Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Kaupunkiloma merellisessä Hampurissa

 • Kaupunkilomat
 • Hampuri
hinta alkaen € 389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan Hampurin saloihin. Sisältää 3 tai 4 yön majoituksen NH Hamburg Horner Rennbahnissa, aamiaiset ja Hamburg CARD -alennuskortin.

Hampuri on Saksan toisiksi suurin kaupunki heti Berliinin jälkeen, mutta silti se tulee harvojen mieleen kaupunkilomaa suunnitellessa. Hampurille kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus, sillä se tarjoaa monipuolisesti nähtävää ja tehtävää. Kaupungin valtava satama on kenties tärkein Hampurin ominaislaatuun vaikuttava seikka. Satamaa käy myös syyttäminen siitä, että Hampurin Reeperbahnin iltahuvien maine elää suomalaisten mielissä yhä varsin paheellisena. Hampurilla on kuitenkin myös paljon muuta tarjottavaa, sillä kaupungilla on pitkä historia hansakaupunkina, mutta toisaalta modernista suurkaupungista löytyy myös kaikki nykypäivän huvitukset; taidetta, kulttuuria ja hyvää ruokaa. Suuntaa siis kohti Hampuria ja lähde nautiskelemaan satamakaupungin merellisestä tunnelmasta!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Hampuriin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 4 yön majoitus NH Hamburg Horner Rennbahnissa
 • Aamiaiset
 • Hamburg CARD -alennuskortti yhdeksi päiväksi per henkilö (huhtikuusta alkaen kortti on voimassa loman kaikkina päivinä)
 • Käsimatkatavara
Hampuri on Pohjois-Saksan helmi

Hampuri on monipuolinen kaupunki, jonka vesistöt ovat kaupungin sydän. Tutustu siis kaupungin henkeen risteilyllä satama-alueella ja anna aluksesi kapteenin kertoa sinulle alueen historiasta – jokaista historiallista satamakaupunkia on piinannut omat merirosvonsa, niin myös Hampuria! Myös Hampurin vehreä sydän, Planten un Bloemen -puisto, on vierailun arvoinen. Hampurin Hagenbeck-eläintarha tarjoaa ihastuttavan päivän eläinten parissa. Suurista lajeista edustettuina ovat muun muassa jääkarhut, mursut, leijonat, tiikerit ja elefantit, joten jännittävää nähtävää riittää. Boheemi Schanzenviertelin alue taas kutsuu viettämään iltaa moniin kuppiloihinsa ja ravintoloihinsa. Speicherstadtin hurmaava tiilisistä varastorakennuksista koostuva alue sataman tuntumassa on yksi Hampurin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja myös pahamaineiselle Reeperbahnille kannattaa uskaltautua – ympäristöstä löytyy itse asiassa paljon viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita!

NH Hamburg Horner Rennbahn

 • Hotelli
 • Hampuri, Saksa
Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn

Neljän tähden hotelli NH Hamburg Horner Rennbahn on tukikohtasi vierailullasi Hampurin satamakaupunkiin. Hotelli sijaitsee Hornin rauhallisella alueella, noin 7 kilometriä keskustan itäpuolella. Lähin metroasema sijaitsee noin 600 metrin päässä, ja suora metroyhteys Hampurin keskustaan kestää noin kymmenen minuuttia Hotellillasi sinua palvelee paitsi kuntosali, myös sekä ravintola että baari, ja halutessasi voit pienestä lisämaksusta käyttää hotellin saunaosastoa.

 • +7
Lue lisää
Dobbeltværelse

Kolmen hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kolmen hengen huoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja yksi korkeintaan 11-vuotias lapsi. Huone on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, radiolla ja televisiolla, tallelokerolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, josta löydät suihkun tai kylpyammeen sekä hiustenkuivaajan.

Enkeltværelse

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Tilava ja valoisa yhden hengen huone on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, radiolla ja televisiolla, tallelokerolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, josta löydät suihkun tai kylpyammeen sekä hiustenkuivaajan.

Hamburg CARD

Matkapakettiisi kuuluu yhden päivän Hamburg CARD -alennuskortti. Saat matka-asiakirjojesi yhteydessä kupongin, joka vaihdetaan varsinaiseen korttiin Hampurin päärautatieaseman turisti-infossa. Kortti on voimassa yhden päivän valitsemanasi matkapäivänä, kortin vaihtamisesta keskiyöhön asti.

Huomioithan, että kortti on huhtikuusta alkaen voimassa jokaisena lomapäivänäsi yhden päivän sijaan.

Tässä joitakin esimerkkejä Hamburg CARDilla saamistasi eduista:

 • Maksuton kulkeminen paikallisliikenteen linja-autoilla, junilla ja lautalla.
 • Jopa 30 % alennus valikoimasta opastettuja risteilyjä ja kaupunkikierroksia.
 • Jopa 50 % alennus valikoimasta Hampurin museoita ja nähtävyyksiä.
 • Jopa 28 % alennus lipuista valikoituihin teatteri- ja musikaalinäytöksiin.
 • Jopa 20 % alennus ruoasta valikoiduissa ravintoloissa ja kahviloissa.
 • Tarkemmat tiedot kaikista kortin tarjoamista alennuksista näet kartasta, jonka saat turisti-infosta alennuskorttisi lunastamisen yhteydessä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–11 vuotiaat lapset: 100% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Pinnasänky

Hotellista on lainattavissa pinnasänky. Otathan matkan varattuasi yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla 8,00 € lisähintaan per yö. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Pysäköinti

Huomioithan, että 1.1.2018 alkaen hotelli veloittaa pysäköinnistä 5,00 € per yö.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hampurin lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin etäisyydellä hotellistasi. Autolla matka kestää noin puoli tuntia, julkisilla kulkuvälineillä noin 40 minuuttia. Nopeiten matka taittuu, kun matkustat ensin linja-autolla U Wandsbek Markt -pysäkille, jossa vaihdat linja-autoa ja matkustat sitten Tribünenweg-pysäkille, joka sijaitsee noin 75 metrin päässä hotellistasi.

Hotellin saunaosasto

Hotelllin saunaosaston käytöstä peritään 5,00 € kertamaksu per henkilö.

Tietoa kohteesta

Hampurin väkiluku on noin 1 787 500.

Saksassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla vaihtelevasti.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 600 m
Speicherstadt 8 km
Reeperbahn 10 km
Hampurin lentokenttä 12 km

Liikkuminen kohteessa

Hampurissa on kätevää liikkua julkisen liikenteen avulla. Vaivattomin ja nopein tapa liikkua kaupungissa on metrolla, linja-autolla tai S-Bahnilla eli lähijunalla. Hampurissa kulkee myös lauttoja. Hampurissa on viisi vyöhykettä: A, B, C, D ja E. Lippuja voi ostaa eri vyöhykkeille erikseen sekä yksittäin. Yleisin kertalippu maksaa noin 1,60–3,20 €. Kertalippu on voimassa yhden matkan verran. Kertalipun sijaan voi ostaa myös päivä- tai viikkolipun. Alle 6-vuotiaat matkustavat Hampurin julkisen liikenteen kulkuvälineissä maksutta. Hampurista löydät useita infotiskejä, jotka auttavat mielellään oikean lipun ostamisessa sekä myyvät viikkolippuja. Lippuja voi ostaa kotisivuilta hvv.de, käyttäen HVV-sovellusta tai asemien yhteydessä sijaitsevista lippukoneista. Lipun linja-autoon voi ostaa kuljettajalta.

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Hampuri on Suomen hintatasoon verrattuna melko edullinen kohde. Hampurissa voi syödä ja elää halutessaan myös erittäin edullisesti.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–12,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–3,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,20–0,80 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,20–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,60–4,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,30–2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu 0 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +7 °C
Toukokuu +12 °C
Kesäkuu +15 °C
Heinäkuu +17 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +10 °C
Marraskuu +5 °C
Joulukuu +2 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

NH Hamburg Horner Rennbahn sijaitsee Hornin alueella, noin 7 kilometriä Hampurin keskustasta itään. Hampurin lentokentälle hotelliltasi on matkaa noin 12 kilometriä, ja lähin metroasema sijaitsee noin 600 metrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen