Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Draculan jalanjäljissä Romaniassa

 • Kiertomatkat
 • Romania
hinta alkaen € 489,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kiehtovalle kiertomatkalle keskiaikaisten kaupunkien Romaniaan! Tarjoukseen sisältyy 7 tai 10 yön majoitus neljässä eri hotellissa aamiaisineen, lennot sekä vuokra-auto koko loman ajaksi. Matka on varattavissa myös puolihoidolla.

Kreivi Draculan kotiseutu tunnetaan upeasta luonnostaan ja kiinnostavista kaupungeistaan. Transilvanianakin tunnettu alue on kuuluisa hurjista vampyyritarinoista, joista kuuluisin on kiistatta traaginen tarina salaperäisestä kreivi Draculasta. Verenhimoisen Draculan esikuvana toimi ruhtinas Vlad, joka vaikutti Transylvanian alueella 1400-luvulla ja kantoi hyytävää lisänimeä Vlad Seivästäjä. Lähde Transilvaniaan kuulemaan kiehtovia kertomuksia ja kierrä Romania vuokra-autolla!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Bukarestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1+1 tai 2+1 yön majoitus Bukarestissa (Reginetta Hotel tai vastaava)
 • 2 tai 3 yön majoitus Brasovissa (Ambient Residence tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Baznassa (Dobsi Hotel tai vastaava)
 • 1 tai 2 yön majoitus Sibiussa (Parc Hotel tai vastaava)
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1: Bukarest

Tervetuloa Bukarestiin! Kiertomatkasi alkaa Romanian pääkaupungista, jonka lentokentältä voit heti laskeuduttuasi noutaa vuokra-autosi. Kurvaa ensimmäisenä hotellillesi jättämään matkatavarat kyydistä ja lähde tutustumaan Bukarestiin. Aloita kaupunkiin tutustuminen esimerkiksi parlamenttitalolta… Lue lisää

Reginetta Hotel  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Brașov

Matkalla Brașoviin kannattaa pysähtyä Snagovin luostarilla sekä kuuluisalla Draculan linnalla. Irlantilainen kirjailija Bram Stoker käytti Draculan esikuvana ruhtinas Vlad Draculaa, jonka väitetään olevan haudattu Snagovin luostarisaarelle. Mitään varmuutta siitä, onko Vlad todella haudattu saar… Lue lisää

Ambient Residence  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Bazna

Matkasi seuraava etappi on Bazna, mutta ennen sinne saapumista kannattaa pysähtyä matkan varrella sijatsevalla Făgăraşin linnoituksella sekä kurvata Sighisoaran kaupunkiin, jonka väitetään olevan Vlad Draculan syntymäkaupunki. Saavuttuasi Baznaan voit keskittyä rentoutumiseen ja lomasta nauttimi… Lue lisää

Hotel Dobsi  tai vastaava

Päivä 6: Sibiu

Sibiun kaupunkia pidetään Romanian kulttuurin keskuksena ja kaupungilla on myös ollut kunnia olla Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2007. Käy tutustumassa Sibiun linnoitettuun keskiaikaiseen keskustaan, Romanian vanhimpaan taidemuseoon Brukenthaliin sekä kansanperinteen museoon. Kiertele pääm… Lue lisää

Parc Sibiu Hotel  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Bukarest

Tervetuloa takaisin Bukarestiin! Mikäli kiertomatkan alussa et ehtinyt nähdä Bukarestissa kaikkea haluamaasi, niin nyt sinulla on vielä tilaisuus käydä tutustumassa haluamiisi paikkoihin ja nähtävyyksiin. Kenties löysit matkasi aluksi mahtavan ravintolan, johon haluat palata? Tai ehkä haluat kes… Lue lisää

Reginetta Hotel  tai vastaava
Vuokra-auton ehdot
 • Vuokra-auto noudetaan Bukarestin lentokentältä ja palautetaan myös Bukarestin lentokentälle. Auto on Renault Twingo 1.0 (tai vastaava kategoria A-malli)
 • Pääkuljettajan on omistettava omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 600,00 € + ALV takuumaksu.
 • Jokaisella kuljettajalla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti.
 • Pääkuljettajan on oltava vähintään 25-vuotias.
 • Voit paikan päällä lisätä autolle toisen kuljettajan hintaan 3,00 € + ALV per päivä.
 • Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna ja tulee myös palauttaa täyteen tankattuna. Jos autoa ei ole palautuksen yhteydessä tankattu, joudut maksamaan lisämaksun puuttuvasta polttoaineesta.
 • Muistathan lukea autonvuokrauksen ehdot ja sopimuksen huolella.
 • Sisältyy: rajoittamaton kilometrimäärä, superkolarivakuutus (SCWD), varkausvakuutus sekä vastuuvakuutus.
 • Lastenistuin 4,00 € + ALV per päivä.
 • Ei sisälly: peilien, ikkunoiden, renkaiden, alustan ja katon vahingot.
 • Huomioithan, että auton nouto tai palautus vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella saattaa aiheuttaa lisämaksuja. Myös auton noutaminen muualta tai palauttaminen muualle kuin Bukarestin lentokentälle aiheuttaa lisäkuluja.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään kolme henkilöä huoneessa

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen. Saat tietää hotellin viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Rokotukset

Matkustaessasi Romaniaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteen kurkkumätä-jäykkäkouristusta vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Rahayksikkö

Huomioithan, että Romaniassa ei käytetä euroja, vaan maan rahayksikkö on Romanian leu, joka jakautuu sataan baniin. 1,00 € on noin 4,56 leuta. Rahayksikön lyhenne on RON. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Tässä muutamia esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa 4,00 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa 21,00 €
Ateria pikaruokaravintolassa 4,00 €
Paikallinen olut ravintolassa 1,20 €
Virvoitusjuoma ravintolassa 1,00 €
Vesipullo kaupassa 0,50 €
Lippu linja-autoon 0,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Bukarestin keksilämpötilat:

Tammikuu -2,4 °C
Helmikuu -0,4 °C
Maaliskuu +4,8 °C
Huhtikuu +11,4 °C
Toukokuu +16,8 °C
Kesäkuu +20,5 °C
Heinäkuu +22,6 °C
Elokuu +22,1 °C
Syyskuu +17,5 °C
Lokakuu +11,6 °C
Marraskuu +5,2 °C
Joulukuu 0 °C

Brasovin, Baznan ja Sibiun lämpötilat vastaavat Bukarestin lämpötiloja.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Romanian tiet ovat kohtuullisessa kunnossa, mutta paikallisten ajotyyli on paikoittain melko huoletonta, joten ylimääräinen varovaisuus on autoillessa tarpeen.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen