• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Pekingistä Shanghaihin

 • Kiertomatkat
 • 10 yötä
 • Kiina
hinta alkaen € 1.489,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 6 kertaa

Selvitä Kiinan kätkemät salaisuudet matkalla Pekingistä Shanghaihin. Tarjous sisältää menolennon Pekingiin ja paluulennon Shanghaista, 9 yön kiertomatkan majoituksineen, aamiaiset, opastettuja retkiä ja kaikki kuljetukset.

Vietä elämykselliset 10 päivää mystisten tarinoiden, kiehtovien vastakohtien, lumoavan luonnon, itämaisen eksotiikan ja arvokkaiden kulttuuriperinteiden äärellä mahdollisuuksien mekassa! Kiina yhtenä maailman kiehtovimpana kohteena tarjoaa maailmanluokan metropoleja, vehreitä jokilaaksoja, ainutlaatuisia maailman ihmeitä ja näyttäviä vuoristoja. Voiko olla erinomaisempaa mahdollisuutta nähdä maan kirkkaimmat helmet kerralla kuin unohtumaton kiertomatka? Maista kuuluisaa ankkaa Pekingissä, ihaile silmänkantamattomiin jatkuvaa Kiinan muuria, hämmästele terrakotta-armeijan suuruutta ja rakastu kiinalaiseen kulttuuriin, joka on täynnä tuhansia tarinoita ja ihmeellistä lumoa. Milloin lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Menolento Pekingiin ja paluulento Shanghaista (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Pekingissä (Qianmen Jianguo Hoteltai vastaava)
 • 2 yön majoitus Pingyaossa (Xinglongyi Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Xi’anissa (Wannian Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Luoyangissa (New Friendship Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus yöjunassa Luoyang–Shanghai ilman aamiaisia
 • 1 yön majoitus Shanghaissa (Haiyan Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset hotelleissa
 • 5 englanniksi opastettua retkeä (Kiinan muuri, Pekingin kaupunkikierros, terrakotta-armeija, Longmenin luolat ja Shanghain kaupunkikierros)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kaupunkikierros Pekingin vanhassakaupungissa riksan kyydissä ja kung-fu-show (päivä 2)
 • Vierailu Qiao-suvun vaikuttavalla asuinalueella (päivä 5)
 • Kaupunkikierros Pingyaossa (päivä 5)
 • Myky-illallinen ja esitys Tang-dynastiasta (päivä 6)
 • Vierailu Shaolin-temppelillä ja tutustuminen kiinalaisiin itsepuolustuslajeihin (päivä 8)
 • Vierailu Oriental Pearl Towerissa ja iltaristeily Huangpu-joella (päivä 9)
 • Luotijuna Luoyangista Shanghaihin + kuljetukset ja lisäyö Shanghaissa (päivä 8)
Kiinan kiertomatka

Maailman väkirikkain valtio, historiallinen Kiina, on ainutlaatuinen matkakohde niin luontonsa, nähtävyyksiensä kuin myös kulttuuriperintönsä ansiosta. Kiehtova sekoitus menneisyyden aarteita, kuvankauniita maalaiskyliä ja moderneja liikekeskuksia muodostaa kokonaisuuden, joka hämmästyttää ja jättää sanattomaksi. 10 päivän unohtumattoman kiertomatkan aikana pääset englanninkielisen oppaan johdolla syvemmälle mystisen maan saloihin nähden sykkiviä metropoleja sekä maailmankuuluja ihmeitä, jotka ihastuttavat pitkällä historiallaan ja jännittävillä tarinoillaan. Tutustu Pekingin Kiellettyyn kaupunkiin, hämmästele Pingyaon historiallisia nähtävyyksiä, ihmettele terrakottasotilaiden näyttävää armeijaa, vieraile Longmenin luolissa ihailemassa muinaisia veistoksia ja anna Shanghain sykkeen viedä sinut mukanaan. Tätä matkaa et unohda ikinä!

Reitti

Päivä 1 & 2: Peking

Tervetuloa Kiinan ihmeelliseen pääkaupunkiin, sykkivään Pekingiin! Ihailit varmasti jo lentokoneen ikkunasta vaikuttavia maisemia ja metropolin moderneja liikerakennuksia, mutta nyt pääset tutustumaan kaupunkiin itse. Lentokentältä sinut viedään hotellillesi, joka sijaitsee noin 30 kilometrin aj… Lue lisää

Qianmen Jianguo Hotel  tai vastaava

Päivä 3: Päiväretki Kiinan muurille ja Ming-dynastian haudoille

Kolmantena lomapäivänäsi pääset ainutlaatuisten elämysten ja hämmästyttävien nähtävyyksien äärelle! Sinut haetaan linja-autolla noin klo 8.00 koko päivän kestävälle retkelle kahteen UNESCOn suojelemaan maailmanperintökohteeseen. Noin kaksi tuntia kestävän matkan jälkeen pääset vierailemaan majes… Lue lisää

Qianmen Jianguo Hotel  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Muinainen Pingyao

Sinulla on aamulla vielä aikaa kierrellä Pekingissä, mutta iltapäivällä noin klo 15.30 jatkat matkaasi luotijunalla Pingyaoon. Pingyao oli Qing-dynastian aikana Kiinan talouselämän keskus, ja muinaisine taloineen sekä näyttävine kaupunginmuureineen se on yksi Kiinan parhaiten säilyneistä histori… Lue lisää

Xinglongyi Inn  tai vastaava

Päivä 6: Ikuinen Xi’an ja terrakotta-armeija

Aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan Pingyaon rautatieasemalle, josta matkustat luotijunalla Xi’aniin. Juna lähtee klo 8.40 ja olet perillä Xi’anissa noin klo 12.00. Vaikuttava Xi’an oli yli tuhannen vuoden ja 13 dynastian ajan Kiinan keisarillinen pääkaupunki, ja se oli kuuluisan Silkkitien alku… Lue lisää

Wan Nian Hotel Xi'an  tai vastaava

Päivä 7: Luoyang ja Longmenin luolat

Aamulla ehdit nauttia aamiaisesta ja vielä hetken Xi’anin kiehtovasta ympäristöstä. Kuitenkin jo klo 8.40 hyppäät luotijunan kyytiin määränpäänä historiallinen Luoyang. Alle kolme tuntia kestävän junamatkan jälkeen saavut Luoyangiin, jossa pääset vierailemaan UNESCOn suojelemissa Longmenin luoli… Lue lisää

New Friendship Hotel  tai vastaava

Päivä 8: Luoyang ja matka Shanghaihin

Kahdeksantena lomapäivänäsi pääset omatoimisesti tutustumaan Luoyangin kaupunkiin, joka on yksi Kiinan neljästä muinaisesta pääkaupungista Pekingin, Xi’anin ja Nanjingin lisäksi. Luoyang on todellinen kiinalaisen kulttuurin kehto, jossa sijaitsee upeita aarteita. Näistä yksi on esimerkiksi Valko… Lue lisää

New Friendship Hotel  tai vastaava

Päivä 9: Luoyangista Shanghain metropoliin

Tervetuloa yhteen maailman suurimmista kaupungeista! Kiinan moderneimman ja suurimman kaupungin titteliä hallitseva, upea Shanghai vie aitoon metropolin sykkeeseen ja johtavan teknologian äärelle. Nykyaikaisesta ympäristöstä ja taivasta hipovista pilvenpiirtäjistä huolimatta kaupungissa voit kui… Lue lisää

Haiyan Hotel  tai vastaava

Päivä 10: Shanghai ja kotiinpaluu

Kaikki hyvä loppuu aikanaan – valitettavasti. Tänään on se päivä, jolloin hyvästelet kiehtovan Kiinan ja palaat Suomeen. Lentoajastasi riippuen sinulla on aikaa vielä tutustua Shanghaihin omatoimisesti. Shoppaile maailmanluokan ostoskaduilla, vieraile tunnelmallisessa vanhassakaupungissa ja herk… Lue lisää

Lisävalintaiset retket

Lisää kiertomatkaasi kulttuuria ja valitse yksi tai useampi retki tekemään matkastasi vielä ikimuistoisempi. Kaikkiin retkiin sisältyy kuljetukset, englanninkielinen opastus ja sisäänpääsymaksut.

 • Kaupunkikierros Pekingin vanhassakaupungissa riksan kyydissä ja kung-fu-show (päivä 2): Kierroksen aikana pääset ihailemaan Pekingin kapeita ja värikkäitä katuja riksan kyydissä sekä koet Pekingin tunnelman aidoimmillaan. Kierros kestää yhteensä noin 4 tuntia ja päättyy näyttävään kung-fu-show’hun. Kung-fu-show alkaa noin klo 19.30 ja päättyy klo 21.00.
 • Vierailu Qiao-suvun vaikuttavalla asuinalueella (päivä 5): Vierailulla sinut kuljetetaan noin 20 kilometrin päähän Pingyaosta Qiao-suvun vaikuttavalle asuinalueelle, joka on yksi pohjoisen Kiinan yksityisasuntojen hienoimmista taidonnäytteistä. Museoksi muutettu asuinalue on rakennettu Qing-dynastian aikana, ja se on kuuluisan Punainen lyhty -elokuvan kuvauspaikka. Retki kestää noin 5 tuntia.
 • Kaupunkikierros Pingyaossa (päivä 5): Opastetun kaupunkikierroksen aikana näet muun muassa Kungfutsen temppelin, kaupungin vaikuttavat muurit, Pingyaon vanhankaupungin sekä Kiinan ensimmäisen pankin, Rishengchangin. Retki kestää noin 3 tuntia.
 • Myky-illallinen ja esitys Tang-dynastiasta (päivä 6): Osallistu ihanalle illalliselle, jonka aikana nautit perinteisiä höyrytettyjä mykyjä, eli taikinanyyttejä, joiden sisällä voi olla lihaa, mereneläviä tai kasviksia. Illallisen jälkeen koet kulttuuria ihastellessasi Tang-dynastiasta kertovaa tanssiesitystä. Ilta kokonaisuudessaan kestää noin 3–4 tuntia.
 • Vierailu Shaolin-temppelillä ja tutustuminen kiinalaisiin itsepuolustuslajeihin (päivä 8): Retken aikana vierailet yhdessä Kiinan kuuluisimmista temppeleistä, Shaolinissa, joka tunnetaan pitkän historiansa lisäksi kiinalaisille itsepuolustuslajeille tärkeänä paikkana. Temppelillä on myös ollut tärkeä rooli kiinalaisessa buddhalaisuudessa. Kuljetukset paikan päälle kestävät yhteensä 2 tuntia ja vierailu 3 tuntia.
 • Vierailu Shanghain Oriental Pearl Towerissa ja iltaristeily Huangpu-joella (päivä 9): Matkasi toisena päivänä voit lähteä vierailulle 468 metriä korkeaan Oriental Pearl -televisiotorniin ja osallistua tunnelmalliselle jokiristeilylle Huangpu-joella. Noin 3–4 tuntia kestävä retki on varmasti ikimuistoinen.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumin järjestäminen ja viisumimaksut
 • Juomat
 • Aamiaiset yöjunassa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Internet

Kaikissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei myöskään ole hissiä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat suurella todennäköisyydellä vähintään 10 ja enintään 45 henkilön kanssa. Saatat kuitenkin myös matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, jos kukaan muu matkailija ei ole varannut kyseiselle matkustuspäivälle matkaa. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Kiinaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Kiinassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Rahayksikkö

Kiinan kansantasavallan virallinen valuutta on renminbi, jonka rahayksikkö on yuan (CNY). 1,00 € on noin 7,37 CNY. Rahayksikön symbolina käytetään yleisesti ¥-merkkiä.

Käteinen on Kiinassa yleisin maksuväline. Suurissa kaupungeissa pystyy maksamaan pankkikortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,50–4,50 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,60–1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,40–0,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–0,75 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,25–0,45 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan reitti ja opastukset

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen