• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Argentiinan ja Chilen upeimmat kohteet

Kiertomatkat 16 yötä Argentiina, Chile

per henkilö alkaen € 2.849,00
perustuen 2 henkilöön

Unelmien matka Argentiinan ja Chilen eteläosissa! Sisältää 14 yön majoitukset 6 kohteessa, aamiaiset, retkiä ja kaikki kuljetukset.

Patagonian henkeäsalpaavan kauniit maisemat ja kiehtova kulttuuri odottavat sinua, joten pakkaa seikkailureppusi ja lähde matkaan! Tällä kiertomatkalla tutustut Argentiinan värikkääseen pääkaupunkiin, Buenos Airesiin, ihailet upeita lumihuippuisia Andeja, teet jännittävän jäätikkövierailun ja koet monia muita ikimuistoisia hetkiä. Matkasi alkaa tangon syntysijoilta Buenos Airesista, jota on kutsuttu myös Etelä-Amerikan Pariisiksi. Kaupungin värikkääseen kulttuuriin tutustuttuasi on aika suunnata kohti Argentiinan eteläosia, joissa sinua odottaa Patagonian uskomaton luonto. Tutustut myös Chilen puoleiseen Patagoniaan ja vierailet maailman eteläisimmässä kaupungissa. Kuulostaa melkoiselta seikkailulta, eikö?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Buenos Airesiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+2 yön majoitus Buenos Airesissa (Two Hotel tai vastaava)
 • 3 yön majoitus El Calafatessa (Picos del Sur tai vastaava)
 • 1 yön majoitus El Chaltenissa (Hotel Kalenshen tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Puerto Natalesissa (Big Bang Patagonia tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Punta Arenasissa (Hotel Chalet Chapital tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Ushuaiassa (Les Eclaireurs tai vastaava)
 • Aamiaiset hotelleissa
 • Opastettu kävelykierros Buenos Airesissa (päivä 2)
 • Kokopäiväretki Perito Moreno -jäätikölle (päivä 6)
 • Kokopäiväretki Torres del Painen kansallispuistoon (päivä 8)
 • Retki Tulimaan kansallispuistoon (päivä 11)
 • Retkien kuljetukset
 • Kuljetukset hotellien ja linja-autoasemien sekä lentokenttien välillä (pl. El Chaltenissa, missä hotellisi sijaitsee kävelyetäisyydellä linja-autoasemasta)
 • Argentiinan sisäiset lennot Buenos Aires–El Calafate ja Ushuaia–Buenos Aires
 • Linja-automatkat julkisilla linja-autoilla (El Calafate–El Chalten, El Chalten–El Calafate, El Calafate–Puerto Natales, Puerto Natales–Punta Arenas ja Punta Arenas–Ushuaia)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Illallinen ja tangoshow (päivä 2)
 • Veneretki Perito Moreno -jäätiköllä (päivä 6)
 • Veneretki Beaglen kanaalissa (päivä 11)
 • Maastosafari Andeilla (päivä 12)
Patagonia

Patagonia sijaitsee Etelä-Amerikan eteläkärjessä, sen läntinen osa Chilen ja itäinen osa Argentiinan puolella. Patagonian maisemaa hallitsevat Andien vuorenhuiput, aava pampa ja aavikkomaisema. Länsipuolella Patagoniaa reunustaa Tyynimeri, idässä Atlantin valtameri. Patagonian jäätiköt ovat ainutlaatuinen elämys, joka muistuttaa siitä, että Tulimaan saaristosta etelään suunnattaessa seuraava vastaantuleva maamassa on hyytävä Antarktis. Patagonian sää on vaihteleva ja saattaa olla myös varsin kylmä, joten pakkaa mukaasi villasukat ja lämpimät ulkoiluvaatteet. Jos ajatus Patagonian mahtavasta luonnosta herättää kiinnostuksesi, kannattaa ehdottomasti tarttua tuumasta toimeen ja lähteä matkaan – tämä on elämäsi tilaisuus!

 1. Päivä 1 & 2: Buenos Aires

  Tervetuloa upeaan Etelä-Amerikkaan, Argentiinaan! Buenos Airesiin saavuttuasi tapaat lentokentällä kuljettajasi, joka vie sinut matkasi ensimmäiselle hotellille. Nyt on aika levätä ja kerätä voimia, sillä huomenna alkaa unohtumaton kiertomatka, jota varten haluat olla täysissä voimissasi!

  Toisena matkapäivänäsi pääset tutustumaan Buenos Airesiin, Argentiinan kuhisevaan pääkaupunkiin. Lähes kolmen miljoonan asukkaan kaupunki saa taatusti sukat pyörimään jaloissasi! Oppaasi noutaa sinut hotelliltasi noin klo 9.30, ja hänen johdatuksellaan suuntaat Buenos Airesin syövereihin. Noin viiden tunnin mittaisella kierroksella ehdit nähdä ja kuulla jos jonkinlaista kaupungin historiasta, rakennuksista ja kulttuurista. Tutustut ensin La Bocan italialaiseen kaupunginosaan, mistä suuntaat San Telmon työläiskaupunginosaan, johon paikalliset kokoontuvat illallistamaan ja tanssimaan. Näet myös Recoletan varakkaan asuinalueen, missä Hollannin kuningatar Maxima vietti lapsuusvuotensa. Sitten suuntaat ranskalaisvaikutteiseen Palermon kaupunginosaan. Koska kierros on yksityinen, voi oppaasi räätälöidä pysähdykset juuri sinun mielenkiintosi mukaan, halusitpa sitten pysähtyä lasilliselle punaviiniä viihtyisässä viinibaarissa tai nauttia jäätelön päivän lomassa. Kierroksen jälkeen loppupäivän voit viettää itsenäisesti kaupunkiin tutustuen. Buenos Aires tunnetaan tietenkin myös tangon syntypaikkana, ja halutessasi voit toisen matkapäiväsi illaksi varata lisävalintaisen illallisen ja tangoshow'n, jossa pääset ihailemaan intohimoisen tanssin saloja.

  bedroom

  Two Hoteltai vastaava

  Hotelli Buenos Aires, Argentiina

  Viihtyisä Two Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Buenos Airesin Montserratin alueella, Casa Rosadan ja Plaza del Mayon lähettyvillä. Hotellin kuntosali on vapaasti käytettävissäsi ja päivittäin on tarjolla maistuva aamiainen. Hotellin yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 2. Päivä 3: El Calafate

  Kolmantena matkapäivänäsi on aika suunnata kohti El Calafatea, joka on pieni kaupunki eteläisessä Argentiinassa. Kuljettaja ajaa sinut hotelliltasi lentokentälle ja El Calafatessa vastassasi on toinen kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Lentosi Buenos Airesista kestää kolmisen tuntia ja vie sinut metropolielämästä suoraan Patagonian ihmeellisen luonnon keskelle. El Calafate tunnetaan ennen kaikkea porttina upeaan Los Glaciaresin kansallispuistoon, jonka sydämestä löytyy yksi Patagonian jännittävimmistä luonnonkohteista, Perito Morenon mahtava jäätikkö. Malta kuitenkin viettää yksi ilta El Calafatessa, sillä seuraavat päivät on omistettu Patagonian fantastiseen luontoon tutustumiseen.

  Picos del Sur Calafate - Front

  Picos del Surtai vastaava

  Hotelli El Calafate, Argentiina

  Moderni ja viihtyisä hotellisi on täydellinen tukikohta El Calafatessa viettämillesi päiville, ja hotellilta voit nauttia kauniista maisemista Argentinojärvelle. Lisäksi sinua palvelee baari ja ravintola. Huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi televisiolla, minibaarilla ja tallelokerolla. Käytössäsi on myös yksityinen kylpyhuone, joka on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 3. Päivä 4: El Chalten

  Neljäntenä matkapäivänäsi kuljettajasi vie sinut hotelliltasi linja-autoasemalle ja suuntaat linja-autolla El Calafatesta kohti El Chaltenin vuoristokylää, joka sijaitsee Los Glaciaresin luonnonpuistossa – kylässä vierailun jälkeen ymmärrät, miten irrallaan ympäröivästä maailmasta yhteisö voikaan sijaita. Hotellisi sijaitsee aivan linja-autoaseman lähistöllä, joten jätä ensin matkatavarasi huoneeseesi ja lähde sitten tutustumaan kauniiseen kansallispuistoon. El Chaltenia ympäröi upeat maisemat, ja kylä onkin tavallisesti täynnä puistoon patikoimaan suuntaavia tai sieltä palaavia vaeltajia. Käytä hyväksesi tämä ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia ainutlaatuisesta luontokokemuksesta, tutkaile kylää ympäröivää luontoa kävelyretkellä ja anna kaiken muun painua unohduksiin.

  Hotel Kalenshen - Front

  Hotel Kalenshentai vastaava

  Hotelli El Chaltén, Argentiina

  Rustiikkisessa hotellissasi El Calafatessa voit pulahtaa lämmitettyyn uima-altaaseen tai virkistäytyä vierailemalla kuntosalilla, mutta myös rentoutua hotellin puutarhassa. Joka aamu tarjolla on runsas aamiaisbuffet. Huoneiden ikkunoista aukeaa kauniit vuoristomaisemat, ja huoneet on varustettu vuoteilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 4. Päivä 5: Paluu El Calafateen

  Vietettyäsi päivän ihastuttavassa El Chaltenissa palaat viidennen matkapäiväsi iltana El Calafateen. Linja-autosi lähtee El Chaltenista noin klo 18.00 ja saapuu El Calafateen noin klo 22.00. Kuljettajasi ajaa sinut hotellillesi, ja pian onkin jo aika suunnata höyhensaarille ja valmistautua seuraavan päivän sinua odottavaan jäätikköseikkailuun.

  Picos del Sur Calafate - Front

  Picos del Surtai vastaava

  Hotelli El Calafate, Argentiina

  Moderni ja viihtyisä hotellisi on täydellinen tukikohta El Calafatessa viettämillesi päiville, ja hotellilta voit nauttia kauniista maisemista Argentinojärvelle. Lisäksi sinua palvelee baari ja ravintola. Huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi televisiolla, minibaarilla ja tallelokerolla. Käytössäsi on myös yksityinen kylpyhuone, joka on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 5. Päivä 6: Perito Moreno

  Kuudentena matkapäivänäsi koet yhden matkasi kohokohdista, kun suuntaat noin klo 9.30 oppaan johdolla retkelle Perito Morenon jäätikölle, joka sijaitsee noin 80 kilometrin päässä El Calafatesta. Valtava jäätikkö peittää noin 250 neliökilometrin laajuisen alueen ja on jopa yli 70 metrin korkuinen. Jäätikkö on nimetty aluetta 1800-luvulla tutkineen Francisco Morenon mukaan ja on harvinaisuus maailman jäätiköiden joukossa, sillä samalla, kun muut jäätiköt kutistuvat jatkuvasti, kasvaa Perito Moreno edelleen. Pääset ihailemaan Argentinojärvellä sijaitsevaa jäätikköä turvallisen matkan päästä, mutta kuitenkin varsin läheltä. Jos maltat tarkkailla jäätikköä hetken, saatat hyvinkin nähdä valtavan jääkimpaleen irtoavan jäämassan reunasta ja putoavan alla ammottavan järven syvyyksiin. Voit halutessasi lähteä tutustumaan jäätikköön vielä lähemmin lisävalintaisella veneretkellä jäätikköä ympäröivässä järvessä. Jäätiköllä vietetyn päivän jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi El Calafatessa, johon saavut noin klo 17.00.

  Picos del Sur Calafate - Front

  Picos del Surtai vastaava

  Hotelli El Calafate, Argentiina

  Moderni ja viihtyisä hotellisi on täydellinen tukikohta El Calafatessa viettämillesi päiville, ja hotellilta voit nauttia kauniista maisemista Argentinojärvelle. Lisäksi sinua palvelee baari ja ravintola. Huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi televisiolla, minibaarilla ja tallelokerolla. Käytössäsi on myös yksityinen kylpyhuone, joka on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 6. Päivä 7: Puerto Natales

  Seitsemäntenä matkapäivänäsi on aika vaihtaa jälleen maisemaa – ja tällä kertaa myös maata! Varaudu aikaiseen herätykseen, sillä kuljettajasi noutaa sinut hotelliltasi noin klo 7.00 ja kuljettaa sinut linja-autoasemalle, jossa hyppäät klo 8.00 lähtevän linja-auton kyytiin ja suuntaat noin 270 kilometrin päässä sijaitsevaan Puerto Natalesiin, joka on kotoisa pikkukaupunki Chilen puoleisessa Patagoniassa. Ihastele matkan varrella uskomattomia maisemia, joiden läpi reittisi kulkee. Puerto Natalesiin saavuttuasi kuljettajasi vie sinut hotellillesi. Illallisella kannattaa nauttia paikallisen kalasataman, Muelle de Pescadores Artresanalesin, päivän saaliista yhdessä kaupungin ravintoloista. Tutustu myös ihastuttavaan kalasatamaan, tunnelmoi perinteisellä elämäntavalla ja katsele, kun kalastajat saapuvat vesiltä saaliinsa kanssa – tässä on todellisen elämän makua! Muista myös levätä hyvin, sillä seuraava päivä on taas täynnä aktiviteetteja.

  Big Bang Patagonia - Restaurant

  Big Bang Patagoniatai vastaava

  Hotelli Puerto Natales, Chile

  Viihtyisä majatalosi on rentouttava pysähdyspaikka Puerto Natalesissa. Vieraanvaraiset isäntäsi tekevät parhaansa taatakseen sinulle mukavan vierailun. Joka aamu tarjolla on itse valmistettu aamiainen, joka antaa päivällesi parhaan mahdollisen alun. Myös majatalon keittiö on vieraiden käytettävissä. Huoneestasi löydät vuoteiden lisäksi television sekä yksityisen kylpyhuoneen.

  Lue lisää
 7. Päivä 8: Torres del Painen kansallispuisto

  Kahdeksantena matkapäivänäsi on aika tutustua Chilen Patagonian kenties kirkkaimpaan timanttiin, Torres del Painen kansallispuistoon. Matkaan lähdetään hotelliltasi noin klo 7.30–8.00, ja retki vie kaikkineen noin 12 tuntia. Kansallispuistossa pääset nauttimaan kenties koko matkasi upeimmista maisemista. Kansallispuiston nimen 'Torres', tornit, viittaa Painen vuoriston kolmeen huippuun, jotka hallitsevat puiston maisemaa. Lisäksi puiston laaksot, joet, turkoosinhohtoiset vuoristojärvet ja jäätiköt luovat ainutlaatuisen ympäristön, jota saattaa joskus olla vaikeaa uskoa todelliseksi. Ihaile vuorten juurella kimaltelevaa Nordenskjoldjärveä ja lähde noin tunnin mittaiselle jokivartta seurailevalle kävelylle. Päivän päätteeksi palaat Puerto Natalesiin, jossa yövyt vielä yhden yön.

  Big Bang Patagonia - Restaurant

  Big Bang Patagoniatai vastaava

  Hotelli Puerto Natales, Chile

  Viihtyisä majatalosi on rentouttava pysähdyspaikka Puerto Natalesissa. Vieraanvaraiset isäntäsi tekevät parhaansa taatakseen sinulle mukavan vierailun. Joka aamu tarjolla on itse valmistettu aamiainen, joka antaa päivällesi parhaan mahdollisen alun. Myös majatalon keittiö on vieraiden käytettävissä. Huoneestasi löydät vuoteiden lisäksi television sekä yksityisen kylpyhuoneen.

  Lue lisää
 8. Päivä 9: Punta Arenas

  Yhdeksäntenä matkapäivänäsi on aika suunnata kohti Punta Arenasia, toista Chilen Patagonian kauniissa maisemissa sijaitsevaa kaupunkia, joka on myös alueellinen pääkaupunki. Kuljettajasi vie sinut hotelliltasi linja-autoasemalle klo 9.00, ja varsinainen matka taittuu julkisella linja-autolla noin neljässä ja puolessa tunnissa. Matkalla ohitat jälleen toinen toistaan kauniimpia maisemia. Punta Arenasissa vastassasi on uusi kuljettaja, joka saattaa sinut hotellillesi. Itse Punta Arenas on värikäs kaupunki, joka kohoaa Chilen vuonojen kupeessa. Kiertele kaupungissa ja tutustu sen ihastuttavaan tunnelmaan – Punta Arenas on viimeinen pysähdyspaikkasi Chilessä, joten ota kaikki irti vierailustasi!

  Hotel Chapital - Front

  Hotel Chalet Chapitaltai vastaava

  Hotelli Punta Arenas, Chile

  Hotellisi Punta Arenasissa sijaitsee kahden korttelin päässä kaupungin historiallisesta keskustasta ja niin ollen tarjoaa erinomaisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiseen. Kaikista hotellin huoneista löytyy vuoteiden lisäksi yksityinen kylpyhuone.

  Lue lisää
 9. Päivä 10 - 12: Ushuaia

  Kymmenentenä matkapäivänäsi herätys on ennen kukonlaulun aikaa, sillä kello 04.30 kuljettajasi noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut linja-autoasemalle, missä hyppäät kohti Tulimaan saaristoa suuntaavaan linja-autoon. Seuraava kohteesi on Ushuaia, Patagonian kärjen saaristossa sijaitseva maailman eteläisin kaupunki. Matka on pitkä, mutta kun saavut Ushuaiaan noin klo 18.00, kuljettajasi vie sinut hotellillesi, jossa voit levätä ja rentoutua, tai halutessasi lähteä heti tutustumaan kaupunkiin. Maailman laidaksikin kutsutussa kaupunkia ei sinua enää erota Antarktiksesta mikään muu kuin mannerten välinen merialue. Tulimaan ympäristössä viihtyvät niin valaat, pingviinit kuin hylkeetkin, ja vilkas merielämä kiinnostaakin monia Ushuaiaan matkustavia. Lisäksi löydät kaupungista myös monia mielenkiintoisia museoita.

  Yhdentenätoista matkapäivinäsi tutustut jälleen lähemmin alueellisen luonnon saloihin, tällä kertaa retkellä Tulimaan kansallispuistoon. Puiston dramaattisista maisemista löytyy niin metsiä, vuoria, jäätiköitä kuin vesiputouksiakin. Jo matkalla huokaiset ihastuksesta, kun ohitat Mount Susana -vuoren rinteet ja suuntaat laakson halki kohti Ensanadan lahtea. Tien jokaisen mutkan takaa eteesi avautuu toinen toistaan kauniimpia maisemia. Rocajärvellä pysähdyt pitkälle kävelylle kohti Lapataiajokea, mistä voit nähdä Chilen ja Argentiinan välisen luonnollisen rajapylvään, Condorin kukkulan. Sitten suuntaat puiston toiselle laidalle, missä voit ihastella vihreää ja mustaa laguunia ja näet majavien tekemiä patoja ja alueella jatkuvasti leviäviä turvesoita. Kansallispuistoretkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 8.00–8.30, ja retki kestää noin viisi tuntia. Halutessasi voit varata myös kansallispuistoretken jälkeen järjestettävän lisävalintaisen 2,5 tunnin mittaisen veneretken Beaglen kanaalissa, jonka aikana nautit eeppisistä maisemista ja ihailet Hyljesaarella tyytyväisenä köllötteleviä hylkeitä.

  Kahdentenatoista matkapäivänäsi voit jatkaa Ushuaiaan tutustumista omaan tahtiisi tai lähteä lisävalintaiselle maastosafarille, jonka aikana näet eteläisten Andien parhaat salaisuudet maastoauton kyydistä. Retkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 8.30–9.00, ja se kestää noin 8 tuntia. Reittisi kulkee metsien läpi, jokien varsia pitkin, järvien rannoilla ja vuoristossa, ja näet matkallasi henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Lisäksi retkeen kuuluu herkullinen BBQ-lounas, jonka kanssa voit maistella herkullista argentiinalaista viiniä.

  Les Eclaireurs - Hammock

  Les Eclaireurstai vastaava

  Hotelli Ushuaia, Argentiina

  Les Eclaireurs on tukikohtasi Ushuaiassa, ja majatalon omistajat tekevät parhaansa varmistaakseen, että vierailusi on onnistunut. He neuvovat mielellään kaupungin nähtävyyksien ja vierailukohteiden löytämisessä ja valmistavat joka aamu runsaan aamiaisbuffetin. Viihtyisistä huoneista löytyy vuoteiden lisäksi keskuslämmitys, televisio sekä yksityinen kylpyhuone.

  Lue lisää
 10. Päivä 13 - 15: Paluu Buenos Airesiin

  Kolmantenatoista matkapäivänäsi suuntaat takaisin kohti Buenos Airesia, joka on matkasi viimeinen pysähdyspaikka. Sinut kuljetetaan lentokentälle lentojesi aikataulun mukaisesti. Lento Ushuaiasta Buenos Airesiin kestää noin neljä tuntia, minkä jälkeen kuljettajasi vie sinut hotellillesi.

  Neljännentoista matkapäiväsi voit kulkea vapaasti Buenos Airesissa ja nauttia sen tunnelmasta – hiljenny Recoletan hautausmaalla, johon muun muassa Evita Peron on haudattu, tai suunnista Puerto Maderon satama-alueelle, missä voit nauttia argentiinalaisien illallisen sataman elämänmenoa seuraillen. Voit myös vierailla yhdessä kaupungin kiinnostavista museioista, kuten tangomuseossa tai MALBA-taidemuseossa. Hengitä sisääsi suurkaupungin ilmaa, sillä seuraavana päivänä lomasi tulee päätökseensä, kun kuljettajasi aja sinut hotelliltasi lentokentälle ja on aika suunnistaa kohti kotia. Tämä matka ei kuitenkaan painu unohduksiin, vaan voit elää lomasi kohokohdat yhä uudelleen ja uudelleen, kun kerrot kotiväelle matkasi ainutlaatuisista elämyksistä.

  bedroom

  Two Hoteltai vastaava

  Hotelli Buenos Aires, Argentiina

  Viihtyisä Two Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Buenos Airesin Montserratin alueella, Casa Rosadan ja Plaza del Mayon lähettyvillä. Hotellin kuntosali on vapaasti käytettävissäsi ja päivittäin on tarjolla maistuva aamiainen. Hotellin yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Matkasi on jo ikimuistoisia elämyksiä pullollaan, mutta halutessasi voit vielä lisätä lomasi ohjelmaa varaamalla haluamasi seuraavista lisävalintaisista retkistä:

 • Illallinen ja tangoshow (päivä 2): Tällä retkellä suuntaat kohti San Telmon kaupunginosaa, jossa astut sisään La Ventanaan ja matkustat samalla aimo harppauksen ajassa taaksepäin. Vanhanaikaista glamouria henkivässä rakennuksessa nautit uskomattomasta tangoshowsta, jota tähdittää yhteensä yli 30 henkeä muusikoita, tanssijoita ja laulajia. Lisäksi nautit herkullisen illallisen paikallisista tai kansainvälisistä vaihtoehdoista sekä nautit erinomaisista argentiinalaisista viineistä. Lähtö retkelle tapahtuu hotelliltasi klo 19.30, ja retki kestää kaikkineen noin 4–5 tuntia.
 • Veneretki Perito Moreno -jäätiköllä (päivä 6): Tämä veneretki tarjoaa sinulle mahdollisuuden ihailla Perito Morenon uskomatonta jäätikköä toisesta perspektiivistä, seilaten jäätikön edustan järvessä. Juuri lähemmäs tätä massiivista luonnonmuodostelmaa et pääse! Noin tunnin mittainen veneretki toteutetaan Perito Morenon jäätiköllä vierailun yhteydessä.
 • Veneretki Beaglen kanaalissa (päivä 11): Jos haluat tutustua Tulimaan saaristoa ympäröiviin vesireitteihin, lähde ehdottomasti mukaan tälle veneretkelle Beaglen kanaalissa! Veneretki alkaa Don Eduaro Artuto Birisghellin satamasta. Ihailet ohi lipuvia vuorenhuippuja ja saaria, näet Las Eclaireursin majakan ja ihailet ensin hylkeitä Hyljesaarella ja sitten merilintuja Lintusaarella. Ainutlaatuinen merielämys on taatusti unohtumaton kokemus! Lähtö retkelle tapahtuu hotelliltasi klo 15.00, ja retki kestää kaikkineen noin 2,5 tuntia. Retkelle osallistujilta peritään retken hinnan lisäksi satamavero.
 • Maastosafari Andeilla (päivä 12): Tällä maastosafarilla pääset ihailemaan Andien eteläosien upeimpia maisemia maasturin kyydissä. Nouset pitkin Andien rinteitä, nautit upeiden vuoristojärvien maisemista, huristat halki metsien ja seurailet jokien ja järvien rantoja. Retken hintaan sisältyvän BBQ-lounaan kanssa nautit lasillisen mehevää argentiinalaista malbecia. Tällä retkellä näet todella turistireittien ulkopuolisen Patagonian! Lähtö retkelle tapahtuu hotelliltasi klo 8.30–9.00, ja retki kestää kaikkineen noin 4–5 tuntia.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Pääsymaksu Perito Moreno -jäätikölle 38,00 USD (noin 32,00 €) per henkilö (maksetaan paikan päällä, varaathan mukaasi riittävästi Yhdysvaltojen dollareita)
 • Pääsymaksu Torres del Painen kansallispuistoon 50,00 USD (noin 43,00 €) per henkilö(maksetaan paikan päällä, varaathan mukaasi riittävästi Yhdysvaltojen dollareita)
 • Pääsymaksu Tulimaan kansallispuistoon 31,00 USD (noin 27,00 €) per henkilö (maksetaan paikan päällä, varaathan mukaasi riittävästi Yhdysvaltojen dollareita)
 • Linja-autoasemavero noin 1,00€ per henkilö ja matka (maksetaan paikan päällä)
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Mahdolliset rajanylitysmaksut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 85% alennus per majoituskerta
3–11 vuotiaat lapset: 45% alennus per majoituskerta

Internet

Kaikissa hotelleissasi käytössäsi on internet-yhteys joko yleisissä tiloissa tai sekä yleisissä tiloissa että huoneissa.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Rahayksikkö

Argentiinan rahayksikkö on Argentiinan peso (ARS). Yksi Argentiinan peso on arvoltaan noin 0,049 €. Matkavaluutaksi voit valita myös Yhdysvaltojen dollareita, joiden vaihtaminen paikan päällä on helppoa. Yleisimmät luottokortit hyväksytään kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja hotelleissa, mutta käteistä kannattaa pitää mukana.

Chilen rahayksikkö on Chile peso (CLP). Yksi Chilen peso on arvoltaan noin 0,0013 €. Myös Chilessä Yhdysvaltojen dollari on käytännöllinen matkavaluutta.

Hintataso

Argentiina on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Chile on vielä hieman Argentiinaa edullisempi kohde. Tässä joitakin esimerkkejä Argentiinan hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,40–13,70 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,30–3,70 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,90–2,30 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,90–1,90 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,35–0,55 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,10 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Argentiinan aikaero Suomeen on -6 tuntia.

Chilen aikaero Suomeen -5–7 tuntia.

Ilmasto

Sääolosuhteiden vuoksi tätä matkapakettia tarjotaan vain lokakuusta huhtikuuhun, jolloin Patagoniassa on kesäkausi. Buenos Airesin keskilämpötilat ovat tällä ajanjaksolla noin 18–25 astetta, mutta Patagoniassa on huomattavasti viileämpää. Esimerkiksi Ushuaian keskilämpötilat ovat ajanjaksolla noin 6–10 astetta, eivätkä yöpakkaset ole harvinaisia. Varaa mukaasi siis lämpimiä ulkoiluvaatteita.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Argentiinaan ja Chileen suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia ja keltakuumetta vastaan. Joillekin alueille Argentiinassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tällä hetkellä tarvitse viisumia matkustaessaan Chileen ja Argentiinaan alle 90 päivän lomamatkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huomioithan myös, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti ole varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme sinulle automaattisesti majoituksen vastaavantasoisesta hotellista.

Maan sisäiset lennot

Huomioithan, että maan sisäisten lentojen sallittu matkatavaran paino on 23 kg per henkilö.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.