• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Marokko & aavikkoseikkailu Saharassa

 • Kiertomatkat
 • 5, 6, 7 tai 8 yötä
 • Marokko
hinta alkaen € 489,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde kokemaan maagisen Marokon lumo! Tarjoukseen sisältyy majoitus Marrakechissa, Dadésin laaksossa, Saharassa ja Merzougassa, lennot, kameliratsastus, kaikki kuljetukset sekä aamiaiset Marrakechissa ja Merzougassa sekä puolihoito Dadésissa ja Saharassa.

Mausteiden tuoksuiset kujat, kiireiset soukit, unenomaiset auringonlaskut, tuhannen ja yhden yön taika ja Djemaa el-Fnan aukio käärmeenlumoojineen sekä ruokakojuineen – valmistaudu seikkailuun Marrakechissa! Punaisen kaupungin eksotiikan ja vahvan marokkolaisen kulttuurin kokemisen jälkeen suuntaat kuitenkin vielä kiehtovalle Saharan aavikolle. Kamelilla ratsastaminen Afrikan tähtien alla, yöpyminen Saharassa ja aidon berberielämän kokeminen vievät elämysten äärelle.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Marrakechiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 4 yön majoitus Marrakechissa (Riad Haraka tai vastaava) ja aamiaiset
 • 1 yön majoitus Dadésissa (Kasbah de Dades tai vastaava) ja puolihoito
 • 1 yö aavikkoteltassa Saharassa ja puolihoito
 • 1 yön majoitus Merzougassa (Nasser Palace tai vastaava) ja aamiaiset
 • Kameliratsastus (päivä 3)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Mönkijäretki dyyneillä
 • Kameliratsastus palmumetsikössä
 • Mönkijäretki
 • Marrakechin parhaat palat -kierros (yksityinen kierros)
 • Lounas paimentolaiskylässä
Reitti
 1. Päivä 1: Marrakech

  Laskeuduttuasi Marrakechiin, tunnet heti kaupungin eksoottisen tunnelman. Sinua on lentokentällä vastassa TravelBird-kylttiä kantava kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Seikkailu alkaa heti lämpimään ulkoilmaan astuttuasi, sillä matka hotellille vie läpi vilkkaiden katujen ja … Lue lisää

  Riad Haraka tai vastaava

 2. Päivä 2: Dadésin laakso

  Aamiaisen jälkeen noin klo 7.30 on aika sanoa Marrakechille hyvästit ja lähteä kohti upeaa Dadésin laaksoa. Matka kulkee läpi upeiden maisemien, joten pidä kamera lähettyvilläsi! Pysähdyt matkan varrella myös kahvitauoille, joten niiden aikanakin on mahdollisuus ikuistaa ja ihailla Marokon maht… Lue lisää

  Kasbah de Dades tai vastaava

 3. Päivä 3: Saharan aavikko

  Seuraavana aamuna seikkailu maailmankuulussa Saharassa alkaa! Neljän tunnin matka aavikolle tapahtuu minibussilla, ja matkan aikana pysähdytään usein, jotta pääset valokuvaamaan kauniita maisemia sekä verryttelemään jalkojasi. Reissulla ei aika käy tylsäksi ohikulkevia maisemia ihaillessa ja pia… Lue lisää

 4. Päivä 4: Merzouga

  Aavikkoleirissä vietetyn yön jälkeen heräät uuteen kauniiseen aamuun Saharan autiomaassa, ja pääset nauttimaan maukkaan aamiaisen ennen matkan jatkamista. Palaat aamun aikana takaisin Nasser Palace -hotellille, jolla voit viettää rennon päivän. Nauti lomastasi esimerkiksi syöden pitkän kaavan mu… Lue lisää

  Nasser Palace tai vastaava

 5. Päivä 5: Takaisin Marrakechiin

  Tervetuloa takaisin Marrakechiin! Matkaat Merzougasta takaisin Marrakechiin autolla, joten varaathan jälleen mukaan hieman eväitä ja juotavaa ajomatkalle. Jos lomasi alussa et ehtinyt nähdä kaikkea haluaamasi tai kaipaat takaisin johonkin tiettyyn ravintolaan, niin nyt siihen tarjoutuu oiva tila… Lue lisää

  Riad Haraka tai vastaava

Lisävalintaiset retket

Voit varausvaiheessa lisätä varaukseesi yhden tai useamman lisävalintaisen retken.

 • Mönkijäretki dyyneillä (päivä 4): Retken aikana pääset huristelemaan mönkijällä pitkin dyynejä. Maisemat ja hiekan pöllyäminen vauhdikkaan ajon aikana tekevät tästä retkestä ikimuistoisen. Retki on noin tunnin mittainen ja se järjestetään matkan neljäntenä päivänä.
 • Kameliratsastus palmumetsikössä: Mikäli haluat kokea kamelilla ratsastamisen palmujen lomassa, niin tämä retki on sinua varten. Voit osallistua tälle retkelle haluamanasi päivänä, joko heti aamulla klo 10.00 tai illansuussa klo 18.00. Retki kestää noin tunnin.
 • Mönkijäretki: Kaipaatko hieman vauhtia lomaasi? Jos vastaus on kyllä, niin tämä retki on sinua varten. Voit Marrakechissa ollessasi osallistua tälle kahden tunnin retkelle, jonka aikana pääset nauttimaan vauhdin huumasta. Retken tarkan alkamisajankohdan voit sopia paikan päällä.
 • Marrakechin parhaat palat -kierros (yksityinen kierros, vähintään 2 henkilöä): Haluasitko kuulla hieman enemmän ja tarkemmin Marrakechin historiasta ja tärkeimmistä paikoista? Lähde tälle retkelle, jonka aikana englanninkielinen opas vie sinut tutustumaan kaupungin kiehtovimpiin paikkoihin. Retki kestää puoli päivää ja sen tarkka aloitusajankohta on sovittavissa paikan päällä. Retkeen eivät sisälly mahdolliset sisäänpääsymaksut, mutta ne eivät myöskään ole pakollisia. Voit vapaasti päättää haluatko vierailla sisäänpääsymaksun vaativissa kohteissa.
 • Lounas paimentolaiskylässä (päivä 4): Lounas paimentolaiskylässä ja kuljetukset (päivä 4): Voit osallistua ikimuistoiselle lounaalle paimentolaiskylässä matkasi neljäntenä päivänä. Sinut kuljetetaan Mirdanin kylään vauhdikkaasti nelivedolla ja pääset maistelemaan kylässä paikallisia herkkuja. Retken aikana pääset näkemään myös komeita dyynejä. Retken tarkka aloitusaika on sovittavissa paikan päällä.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 2,50 per henkilö per yö
 • Juomarahat kuljettajalle/oppaalle
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–3-vuotias majoittuu maksutta ja maksaa lennoista normaalisti.
4–12-vuotias majoittuu 50 % alennuksella ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rokotukset

Matkustaessasi Marokkoon suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Marokkoon.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passivaatimukset

Huomioithan, että passisi on oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisestä.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Aikaero

Kesäisin: -2 tuntia
Talvisin: -1 tunti

Rahayksikkö

Marokossa käytetään valuuttana Marokon dirhamia. 1,00 € on noin 10,60 dirhamia. Maassa yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortti käy maksuvälineenä suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että maassa on tinkimiskulttuuri. Yleensä pyydetystä hinnasta saadaan tingittyä noin 30–40 %.

Hintataso

Esimerkkejä hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,80 €
Paikallinen olut ravintolassa (0,5 litraa) noin 2,30 €
Vesipullo kaupasta noin 0,50 €
Lippu linja-autoon tai metroon noin 0,40 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 0,65 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Marokon ilmasto

Marokon sää on sekoitus Välimeren ilmastoa ja aavikkosäätä. Aurinko lämmittää maata tasaisesti koko vuoden ja auringonpaistettakin riittää Marokossa tasaisesti vuoden ympäri. Marokko on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä.

Hyvää tietää

Marokossa on hyvä kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen