Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Elämyksiä Itä-Euroopan sydämessä

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Praha
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Nyt on täydellinen hetki tutustua hurmaavaan Prahaan! Tarjoukseen sisältyy 2, 3 tai 4 yön majoitus Alveo Suitesissa**** ilman aamiaisia, lennot ja pullo viiniä hotellilla.

Praha on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupunkikohteista, ja koska se on noussut matkailijoiden suosioon toden teolla vasta viime vuosina, on kaupungissa edelleen viehättävää paikallisuuden tuntua. Kaupunki hurmaa historiallisuudellaan sekä konstailemattomalla itäeurooppalaisella keittiöllään, jonka herkut lämmittävät viileinä syysiltoina mukavasti, mutta maistuvat myös kesähelteillä kylmän oluen kera. Prahan kaunis vanhakaupunki ja viehättävät palatsit, jykevät kirkot ja vehreät puutarhat tarjoavat nähtävää lomapäiviesi täydeltä ja erinomaisella paikalla sijaitseva huoneisto kruunaa lomasi.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Prahaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Alveo Suitesissa**** ilman aamiaisia
 • Pullo viiniä hotellilla
 • Myöhäinen check-out klo 13.00 asti
 • Käsimatkatavara
Tervetuloa Prahaan

Prahaan saapuminen saa sinut tuntemaan kuin olisit eksynyt valtavan satukirjan sivuille. Katu toisensa perään kertoo tavalla tai toisella kaupungin pitkästä ja monivaiheisesta historiasta, eikä olekaan yllättävää, että kaupungin vanha keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Kulkiessasi vaikuttavalta kirkolta toiselle, ohittaessasi majesteettisen synagogan ja kulkiessasi aukion halki sen laidalla kohoavaa upeaa barokkipalatsia ihaillen ymmärrät todella, kuinka kaupunki voi huokua historiallisuuden tuntua. Mutta Praha yllättää myös monipuolisuudellaan! Kun olet saanut tarpeeksesi menneisyyden tuulista, suuntaa vaikkapa yhteen kaupungin monista ostoskeskuksista, markkinoista, mukavista kuppiloista ja kotoisista ravintoloista. Mikä parasta, Prahassa tämä kaikki on helposti saavutettavissasi jalan, etkä päädy käyttämään kallisarvoista aikaasi liikenteessä seisomiseen. Mikä täydellinen kaupunkiloma!

Alveo Suites

 • Hotelli
 • Praha, Tšekki
Stairs

Neljän tähden hotellisi sijaitsee keskeisellä paikalla Prahassa, mikä tekee siitä täydellisen päämajan kaupunkilomasi ajaksi. Prahan vanhakaupunki on vain noin 1,2 kilometrin etäisyydellä ja aivan hotellin ympäriltä löydät erinomaisen valikoiman palveluita.

 • +1
Lue lisää
double deluxe room

Kahden hengen Deluxe-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Tilava kahden hengen Deluxe-huone on kooltaan noin 26 m². Mukava huone on varustettu parivuoteella sekä yksityisellä kylpyhuoneella, josta löydät suihkun sekä kylpytuotteita.

suite deluxe

Deluxe-sviitti

4 aikuista majoitustyypissä sviitti

Deluxe-sviitissä asut tilavassa huoneistossa, joka on kooltaan noin 41 m². Mukavan parivuoteen ja yksityisen, suihkulla ja kylpytuotteilla varustetun kylpyhuoneen lisäksi löydät sviitistä viihtyisän istuma-alueen sohvineen sekä keittonurkkauksen.

TravelBird suosittelee

Yksi aspekteista, joilta Prahaan kannattaa tutustua, on ehdottomasti sen rakennushistoria. Kaupunki muodostaa hurmaavan kokonaisuuden, ja Prahan kaduilla kuljeskeleva tuntee nopeasti matkustaneensa paitsi ulkomaille, myös ajassa taaksepäin. Tässä muutama mielenkiintoinen rakennus Prahassa, joista voit aloittaa kaupunkiin tutustumisen:

 • Prahan rakennushistorian kenties mielenkiintoisimmat palat löydät 1100-luvulta peräisin olevan vanhankaupungin aukion ympäristöstä. Vanha raatihuone astronomisine kelloineen on tietenkin yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä, mutta tutustu myös Pyhän Nikolauksen kirkkoon, joka on yksi Euroopan upeimmista barokkikirkoista, sekä Kinskýn palatsiin, joka rakennettiin 1700-luvun loppupuolella ja toimii nyt taidemuseona.
 • Vanhassakaupungissa kiertelyn jälkeen on aika ylittää Vltava ja käydä ihailemassa 1600-luvun alkupuolelta peräisin olevaa Wallensteinin barokkipalatsia, joka rakennettiin jättämään varjoonsa jopa Prahan linna, sekä Lobkowiczin palatsia, joka on osa valtavaa Prahan linnan kompleksia – tutustu myös linnan muihin osiin, kuten Pyhän Vituksen katedraaliin sekä linnan torneihin, katedraaleihin sekä vanhaan kuninkaanlinnaan.
 • Jatka matkaasi vielä hieman pidemmälle länteen ja vieraile Strahovin luostarilla. Kaupungin laidalla, kukkulan laella seisova luostari ympäristöineen on ihastuttava, mutta vierailu sen historiallisessa kirjastossa kruunaa rakennusten historiasta kiinnostuneen kierroksen. Pitkän päivän jälkeen kelpaakin istahtaa alas luostarin panimoravintolaan ja nauttia paikallista purtavaa sekä munkkien panemaa olutta.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen Deluxe-huone
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Deluxe-sviitti

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Deluxe-sviitti: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
3–18 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
Deluxe-sviitti, Kahden hengen Deluxe-huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Prahan lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin etäisyydellä hotelliltasi. Matka taittuu autolla noin puolessa tunnissa, kun taas julkisilla siihen kuluu noin tunnin verran. Helpoiten pääset hotellillesi linja-autolla, joka jättää sinut noin 450 metrin päässä hotelliltasi sijaitsevalle Praha Florenc -pysäkille. Reittivaihtoehtoja on kuitenkin useita, mutta moniin niistä sisältyy kulkuneuvon vaihto.

Tietoa kohteesta

Prahan väkiluku on noin 1 247 000.

Tšekissä puhutaan tšekkiä, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 100 m
Prahan vanhakaupunki 1,2 km
Lobkowiczin palatsi 2,6 km
Strahovin luostari 3,8 km
Prahan lentokenttä noin 16 km

Liikkuminen kohteessa

Prahassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 30 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 24 CZK (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemilta keltaisista lippuautomaateista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat maksutta joukkoliikenteen kulkuneuvoissa.

Rahayksikkö

Tšekin valuutta on koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Tšekkki on hintatasoltaan selkeästi Suomea edullisempi. Tässä muutamia esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu 0 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee aivan Prahan keskustassa, noin kilometrin etäisyydellä Prahan vanhastakaupungista ja noin 16 kilometrin etäisyydellä Prahan lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen