• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Astu mystiseen seikkailuun Jordaniassa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 8 yötä
 • Jordania
hinta alkaen € 1.019,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Unohtumattomia hetkiä Lähi-idässä. Sisältää 7 yötä Ammanissa, Petrassa, Akabassa ja Kuolleellamerellä, lennot, kuljetukset sekä aamiaiset.

Tutustu Jordanian ainutlaatuiseen kauneuteen sekä maan taianomaisesti säilyneeseen kulttuuriperintöön ikimuistoisen kiertomatkan aikana. Matkan aikana näet niin kiehtovia kaupunkeja kuin myös luonnon sekä historian jälkien muodostamia ihmeitä. Hiljenny Petran kallioon kätketyn kaupungin äärellä, näe ääretön Wadi Rumin punainen aavikko, ui Kuolleessameressä ja ihmettele Nebon vuorelta avautuvaa henkeäsalpaavan kaunista näkymää. Pakkaa kamerasi mukaan ja vietä mitä vaikuttavin loma taianomaisessa Jordaniassa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Ammaniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Ammanissa (Amman International Hotel**** tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Kuolleenmeren läheisyydessä (Ramada Resort Dead Sea**** tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Petrassa (Amra Palace Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Akabassa (My Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Koko päivän kestävä opastettu retki Petrassa (päivä 5)
 • Kaikki kuljetukset ilmastoidussa linja-autossa (englantia puhuva kuljettaja)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Jerashiin ja Ajlounin linnalle (päivä 2)
 • Retki Wadi Rumin aavikolle (päivä 6)
 • Retki kiehtoville aavikkolinnoille (päivä 7)
Reitti

Päivä 1 & 2: Saapuminen Ammaniin

Tänään saavut vaikuttavaan Jordaniaan kokemaan unohtumattomia seikkailuja. Ammanin lentokentällä sinua on vastassa englantia puhuva kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Matka lentokentältä hotellillesi on noin 40 kilometriä. Ensimmäisen ja toisen lomapäiväsi voit viettää haluam… Lue lisää

Amman International Hotel  tai vastaava

Päivä 3: Amman, Madaba, Nebon vuori ja Kuollutmeri

Kolmantena matkapäivänä pääset osallistumaan opastetulle kaupunkikierrokselle Ammanissa. Vierailet muun muassa kiehtovalla roomalaisella teatterilla, arkeologisella museolla, kaupungin vilkkailla souk-markkinapaikoilla ja Jabal al-Qal'an kukkulalla, jossa sijaitsee vaikuttavan Herkuleksen te… Lue lisää

Ramada Resort Dead Sea  tai vastaava

Päivä 4: Kuolleeltamereltä Kuninkaantietä pitkin Petraan

Seuraavana päivänä matka vie sinut Kuninkaantietä pitkin seuraavaan kohteeseen, mystiseen Petraan. Vanhassa testamentissakin mainitun Kuninkaantien sanotaan olevan maailman vanhin yhtäjaksoisesti käytetty tie, ja mutkaisen matkan aikana tunnetkin kuin astuneesi antiikin aikaan. Tie on aina ollut… Lue lisää

Amra Palace Hotel Petra  tai vastaava

Päivä 5: Petra – vaikuttava kallioon louhittu kaupunki

Matkan viidentenä päivänä nautit herättyäsi aamiaisen ja suuntaat ruusunpunaiseen kaupunkiin. Matka taittuu kävellen mutkittelevaa Siq-solaa pitkin, joka johdattaa sinut suoraan UNESCOn suojelemaan Petraan. Nabatealaisten paimentolaisheimon pääkaupungiksi perustettu Petra on näyttävä näky keskel… Lue lisää

My Hotel  tai vastaava

Päivä 6: Rentoutumista Akabassa

On aika rentoutua ja viettää aikaa Punaisenmeren äärellä Akaban kaupungissa. Akaba on oikea lomailijan unelmakohde, josta löydät niin upeaa vedenalaista maailmaa sukelluksesta kiinnostuneille, kutsuvia hiekkarantoja rentoutumista kaipaaville sekä viihdettä baarien, ravintoloiden, putiikkien ja k… Lue lisää

My Hotel  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Amman ja kotiinpaluu

Matkan seitsemäntenä päivänä matkaat takaisin Ammaniin, kaupunkiin, josta koko matka alkoi. Sinut kuljetetaan linja-autolla Aavikkotietä pitkin Jordanian pääkaupunkiin, jossa voit viettää loppupäivän haluamaasi tapaan. Suosittelemme kuitenkin vierailua maan suurimmassa museossa, Jordan Museumiss… Lue lisää

Amman International Hotel  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

 • Retki Jerashiin ja Ajlounin linnalle (päivä 2): Tapaat oppaasi hotellilla klo 8.00 ja matka kohti Jerashin kaupunkia voi alkaa. Jerash oli aikoinaan roomalaisten vallan alla, ja sitä pidetään nykyään jopa yhtenä Lähi-idän parhaiten säilyneistä roomalaisista kaupungeista. Jerashista löytyy paljon roomalaistyylisiä ominaisuuksia, kuten kukkuloiden päällä sijaitsevia temppeleitä, upeita teattereita, kylpylöitä ja suihkulähteitä sekä tornein ja portein koristeltu kaupunginmuuri. Retki jatkuu kohti Ajlounin linnaa, jonka aijubidien dynastian perustajan, Saladinin, veljenpoika Izz al-Din Usama rakennutti vuonna 1184. Retki kestää noin 5–6 tuntia.
 • Retki Wadi Rumin aavikolle (päivä 6): Sinut haetaan hotelliltasi noin klo 15.00. Retki alkaa kuljetuksella vaikuttavalle Wadi Rumin aavikolle, jota ainutlaatuisen ulkomuodon vuoksi kutsutaan myös Kuun laaksoksi. Aavikon maisemat muodostuvat punaisen hiekan keskeltä nousevista mahtipontisista kallioista ja ikivanhoista joenuomista. Wadi Rumissa pääset kahden tunnin pituiselle jeeppisafarille keskelle horisonttiin katoavaa aavikkomaisemaa, jossa on kuvattu muun muassa Arabian Lawrence -elokuvaa sekä useita Marsiin sijoittuvia elokuvia. Retki kestää noin 4 tuntia.
 • Retki kiehtoville aavikkolinnoille (päivä 7): Lähdet retkelle noin klo 13.00, jolloin sinut haetaan hotelliltasi. Vuosien 660 ja 750 välillä rakennetut aavikkolinnat muodostuvat monesta eri linnasta ja linnoituksesta Jordanian itäosan aavikolla. Suurin osa säilyneistä linnoista sijaitsee Ammanin itäpuolella. Linnat rakennettiin muun muassa beduiinien tapaamispaikoksi ja karavaaniseraljeiksi eli tienvarsimajataloiksi. Vierailet linnoista kolmessa: Qasr Amralla, Qasr Al Azraqilla ja Qasr Al Harranehilla. Retki kestää noin 4 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 5-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 565,00 - € 668,00

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–11 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Viisumivaatimukset

Yhteistyökumppanimme järjestää viisumin EU:n kansalaisille maksutta. Yhteistyökumppanimme odottaa sinua lentokentällä ennen tullia nimeäsi kantavan kyltin kanssa (matkailualan yrityksillä on tähän lupa) ja tulee kanssasi passintarkastukseen, jossa saat leiman passiisi. Jos et ole EU:n kansalainen, on sinun otettava yhteyttä Jordanian suurlähetystöön kotimaassasi.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Jordaniaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää, keltakuumetta sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passivaatimukset

Suomen kansalaisena tarvitset voimassa olevan passin matkustaessasi Jordaniaan. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Ajankohtaisimman tiedon passista saat ulkoministeriöltä osoitteesta www.formin.finland.fi tai tai maan suurlähetystöstä.

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua Ammanin lentokentällä nimeäsi kantavan kyltin tai TravelBird-logon kanssa. Täytäthän puhelinnumerosi kuljettajan yhteydenottoa varten. Huomioithan, että voit joutua odottamaan kuljettajaa lentokentällä, mutta kuitenkin enintään tunnin.

Matkan kuljettaja toimii samalla matkan oppaana. Kuljettaja kertoo kohteista englanniksi oman tietämyksen mukaan.

Hyvä tietää

Jordanialaiset ovat yleisesti hyvin vieraanvaraisia ja ystävällisiä ulkomaalaisille. Kiinnitäthän kuitenkin huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Suurlähetystöjen sekä sotilas- ja poliisikohteiden valokuvaaminen on Jordaniassa kielletty. Ulkoasiainministeriö suosittelee passin tai passin kopion kantamista mukanaan koko ajan. Lue lisää Jordanian käytännöistä ulkoasiainministeriön sivuilta.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Tietoa kohteesta

Jordanian väkiluku on noin 6,5 miljoonaa ja Ammanin noin 4 miljoonaa. Jordanian virallinen kieli on arabia, mutta englantia puhutaan nuorten keskuudessa turistialueilla hyvin. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa menolennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen