Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Portugalin värikäs pääkaupunki

 • Kaupunkilomat
 • 4, 5 tai 7 yötä
 • Lissabon
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Hurmaava Lissabon kutsuu! Sisältää 4, 5, 6 tai 7 yön majoituksen Luxe Hotel by Turim -hotellissa, aamiaiset ja lennot.

Lissabon on ihanteellinen kohde kaupunkilomalle, sillä se pullistelee kauniita pastellinvärisiä taloja, historiallisia nähtävyyksiä sekä lukuisia kuppiloita ja ravintoloita, joihin voi istahtaa lasilliselle. Lähde kiertämään kaupungin eri osia ja etsi niiden parista oma suosikkisi. Lepuuta kaupunkikierroksen väsyttämiä jalkoja kauniilla puistonpenkillä rentojen lissabonilaisten ohi lipumista katsellen. Majoitus leppoisan lomasi aikana kaupungin historiallisessa keskustassa sijaitsevassa mukavassa hotellissa, joten kaikki puitteet ovat tällä matkalla kohdillaan. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Lissaboniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4, 5, 6 tai 7 yön majoitukset Luxe Hotel by Turim -hotellissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Lissabon

Lissabon hurmaa vierailijansa upealla arkkitehtuurillaan, kauniilla aukioillaan, vehreillä puistoillaan sekä paikallisilla herkuillaan ja rennolla tunnelmallaan. Kuljeskele pitkin ydinkeskustan kävelykatuja, käy tutkimassa Alfaman vanhoja kujia ja kierrä Bairro Alton kiinnostavia putiikkeja. Kolua myös muutama museo, mutta muista varata aikaa myös leppoisalle kuppiloissa istuskelulle ja pitkän kaavan mukaan syömiselle. Lissabon on merellinen kaupunki, joten merenantimia kannattaa maistella. Muista kuitenkin jättää tilaa myös pastel de nata -leivonnaisille, jotka ovat Portugalin jälkiruokaylpeys. Anna fado-musiikin sävelten ja kaupungin ainutlaatuisen tunnelman viedä sinut mennessään, ja kenties sinäkin huomaat monien muiden tavoin haluavasi pian uudelleen Lissaboniin!

Luxe Hotel by Turim

 • Hotelli
 • Lissabon, Portugali
Turim Luxe - facade

Luxe Hotel by Turim sijaitsee Lissabonin historiallisessa keskustassa lähellä Anjos-metroasemaa, joten kaupungin nähtävyyksille on helppo suunnata. Hotellin rento tunnelma ja mukavat puitteet tekevät lomastasi entistä miellyttävämmän. Hotellin maksuttoman Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit päivittää helposti kuulumiset kotiväen kanssa ja hotellin maukas aamupala antaa sinulle energiaa kierrellä kaupungille aina lounaaseen asti.

 • +1
Lue lisää
Turim Luxe - double room

Kahden hengen huone

Majoitut hotellin modernisti sisustetuissa kahden hengen huoneissa. Huoneet on varustettu televisiolla, ilmastoinnilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

 • Castelo de Sao Jorge -linnake: Hyppää raitiovaunun kyytiin ja suuntaa Castelo de Sao Jorge -linnakkeelle, joka on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Linnakkeelta on upeat näkymät kaupunkiin ja linnaketta ympäröiviä kortteleita kannattaa myös koluta.
 • Ostokset: Lissabon on hyvä ja huokeahintainen ostoskaupunki, josta löytyy ostettavaa miltei joka makuun. Suuntaa Baixan ja Chiadon kävelykaduille, jotka ovat parhaimpia shoppailualueita Lissabonissa. Lissabonista kannattaa poiketa myös kauppahalleihin tutustumaan niiden paikallisten tuotteiden tarjontaan.
 • Museot: Lissabon on varsinainen museoiden aarreaitta, joten suuntaa tutustumaan ainakin muutamaan niistä. Kaupungin keskustassa sijaitseva design- ja muotimuseo MuDe on yksi hyvä vaihtoehto, mutta kannattaa harkita myös vierailua Berardo-museossa, jossa on taidetta aina Picassosta Dalíin.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 1,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00 - 00:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Lissabonin lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin etäisyydellä Luxe Hotel Lisbonista. Hotellille pääset helpoiten linja-autolla, jotka lähtevät hieman lentokentän ulkopuolelta. Matka hotellin lähimmälle Av. Alm. Reis/rua de Angola -pysäkille kestää noin 20 minuuttia. Pysäkiltä on n. 400 metrin kävelymatka hotellille. Taksi lentokentältä hotellille maksaa noin 15,00 €. Varmista kuitenkin, että taksamittari on käytössä eikä siinä ole saldoa ennen kyytiin nousemista.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Lissabonin väkiluku on noin 545 200.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Alfama, Lissabonin vanhakaupunki 2,3 km
Castelo de São Jorge -linnoitus 2,3 km
Belémin torni 9,4 km
Hieronymuksen luostari 9 km
Sintra 30 km
Lissabonin lentokenttä 6 km

Liikkuminen kohteessa

Lissabonin raitiovaunu- ja linja-autoliikenne palvelevat matkailijan tarpeita melko hyvin. Lissabonin julkisen liikenteen käyttämiseen suositellaan hankkimaan paikallinen 7 colinas -matkakortti, joka maksaa 0,50 € ja jolla voit matkustaa julkisessa liikenteessä alennettuun hintaan. Kortin voit ostaa kaikilta metroasemilta, lehtikioskeista ja julkisen liikenteen (Carris) myyntipisteistä. Päivälippu, joka on voimassa kaikissa kaupungin julkisen liikenteen kulkuneuvoissa, maksaa 6,00 € vuorokaudessa, kun taas yksittäiset liput maksavat noin 1,40 €. Ilman matkakorttia voit ostaa yksittäisen lipun kuljettajalta, jolloin linja-autoliput ovat muutamia kymmeniä senttejä kalliimpia. Raitiovaunulipun hinta ilman matkakorttia on 2,85€. Huomioithan, että linja-auto- ja raitiovaunulippu ei kata vaihtoja, vaan jokaisen vaihdon yhteydessä on ostettava uusi lippu.

Keskilämpötilat

Tammikuu +10,6 °C
Helmikuu +11,5 °C
Maaliskuu +13,0 °C
Huhtikuu +14,6 °C
Toukokuu +16,8 °C
Kesäkuu +19,6 °C
Heinäkuu +21,6 °C
Elokuu +22,1 °C
Syyskuu +20,6 °C
Lokakuu +17,5 °C
Marraskuu +13,8 °C
Joulukuu +11,2 °C

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Luxe Hotel by Turim sijaitsee aivan Lissabonin historiallisessa keskustassa. Hotelli sijaitsee noin 6 kilometrin päässä lentokentältä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen