Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Laskettelumatka Italian Alpeille

 • Talviurheilu
 • Madonna di Senales
hinta alkaen € 799,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Heittäydy vauhdin hurmaan laskettelulomalla Pohjois-Italiassa! Tarjoukseen sisältyy 3, 4 tai 7 yötä Berghotel Tyrolissa, puolihoito ja hissilippu.

Nyt on aika suunnitella laskettelulomasi Italian Alpeilla! Tällä lomalla majoitut viihtyisässä alppihotellissa Schnalsin kylässä ja käytössäsi on Schnalstaler Gletscherbahnin hiihtokeskuksen upeat rinteet, joissa kelpaa viilettää vauhdikkaasti tai lasketella leppoisasti kauniita maisemia ihaillen. Laskettelukeskuksessa on rinteitä yhteensä 27 kilometrin pituudelta, joten laskettavaa riittää kyllä! Hiihtobussi kuljettaa sinut hotellisi ja laskettelurinteen välillä ja pitkän rinnepäivän jälkeen voit rentoutua hotellin saunoissa ja pulahtaa sisäuima-altaaseen viilentymään. Elämysrikasta laskettelumatkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Venetsiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 7 yön majoitus Berghotel Tyrolissa
 • Puolihoito
 • Hissilippu (2 rinnepäivää 3 yön matkalla, 3 rinnepäivää 4 yön matkalla ja 6 rinnepäivää 7 yön matkalla)
 • Hotellin kylpyläosaston vapaa käyttö
 • Käsimatkatavara

Berghotel Tyrol***S

 • Hotelli
 • Madonna di Senales, Italia
Hotel

Berghotel Tyrol on viihtyisä perhehotelli Italian Alppien keskellä. Perinteiseen tirolilaiseen tyyliin sisustettu hotelli sijaitsee noin 9 kilometrin etäisyydellä Schnalstaler Gletscherbahnin -rinnealueelta, josta löydät myös lähimmät hissit. Hotellin kylpyläosastolla voit rentoutua valintasi mukaan perinteisessä saunassa, höyrysaunassa tai vaikkapa infrapunasaunassa sekä pulahtaa jäähdyttelemään sisäuima-altaaseen. Hotellin kuntosali, pingispöytä, pöytäjalkapallo sekä biljardipöytä takaavat viihdykettä laskettelupäivien iltoihin. Hotellin ravintola tarjoilee sekä aamiaisen että erinomaiset ateriat.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Yksinkertaisesta mutta mukavasta kahden hengen huoneesta löydät vuoteiden lisäksi istuma-alueen sekä yksityisen kylpyhuoneen, joka on varustettu suihkulla tai kylpyammeella sekä hiustenkuivaajalla. Lisäksi huoneissa on joko parveke tai terassi.

Schnalstaler Gletscherbahnin hiihtokeskus

Schnalstaler Gletscherbahnin hiihtokeskus sijaitsee Etelä-Tirolin maakunnassa Pohjois-Italian Alpeilla, aivan Itävallan rajalla. Hiihtokeskus sijaitsee alppijäätiköllä, joten puitteet laskettelulle ovat erinomaiset. Keskuksen 27 rinnekilometriä takaavat laskettavaa taitotasoon katsomatta. Schnalstaler Gletscherbahnin korkein rinne nousee 3 212 metrin korkeuteen, josta eteesi aukeaa upeat maisemat ympäröiville Alpeille.

 • Rinteitä yhteensä: 27,2 km
 • Sinisiä ja vihreitä rinteitä: 8 km
 • Punaisia rinteitä: 7,6 km
 • Mustia rinteitä: 11,6 km
 • Hissejä: 12
 • Lisäksi keskuksesta löytyy lastenrinne ja pulkkamäki
Siirtyminen Venetsian lentokentältä hotellillesi

Tämän matkapaketin lennot ovat Venetsian lentokentälle, joka sijaitsee noin 325 kilometrin etäisyydellä Berghotel Tyrolista. Hotellin vuoristoisen sijainnin vuoksi julkisen liikenteen yhteydet palvelevat melko heikosti, joten suosittelemme auton vuokrausta lentokentältä. Matka vie autolla noin 3,5 tuntia.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Hissilippu 5,00 € per lippu
 • Turistivero € 2,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Puolihoito

Puolihoitoon kuuluu päivittäiset aamiaiset sekä illalliset ilman juomia. Gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon sekä vegetaristille sopivia aterioita on saatavilla sopimuksesta, joten otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme asian järjestämiseksi. Uudenvuodenaattona ja pääsiäisenä hotellilla järjestetään gaalaillallinen, jonka lisähinta on 30,00 € per henkilö. Alle 14-vuotiaat osallistuvat illalliselle puoleen hintaan.

Hissilippu

3 yön matkaan sisältyy 2 päivän hissilippu.
4 yön matkaan sisältyy 3 päivän hissilippu.
7 yön matkaan sisältyy 6 päivän hissilippu.

Valitettavasti emme voi taata lumiolosuhteita, eikä matkaa tai hissilippua hyvitetä rinteiden ollessa suljettuna.

Matkan varattuasi saat matka-asiakirjojesi mukana kupongin hissilippua varten. Tulostettu kuponki vaihdetaan hiihtokeskuksessa varsinaiseen hissilippuun. Hissilipusta peritään 5,00 € maksu per lippu.

Hissilippu ei ole voimassa saapumis- ja lähtöpäivänäsi.

Hotellin kylpyläosasto

Hotellin kylpyläosaston uima-allas on avoinna klo 7.30–19.00. Saunat ovat käytettävissäsi klo 15.00–19.00.

Pysäköinti

Hotellillasi on maksuton pysäköinti.

Lemmikit

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla 10,00 € lisämaksusta per päivä. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Tietoa kohteesta

Schnalsin kylässä on noin 1 345 asukasta. Alueen suurin kaupunki, noin 100 000 asukkaan Bolzano, sijaitsee noin 40 kilometrin päässä.

Alueella puhutaan pääosin saksaa, mutta englannilla pärjää melko hyvin.

Etäisyyksiä hotelliltasi:

Schnalstaler Gletscherbahnin hiihtokeskus 9 km
Bolzano 40 km
Venetsian lentokenttä 325 km

Liikkuminen kohteessa

Rajoitettujen julkisen liikenteen yhteyksien vuoksi suosittelemme auton vuokraamista lentokentältä. Hotellin ja laskettelukeskuksen välillä kulkee myös hiihtobussi.

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Hiihtokeskukseen kannattaa varata käteistä. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Italian hintataso on melko lähellä Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–25,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–3,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä sekä hiihtokeskuksessa hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Marraskuu -1 °C
Joulukuu -5 °C
Tammikuu -5 °C
Helmikuu -5 °C
Maaliskuu -3 °C
Huhtikuu +1 °C

Keskilämpötilat ovat hiihtokeskuksen eteläpuolella sijaitsevan Trenton kaupungin keskilämpötilat. Huomioithan, että vuoristossa lämpötilat saattavat olla selkeästi kylmempiä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Berghotel Tyrol sijaitsee Italian Alppien keskellä, noin 9 kilometrin päässä Schnalstaler Gletscherbahnin rinnealueelta ja noin 325 kilometrin etäisyydellä Venetsian lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen