• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kaupunki- ja maaseutumatka Portugalissa

Kiertomatkat 5 tai 7 yötä Portugali

per henkilö alkaen € 729,00
perustuen 2 henkilöön

Koe luonnonkaunis Alvados ja värikäs Lissabon! Sisältää 5 tai 7 yötä, lennot, aamiaiset, vuokra-auton, ruoanlaittokurssin ja Banhos d'Aire -kylvyn.

Portugali on taattu valinta rentouttavalle lomalle Euroopassa. Aurinko lämmittää mukavasti, persoonalliset kaupungit ovat viehättävällä tavalla vanhenneita, oliivilehdoista kantautuu vienoinen tuoksu ja upea luonto kutsuu tutustumaan itseensä lähemmin. Tällä lomalla pääset seikkailemaan autoillen ensin Alvadoksen ympäristöön Lissabonin pohjoispuolella ja vietät sitten kaksi päivää Lissabonin kaupunkia kierrellen. Alvados sijaitsee upealla luonnonpuistoalueella, joten vuoria ja maaseutua riittää tutkittavaksesi. Piipahda rustiikkisiin ravintoloihin, tee pitkiä retkiä ympäristöön ja nauti Portugalin herkuista. Päätät lomasi viettämällä kaksi yötä ihastuttavassa Lissabonissa, jonka ilmapiiri on vastustamaton. Nauti fadon melankolisista sävelistä, tutustu kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin ja yksinkertaisesti rentoudu. Portugali kutsuu, vastaa kyllä ja lähde matkaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 5 yön majoitus Alvadoksessa (Cooking and Nature | Emotional Hotel)
 • 2 yön majoitus Lissabonissa (Hotel Dom Carlos Park)
 • Aamiaiset
 • Banhos d'aire -altaan käyttö kerran vierailusi aikana (Cooking and Nature | Emotional Hotel)
 • Polkupyörän käyttö puoleksi päiväksi (Cooking and Nature | Emotional Hotel)
 • Ruoanlaittokurssi ja maisteluillallinen (ilman juomia) yhtenä matkapäivänä (Cooking and Nature | Emotional Hotel)
 • Vuokra-auto koko matkan ajaksi
 • Käsimatkatavara
Alvados ja Lissabon – maaseudulta kaupunkiin

Tällä matkalla tutustut Portugalin kahteen eri puoleen. Ensin nautit luonnonrauhasta Alvadosissa Parque Natural das Serras de Aire e Candeeirosin luonnonpuistossa, jossa keskityt rentoutumaan ja hiljentymään rauhallisessa ympäristössä. Tutustu paikalliseen luontoon sekä tietenkin paikalliseen keittiöön, jonka saloihin hotellillasi järjestettävä ruoanlaittokurssi sinut perehdyttää. Matkapakettiin kuuluvalla vuokra-autolla pääset liikkumaan vapaasti ja voit vierailla alueen suloisissa pikkukylissä, joihin julkisilla kulkuvälineillä pääseminen on hankalaa. Alvadosin jälkeen on aika vaihtaa maalaismaisemat kaupungin sykkeeseen ja suunnata tunnelmalliseen Lissaboniin, jonka nähtävyydet jo odottavat sinua!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

 1. Päivä 1 - 3: Luonnon keskellä Alvadoksessa

  Alvados on pienenpieni kylä, joka sijaitsee vehreässä laaksossa keskellä Parque Natural das Serras de Aire e Candeeirosin luonnonpuistoa. Ajat kauniilla paikalla kukkuloiden ja oliivipuiden keskellä sijaitsevalle hotellillesi suoraan lentokentältä, ja seuraavien päivien aikana onkin aika omistautua alueeseen tutustumiseen. Tee pitkiä kävelyretkiä ympäröivään luonnonpuistoon, nauti kumpuilevista maisemista ja vieraile vaikkapa yhdessä luolastoista, joita puisto kätkee kirjaimellisesti kukkuloidensa sisälle. Tutustu myös lähikyliin ja -kaupunkeihin, jotta saat käsityksen aidosta portugalilaisesta elämänmenosta! Fátiman suosittu pyhiinvaelluskaupunki sijaitsee noin 17 kilometrin päästä hotelliltasi, ja temppeliherrain luostaristaan kuuluisaan Tomariin matkaa on noin 55 kilometriä. Myös Batalhan luostari, joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä hotellistasi, on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Lähialueen kylistä ainakin Monsantoon kannattaa tutustua. Linnoitettu kylä tuntuu helposti lähes keskiaikaiselta, ja kylä on rakennettu vuoren rinteeseen, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Myös noin 40 kilometrin päässä sijaitseva Nazarén kalastajakylä om vierailun arvoinen. Lähiympäristöön tutustumisen lisäksi pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin, sillä hotellisi järjestää ruokakurssin, jolla pääset paikallisen kokin johdolla valmistamaan itsellesi portugalilaisen illallisen.

  5 yön matkalla vietät Alvadoksessa 3 yötä, kun taas 7 yön matkalla vietät Alvadoksessa 5 yötä.

  Aeroporto da Portela / Lisboa -> Cooking and Nature | Emotional Hotel 116.6 km

  Resturant

  Cooking and Nature | Emotional Hotel

  (4 arvostelua)
  Hotelli Porto de Mós, Portugali

  Cooking and Nature | Emotional Hotel odottaa sinua Parque Natural das Serras de Aire e Candeeirosin luonnonpuiston keskellä ja tarjoaa elämyksellisen majoituksen vierailusi ajaksi. Nimensä mukaisesti ruoanlaitto ja luonto ovat keskeisessä asemassa hotellilla, ja ympäröivät vuoristomaisemat tarjoavatkin nähtävää koko lomasi ajaksi. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua portugalilaiseen ruoanlaittoon paikallisen kokin opastuksella. Voit myös rentoutua kylpemällä hotellin Banhos d'Aire -altaassa (avoinna lokakuusta toukokuuhun) tai kesäkaudella pulahtamalla ulkouima-altaaseen.

  • +6
  Lue lisää
 2. Päivä 4 - 6: Maalta kaupunkiin – eläväinen Lissabon

  Nautiskeltuasi hiljaiselosta Alvadosissa on aika vaihtaa maisemaa ja suunnistaa kohti Portugalin pääkaupunkia, Lissabonia. Matkan varrelta löydät monia viehättäviä luontokohteita, kuten Serra de Montejunton suojellut maisemat sekä Tajo-joen laakson, jonka kauniita maisemia ei kannata ohittaa pysähtymättä. Varaa siis aikaa ajomatkaan, jonka päässä sinua odottaa Portugalin monipuolisen historian ja kulttuurin keskus, Lissabon. Tutustu siellä Alfáman alueeseen, joka on Lissabonin vanhin asutusalue, vieraile Pyhän Yrjön linnassa ja käyskentele kaupungin monilla aukioilla. Tutustu myös paikalliseen kulttuuriin paitsi ruoan, erityisesti myös viinin ja musiikin muodossa. Portugali tuottaa joitakin Euroopan parhaista viineistä, joten kannattaa ehdottomasti maistella paikallisia vuosikertoja samalla kun annat fadomusiikin sävelten viedä sinut mennessään melankolisen tunnelman pyörteisiin.

  Lissabonissa vietät matkasi 2 viimeistä yötä.

  Cooking and Nature | Emotional Hotel -> Hotel Dom Carlos Park 124.9 km

  Restaurant

  Dom Carlos Park

  (13 arvostelua)
  Hotelli Lissabon, Portugali

  Viihtyisä hotellisi Lissabonissa sijaitsee Santo Antonion alueella, keskeisellä paikalla Praça Marquês de Pombalin laidalla, mistä on erinomaiset liikenneyhteydet kaupungin kaikille nähtävyyksille. Hotellin vieraanvarainen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ja avustaa mielellään vierailuusi liittyvissä pulmissa. Hotelli tarjoilee päivittäin runsaan buffetaamiaisen. Pysäköinti hotellilla on mahdollista 13,00 € hintaan per yö.

  • +3
  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Renault Clio, Renault Clio tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Pysäköinti Hotel Dom Carlos Parkissa 13,00 € per yö
 • Juomat maisteluillallisen yhteydessä
 • Vuokra-auton polttoaineet, tietullimaksut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdollinen turistivero Alvadoksessa
 • Turistivero Lissabonissa € 1,00 per henkilö per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään kaksi henkilöä.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Cooking and Nature | Emotional Hotelissa on maksuton pysäköinti. Hotel Dom Carlos Parkissa pysäköinti maksaa 13,00 € per yö.

Pysäköinti on varattava etukäteen molemmista hotelleista. Otathan matkasi varattua yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat varata pysäköinnin.

Ruoanlaittokurssi

Tarjoukseen kuuluvalle ruoanlaittokurssille osallistuminen on mahdollista Cooking and Nature | Emotional Hotelissa kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Portugalissa ajaminen on pääsääntöisesti turvallista, mutta liikenne on ajoittain ruuhkaista kaupungeissa ja teiden kunto vaihtelee. Huomioithan, että lähes kaikki Portugalin moottoritiet ovat maksullisia.

Keskilämpötilat

Lissabonin keskilämpötilat:

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +12 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +18°C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +12 °C

Alvadosin lämpötilat vastaavat Lissabonin lämpötiloja melko hyvin.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Dom Carlos Park sijaitsee Lissabonin keskustassa Praça Marquês de Pombalin laidalla, noin kahden kilometrin päässä vanhankaupungin nähtävyyksistä. Lissabonin lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin etäisyydellä.

Cooking and Nature | Emotional Hotel sijaitsee Alvadosissa Parque Natural das Serras de Aire e Candeeirosin luonnonpuistossa. Lissaboniin matkaa on noin 125 kilometriä.