• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoillen Loiren vehreässä laaksossa

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Ranska
hinta alkaen € 649,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde autoilemaan Loire-joen varrelle ja näe kolme alueen kiinnostavimmista kaupungeista! Tarjoukseen sisältyy lennot, vuokra-auto, 7 yön majoitus kolmessa kohteessa, aamiaiset, yksi illallinen, kaksi viininmaistelua ja linnavierailu.

Anna autosi lipua pitkin rauhallisia maalaisteitä samalla kun ihailet Loiren vehreän jokilaakson maisemia, jotka ympäröivät sinut. Pysähdy lounaalle viehättävään ranskalaiskylään, upota haarukkasi täydellisesti rapsahtavaksi paistettuun ankankoipeen ja anna mehevän, paikallisesti tuotetun punaviinin täyttää aistisi aromeillaan. Jatka matkaasi kohti horisontissa kohoavaa linnaa, joka kutsuu sinua tutustumaan keskiaikaisiin saloihinsa. Kuljeskele korkeissa saleissa, ihaile muinaista loistoa ja hengitä sisääsi raikasta joki-ilmaa. Ehkä pysähdyt vielä vierailemaan paikallisella viinitilalle, jossa ammattiinsa intohimolla suhtautuva viljelijä esittelee sinulle tiluksensa sekä viinikellarinsa ja tarjoaa maistiaisia tuotannostaan. Yöksi huristat yhteen Loire-joen laakson historiallisista kaupungeista, ja kenties vietät seuraavan päivän kaupungin nähtävyyksiin tutustuen. Kahdeksan päivää tätä viehättävää idylliä saa sinut unohtamaan arjen ja haaveilemaan luomumaatilan perustamisesta Ranskan hurmaavalle maaseudulle – mutta silläkin riskillä, hyvää matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Orléansissa (Novotel Orléans Sud La Source)
 • 2 yön majoitus Saumurissa (Hôtel Kyriad Saumur Centre)
 • 3 yön majoitus Angersissa (Hôtel de France)
 • Vuokra-auto koko lomasi ajaksi
 • Aamiaiset
 • Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia Orléansissa
 • Pääsyliput Chevernyn linnaan Orléansissa
 • Viininmaistelu Saumurissa
 • Kaksi keittokirjasta Angersissa
 • Viininmaistelu Angersissa
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 & 2: Orléans

  Lentosi laskeuduttua Pariisiin, joko Orlyn tai Charles de Gaullen lentokentälle, on aika noutaa vuokra-autosi ja aloittaa kiertomatkasi, joka kulkee Loire-joen vartta kolmeen eri kaupunkiin sekä tietenkin halkoo hedelmällistä jokilaaksoa yli kahdensadan kilometrin matkalta. Jokilaakso on historiallisten kaupunkiensa, kyliensä ja linnojensa vuoksi julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi, joten näkemistä reitin varrella riittää varmasti!

  Ensimmäinen kohteesi on Orléansin kaupunki, joka on lainannut nimensä myös Yhdysvaltojen New Orleansille. Mikä tekee kaupungista niin merkittävän, että sen nimi on kulkeutunut valtameren yli jo satoja vuosia sitten? Kaupunki oli pitkään yksi alueen poliittisesti tärkeimmistä keskuksista. Kaupunki tunnetaan myös Orléansin taistelusta, jossa Orléansin neitsyenäkin tunnettu Jeanne d'Arc johdatti ranskalaiset voittoon englantilaisia valloittajia vastaan taistelussa kaupungin hallinnasta. Historiaan tutustumisen lisäksi kannattaa vierailla kaupungin monissa katedraaleissa. Hotelliltasi saat myös pääsylippusi Chevernyn linnaan, joka on yksi Loiren laakson tunnetuimmista linnoista ja sijaitsee noin 60 km päässä hotellistasi. Taianomainen linna puutarhoineen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden astua historiassa satoja vuosia taaksepäin – lähes kirjaimellisesti. Muista myös maistella paikallisia herkkuja – tiesitkö, että ihastuttava tarte Tatin -omenapiiras on lähtöisin näiltä seuduilta? Lisäksi alue tunnetaan ainakin juustoistaan, viineistään sekä riista-annoksistaan. Hyvää ruokahalua!

  Orléansissa vietät matkasi kaksi ensimmäistä yötä. Hotellivierailuusi kuuluu myös yksi kahden hengen illallinen ilman juomia.

  Hôtel

  Novotel Orléans Sud la Source

  • Hotelli
  • Orléans, Ranska
  Hôtel

  Hotellisi sijaitsee vehreällä alueella hieman Orléansin ulkopuolella kauniissa Loiren laaksossa. Tyylikäs neljän tähden hotelli tarjoaa kaikki puitteet ylelliseen lomailuun. Hotellista löytyy viihtyisä ravintola, baari ja terassi, jossa voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta auringon alla. Lämpiminä kesäpäivinä voit lisäksi nautiskella ulkouima-altaalla. Hotellilla on maksuton Wi-Fi ja pysäköinti.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Saumur

  Kolmantena päivänäsi on aika suunnata kohti Saumuria, viehättävää pikkukaupunkia, joka sijaitsee noin 200 kilometriä Orléansista lounaaseen. Jos maltat, kannattaa matkan varrella pysähtyä ihailemaan myös jokilaakson maaseutua. Lähes matkan varrelta löytyy muun muassa kolme Ranskan kauneimpien kylien järjestöön valittua kylää: Montrésor, Candes-Saint-Martin ja Crissay-sur-Manse. Toinen toistaan ihastuttavammissa kylissä voit tutustua idylliseen ranskalaiseen maalaiselämään.

  Saumur tunnetaan ennen kaikkea upeasta Saumurin linnasta. Linna sijaitsee kukkulalla, josta aukeaa upeat näkymät alapuoliseen kaupunkiin sekä tietenkin Loirelle. Linna rakennettiin puolustuslinnakkeeksi jo 1100-luvulla, ja vuosisatojen saatossa siitä kunnostettiin upea, saduista muistuttava linna torneineen ja ylellisine saleineen.

  Saumurissa vietät matkasi kolmannen ja neljännen yön. Saumurissa vierailuusi kuuluu myös viinikierros ja viininmaistelu lomasi neljäntenä päivänä klo 14.20. Vierailet viinikellarissa, opit lisää viinin valmistuksesta ja tietenkin pääset maistelemaan paikallisia viinejä. Liput ja lisätietoja saat hotellisi vastaanotosta sisäänkirjautumisesi yhteydessä.

  Hall

  Hôtel Kyriad Saumur Centre

  • Hotelli
  • Saumur, Ranska
  Hall

  Hotellisi sijaitsee aivan Saumurin keskustassa, vehreän Loire-Anjou-Tourainen luonnonpuistoalueen sydämessä. Loire virtaa noin 300 metrin etäisyydellä hotelliltasi, ja Saumurin upea linna kohoaa vain noin 800 metrin päässä. Pieni, vain 29 huoneen hotellisi tarjoaa täydellisen tukikohdan lähialueen tutkimiseen. Lähiympäristöstä löydät erinomaisen valikoiman ravitsemuspalveluita. Hotelli tarjoilee päivittäisen aamiaisen, jonka voimin jaksat tutustua alueen tarjontaan – kantautuuko tuoreiden patonkien ja croissantien tuoksu jo luoksesi?

  Lue lisää
  • +2
 3. Päivä 5 - 7: Angers

  Kiertomatkasi kolmas kohde on entisen Anjoun herttuakunnan pääkaupunki Angers. Angers tarjoaakin valtavasti mielenkiintoista historiallista nähtävää. Kenties kaupungin vaikuttavin nähtävyys on tietenkin sen linna. Keskiaikainen linnoitus on lähes 500 metriä pitkä, ja sen 17 tornia korostavat linnoituksen massiivisuutta. Linnan todellinen ylpeys on kuitenkin noin satametrinen keskiaikainen seinävaate, joka kuvaa raamatullista maailmanloppua ilmestyskirjan kerrontaan perustuen. Myös Château de Brissac -linna upeine puutarhoineen on ehdottomasti nähtävä! Linnassa voit tutustua myös sen omaan viinintuotantoon. Viinin ystävä piipahtaa Angersista käsin myös vaikkapa Château des Vaultsin viinitilalla tai valitsee vierailukohteeksi jonkin muista alueen viinitiloista. Tutustu myös Angersin kauniisiin puutarhoihin sekä erinomaisiin ravintoloihin, joissa voit vielä maistella ranskalaisia herkkuja, kuten mehukkaita etanoita, ihanan rapeaksi paistettua ankkaa tai suussasulavaa lammasta yhdessä paikallisten viinien kanssa.

  Angersissa vietät lomasi kolme viimeistä yötä. Angersissa vierailuusi kuuluu viininmaistelu, jossa pääset tutustumaan vielä paremmin paikallisiin viineihin. Lisäksi hotelliltasi löydät kaksi paikallisiin herkkuihin keskittyvää keittokirjasta, jotta voit pitää yllä rakkauttasi ranskalaiseen ruokaan vielä kotiin palattuasikin. Saat hotelliltasi myös alennuskortin, jonka esittämällä voit tutustua moniin paikallisiin nähtävyyksiin edullisempaan hintaan.

  Hotel2

  Hôtel de France

  • Hotelli
  • Angers, Ranska
  Hotel2

  Hurmaavan perinteiseen tyyliin sisustettu hotellisi sijaitsee erinomaisella paikalla Angersin historiallisessa keskustassa, noin 700 metrin päässä Angersin linnasta ja vain 100 metrin päässä kaupungin päärautatieasemasta. Viihtyisä perhehotelli toimii 1900-luvun alkupuolelta peräisin olevassa, historiallisessa kiinteistössä, ja se on ollut samassa suvussa rakentamisestaan asti. Joka aamu hotellin vieraille tarjoillaan herkullinen luomuaamiainen, ja hotellin baari ja ravintola vastaavat vieraiden muihin ravitsemustarpeisiin.

  Lue lisää
  • +3
 4. Päivä 8: Näkemiin, Ranska!

  On tullut aika hypätä taas autoon ja suunnata matkan viimeiseen kohteeseen, lentokentälle Pariisiin! Hengitä vielä sisääsi jokilaakson raikasta ilmaa ja jätä mielessäsi hyvästit ihanalle Loirelle. Alueen viiniviljelmät, upeat linnat ja herkkuruoat ovat varmasti jättäneet mieleesi jälkensä. Tätä matkaa voit muistella lämmöllä vielä vuosienkin päästä!

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Opel Corsa, Toyota Aygo, Peugeot 207 tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköinti hotellilla Saumurissa
 • Juomat illallisen yhteydessä Orléansissa
 • Turistivero Saumurissa € 1,00 per henkilö per yö
 • Turistivero Orléansissa € 2,25 per henkilö per yö
 • Turistivero Angersissa € 1,50 per henkilö per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 273,00

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen olutta noin 3,50–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–1,00 €
Linja-auto- tai raitiovaunulippu noin 1,40–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €
Litra bensiiniä noin 1,30–1,50 €

Keskilämpötilat

Orléansin keskilämpötilat:

Tammikuu +4 °C
Helmikuu +5 °C
Maaliskuu +7 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +14 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +20 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +12 °C
Marraskuu +7 °C
Joulukuu +5 °C

Keskilämpötilat saattavat vaihdella muutaman asteen verran alueen kaupunkien välillä, mutta tästä saat hyvän käsityksen odotettavissa olevista lämpötiloista.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Ranskassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä. Huomioithan, että Ranskassa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Huomioithan myös, että joidenkin teiden käytöstä saatetaan periä tietullimaksuja.

Pysäköinti

Novotel Orléans Sud La Sourcessa ja Hôtel de Francessa on maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan. Hôtel Kyriad Saumur Centressä pysäköinnin hinta on 9,00 € per vuorokausi, ja pysäköintipaikka on varattava etukäteen, joten jos haluat tehdä varauksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen