
- Muistathan lukea autonvuokrauksen ehdot ja sopimuksen huolella. Tulostathan kaikki tarvittavat asiakirjat, jotta auton nouto onnistuisi mahdollisimman huolettomasti.
- Lastenistuin: 4,50 $ (noin 3,87 €) per päivä.
- Kannettava Wi-Fi-yhteyspiste: 10,00 $ (noin 8,59 €) per päivä.
- Sisältyy: kolarivakuutus ja varkausturva (EDP), kolmannen osapuolen vastuu (DAT), omavastuu (EDD), vakuutus renkaille ja ikkunoille (CLP).
- Lisävalintaiset vakuutukset: lisätapaturmavakuutus (PAC) 5,00 $ (noin 4,30 €) per päivä, superkolarivakuutus (SDW) 23,00 $ (noin 19,77 €) per päivä sekä vastuuvakuutus (SLW) 15,00 $ (noin 12,89 €).
- Huomioithan, että auton nouto tai palautus vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella saattaa aiheuttaa lisämaksuja.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Maan sisäiset lennot

Huomioithan, että maan sisäisellä lennolla Bocasista Panama Cityyn on rajoitus matkatavaroille. Matkatavaran sallittu enimmäispaino on 14 kg. Bocasin lentokentällä on mahdollista ostaa matkatavaralle lisäkiloja hintaan 3,00 $ (noin 2,58 €) per kg.

Aikaero

Kesäisin: -8 tuntia.
Talvisin: -7 tuntia

Rokotukset

Matkustaessasi Panamaan suosittelemme sinua hankkimaan kurkkumätä-, jäykkäkouristus-, hepatiitti A- ja MPR-rokotteet. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Panamaan, kun matka kestää alle 90 päivää. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 3 kuukautta.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Pysäköinti

Kaikilla hotelleilla on maksuton pysäköinti.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön

Panaman ilmasto

Panamassa on trooppinen ilmasto. Sadekauden aikana (toukokuu–tammikuu) on kuumaa ja kosteaa. Kuivan kauden (tammikuu–toukokuu) lämpimin kuukausi on huhtikuu, jolloin lämpötilat vaihtelevat 21 ja 36 asteen väillä, mutta kylmin kuukausi, tammikuu, on keskimäärin vain muutaman asteen viileämpi. Sateisin kuukausi on marraskuu ja kuivin helmikuu.

Rahayksikkö

Panaman rahayksikkö on balboa (PAB). 1,00 balboa on noin 0,90 €.
Suurimmista kaupungeista löytyy valuutanvaihtopisteitä ja nostoautomaatteja. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,75–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,00–2,00 €
Linja-autolippu noin 0,25–0,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,25–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Vuokra-auton ansiosta pääset lomasi neljännestä päivästä alkaen liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Panaman tieverkosto on suhteellisen hyväkuntoinen. Ajaessa kannattaa varautua myös nopeasti vaihtuviin sääolosuhteisiin sekä vaillinaisiin opasteisiin. Yöllä ajamista kannattaa välttää ja ajaessa on hyvä pitää myös ikkunat kiinni ja ovet lukittuina, varsinkin liikennevaloissa. Liikennesääntöjen noudattaminen on paikallisten keskuudessa ajoittain ylimalkaista, joten ylimääräinen varovaisuus on tarpeen.

Tietoa kohteesta

Panaman väkiluku on noin 3 608 431.
Panamassa puhutaan espanjaa, mutta suurimmissa kaupungeissa ja turistikohteissa pärjää englannilla. Joitain fraaseja kannattaa kuitenkin opetella espanjaksi. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen