Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Historiaa ja rantalomailua Sansibarilla

 • Kiertomatkat
 • Tansania
hinta alkaen € 1.819,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Sansibarin historiaan ja nauti sen paratiisirannoista! Tarjoukseen sisältyy lennot, 7 tai 10 yön majoitukset kahdessa kohteessa aamiaisilla ja puolihoidolla, opastettua ohjelmaa ja kuljetukset.

Etsitkö täydellistä matkaa seikkailunhaluiselle elämästä nautiskelijalle? Älä katso tämän pidemmälle, sillä eksoottinen kiertomatkamme Sansibarille yhdistää alueen kiinnostavaan historiaan ja kulttuuriin tutustumisen täydelliseen rantalomaan paratiisisaaren rannikolla. Tutustut ensin saaren historiaan sekä ruokakulttuuriin kahden yön vierailullasi Stone Towniin. Sansibarin historiallinen kaupunginosa löytyy myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalta, ja se toimi aikoinaan tärkeänä kaupan keskuksena, jossa omistajaa vaihtoivat niin mausteet kuin orjatkin. Sitten suuntaat rentoutumaan paratiisirannalle, jota ympäröivä lahti kuuluu Menai Bayn luonnonsuojelualueeseen, ja jonka ympäristö on WWF:n suojelemaa alueen luonnon poikkeuksellisen kauneuden ansiosta. Täällä lepäävät sekä mieli että keho!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Sansibarille (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Stone Townissa (Swahili House) aamiaisilla
 • 5 tai 8 yön majoitus Fumba Beachillä (Fumba Beach Lodge) puolihoidolla
 • Kierros Stone Townissa (päivä 2)
 • Tutustuminen paikalliseen ruokakulttuuriin (päivä 2)
 • Retki perinteisellä dhow-purjealuksella (päivä 5)
 • 20 % alennus kaikista kylpylähoidoista Fumba Beach Lodgessa
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Jozanin metsään (väh. 2 hlöä)
 • Retki Changuu Island -vankilasaarelle (väh. 2 hlöä)
Sansibarin paratiisisaari

Sansibarin huumaavan kaunis saaristo sijaitsee Afrikan itärannikolla, Tansanian edustalla, ja kuuluu Tansanialle. Pääsaari Ungujaa kutsutaan tavallisesti Sansibariksi, ja tälle Intian valtameren unelmien saarelle sinunkin matkasi suuntautuu. Saarelta löydät kilometritolkulla upeita, vitivalkoisia hiekkarantoja, joita huuhtelee turkoosinsiniset aallot, sekä hehtaareittain smaragdinvihreinä hohtavia trooppisia metsiä. Sansibarin upean luonnon lisäksi myös saaren kaupunkielämä tarjoaa mielenkiintoisen ikkunan perinteiseen kulttuuriin ja saaren historiaan. Anna saaren makeiden tuoksujen, kuten vaniljan, kaardemumman ja eksoottisten hedelmien aromien tempaista sinut mukaasi nautinnolliselle lomamatkalle!

Reitti

Päivä 1 - 3: Stone Town - kulttuurien sulatusuuni

Saavuttuasi Sansibarin lentokentälle tapaat kuljettajasi, ja on aika suunnistaa Sansibarin kaupungin historialliseen kaupunginosaan, Stone Towniin, jossa ensimmäinen hotellisi sijaitsee. Jo lyhyellä ajomatkalla kentältä hotellillesi voit aistia, kuinka ainutlaatuiseen ympäristöön olet saapunut. … Lue lisää

The Swahili House  tai vastaava

Päivä 4 - 8: Fumba Beach

Kahden päivän kaupunkielämän jälkeen luvassa on rentoutumista, rentoutumista ja rentoutumista. Suuntaat kohti Fumba Beachiä, joka sijaitsee niemenkärjessä saaren lounaisnurkassa. Tervetuloa paratiisiin! Sinua täällä ympäröivää luonnonkauneutta on vaikeaa uskoa edes todeksi. Unelmanpehmeät, valke… Lue lisää

Fumba Beach Lodge
Lisävalintaiset retket

Jos kaipaat lomallesi lisäohjelmaa matkapakettiin sisältyvien kolmen järjestetyn aktiviteetin lisäksi, voit matkavarauksesi tekemisen yhteydessä varata myös toisen tai molemmat alla esitellyistä retkistä. Molemmille retkille on mahdollista osallistua lomasi minä tahansa päivänä (pl. päivät 2 ja 5, jolloin matkaasi kuuluu jo järjestettyä ohjelmaa). Retket on mahdollista ostaa myös paikan päältä.

 • Retki Jozanin metsään: Jozanin metsäalue on Sansibarin ainoa kansallispuisto, joka tarjoaa reilusti nähtävää luonnon ystävälle. Tutustu trooppiseen mangrovemetsään, joka on myös tärkeä elinympäristö ainoastaan Sansibarin saarilla esiintyvälle, uhanalaiselle sansibaringueretsa-apinalle. Pääset ihailemaan myös metsässä esiintyviä kymmeniä värikkäitä lintu- ja perhoslajeja. Kokopäiväretkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 10.00.
 • Retki Changuu Island -vankilasaarelle: Changuu Islandin vankilasaari sijaitsee noin puolen tunnin merimatkan päässä Stone Townista. Saarta käytettiin aiemmin kapinoivien orjien eristämiseen ennen heidän eteenpäin myymistään, kunnes 1800-luvun lopulla saari vaihtoi omistajaa, ja sille rakennettiin oikea vankilarakennus. Saari ei kuitenkaan missään vaiheessa toiminut varsinaisena vankilana, vaan siitä muodostui karanteenisaari keltakuumeesta ja muista tarttuvista taudeista kärsiville. Saaren historiaan tutustumisen lisäksi saatat nähdä myös saarella viihtyviä jättiläiskilpikonnia. Puolipäiväretkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 10.00.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Matkakuvauksessa manitsemattomat ateriat
 • Juomat aterioiden yhteydessä Fumba Beach Lodgessa
 • Mahdolliset turistiverot
 • Viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Kahden hengen huoneessa enintään 3 henkilöä.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Tansaniassa rahayksikkö on Tansanian shillinki (TZS). 1,00 € on noin 2369,57 TZS. Myös Yhdysvaltain dollari (USD) on käyttökelpoinen valuutta. Huomioithan, että rahaa vaihtaessasi hotellit ja pankit eivät ota vastaan dollareita, jotka on painettu ennen vuotta 2006. Paikallista valuuttaa voi nostaa pankkiautomaateista Sansibarin kaupungista. Huomioithan kuitenkin, että käyttökatkot automaattien toiminnassa ovat yleisiä. Mikäli vaihdat valuuttaa, on shillinkejä helpompi saada dollareilla kuin euroilla. Alueen yleisin maksutapa on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy tavallisesti maksamaan esimerkiksi hotelleissa.

Hintataso

Sansibarin hintataso on edullisempi kuin Suomen, mutta kuitenkin Tansanian yleistä hintatasoa korkeampi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Edullinen ateria ravintolassa noin 2,20–7,50 €
Tuopillinen olutta ravintolassa noin 1,10–1,80 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,30–0,60 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,55–0,90 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,60–3,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0.90–1,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tansanian ilmasto

Tansania sijaitsee aivan päiväntasaajan alapuolella, minkä vuoksi lämpötilat pysyttelevät vuoden ympäri lämpiminä. Lämpimin kuukausi on helmikuu, jolloin keskilämpötila on 28 °C ja viilein heinäkuu, jolloin keskilämpötila on 24 °C. Erityisesti joulu-helmikuussa on sää on usein kuuma. Sadekausi on maalis-toukokuussa.

Aikaero

Kesäaikaan Sansibarin ja Suomen välillä ei ole aikaeroa. Talviaikaan Sansibarin aikaero Suomeen on +1 tunti.

Hyvä tietää

Sansibarin väestö on hyvin konservatiivista. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Uiminen Sansibarilla

Olethan tarkkana, kun uit Sansibarilla. Vedessä elelee pieniä sinisiä meduusoja. Meduusat eivät ole hengenvaarallisia, mutta osuessaan ihoon ne saattavat aiheuttaa kirvelyä.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Tansaniaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Tansaniaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Lisäksi suosittelemme myös malarianestolääkityksen sekä keltakuumerokotteen hankkimista. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen