Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Nuku lasikaton alla Kuusamossa

 • Viikonloppumatkat
 • Kuusamo
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kuule Kuusamon kutsu! Sisältää 4 yön majoituksen lasimökissä Iisakki Villagessa, puolihoidon, saunaelämyksen ja kuljetukset Kuusamon lentokentältä.

Kaunis luonto henkii rauhallista tunnelmaa ja revontulet loimuavat taivaalla – kyseessä on lumoava Kuusamo! Majoitut matkan aikana mahtavassa lasimökissä, jonka isot ikkunat ja lasista valmistettu katto takaavat upeat näkymät luontoon ja taivaalla räiskyville revontulille. Kuusamossa pääset nauttimaan luonnon rauhasta, läheisellä Rukan hiihtokeskuksella pääset halutessasi talvella nauttimaan vauhdin hurmasta viilettäessäsi rinteitä alas ja takkatulen rätinää kuunnellessa tai saunan lämmössä rentoutuessa kaikki arkihuolet pyyhkiytyvät pois. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • 4 yön majoitus lasimökissä Iisakki Villagessa
 • Puolihoito
 • Saunaelämys
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset Kuusamon lentokentältä
Kuusamo

Tervetuloa Kuusamoon! Majoituspaikkasi sijaitsee Kuusamon Rukajärvellä vain noin 6 kilometrin päässä Rukan hiihtokeskuksesta. Iisakki Village on jäljitelmä vanhasta Paanajärven Rajalan pihapiiristä ja tarjoilee oivat puitteet rennolle lomailulle kotimaassa. Pääset nauttimaan lomasi aikana puolihoidon iloista ja mahdollisuudesta nauttia Iisakki Villagea ympäröivästä luonnosta, joka vaihtaa värejä vuodenaikojen mukaan. Talvisin voit nauttia kauniista valkeasta lumipeitteestä ja suunnata halutessasi myös Rukan hiihtokeskukseen laskettelemaan. Keväisin ja kesäisin vehreä luonto tarjoaa mahtavan pakopaikan arjen kiireiltä. Syksyisin ruskan värit saavat alueen hehkumaan ja kutsuvat vaellusretkelle putoavien lehtien keskelle. Rentouttava loma Kuusamossa odottaa, oletko valmis?

Iisakki Village

 • Hotelli
 • Kuusamo, Suomi
Iisakki Village - Glass Village + Front Wintertime

Iisakki Village tarjoaa mukavan majoituksen Kuusamon Rukajärvellä. Majoitut Iisakki Villagen lasimökeissä, joista aukeaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Lasikaton läpi voit myös ihailla tähtitaivasta tai revontulia. Pääset nauttimaan aamiaisen ja illallisen Iisakki Villagen ravintolassa.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
Iisakki Village - Glass Village + bedroom

Lasimökki

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät ja kauniisti sisustetut lasimökit on varustettu parivuoteella, keittonurkkauksella ja kylpyhuoneella. Mökit on varustettu myös verhoilla, joilla lasiseinämät saa peitettyä.

Saunaelämys

Lomaan kotimaassa kuuluu ehdottomasti saunominen! Pääset lomasi aikana nauttimaan löylyistä Iisakki Villagen rantasaunaan. Anna puulämmitteisen saunan lämmön pyyhkiä kaikki arkihuolesi mennessään, käy välillä vilvoittelemassa ulkona kylmän juoman äärellä ja nauti myös ulkopaljun lämpimistä vesistä. Halutessasi voit myös käydä uimassa järven raikkaissa vesissä ja talvisin pulahtaa avantoon. Tämän saunaelämyksen jälkeen olosi on takuulla rento!

Sauna on käytettävissä maanantaista lauantaihin klo 18.00 alkaen.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Tietoa kohteesta

Kuusamon väkiluku on noin 15 700.

Etäisyyksiä lähialueiden kohteisiin:

Rukan hiihtokeskus 6 km
Oulangan kansallispuisto 35 km
Kuusamo 22 km
Helsinki 826 km
Oulu 238 km
Rovaniemi 194 km
Jyväskylä 582 km
Kuusamon lentokenttä 28 km

Keskilämpötilat

Tammikuu -7,7 °C
Helmikuu -8,0 °C
Maaliskuu -3,5 °C
Huhtikuu +1,9 °C
Toukokuu +9,2 °C
Kesäkuu +14,3 °C
Heinäkuu +16,3 °C
Elokuu +14,2 °C
Syyskuu +8,7 °C
Lokakuu +3,7 °C
Marraskuu -1,6 °C
Joulukuu -5,7 °C

Kuljetukset

Jos lennät Kuusamon lentokentälle, hyödyt yhteistyökumppanimme järjestämistä kuljetuksista.

Sijainti

Iisakki Village sijaitsee Kuusamon Rukajärvellä noin 22 kilometrin päässä Kuusamon keskustasta. Kuusamon lentokentältä on matkaa Iisakki Villagelle noin 28 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen