• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Pekingistä Shanghaihin

 • Kiertomatkat
 • 10 yötä
 • Kiina
hinta alkaen € 1.419,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Selvitä Kiinan kätkemät salaisuudet matkalla Pekingistä Shanghaihin. Tarjous sisältää menolennon Pekingiin ja paluulennon Shanghaista, 9 yön kiertomatkan majoituksineen, aamiaiset, opastettuja retkiä ja kaikki kuljetukset.

Vietä elämykselliset 10 päivää mystisten tarinoiden, kiehtovien vastakohtien, lumoavan luonnon, itämaisen eksotiikan ja arvokkaiden kulttuuriperinteiden äärellä mahdollisuuksien mekassa! Kiina yhtenä maailman kiehtovimpana kohteena tarjoaa maailmanluokan metropoleja, vehreitä jokilaaksoja, ainutlaatuisia maailman ihmeitä ja näyttäviä vuoristoja. Voiko olla erinomaisempaa mahdollisuutta nähdä maan kirkkaimmat helmet kerralla kuin unohtumaton kiertomatka? Maista kuuluisaa ankkaa Pekingissä, ihaile silmänkantamattomiin jatkuvaa Kiinan muuria, hämmästele terrakotta-armeijan suuruutta ja rakastu kiinalaiseen kulttuuriin, joka on täynnä tuhansia tarinoita ja ihmeellistä lumoa. Milloin lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Menolento Pekingiin ja paluulento Shanghaista (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Pekingissä (Qianmen Jianguo Hoteltai vastaava)
 • 2 yön majoitus Pingyaossa (Xinglongyi Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Xi’anissa (Wannian Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Luoyangissa (New Friendship Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus yöjunassa Luoyang–Shanghai ilman aamiaisia
 • 1 yön majoitus Shanghaissa (Haiyan Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset hotelleissa
 • 5 englanniksi opastettua retkeä (Kiinan muuri, Pekingin kaupunkikierros, terrakotta-armeija, Longmenin luolat ja Shanghain kaupunkikierros)
 • Kaikki kuljetukset
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kaupunkikierros Pekingin vanhassakaupungissa riksan kyydissä ja kung-fu-show (päivä 2)
 • Vierailu Qiao-suvun vaikuttavalla asuinalueella (päivä 5)
 • Kaupunkikierros Pingyaossa (päivä 5)
 • Myky-illallinen ja esitys Tang-dynastiasta (päivä 6)
 • Vierailu Shaolin-temppelillä ja tutustuminen kiinalaisiin itsepuolustuslajeihin (päivä 8)
 • Vierailu Oriental Pearl Towerissa ja iltaristeily Huangpu-joella (päivä 9)
 • Luotijuna Luoyangista Shanghaihin + kuljetukset ja lisäyö Shanghaissa (päivä 8)
Kiinan kiertomatka

Maailman väkirikkain valtio, historiallinen Kiina, on ainutlaatuinen matkakohde niin luontonsa, nähtävyyksiensä kuin myös kulttuuriperintönsä ansiosta. Kiehtova sekoitus menneisyyden aarteita, kuvankauniita maalaiskyliä ja moderneja liikekeskuksia muodostaa kokonaisuuden, joka hämmästyttää ja jättää sanattomaksi. 10 päivän unohtumattoman kiertomatkan aikana pääset englanninkielisen oppaan johdolla syvemmälle mystisen maan saloihin nähden sykkiviä metropoleja sekä maailmankuuluja ihmeitä, jotka ihastuttavat pitkällä historiallaan ja jännittävillä tarinoillaan. Tutustu Pekingin Kiellettyyn kaupunkiin, hämmästele Pingyaon historiallisia nähtävyyksiä, ihmettele terrakottasotilaiden näyttävää armeijaa, vieraile Longmenin luolissa ihailemassa muinaisia veistoksia ja anna Shanghain sykkeen viedä sinut mukanaan. Tätä matkaa et unohda ikinä!

 1. Päivä 1 & 2: Peking

  Tervetuloa Kiinan ihmeelliseen pääkaupunkiin, sykkivään Pekingiin! Ihailit varmasti jo lentokoneen ikkunasta vaikuttavia maisemia ja metropolin moderneja liikerakennuksia, mutta nyt pääset tutustumaan kaupunkiin itse. Lentokentältä sinut viedään hotellillesi, joka sijaitsee noin 30 kilometrin ajomatkan päässä. Vietä loppupäivä rentoutuen ja keräten voimia seuraavan päivän seikkailuja varten. Käy tunnustelemassa kaupungin elämänmenoa hotellin lähiympäristössä ja syö ensimmäinen Kung Po -annoksesi.

  Toisena lomapäivänäsi saat mahdollisuuden tutustua Pekingin kiehtoviin nähtävyyksiin ja sykkivään tunnelmaan. Sinut noudetaan hotelliltasi noin klo 8.30, minkä jälkeen matka jatkuu kaupungin uniikkien ja historiallisten kohteiden luo mielenkiintoisen kaupunkikierroksen merkeissä. Viisi tuntia kestävän retken aikana pääset vierailemaan niin näyttävällä Taivaallisen rauhan aukiolla, Kiinan keisarien Kielletyssä kaupungissa kuin myös näyttävällä Taivaan temppelillä. Kierros vie sinut jännittävälle aikamatkalle Ming-dynastian ja keisarien aikakauteen. Kierrokseen ei kuulu lounasta, mutta sinulla on riittävästi aikaa lounastaa omatoimisesti nähtävyyksien lähiympäristössä. Voit lisäksi varata itsellesi tilausvaiheessa kaupunkikierroksen riksalla, jonka jälkeen pääset ihailemaan kung-fu-esitystä.

  Qianmen Jianguo Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Peking, Kiina

  Hotellisi Pekingissä on neljän tähden Qianmen Jianguo Hotel, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Liulichang Streetistä, Taoranting-puistosta ja Taivaallisen rauhan aukiolta. Hotellilla on oma oopperasali, jonne mahtuu katsojia jopa 1000 henkilön verran. Modernista hotellista löydät myös kauniin puutarhan sekä useita kahviloita ja ravintoloita. Hotellin huoneet on varustettu parivuoteella, taulutelevisiolla, työpöydällä, teen- ja kahvinkeittovälineillä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja hiustenkuivain.

  Lue lisää
 2. Päivä 3: Päiväretki Kiinan muurille ja Ming-dynastian haudoille

  Kolmantena lomapäivänäsi pääset ainutlaatuisten elämysten ja hämmästyttävien nähtävyyksien äärelle! Sinut haetaan linja-autolla noin klo 8.00 koko päivän kestävälle retkelle kahteen UNESCOn suojelemaan maailmanperintökohteeseen. Noin kaksi tuntia kestävän matkan jälkeen pääset vierailemaan majesteettisella Kiinan muurilla, joka on maailman suurin ihmisen tekemä rakennelma ja samalla koko Kiinan symboli. Tuhansia kilometrejä pitkä muuri on suuruudessaan ainutlaatuinen nähtävyys, ja se on yksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä.

  Kiinan muurilta matka jatkuu Ming-dynastian haudoille, jotka ovat valtava kokoelma Ming-dynastian vaikutusvaltaisten keisarien 1400-luvulla rakennuttamia mausoleumeja. Englanninkielinen opas vie sinut syvemmälle dynastian vaikuttavan historian tarinoihin, ja opit valtavasti Kiinan menneisyydestä. Kierroksen jälkeen on aika palata Pekingiin. Noin kahdeksan tuntia kestävään päiväretkeen sisältyy lounas.

  Qianmen Jianguo Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Peking, Kiina

  Hotellisi Pekingissä on neljän tähden Qianmen Jianguo Hotel, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Liulichang Streetistä, Taoranting-puistosta ja Taivaallisen rauhan aukiolta. Hotellilla on oma oopperasali, jonne mahtuu katsojia jopa 1000 henkilön verran. Modernista hotellista löydät myös kauniin puutarhan sekä useita kahviloita ja ravintoloita. Hotellin huoneet on varustettu parivuoteella, taulutelevisiolla, työpöydällä, teen- ja kahvinkeittovälineillä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja hiustenkuivain.

  Lue lisää
 3. Päivä 4 & 5: Muinainen Pingyao

  Sinulla on aamulla vielä aikaa kierrellä Pekingissä, mutta iltapäivällä noin klo 15.30 jatkat matkaasi luotijunalla Pingyaoon. Pingyao oli Qing-dynastian aikana Kiinan talouselämän keskus, ja muinaisine taloineen sekä näyttävine kaupunginmuureineen se on yksi Kiinan parhaiten säilyneistä historiallisista kaupungeista. Pingyaon rakennukset ja tunnelma muistuttavat matkailijaa sekä Ming- että Qing-dynastiasta. Saavut Pingyaoon sopivasti illallisaikaan ja voitkin viettää päivän viimeiset tunnit haluamaasi tapaan tutustuen kaupungin tarjontaan.

  Seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen on aika lähteä kiertämään Pingyaota omaan tahtiisi. Tutustu Kiinan muinaiseen historiaan Rishengchang-museossa, Ming-Qing-kadulla, jota kutsutaan myös Kiinan Wall Streetiksi, Kungfutsen temppelissä, UNESCOn suojelemilla kaupunginmuureilla ja muinaisella Xianyan hallintotalolla. Tulet varmasti vaikuttumaan Pingyaon perinteisestä arkkitehtuurista! Halutessasi voit myös osallistua opastetulle kierrokselle Pingyaossa tai lähteä tutustumaan museoksi muutettua Qiao-suvun asuinaluetta.

  Xinglongyi Inn tai vastaava

  • Hotelli
  • Jinzhong, Kiina

  Kiinalaisia perinteitä kunnioittava hotelli sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Pingyaon rautatieasemalta. Voit tutustua alueen nähtävyyksiin maksuttoman Wi-Fin avulla ja vuokrata vaikka pyörän lomasi ajaksi. Kodikkaista huoneista löytyy kylpyhuone, televisio, pyyhkeet ja tohvelit.

  Lue lisää
 4. Päivä 6: Ikuinen Xi’an ja terrakotta-armeija

  Aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan Pingyaon rautatieasemalle, josta matkustat luotijunalla Xi’aniin. Juna lähtee klo 8.40 ja olet perillä Xi’anissa noin klo 12.00. Vaikuttava Xi’an oli yli tuhannen vuoden ja 13 dynastian ajan Kiinan keisarillinen pääkaupunki, ja se oli kuuluisan Silkkitien alkupiste. Näin ollen nähtävää ja koettavaa löytyy valtavasti yhdessä Kiinan vanhimmista kaupungeista. Saavuttuasi Xi’aniin pääset ainutlaatuisen ihmeen äärelle. 45 kilometrin päässä kaupungista sijaitsee nimittäin yksi maailman merkittävimmistä arkeologisista löydöistä, valtava terrakotta-armeija, jonka maanviljelijät löysivät vuonna 1974. Kiinan ensimmäisen keisarin, Qin Shi Huangdin, hautaa vartioi lähes 8000 sotilaspatsasta, 130 sotavaunua, 520 hevosta ja 150 ratsastajaa. Saviset figuurit ovat asetettu ympäröimään hautaa pitkissä jonoissa, mikä muodostaa kokonaisuudesta pysäyttävän nähtävyyden. Vuonna 221 eaa. rakennettu armeija on UNESCOn suojelema maailmanperintökohde. Noin kahdeksan tuntia kestävä retki on elämys, jolle ei löydy vertaista. Retki ei sisällä lounasta, mutta omatoimiselle lounaalle on varattu riittävästi aikaa. Illaksi voit varata itsellesi herkullisen myky-illallisen, jonka jälkeen katselet taitavaa Tang-dynastiasta kertovaa tanssiesitystä.

  Wannian Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Xi'an, Kiina

  Moderni ja tyylikäs hotelli sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Xi'anista, ja hotellilta on noin 20 minuutin ajomatka kaupungin rautatieasemalle. Terrakotta-armeija sijaitsee noin 15 kilometrin päässä, ja useimmat kaupungin nähtävyyksistä sijaitsevat muutaman kilometrin säteellä hotellista. Hotellissa on sauna, kuntosali, useita ravintoloita ja baari. Hotellista on myös mahdollista varata hierontoja. Mukavat huoneet on varustettu televisiolla, työpöydällä, puhelimella, ilmastoinnilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain.

  Lue lisää
 5. Päivä 7: Luoyang ja Longmenin luolat

  Aamulla ehdit nauttia aamiaisesta ja vielä hetken Xi’anin kiehtovasta ympäristöstä. Kuitenkin jo klo 8.40 hyppäät luotijunan kyytiin määränpäänä historiallinen Luoyang. Alle kolme tuntia kestävän junamatkan jälkeen saavut Luoyangiin, jossa pääset vierailemaan UNESCOn suojelemissa Longmenin luolissa. Luolat hämmästyttävät upeilla buddhalaisilla taideteoksillaan ja muinaisilla veistoksillaan. Ainutlaatuista aluetta värittää yli 100 000 patsasta ja 1400 luolaa. Loppuillan voit viettää ihanan illallisen merkeissä ja tutustuen uuteen kohteeseen.

  New Friendship Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Luoyang, Kiina

  Tyylikäs hotelli tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun. Voit herkutella hotellin ravintolan aterioilla tai lähteä lähialueen ravintoloihin illalliselle. Hotellin vastaanotto on apunasi vuorokauden ympäri. Ilmastoidut ja viihtyisät huoneet on varustettu tietokoneella, kahvinkeittovälineillä, taulutelevisiolla, kylpyhuoneella ja säilytyslokerolla.

  Lue lisää
 6. Päivä 8: Luoyang ja matka Shanghaihin

  Kahdeksantena lomapäivänäsi pääset omatoimisesti tutustumaan Luoyangin kaupunkiin, joka on yksi Kiinan neljästä muinaisesta pääkaupungista Pekingin, Xi’anin ja Nanjingin lisäksi. Luoyang on todellinen kiinalaisen kulttuurin kehto, jossa sijaitsee upeita aarteita. Näistä yksi on esimerkiksi Valkoisen hevosen temppeli, jonka sanotaan olevan Kiinan ensimmäinen buddhalainen temppeli. Voit halutessasi lähteä lisävalintaiselle retkelle Shaolin-temppeliin oppimaan lisää kiinalaisista itsepuolustuslajeista.

  Mielenkiintoisen ja jännittävän päivän jälkeen matka jatkuu yöjunalla kohti Shanghaita, joka on Kiinan suurin kaupunki. Juna lähtee noin klo 19.30, ja noin 17 tunnin jälkeen saavut Shanghaihin suunnilleen klo 12.30. Yöjunassa majoitut neljän hengen makuuvaunussa. Voit halutessasi matkustaa Shanghaihin nopeammin luotijunalla, joka on perillä jo samana päivänä. Hintaan sisältyy lisäyö Shanghaissa.

  New Friendship Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Luoyang, Kiina

  Tyylikäs hotelli tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun. Voit herkutella hotellin ravintolan aterioilla tai lähteä lähialueen ravintoloihin illalliselle. Hotellin vastaanotto on apunasi vuorokauden ympäri. Ilmastoidut ja viihtyisät huoneet on varustettu tietokoneella, kahvinkeittovälineillä, taulutelevisiolla, kylpyhuoneella ja säilytyslokerolla.

  Lue lisää
 7. Päivä 9: Luoyangista Shanghain metropoliin

  Tervetuloa yhteen maailman suurimmista kaupungeista! Kiinan moderneimman ja suurimman kaupungin titteliä hallitseva, upea Shanghai vie aitoon metropolin sykkeeseen ja johtavan teknologian äärelle. Nykyaikaisesta ympäristöstä ja taivasta hipovista pilvenpiirtäjistä huolimatta kaupungissa voit kuitenkin tutustua myös historian saloihin ja puutarhojen lumoavaan tunnelmaan. Rautatieasemalta sinut kuljetetaan hotellillesi. Huomioithan, että tänään tarjoukseen ei sisälly aamiaista, mutta voit nauttia sen omakustanteisesti junassa.

  Pienen lepohetken jälkeen sinut viedään elämykselliselle kierrokselle läpi kaupungin suurimpien nähtävyyksien. Noin 4–5 tunnin mittaisen retken aikana vierailet Yun häkellyttävässä puutarhassa, jade-buddhan temppelissä, Nanjing-kadulla, joka on yksi maailman pisimmistä ostoskaduista, ja Bundin kiehtovalla alueella, joka Huangpu-joen läheisellä sijainnilla tarjoaa lumoavan ympäristön. Retki ei sisällä lounasta, mutta omatoimiselle lounastamiselle on varattu tarpeeksi aikaa. Voit lisäksi varata itsellesi kierroksen Shanghain Oriental Pearl Towerissa sekä risteilyn Huangpu-joella.

  Luoyang -> Shanghai 1027.2 km

  Hai Yan Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Shanghai, Kiina

  Shanghaissa majoitut Pohjois-Bundin alueella, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä metroasemasta ja 5 minuutin ajomatkan päässä Bundista. Hotellin lähiympäristössä on useita putiikkeja, ravintoloita ja katumarkkinoita. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, vedenkeittimellä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku, kylpytuotteita ja tohvelit.

  Lue lisää
 8. Päivä 10: Shanghai ja kotiinpaluu

  Kaikki hyvä loppuu aikanaan – valitettavasti. Tänään on se päivä, jolloin hyvästelet kiehtovan Kiinan ja palaat Suomeen. Lentoajastasi riippuen sinulla on aikaa vielä tutustua Shanghaihin omatoimisesti. Shoppaile maailmanluokan ostoskaduilla, vieraile tunnelmallisessa vanhassakaupungissa ja herkuttele kiinalaisen keittiön aarteilla. Käy tyydyttämässä historianjanosi Shanghain museoissa tai vietä hauska päivä Shanghain Disney Resortissa. Shanghaissa kaikki on mahdollista! Sinut kuljetetaan hyvissä ajoin ennen lentoasi Longyangin rautatieasemalle, josta otat junan Shanghain lentokentälle. Huomioithan, että junamatkalla ei ole opasta mukana.

Lisävalintaiset retket

Lisää kiertomatkaasi kulttuuria ja valitse yksi tai useampi retki tekemään matkastasi vielä ikimuistoisempi. Kaikkiin retkiin sisältyy kuljetukset, englanninkielinen opastus ja sisäänpääsymaksut.

 • Kaupunkikierros Pekingin vanhassakaupungissa riksan kyydissä ja kung-fu-show (päivä 2): Kierroksen aikana pääset ihailemaan Pekingin kapeita ja värikkäitä katuja riksan kyydissä sekä koet Pekingin tunnelman aidoimmillaan. Kierros kestää yhteensä noin 4 tuntia ja päättyy näyttävään kung-fu-show’hun. Kung-fu-show alkaa noin klo 19.30 ja päättyy klo 21.00.
 • Vierailu Qiao-suvun vaikuttavalla asuinalueella (päivä 5): Vierailulla sinut kuljetetaan noin 20 kilometrin päähän Pingyaosta Qiao-suvun vaikuttavalle asuinalueelle, joka on yksi pohjoisen Kiinan yksityisasuntojen hienoimmista taidonnäytteistä. Museoksi muutettu asuinalue on rakennettu Qing-dynastian aikana, ja se on kuuluisan Punainen lyhty -elokuvan kuvauspaikka. Retki kestää noin 5 tuntia.
 • Kaupunkikierros Pingyaossa (päivä 5): Opastetun kaupunkikierroksen aikana näet muun muassa Kungfutsen temppelin, kaupungin vaikuttavat muurit, Pingyaon vanhankaupungin sekä Kiinan ensimmäisen pankin, Rishengchangin. Retki kestää noin 3 tuntia.
 • Myky-illallinen ja esitys Tang-dynastiasta (päivä 6): Osallistu ihanalle illalliselle, jonka aikana nautit perinteisiä höyrytettyjä mykyjä, eli taikinanyyttejä, joiden sisällä voi olla lihaa, mereneläviä tai kasviksia. Illallisen jälkeen koet kulttuuria ihastellessasi Tang-dynastiasta kertovaa tanssiesitystä. Ilta kokonaisuudessaan kestää noin 3–4 tuntia.
 • Vierailu Shaolin-temppelillä ja tutustuminen kiinalaisiin itsepuolustuslajeihin (päivä 8): Retken aikana vierailet yhdessä Kiinan kuuluisimmista temppeleistä, Shaolinissa, joka tunnetaan pitkän historiansa lisäksi kiinalaisille itsepuolustuslajeille tärkeänä paikkana. Temppelillä on myös ollut tärkeä rooli kiinalaisessa buddhalaisuudessa. Kuljetukset paikan päälle kestävät yhteensä 2 tuntia ja vierailu 3 tuntia.
 • Vierailu Shanghain Oriental Pearl Towerissa ja iltaristeily Huangpu-joella (päivä 9): Matkasi toisena päivänä voit lähteä vierailulle 468 metriä korkeaan Oriental Pearl -televisiotorniin ja osallistua tunnelmalliselle jokiristeilylle Huangpu-joella. Noin 3–4 tuntia kestävä retki on varmasti ikimuistoinen.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumin järjestäminen ja viisumimaksut
 • Juomat
 • Aamiaiset yöjunassa
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 100% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Internet

Kaikissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Esteettömyys

Matka ei valitettavasti ole täysin esteetön. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei myöskään ole hissiä.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat suurella todennäköisyydellä vähintään 10 ja enintään 45 henkilön kanssa. Saatat kuitenkin myös matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, jos kukaan muu matkailija ei ole varannut kyseiselle matkustuspäivälle matkaa. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Kiinaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Kiinaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Kiinassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Rahayksikkö

Kiinan kansantasavallan virallinen valuutta on renminbi, jonka rahayksikkö on yuan (CNY). 1,00 € on noin 7,37 CNY. Rahayksikön symbolina käytetään yleisesti ¥-merkkiä.

Käteinen on Kiinassa yleisin maksuväline. Suurissa kaupungeissa pystyy maksamaan pankkikortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,50–4,50 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0,60–1,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,40–0,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–0,75 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,25–0,45 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan reitti ja opastukset

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen