• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoretkeilyä kauniissa Skotlannissa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 9 yötä
 • Yhdistynyt kuningaskunta
hinta alkaen € 789,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde tutustumaan upeaan Skotlantiin vuokra-autolla! Tarjous sisältää 7 tai 9 yön majoituksen 5 tai 6 eri aamiaismajoituksessa, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Skotlanti tunnetaan nummistaan, säkkipilleistään, tartaanikankaistaan sekä tietysti Loch Nessin hirviöstä, mutta tällä luonnonkauniilla maalla on paljon muutakin tarjottavaa! Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta pääset huristelemaan Skotlannin silmiähivelevän kauniisiin maisemiin ja majoittumaan viihtyisissä aamiaismajoituksissa Skotlannin maaseudulla ja kylissä. Tarjoukseen sisältyy myös vierailu viskitislaamolla, joten pääset tutustumaan tarkemmin myös skotlantilaisten suosikkijuomaan. Oletko valmis seikkailuun Skotlannissa?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Edinburghiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 tai 2 yön majoitus Glasgow’n alueella (Bamflatt Farm B&B tai vastaava)
 • 9 yön matkalla 1 yön majoitus Inverarayn alueella (Fascadail House B&B tai vastaava)
 • 1 tai 2 yön majoitus Fort Williamin alueella (Balcarres B&B tai vastaava)
 • 1 tai 2 yön majoitus Invernessin alueella (An-Sealgair B&B tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Perthin tai Pitlochryn alueella (Pitcullen Guest House B&B tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Edinburgin alueella (Lumsdaine House B&B tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Vierailu Blair Athol Distillery -viskitislaamolla Pitlochryssä
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
7 tai 9 yön kiertomatka Skotlannissa

Hyppää auton rattiin ja lähde tutustumaan uskomattoman kauniiseen Skotlantiin! Matka alkaa Glasgow’sta ja päättyy Edinburghiin. Voit valita matkasi pituudeksi joko 7 tai 9 yötä. Alla oleva matkakuvaus on 9 yön matkalle, mutta 7 yön matkan reitti ei poikkea kuvatusta paljoakaan. Mikäli varaat 7 yön matkan, niin vietät 2 yötä Glasgow’n alueella, 1 yön Fort Williamin alueella, 1 yön Ivernessin (Loch Ness) alueella, 1 yön Perthin/Pitlochryn alueella sekä 2 yötä Edinburghin alueella.

Huomioithan, että alla olevassa matkakuvauksessa mainitut aamiaismajoitukset ovat alustavia majoituspaikkoja ja majoitus mainituissa paikoissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Majoituksesi saattaa myös sijaita noin 40 kilometrin säteellä kiertomatkan reitin kaupungeista ja kylistä. Saat tiedon majoituspaikoistasi hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.

Reitti

Päivä 1: Glasgow

Seikkailu Skotlannissa voi alkaa! Saavuttuasi Edinburghin lentokentälle voit noutaa vuokra-autosi ja aloittaa matkan kohti Glasgow’n aluetta. Ajomatka kestää liikenteestä riippuen noin tunnin, jonka jälkeen olet perillä Skotlannin suurimmassa kaupungissa. Käy Kelvingroven taidemuseossa katsomass… Lue lisää

Bamflatt Farm B & B  tai vastaava

Päivä 2: Loch Lomond -järvi, Trossachsin kansallispuisto ja Inveraray (vain 9 yön matkalla)

Matkasi toisena päivänä suuntaat kohti Loch Lomond -järveä ja Trossachsin kansallispuistoa. Pysäytä autosi järven rannalle ja ikuista komea järvimaisema kuvakokoelmiisi. Trossachsin kansallispuistossa pääset myös ihastelemaan upeita maisemia, joten laita jalkaasi mukavat kengät, jotta jaksat kie… Lue lisää

Fascadail House B&B  tai vastaava

Päivä 3 & 4: Fort William

Iso-Britannian korkeimman vuoren, Ben Nevisin, juurella sijaitsevaa Fort Williamia ympäröivät komeat Skotlannin Ylämaiden maisemat. Kaupungista onkin helppoa suunnata Ben Nevisille, jos vuorimaisemissa vaeltelu kiinnostaa. Alueella on useita kävelyreittejä, joista löytyy jokaiselle sopivan helpp… Lue lisää

Balcarres  tai vastaava

Päivä 5 & 6: Inverness

Matkan viidentenä päivänä suuntaat kohti pohjoista ja siellä sijaitsevaa Invernessin kaupunkia. Kurvaa autollasi Loch Ness -järvelle ja pidä järven pintaa silmällä, sillä kenties näet vilaukselta kuuluisan Nessien, joka legendan mukaan on järvessä asusteleva hirviö. Kuudentena matkapäivänäsi voi… Lue lisää

An-sealgair  tai vastaava

Päivä 7: Dunkeld, Perth ja viskitislaamo Pitlochryssä

Maukkaan aamiaisen jälkeen on jälleen aika käynnistää auto ja suunnata kohti Perthiä. Ajomatkan aikana pysähdyt myös tarjoukseen sisältyvälle vierailulle Blair Athol Distillery -viskitislaamolle, joka sijaitsee viehättävässä Pitlochryn kylässä. Saat aamiaismajoituksesi vastaanotosta sisäänpääsyl… Lue lisää

Pitcullen Guest House  tai vastaava

Päivä 8 - 10: Edinburgh

Tervetuloa Edinburghiin! Lähde tutustumaan heti tähän Skotlannin kiehtovaan pääkaupunkiin. Kiertele kaupungin vanhoilla kujilla, jotka risteilevät pitkin Edinburghin vanhaakaupunkia. Kävele myös pitkin Royal Mile -katua, joka on itse asiassa useista peräkkäisistä kaduista muodostuva pääkatu. Suu… Lue lisää

Lumsdaine House Bed & Breakfast  tai vastaava

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Opel Corsa, Vauxhall Corsa tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 291,00 - € 355,00

Pysäköinti

Useimilla kiertomatkan aamiaismajoituksilla on maksuton pysäköinti (saatavuuden mukaan). Aamiasmajoituksien läheisyydessä saattaa myös olla julkisia pysäköintipaikkoja, mutta ne voivat olla maksullisia. Mahdolliset pysäköintimaksut eivät sisälly matkan hintaan.

Vierailu viskitislaamolla

Riippuen matkasi pituudesta, pääset joko kiertomatkasi kuudentena tai seitsemäntenä päivänä vierailulle Blair Athol Distillery -viskitislaamolle. Saat pääsylipun aamiaismajoituksesi vastaanotosta. Huomioithan, että vierailu ei sovellu alle 8-vuotiaille.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Skotlannissa ajaminen on turvallista, mutta huomioithan, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa. Ajaessaan kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota kapeilla mutkittelevilla teillä sekä varautua nopeasti vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Rahayksikkö

Iso-Britannian rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Skotlannin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,10–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,40 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,60–1,70 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,35–4,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,35–5,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,95–5,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Skotlannin ilmasto

Skotlannissa on muun Britannian tavoin leuto ilmasto ympäri vuoden. Talvisin on harvoin pakkasta tai lunta ja kesät ovat suhteellisen pitkiä, mutta lämpötila kohoaa harvoin hellerajan yli. Säät vaihtelevat kaikkina vuodenaikoina nopeasti ja yhden vuorokauden aikana voi esiintyä monenlaista säätä.

Majoitukset

Majoitus mainituissa aamiaismajoituksissa ei valitettavasti voi olla varmaa ja tarjouksessa mainitut aamiaismajoitukset saattavat muuttua. Mikäli alkuperäinen aamiaismajoitus on täyteen varattu, majoitut vastaavassa aamiaismajoituksessa. Saat tietää majoituskohteesi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Esteetömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen