• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Unelmien saarihyppely Seychelleillä

 • Kiertomatkat
 • 9, 10, 13 tai 14 yötä
 • Seychellit
hinta alkaen € 2.289,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Seychellien paratiisisaaret Praslin, La Digue ja Mahé. Tarjoukseen sisältyy 8 tai 12 yön majoitukset kolmella saarella, lennot, kaikki kuljetukset ja aamiaiset.

Etsitkö lomakohdetta, jonka maailmankuulut hiekkarannat, kirkkaat vedet sekä vehreät sademetsät muodostavat Eedenin puutarhaa muistuttavan paratiisin? Jos vastauksesi on kyllä, olemme aivan varmoja, että Seychellit ovat täydellinen kohde sinulle. 115 saaren tarjoamat mahdollisuudet ulottuvat rennosta rantalomailusta seikkailullisiin retkipäiviin ympäröivässä luonnossa. Parasta Seychelleissä on kuitenkin lämpötila – nimittäin elohopea ei tässä eksoottisessa saarivaltiossa laske ikinä 25 celsiusasteen alapuolelle. Lähde ottamaan selvää, millainen paratiisi Seychellit oikeasti ovat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Mahélle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 tai 5 yön majoitus Praslinilla (Acajou Beach Resort)
 • 2 yön majoitus La Diguella (Chateau St. Cloud Hotel)
 • 3 tai 5 yön majoitus Mahélla (Carana Beach Hotel)
 • 50 % alennus yhdestä hieronnasta ja pullo kuohuvaa Acajou Beach Resortissa
 • 10 % alennus Carana Beach Hotelin kylpylähoidoista
 • Aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Tutustuminen Mahéen
 • Koralliriuttasafari TAI Paratiisin huipulla -retki
 • Koko päivän vene- ja pyöräretki La Diguella
Reitti

Päivä 1 - 3: Praslin

Ei ole olemassakaan parempaa paikkaa aloittaa saarihyppely kuin paratiisimaiselta Praslinilta. Saaren unenomaiset hiekkarannat luovat taianomaisen ympäristön, jonka tarujen mukaan uskotaan olleen todellinen Eedenin puutarha. Laskeuduttuasi Mahén lentokentälle sinut kuljetetaan hotellillesi. Saar… Lue lisää

Acajou Beach Resort

Päivä 4 - 6: La Digue

Seuraavaksi otat suunnan matkan toiselle paratiisisaarelle, La Diguelle. Kiertele saarta polkupyörällä ja ihaile upeita hiekkarantoja sekä kiehtovaa villielämää. La Diguella, kuten muuallakin Seychelleillä, tarjoillaan suussasulavia kala- ja äyriäisaterioita, jotka paikalliset kokit ovat onnistu… Lue lisää

Chateau St. Cloud Hotel

Päivä 7 - 9: Mahé

Saarihyppelyn viimeisenä kohteena toimii Seychellien suuri saari, Mahé, jossa myös saarivaltion pääkaupunki Victoria sijaitsee. Ole kuitenkin huoletta, sillä leppoisa lomasi saa jatkoa myös Mahélla. Nimittäin suurin osa saaren asukkaista asustelee pääkaupungissa ja sinä pääset taas viettämään lo… Lue lisää

Carana Beach Hotel
Lisävalintaiset retket

 • Koralliriuttasafari: Retken aikana tutustut veneen kyydistä Sainte Annen kansallispuistoon sekä pieniin saariin Mahén edustalla. Anahita-purjeveneen kyydistä hyppäät puoliksi veden alle uppoavan veneen kyytiin ja pääset tutustumaan merellisen kansallispuiston aarteisiin. Veneen kansi on täysin veden alla, joten voit ihailla vedenalaista maailmaa aivan läheltä. Lisäksi pääset pukemaan yllesi snorkkelin, jonka jälkeen lähdet katselemaan pinnan alla piileviä kaloja ja koralleja. Viimeiseksi hyppäät Moyenne-saarelle, jossa voit tehdä lähempää tuttavuutta jättiläiskilpikonnien kanssa, vierailla vanhoilla merirosvojen kätköpaikoilla ja rentoutua saaren valkeilla hiekkarannoilla. Koko päivän kestävään retkeen sisältyy grillilounas, musiikkiesitys, rauhallinen risteily ja trooppinen cocktail.
 • Paratiisin huipulla -retki: Retken aikana patikoit leppoisasti 1,5 tunnin ajan Morne Seychelloisin kansallispuiston läpi. Matkan aikana tulet ihailemaan Mahén lumoavan monimuotoista luontoa. Patikoinnin jälkeen saavut Anje Majorin lahdelle, josta hyppäät Anahita-purjeveneen kyytiin. Halutessasi voit jättää patikoinnin väliin ja astua Anahitan kyytiin Victoriasta. Purjevene lipuu kauniissa Baie Ternayn kansallispuiston maisemissa, joissa voit myös uiskennella, snorklailla, syöttää kaloja tai ottaa aurinkoa. Koko päivän kestävään retkeen sisältyy risteily ja grillilounas. Huomioithan, että retki järjestetään vain huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa, ja jos valitset retken ja matkustat mainittujen kuukausien ulkopuolella, osallistut silloin koralliriuttasafarille.
 • Tutustuminen Mahéen: Retken aikana pääset syventymään sisälle Mahén luonnonkauneuteen ilmastoidun linja-auton kyydissä. Aloitat retken kierroksella Victoriassa, jossa vierailet pääkaupungin tunnetuimmilla nähtävyyksillä, jolloin opas kertoo ryhmälle myös Seychellien kulttuurista ja historiasta. Linja-auton kanssa kuljet yhtä Seychellien kauneimmista reiteistä ja ohitat muun muassa Sans Soucin vehreää luontoa sekä teeplantaaseja. Pysähdyt Mission Lodge Lookout -näköalapaikalla ihailemassa upeita maisemia, minkä jälkeen suuntaat yrtti- ja maustetarhalle. Lopuksi vierailet perinteisessä kylässä ihastelemassa kreolilaista kulttuuria ja arkkitehtuuria sekä tapaat paikallisia käsityöläisiä. Kylästä voit ostaa myös paikallisia tuotteita tuliaisiksi. Koko päivän kestävään retkeen sisältyy kuljetukset ja lounas.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään kaksi aikuista. Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 1.372,00 - € 1.782,00

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän matkoilla Seychelleillä, mutta maahan saavuttaessa saat maassaoleskeluluvan. Lisäksi sinulla on oltava mukana tarpeeksi varoja kattamaan koko loman aikana käytettävät kulut ja paluulippu. Sinun on myöskin esitettävä osoite, jossa majoitut lomasi aikana. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen, ja siitä on löydyttävä vähintään yksi tyhjä sivu.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Seychelleille suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, lavantautia, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Seychellien ilmasto

Seychelleillä vallitsee trooppinen ilmasto, ja maassa on lämmintä tai kuumaa ympäri vuoden. Lämpötilat liikkuvat 24–32 °C välillä. Viileintä Seychelleillä on marras-maaliskuussa, ja eniten sadetta tulee joulu-helmikuussa.

Tietoa kohteesta

Seychellien väkiluku on noin 94 700. Intian valtameressä Afrikan mantereen itäpuolella sijaitsevat Seychellit ovat Afrikan pienin valtio.

Seychellien viralliset kielet ovat Seychellien kreoli, englanti ja ranska. Suurin osa paikallisista puhuu englantia, mutta pienemmissä kohteissa puhutaan paremmin Seychellien kreolia.

Rahayksikkö

Seychellien rahayksikkö on Seychellien rupia (SCR), joka on arvoltaan noin 0,062 €. Melkein kaikki ravintolat, kaupat ja hotellit hyväksyvät kaikki tunnetuimmat pankki- ja luottokortit. Käteistä voi nostaa nostoautomaateista, joita löytyy muun muassa pääkaupunki Victoriasta sekä Praslinilta. Käteistä on kuitenkin hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Seychellien hintataso vastaa Suomen hintatasoa.

Aikaero

Seychellien aikaero Suomeen on talvisin +2 tuntia ja kesäisin +1 tunti.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen