• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Seuraa unelmiasi Costa Ricaan

 • Kiertomatkat
 • 14 tai 15 yötä
 • Costa Rica
hinta alkaen € 1.879,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde ainutlaatuiselle matkalle Costa Ricaan! Tarjoukseen sisältyy majoitus kuudessa eri hotellissa aamiaisineen, lennot, vuokra-auto loman neljännestä päivästä lähtien ja kuljetus lentokentältä hotellille.

Upeita rantoja, elämää kuhisevia kauniita sademetsiä ja komeita tulivuoria – kyseessä on tietysti luonnonkaunis Costa Rica! Väli-Amerikassa Nicaraguan ja Panaman välissä sijaitseva maa on ainutlaatuinen matkakohde, jonka monimuotoinen luonto ja ajaton tunnelma tekevät matkailijoihin lähtemättömän vaikutuksen. Sinulle tarjoutuu tällä kiertomatkalla tilaisuus päästä tutustumaan Costa Rican kiehtovimpiin kohteisiin ja huristella neljännestä matkapäivästäsi alkaen keskellä maan upeita maisemia. Oletko valmis seikkailuun?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot San Joséen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 + 1 yön majoitus San Joséssa (Hotel Palma Real) ja aamiaiset
 • 2 yön majoitus Tortuguerossa (Aninga Lodge tai vastaava) ja täysihoito
 • 2 yön majoitus (Arenal Country Inn tai vastaava) La Fortunassa ja aamiaiset
 • 2 yön majoitus Monteverdessä (Hotel Los Cipreses tai vastaava) ja aamiaiset
 • 2 yön majoitus Rincon de la Viejassa (Buena Vista Eco Lodge tai vastaava) ja aamiaiset
 • 3 yön majoitus Tamarindossa (Hotel Pueblo Dorado tai vastaava) ja aamiaiset
 • Kuljetus lentokentältä San Joséssa sijaitsevalle hotellille
 • Kuljetukset San Josésta Tortugueroon minibussilla ja veneellä
 • Vuokra-auto lomasi neljännestä päivästä lähtien
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Arenalin riippusillat -retki
 • Köysirataseikkailu Monteverdessä
 • Retki Tamarindon mangrovemetsään
 • Katamaraaniretki
 • GPS-laite
 • Kannettava Wi-Fi-yhteyspiste
 • Lastenistuin
Pura vida – puhdasta elämää Costa Ricassa

Sanonta “pura vida” tarkoittaa puhdasta elämää ja kuvaa paikallisten elämänasennetta ja maata itseään hyvin. Elämänmyönteisistä ja ystävällisistä paikallisista tämä asenne suorastaan huokuu ja he ovat avuliaita, varsinkin jos matkailija osaa muutaman sanan espanjaa. Matka Costa Ricaan on myös kuin hyppy kuvankauniiseen postikorttiin. Vehreät viidakkoalueet, trooppiset kukat ja huikean kauniit hiekkarannat saavat kokeneenkin matkailijan pään pyörälle.

Reitti

Päivä 1: San José kutsuu

Seikkailu voi alkaa! Lentokentällä sinua odottaa nimelläsi varustettua kylttiä pitelevä kuljettaja, joka kyydittää sinut hotellillesi lepäämään. Matkan aikana saat ensituntuman Costa Rican ja San Josén maisemista. Voit halutessasi lähteä heti tutustumaan kaupunkiin tai vain rentoutua ja kerätä v… Lue lisää

Hotel Palma Real  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Lumoava Tortuguero

Päivä alkaa aikaisella herätyksellä, sillä matka kohti Tortugueroa alkaa noin klo 6.00. Herätys on kuitenkin sen arvoinen, sillä reitti kulkee silmiähivelevän kauniiden maisemien halki. Pidä kamera siis lähettyvillä! Ajomatka kestää noin 4,5 tuntia, mutta pysähdytte nauttimaan aamiaista matkan v… Lue lisää

Aninga Lodge  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Arenal-tulivuori

Tortuguerossa vietettyjen mukavien päivien jälkeen on aika jatkaa jälleen kohti uusia seikkailuja. Nautit aamiaisen hotellilla rauhassa ja aamupäivällä sinut kuljetetaan Guancimoon, jossa nautit lounasta. Guancimossa sinua odottaa myös vuokra-autosi, joten voit suunnata seuraavalle hotellillesi … Lue lisää

Hotel Arenal Country Inn  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Vehreä Monteverde

Voit lähteä aamiaisen jälkeen omaan tahtiisi ajamaan kohti vehreää Monteverdeä, josta löydät kenties Costa Rican kauneimpia sademetsämaisemia. Käy vierailulla esimerkiksi alueen kahviviljelmillä tai suuntaa perhospuistoon ihastele lukemattomia erilaisia perhoslajeja. Tai kenties haluat nähdä sad… Lue lisää

Hotel Cipreses Monteverde  tai vastaava

Päivä 8 & 9: Rincon de la Vieja

Monteverdestä jatkat vuokra-autollasi matkaa kohti Rincon de la Viejan tulivuorelle, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Liberiasta. Tulivuoren läheisyydessä on lämpimiä lähteitä ja luonnon muovaamia altaita, joiden lämpimiin vesiin pääset halutessasi pulahtamaan.

Tutustu myös tuli… Lue lisää

Buena Vista Lodge & Adventure  tai vastaava

Päivä 10 - 12: Aurinkoa Tamarindossa

Kiertomatkan viimeiset päivät voit halutessasi viettää vain rentoutumiseen keskittyen! Ajat matkan kymmenentenä päivänä Tamarindoon, joka on pieni kylä meren rannalla. Tamarindossa voit kalastaa, sukellella tai snorklata ja kokeilla vaikkapa ratsastamista rannalla. Jos et ole kiertomatkan aikana… Lue lisää

Pueblo Dorado Surf Hotel  tai vastaava

Päivä 13 & 14: Takaisin San Joséen

On aika palata San Joséen ja valmistautua heittämään hyvästit Costa Ricalle. Voit käydä ihmettelemässä vielä pääkaupungin nähtäyyksiä, syödä hyvin ja ostaa viimeiset tuliaiset. Matkasi neljäntenätoista päivänä on aika pakata laukut, palauttaa vuokra-auto lentokentälle ja suunnata kohti kotia kam… Lue lisää

Hotel Palma Real  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Kaipaatko lomaasi hieman ohjelmaa? Valitse yksi tai useampi lisävalintaisista retkistämme:

 • Arenalin riippusillat -retki (päivä 5): Puoli päivää kestävän retken aikana pääset Arenalin sademetsään, joka pursuaa upeita puita, kasveja ja kukkia. Noin kolmen kilometrin mittaisen kävelymatkan aikana ylität 15 upeaa riippusiltaa, joiden pituus vaihtelee viidestä metristä aina sataan metriin asti. Puethan retkelle mukavat jalkineet ja vaatteet. Retki ei sovellu alle 5-vuotiaille. Sinut noudetaan retkelle noin klo 8.00 ja mukana on myös englanninkielinen opas.
 • Köysirataseikkailu Monteverdessä (päivä 7 tai 8): Tällä puoli päivää kestävällä retkellä pääset kokemaan vauhdin hurmaa, jonka takaavat useat eri korkeusissa olevat vaijeriliu’ut. Pääset retken aikana näkemään Montverden todellisesta lintuperspektiivistä liukuessasi puiden latvojen korkeudella. Puethan retkelle mukavat jalkineet ja vaatteet. Retki ei sovellu alle 8-vuotiaille. Sinut noudetaan retkelle noin klo 8.00 ja mukana on myös englanninkielinen opas.
 • Retki Tamarindon mangrovemetsään (päivä 11 tai 12): Puoli päivää kestävä retki Tamarindon villieläinpuistoon tehdään veneellä, josta käsin pääset ihailemaan alueen upeaa luontoa ja villieläimiä. Voit retken aikana bongata muun muassa apinoita, krokotiilejä ja iguaaneja. Puethan retkelle mukavat jalkineet ja vaatteet. Sadetakki kannattaa myös ottaa mukaan sadekauden aikana. Retkeen sisältyy kuljetukset ja englanninkielinen opastus. Retken tarkka aloitusajankohta selviää paikan päällä. Retki ei sovellu alle 8-vuotiaille.
 • Katamaraaniretki (päivä 11 tai 12): Tämän puoli päivää kestävän retken aikana pääset ihastelemaan Costa Rican kauniita rannikkoseutuja katamaraanin kyydistä. Astuttuasi katamaraanin kyytiin saat tervetuliaisjuoman ja retki voi alkaa! Retken aikana saatat nähdä katamaraanin ohitse viilettäviä delfiinejä sekä hiljalleen eteenpäin uivia kilpikonnia. Retken aikana pääset halutessasi uimaan ja snorklaamaan, joten otathan mukaan uima-asun, pyyhkeen ja aurinkovoidetta. Retkeen sisältyvällä lounaalla maistelet muun muassa kana- tai pastasalaattia, hedelmiä, guacamolea sekä kotitekoisia keksejä. Sinut noudetaan retkelle noin klo 13.30. Retki ei sovellu alle 5-vuotiaille.
Vuokra-auton ehdot

- Vuokra-auto toimitetaan Guacimoon ja palautetaan San Josén lentokentälle. Auto on Suzuki Jimmy.
- Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 500,00 $ (noin 423,00 €) arvoinen takuumaksu. Mikäli varaat lisävalintaisen GPS-laitteen tai kannettavan Wi-Fi-yhteyspisteen, niin niistä varataan 150,00 $ (noin 126,19 €) takuumaksu per laite.
- Alle 25-vuotiaan kuljettajan tulee maksaa 15,00 $ (noin 12,69 €) päivittäinen nuoren kuljettajan lisä.
- Voit paikan päällä lisätä autolle toisen kuljettajan hintaan 10,00 $ (noin 8,46 €) per päivä.
- Muistathan lukea autonvuokrauksen ehdot ja sopimuksen huolella. Tulostathan kaikki tarvittavat asiakirjat, jotta auton nouto onnistuisi mahdollisimman huolettomasti.
- Lastenistuin: 8,00 $ (noin 6,77 €) per päivä (vaaditan alle 12-vuotiaille lapsille).
- GPS-laite: Laite on varattava etukäteen hintaan 12,00 $ (noin 10,16 €) per päivä. Huomioithan, että laitteesta varataan 150,00 $ (noin 126,19 €) takuumaksu.
- Kannettava Wi-Fi-yhteyspiste: Laite on varattava etukäteen hintaan 12,00 $ (noin 10,16 €) per päivä. Huomioithan, että laitteesta varataan 150,00 $ (noin 126,19 €) takuumaksu.
- Sisältyy: kolarivakuutus (CDW)
- Huomioithan, että auton nouto tai palautus vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella saattaa aiheuttaa lisämaksuja.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Sisäänpääsymaksut kansallispuistoihin
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

12:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 760,00

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Välilasku Yhdysvalloissa

Huomioithan, että mikäli matkaasi sisältyy välilasku Yhdysvalloissa saatat tarvita ESTA-viisumin.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi
Jokaisella matkustajalla on lisäksi oltava mukana voimassa oleva passi.

Tarkistathan ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Pysäköinti

Kaikilla hotelleilla on maksuton pysäköinti.

Costa Rican ilmasto

Costa Rica sijaitsee trooppisella ilmastovyöhykkeellä. Koko maan keskilämpötilat vaihtelevat läpi vuoden 22–27 °C välillä. Sadekausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu marraskuun puoliväliin asti. Sadekausina aamut ovat usein aurinkoisia, mutta iltapäivisin on odotettavissa sateita päivittäin.

Rahayksikkö

Costa Rican rahayksikkö on colón (CRC), jonka arvo on noin 0,0015 €.
Suurimmista kaupungeista löytyy valuutanvaihtopisteitä ja nostoautomaatteja. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 4,50–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,90–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,00–2,20 €
Linja-autolippu noin 0,40–0,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,90–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Vuokra-auton ansiosta pääset lomasi neljänä viimeisenä päivänä liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Costa Rican teiden kunto vaihtelee melkoisesti, joten varovaisuus on autoillessa tarpeen. Ajaessa kannattaa varautua myös nopeasti vaihtuviin sääolosuhteisiin sekä vaillinaisiin opasteisiin. Ajaessa on hyvä pitää myös ikkunat kiinni ja ovet lukittuina, varsinkin liikennevaloissa. Liikennesääntöjen noudattaminen on paikallisten keskuudessa ajoittain ylimalkaista, joten ylimääräinen varovaisuus on tarpeen.

Tietoa kohteesta

Costa Rican väkiluku on noin 4 857 000.

Costa Ricassa puhutaan espanjaa, mutta suurimmissa kaupungeissa ja turistikohteissa pärjää englannilla. Joitain fraaseja kannattaa kuitenkin opetella espanjaksi. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Aikaero

Kesäisin: -9 tuntia
Talvisin: -8 tuntia

Rokotukset

Matkustaessasi Costa Ricaan suosittelemme sinua hankkimaan kurkkumätä-,jäykkäkouristus-, hepatiitti A- ja MPR-rokotteet. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumi

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Costa Ricaan, kun matka kestää alle 90 päivää. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passi

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassaoleva passi. Passin on oltava voimassa matkan jälkeen vähintään 6 kuukautta.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen