Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Yllättävä kaupunkiloma Itävallassa

 • Kaupunkilomat
 • Innsbruck
hinta alkaen € 319,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Nyt on aika selvittää, mitä muuta Innsbruckin kuuluisalla talviurheilukaupungilla on tarjota! Tarjoukseen sisältyy lennot Müncheniin, 2, 3 tai 4 yön majoitus Alphotel Innsbruckissa, aamiaiset ja kylpyläosaston käyttö.

Innsbruck tunnetaan ennen kaikkea talviurheilukaupunkina ja vuosien 1964 ja 1976 talviolympialaisten kisaisäntänä, mutta majesteettisten alppien kupeessa sijaitsevalla tunnelmallisella kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Viehättävä vanhakaupunki kutsuu seikkailemaan kaduilleen ja kujilleen, ja Innsbruckin linnat ja palatsit kertovat tarinaa kaupungin historiallisesta merkityksestä, eikä pikkukaupungin kotoisa tunnelma jätä ketään kylmäksi. Valitse siis kaupunkilomasi kohteeksi hieman erikoisempi Innsbruck, etkä joudu pettymään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Müncheniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Alphotel Innsbruckissa
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Innsbruck

Kaupunkiloma Itävallassa on pitkään tarkoittanut lähes yksinomaan Wieniä. Jos tunnelmalliset pikkukaupungit kiehtovat sinua suurkaupungin vilskettä enemmän, kannattaa itävaltalaiseen kulttuuriin lähteä kuitenkin tutustumaan mieluummin Innsbruckiin. Hieman yli sadantuhannen asukkaan kaupunki on kooltaan vai murto-osa Wienistä, mutta sen asema alueellisena pääkaupunkina takaa, että kaupungin kulttuurilla ja historialla on tarjottavaa sinunkin lomallesi. Ja mikä olisikaan itävaltalaisempaa kuin Alpit, jotka kohoavat aivan Innsbruckin laidalla. Niinpä lomallasi sinulla on myös erinomainen mahdollisuus yhdistää kaupunki- ja luontomatkailu; kiertele Innsbruckin historiallista kaupunkia ja nauti kauniista ympäröivästä luonnosta.

Alphotel Innsbruck

 • Hotelli
 • Innsbruck, Itävalta
Restaurant

Alphotel Innsbruckon ihanteellinen tukikohta lomasi ajan. Kaupunkihotelli Tirolin vuorien ympäröimänä toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Nauti täysin siemauksin tirolilaisesta vieraanvaraisuudesta ja ota kaikki irti rentouttavasta lomasta maalaismaisen miellyttävässä hotellissa. Hotellin arvostetussa Zum Hauswirt -ravintolassa makuhermosi saavat iloisen yllätyksen kokin paikallisia ja kansainvälisiä erikoisuuksia maistellessa! Aktiivisen päivän jälkeen voit ottaa rennosti hotellin kylpyläosaston saunoissa, joista voit valita mieleisesi höyrysaunan, infrapunasaunan, maisemasaunan ja muiden vaihtoehtojen joukosta, tai vain istahtaa lasilliselle hotellin baariin.

 • +3
Lue lisää
double room

Kahden hengen huone

Tilavista kahden hengen huoneista löydät vuoteiden lisäksi television ja tallelokeron sekä yksityisen kylpyhuoneen, joka on varustettu suihkulla tai kylpyammeella ja hiustenkuivaajalla

TravelBird suosittelee
 • Hofburgin keisarillinen palatsi: Innsbruck on Tirolin pääkaupunki ja niin ollen myös tärkeä alueellinen keskus. Kaupungin historiallisesta merkityksestä kertovat myös Innsbruckista löytyvät rakennukset, sillä esimerkiksi Hofburgin keisarillista palatsia pidetään yhtenä Itävallan tärkeimmistä historiallisista rakennuksista. Satojen vuosien aikana se ehti majoittaa useita Itävallan hallitsijoita ennen kuin se toisen maailmansodan jälkeen muutettiin museoksi keisarillisen asumuksen käytyä tarpeettomaksi Itävallan valtiomuodon muututtua tasavallaksi.
 • Ambrasin linna: Ambrasin linna on keisarillisen palatsin ohella toinen vierailukohde, jota ei Innsbruckissa ollessaan kannata jättää näkemättä. Historiallisen linnan tutkimisen lisäksi voit tutustua tiloissa järjestettäviin vaihtuviin näyttelyihin, joissa voit nähdä mielenkiintoista taidetta. Linnan pysyvät kokoelmat tarjoavat mielenkiintoisen katsauksen linnan historiaan, arkkitehtuuriin sekä taiteeseen – niihin kannattaakin tutustua joko äänioppaan kanssa tai opastetulla kierroksella.
 • Hungerburgin funikulaari: Vaikka Innsbruckissa riittääkin nähtävää jo sellaisenaan, kannattaa silti tutustua myös ympäröiviin Alppeihin, jotka tarjoavat upeita vuoristomaisemia parhaimmillaan. Jos et ole varsinainen ulkoilmaihminen, niin hyppää funikulaarin kyytiin ja nouse mukavasti Hungerburgin huipulle, josta voit ihailla ympäröiviä maisemia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
3–6 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
7–11 vuotiaat lapset: 30% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Huomioithan, että matkapaketin lennot ovat Münchenin lentokentälle, joka sijaitsee noin 200 kilometrin etäisyydellä Innsbruckista. Matkaan kuluu vuokra-autolla noin 2,5 tuntia ja julkisen liikenteen välinein noin 2,5–3 tuntia, mutta joudut vaihtamaan kulkuneuvoa ainakin kerran.

Tietoa kohteesta

Innsbruckin kaupungissa noin 124 500 asukasta.

Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan kuitenkin, etteivät kaikki paikalliset välttämättä puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Ambrasin linna non 1,7 km
Innsbruckin keskusta noin 2,3 km
Innsbruckin vanhakaupunki noin 3 km
Hofburgin keisarillinen palatsi noin 3 km
Hungerburgin funikulaari noin 6 km
Münchenin lentokenttä noin 200 km

Liikkuminen kohteessa

Innsbruckissa on melko kattava verkosto linja-auto- ja raitiovaunulinjoja. Kertalippu Innsbruckin keskustan alueella maksaa noin 2,90 €. Saatavilla on myös viiden matkan sarjalippu sekä päivälippu. Lippuja voit ostaa sekä lippuautomaateista että linja-autojen kuljettajalta.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Itävallan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi. Rinnealueen ravintolat ovat myös hieman muita ravintoloita hintavampia.

Keskilämpötilat

Tammikuu -2 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +6 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +16 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +0 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli Sijaitsee Tirolin Innsbruckissa. Lähin linja-autopysäkki on 100 metrin päässä hotellilta ja kaupungin keskustan päärautatieasema 3 kilometrin päässä. Münchenin lentokentälle matkaa on noin 200 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen