Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Safarielämää ja rantalomailua Keniassa

 • Kiertomatkat
 • Kenia
hinta alkaen € 2.299,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kenian upea luonto ja Intian valtameren kauniit rannat. Sisältää lennot, 10 yötä 5 eri kohteessa, aamiaiset, 5 safariajelua ja kuljetukset.

Oletko aina halunnut nähdä norsuja, kirahveja ja muita savannin eläimiä luonnollisessa ympäristössään? Kaipaatko toisaalta lomaltasi myös rauhoittumista ja rentoutumista lämmittävän auringon alla? Aina ei tarvitse valita – tämä loma tarjoaa mahdollisuuden molempiin! Matkasi ensimmäiset päivät vietät kiertäen Kenian luonnopuistoja, bongaten villieläimiä ja majoittuen safarimajoituksessa. Loppulomasi taas vietät viiden tähden rantahotellissa Intian valtameren äärellä. Ei hullumpi yhdistelmä!

Tarjous sisältää
 • Menolento Nairobiin, paluulento Mombasasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Crowne Plaza Nairobissa aamiaisella
 • 1 yön majoitus Kibo Safari Campissa täysihoidolla
 • 1 yön majoitus Voyager Ziwani Campissa täysihoidolla
 • 1 yön majoitus Voi Safari Lodgessa täysihoidolla
 • 6 yön majoitus Amani Tiwi Beach Resortissa puolihoidolla
 • 5 safariajelua (sisältää myös luonnonpuistojen pääsymaksut)
 • Englanninkielinen opas/kuljettaja safaripäivinä
 • Safaripäivinä litran mineraalivesipullo päivittäin
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Masai-heimon kylään (päivä 2)
Uskomaton Kenia

Luonnosta kiinnostuneet tuntevat Kenian yhtenä parhaista safarikohteista. Maan luonto tunnetaan sen upean luonnon monipuolisuudesta, ja ympäri maata löydät erilaisia ympäristöjä jotka ylläpitävät erilaisia eläin- ja kasvilajeja. Tämän matkan aikana tutustut Ambolsein kansallispuistoon sekä Tsavon kansallispuistoon, joka jakautuu itäiseen ja läntiseen osaan. Molemmissa luononpuistoissa riittää ainutlaatuista nähtävää, ja pääsetkin ihailemaan Kenian luontoa yhteensä viidellä safariajelulla.

Kuljet valtavien savannien, vehreiden laaksojen ja karujen hiekkamaisemien halki, opit yhä enemmän Kenian luonnon monimuotoisuudesta ja ihastut Afrikan punaisena hohtavaan maaperään. Jos sinua onnistaa, voit matkasi aikana bongata koko ison viisikon: leijonan, norsun, puhvelin, leopardin ja sarvikuonon. Myös muuta bongattavaa riittää, sillä erilaiset gasellit ja antiloopit, kirahvit ja monet muut eläimet viihtyvät näissä maisemissa.

Lomasi lopuksi vietät kuusi yötä upeassa rantahotellissa Intian valtameren rannikolla, hieman Mombasasta etelään. Nauti valkeista hiekkarannoista, turkoosina hohtavasta merestä ja Afrikan tunnelmasta – mikä ikimuistoinen loma!

Reitti

Päivä 1: Nairobi

Lentosi on viimein laskeutunut Nairobin lentokentälle ja seikkailusi Keniassa voi alkaa! Oppaasi ja kuljettajasi on sinua vastassa tuloaulassa nimikyltin kanssa. Saat häneltä tarkan matkasuunnitelman sekä muut tarvitsemasi tiedot. Sitten hän ohjaa sinut kuljetukseesi ja on aika suunnata hotellil… Lue lisää

Crowne Plaza Nairobi

Päivä 2: Amboselin kansallispuisto

Toisena matkapäivänäsi sinut noudetaan hotelliltasi noin klo 7.00. On aika suunnistaa kohti Amboselin kansallispuistoa ja ensimmäistä safaripäivääsi! Matka kestää noin neljä tuntia. Perille saavuttuasi nautit lounaan ja vietät hieman vapaa-aikaa, kunnes klo 16.00 on aika käydä tositoimiin ja suu… Lue lisää

Kibo Safari Camp

Päivä 3: Tsavon läntinen kansallispuisto

Kolmannen matkapäiväsi aamuna suuntaat Amboselista kohti Tsavon kansallispuistoa. Eilisen tapaan nautit lounaan, jonka jälkeen sinulla on hieman vapaa-aikaa, kunnes klo 15.30 on aika suunnata taas safarille! Tsavo on yksi Kenian suurimmista ja vanhimmista kansallispuistoista, ja puistoon tutustu… Lue lisää

Voyager Ziwani Tented Camp

Päivä 4: Tsavon läntinen ja itäinen kansallispuisto

Neljännen matkapäiväsi aamuna sinulle tarjoutuu mahdollisuus vertailla savannin elämää eri vuorokauden aikoina, kun klo 6.30 palaat Tsavon läntiseen kansallispuistoon todistamaan puiston heräämistä uuteen päivään. Eläimillä on omat vuorokausirytminsä, joten puiston elämänmeno vaihtelee vuorokaud… Lue lisää

Voi Safari Lodge

Päivä 5 - 10: Amani Tiwi Beach Resort – Paratiisi Afrikan auringon alla

Viidentenä matkapäivänäsi on aika lomasi viimeiselle safariajelulle, joka on aamuinen kierros Tsavon itäisessä kansallispuistossa. Kiinnitä huomiotasi myös puistossa näkemiisi vulkaanisen aktiivisuuden merkkeihin; Tsavon itäisestä kansallispuistosta löytyy muun muassa maailman pisin laavavirtaus… Lue lisää

Amani Tiwi Beach Resort

Päivä 11: Kohti kotia laukku muistoja pullollaan

Jännittävien safaripäivien ja rentouttavan rantalomailun jälkeen on aika saattaa upea lomasi päätökseen. Niinpä yhdentenätoista matkapäivänäsi on aika pakata laukut ja antaa kuljettajasi ajaa sinut Mombasan lentokentälle, josta suuntaat kotia kohti. Hyvästi Afrikka – kunnes tapaamme jälleen!

Lue lisää
Lisävalintainen retki masai-heimon kylään

Kenian luonto ja eläimet ovat tietenkin kiinnostava osa matkaasi, mutta kannattaa käyttää tilaisuus hyväksesi ja tutustua myös paikalliseen kulttuuriin. Tällä retkellä pääset vierailemaan masai-heimon kylässä, jossa heimon naiset ja nuoret masai-soturit toivottavat sinut tervetulleeksi laulu- ja tanssiesityksellä. Sitten vierailet heimon päällikön kodissa, ja hän kertoo sinulle enemmän masaiden elämäntavasta ja uskomuksista. Pääset myös kulkemaan kylän ympäri ja ottamaan kuvia, ja saat mahdollisuuden ostaa heimon jäsenten valmistamia käsitöitä kotiinviemisiksi. Retkelle lähdetään toisena matkapäivänäsi noin kello 8.30, ja se kestää noin kaksi tuntia.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat aterioiden yhteydessä
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavat

Saatavilla on myös yhden hengen huoneita.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
2–12-vuotiaat majoittuvat 40 % alennuksella ja maksavat lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Crowne Plaza Nairobisa ja Amani Tiwi Beach Resortissa käytettävissäsi on maksuton Wi-Fi-yhteys. Kibo Safari Campissa ja Voi Safari Lodgessa Wi-Fi on käytettävissä majoituskohteen yleisissä tiloissa, mutta yhteyden laatu saattaa olla vaihteleva.

Rahayksikkö

Kenian rahayksikkö on Kenian shillinki (KES), jonka arvo on noin 0,008 €. Yksi euro vastaa siis noin 120 shillinkiä. Luottokortti käy maksuvälineenä suurimmissa hotelleissa ja kaupoissa, mutta käteistä kannattaa pitää mukana pieniä ostoksia varten. Nairobissa ja Mombasassa on käteisautomaatteja, joskin melko harvakseltaan. Safaripäivien ja Amani Tiwi Beach Resortissa viettämiesi päivien aikana käteisen nostamiseen ei välttämättä ole mahdollisuutta.

Hintataso

Kenia on Suomeen verrattuna melko edullinen matkakohde. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,00–5,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,30–2,30 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,30–0,90 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,50–1,00 €
Taksikyydin hinta per kilometri noin 0,90–2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä ja turisteille suunnatuissa hotelleissa ja ravintoloissa hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kenian ilmasto

Kenian sijaitsee päiväntasaajan korkeudella, minkä vuoksi sen ilmasto on vuoden ympäri lämmin tai kuuma korkeita vuoristoseutuja lukuun ottamatta. Rannikolla ilmasto on trooppinen ja keskilämpötila pysyttelee vuoden ympäri 25 asteen tuntumassa. Sadekausia on kaksi, pienempi marras-joulukuussa ja suurempi maalis-toukokuussa. Toukokuu on keskimäärin sateisin kuukausi. Myös sadekauden aikana lämpötilat ovat korkeita ja sade on kuurottaista. Sisämaassa, kuten Nairobin ympäristössä, keskilämpötilat pysyttelevät noin 20 asteen tuntumassa ja päiväaikaan lämpötilat saattavat kohota ympäri vuoden noin 25 asteen tuntumaan, mutta pimeään aikaan lämpötila saattaa tippua lähelle 10 astetta, joten mukaan kannattaa pakata myös hieman lämpimämpää vaatetusta.

Aikaero

Kesäaikaan Kenian ja Suomen välillä ei ole aikaeroa. Talviaikaan Kenian aikaero Suomeen verrattuna on +1 tunti.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Huomioithan, että retkien opastus on englanninkielinen.

Kalenteri

Huomioithan, että lentosi ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kuljetukset

Kuljettajasi ja oppaasi on sinua vastassa nimikyltin kanssa, kun saavut Nairobin lentokentälle.

Safariajelut tehdään pikkubussilla korkeintaan kuuden hengen ryhmissä. Pikkubussissa on avautuva katto, joka on ihanteellinen valokuvien ottamista varten. Autossa on myös kylmälaukku, kiikarit ja erilaisia kirjoja Kenian villieläimistä, linnuista ja luonnosta, joita voit hyödyntää safariajelujen aikana.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Keniaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Keniaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Lisäksi suosittelemme myös malarianestolääkitystä sekä keltakuumerokotteen hankkimista. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen