Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Aitoa espanjalaistunnelmaa

 • Kaupunkilomat
 • 3, 4, 5 tai 7 yötä
 • Málaga
hinta alkaen € 469,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kaupunkilomalle Espanjan Aurinkorannikolle! Sisältää 3, 4, 5 tai 7 yön majoituksen Sallés Hotel Málaga Centrossa, lennot ja aamiaiset.

Espanjan Aurinkorannikko on kulttuuriltaan varsin monipuolinen, vaikka se helposti unohtuu huomion keskittyessä lähinnä rannikon lomakeskuksiin. Suuntaa Málagaan kaupunkilomalle ja selvitä, millainen on aito Andalusia! Näe kaupungin aidoin osa vanhassakaupungissa käyskennellessäsi, maistele espanjalaisia viinejä ja napostele herkullisia tapaksia, ihastele historiallisia rakennuksia ja nauti museoiden tarjonnasta, kuljeskele vehreissä puistoissa ja tutustu paikalliseen kulttuuriin flamencoshow'ssa. Erityisesti Málagan upea katedraali saa sinut taatusti huokaisemaan ihastuksesta. Málaga on niin paljon enemmän kuin pelkkä hiekkaranta – anna sille mahdollisuus näyttää sinulle parhaat puolensa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4, 5 tai 7 yön majoituksen Sallés Hotel Málaga Centrossa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Määränpäänä Malaga

Espanjan etelärannikolla sijaitsee Andalusian itsehallintoalueen pääkaupunki, lähes 600 000 asukkaan Malaga. Rannikon upeiden hiekkarantojen vuoksi kaupunki on usein jäänyt oman maineensa varjoon, sillä kaupungin salojen sijaan alueelle turisteja on vetänyt lähes yksinomaan aurinkolomat, joiden aikana elämä keskittyy rannan ja hotellin väliselle alueelle, ja monipuolinen ja mielenkiintoinen kulttuuritarjonta jää vähemmälle. Nyt on aika korjata tämä vääryys, sillä Malaga on vihdoin alkanut nostaa päätään myös kaupunkilomakohteena!

Kaupungilla on takanaan noin 2 800 vuoden verran historiaa, mikä tekee siitä yhden maailman vanhimmista kaupungeista. Pitkän historian lisäksi, kuten odottaa saattaa, löytyy alueellisesta pääkaupungista myös erinomainen kulttuuritarjonta sekä erinomainen ravintolavalikoima. Malagan vanhakaupunki ihastuttaa myös autenttisuudellaan. Jätä siis tällä kertaa pyyhe ja uima-asu kotiin ja lähde tutustumaan todelliseen Espanjaan – Malaga odottaa sinua jo!

Sallés Hotel Málaga Centro

 • Hotelli
 • Málaga, Espanja
Terrace

Málagassa majoitut tyylikkäästi Guadalmedina-joen lähistöllä. Elegantisti ja tyypillisin andalusialaisin elementein sisustettu hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin nähtävyyksistä sekä uimarannasta. Hotellilla on kuntosali, palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta, buffetravintola aamiaistarjoilua varten sekä herkullisia aterioita tarjoileva Picasso-ravintola. Hotellista löydät lisäksi uima-altaan.

 • +5
Lue lisää
Double room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Tilavat kahden hengen huoneet on sisustettu perinteisen tyylikkäästi. Varustukseen kuuluu puulattiat, mukava parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, 32-tuumainen televisio, työpöytä ja tallelokero. Marmorisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Triple room

Kolmen hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Tilavat kolmen hengen huoneet on sisustettu perinteisen tyylikkäästi. Huoneeseen mahtuu majoittumaan 2 aikuista sekä yksi enintään 12-vuotias lapsi. Varustukseen kuuluu vuoteiden lisäksi 32-tuumainen televisio, työpöytä ja tallelokero. Marmorisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Triple room

Kolmen aikuisen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Tilavat kolmen hengen huoneet on sisustettu perinteisen tyylikkäästi. Huoneeseen mahtuu majoittumaan 3 aikuista. Varustukseen kuuluu vuoteiden lisäksi 32-tuumainen televisio, työpöytä ja tallelokero. Marmorisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

Family room

Perhehuone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Tilavat perhehuoneet on sisustettu perinteisen tyylikkäästi. Huoneeseen mahtuu majoittumaan 2 aikuista sekä 2 enintään 12-vuotiasta lasta. Varustukseen kuuluu vuoteiden lisäksi 32-tuumainen televisio, työpöytä ja tallelokero. Marmorisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme, hiustenkuivain ja kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee

Málagassa kannattaa ehdottomasti viettää aikaa sen vanhankaupungin katuja kierrellen, ravintoloissa istuskellen ja tunnelmaa tarkkaillen – myös kaupungin kuuluisalla rannalla kelpaa haukata raitista ilmaa, mutta tässä muutama suositus kohteista, joita Málagan vierailullasi ei myöskään kannata sivuuttaa:

 • Alcazaba de Málaga: 1000-luvulta peräisin oleva linnakepalatsi on yksi Málagan kiinnostavimmista nähtävyyksistä ja yksi tärkeimmistä säilyneistä rakennuksista alueen islamilaisen hallinnan ajalta. Linnassa on totetutettu laajoja entisöintitöitä, ja sen puutarhat ovat moitteettomasti ylläpidettyjä. Lisäksi kukkulan laella sijaitsevasta linnakkeesta aukeaa upeat näkymät alapuoliseen kaupunkiin sekä merelle – kannattaa ehdottomasti varata yksi iltapäivä Alcazaban saloihin tutustumiseen.
 • Málagan museot: Varaa matkallasi aikaa myös Málagan museoihin tutustumiseen. Málaga tunnetaan myös Picasson synnyinkaupunkina, joten matkallasi on luontevaa tutustua ainakin Picasso-museoon. Auto- ja muotimuseo tarjoaa myös nähtävää sadalla entisöidyllä klassikkoautollaan sekä laajalla kokoelmalla ainutlaatuisia muotiluomuksia. Myös lasimuseo, Venäjä-museo ja Málagan museo tarjoavat kiinnostavaa nähtävää historian ystävälle.
 • Nerjan luola: Nerjan luola, Cueva de Nerja, sijaitsee noin 60 kilometriä Málagasta itään, ja on luonnonmuodostelma, jossa vierailua ei kannata jättää väliin. Upea tippukiviluolasto on lähes viiden kilometrin mittainen ja pitää sisällään muun muassa maailman suurimman tippukivipylvään, jolla on korkeutta 32 metriä. Kierros luolissa kannattaa kuitenkin suunnitella ja varata etukäteen, sillä erityisesti sesonkiaikaan pääsylippuja ei välttämättä ole saatavilla samalle päivälle.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen aikuisen huone
Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta majoitustyypissä Perhehuone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Pinnasänky

Hotellistasi on lainattavissa pinnasänky. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme matkan varattuasi saatavuuden varmistamiseksi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee noin 12 kilometrin etäisyydellä Málagan lentokentästä. Autolla matka taittuu noin 20 minuutissa, kun taas julkisen liikenteen kulkuvälinen matkaan kuluu noin 45 minuuttia. Matkusta lentokentältä linja-autolla Avda. de Andalucía (Correos) -pysäkille, josta on noin 750 metrin kävelymatka hotellillesi.

Tietoa kohteesta

Málagan väkiluku on noin 569 000.

Andalusian itsehallintoalueella puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan välttämättä puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Picasso-museo noin 800 m
Málagan katedraali noin 850 metriä
Málagan Alcazaba noin 1 km
Málagan lentokenttä noin 12 km
Nerjan luola noin 60 kilometriä

Liikkuminen kohteessa

Málagan kaupungin nähtävyydet ovat pääosin lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltasi, mutta kaupungissa toimii myös varsin kattava linja-autoverkosto sekä kaksi metrolinjaa. Kertalipun hinta on noin 1,35 €.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Espanjan hintataso on hieman Suomen hintatasoa edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +22 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +20 °C
Lokakuu +20 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +13 °C

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Sallés Hotel Málaga Centro sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Málagan lentokentästä ja noin 800 metrin päässä Málagan vanhankaupungin nähtävyyksistä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen