Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoillen Loiren vehreässä laaksossa

 • Kiertomatkat
 • Ranska
hinta alkaen € 829,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde autoilemaan Loire-joen varrelle ja näe kolme alueen kiinnostavimmista kaupungeista! Tarjoukseen sisältyy lennot, vuokra-auto, 7 yön majoitus kolmessa kohteessa, aamiaiset, yksi illallinen, kaksi viininmaistelua ja linnavierailu.

Anna autosi lipua pitkin rauhallisia maalaisteitä samalla kun ihailet Loiren vehreän jokilaakson maisemia, jotka ympäröivät sinut. Pysähdy lounaalle viehättävään ranskalaiskylään, upota haarukkasi täydellisesti rapsahtavaksi paistettuun ankankoipeen ja anna mehevän, paikallisesti tuotetun punaviinin täyttää aistisi aromeillaan. Jatka matkaasi kohti horisontissa kohoavaa linnaa, joka kutsuu sinua tutustumaan keskiaikaisiin saloihinsa. Kuljeskele korkeissa saleissa, ihaile muinaista loistoa ja hengitä sisääsi raikasta joki-ilmaa. Ehkä pysähdyt vielä vierailemaan paikallisella viinitilalle, jossa ammattiinsa intohimolla suhtautuva viljelijä esittelee sinulle tiluksensa sekä viinikellarinsa ja tarjoaa maistiaisia tuotannostaan. Yöksi huristat yhteen Loire-joen laakson historiallisista kaupungeista, ja kenties vietät seuraavan päivän kaupungin nähtävyyksiin tutustuen. Kahdeksan päivää tätä viehättävää idylliä saa sinut unohtamaan arjen ja haaveilemaan luomumaatilan perustamisesta Ranskan hurmaavalle maaseudulle – mutta silläkin riskillä, hyvää matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Orléansissa (Novotel Orléans Sud La Source)
 • 2 yön majoitus Saumurissa (Hôtel Kyriad Saumur Centre)
 • 3 yön majoitus Angersissa (Hôtel de France)
 • Vuokra-auto koko lomasi ajaksi
 • Aamiaiset
 • Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia Orléansissa
 • Pääsyliput Chevernyn linnaan Orléansissa
 • Viininmaistelu Saumurissa
 • Kaksi keittokirjasta Angersissa
 • Viininmaistelu Angersissa
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 & 2: Orléans

Lentosi laskeuduttua Pariisiin, joko Orlyn tai Charles de Gaullen lentokentälle, on aika noutaa vuokra-autosi ja aloittaa kiertomatkasi, joka kulkee Loire-joen vartta kolmeen eri kaupunkiin sekä tietenkin halkoo hedelmällistä jokilaaksoa yli kahdensadan kilometrin matkalta. Jokilaakso on histori… Lue lisää

Novotel Orleans de la Source

Päivä 3 & 4: Saumur

Kolmantena päivänäsi on aika suunnata kohti Saumuria, viehättävää pikkukaupunkia, joka sijaitsee noin 200 kilometriä Orléansista lounaaseen. Jos maltat, kannattaa matkan varrella pysähtyä ihailemaan myös jokilaakson maaseutua. Lähes matkan varrelta löytyy muun muassa kolme Ranskan kauneimpien ky… Lue lisää

Hôtel Kyriad Saumur Centre

Päivä 5 - 7: Angers

Kiertomatkasi kolmas kohde on entisen Anjoun herttuakunnan pääkaupunki Angers. Angers tarjoaakin valtavasti mielenkiintoista historiallista nähtävää. Kenties kaupungin vaikuttavin nähtävyys on tietenkin sen linna. Keskiaikainen linnoitus on lähes 500 metriä pitkä, ja sen 17 tornia korostavat lin… Lue lisää

Hôtel de France

Päivä 8: Näkemiin, Ranska!

On tullut aika hypätä taas autoon ja suunnata matkan viimeiseen kohteeseen, lentokentälle Pariisiin! Hengitä vielä sisääsi jokilaakson raikasta ilmaa ja jätä mielessäsi hyvästit ihanalle Loirelle. Alueen viiniviljelmät, upeat linnat ja herkkuruoat ovat varmasti jättäneet mieleesi jälkensä. Tätä … Lue lisää

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Pysäköinti hotellilla Saumurissa
 • Juomat illallisen yhteydessä Orléansissa
 • Turistivero Saumurissa € 1,00 per henkilö per yö
 • Turistivero Orléansissa € 2,25 per henkilö per yö
 • Turistivero Angersissa € 1,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen olutta noin 3,50–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–1,00 €
Linja-auto- tai raitiovaunulippu noin 1,40–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €
Litra bensiiniä noin 1,30–1,50 €

Keskilämpötilat

Orléansin keskilämpötilat:

Tammikuu +4 °C
Helmikuu +5 °C
Maaliskuu +7 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +14 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +20 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +12 °C
Marraskuu +7 °C
Joulukuu +5 °C

Keskilämpötilat saattavat vaihdella muutaman asteen verran alueen kaupunkien välillä, mutta tästä saat hyvän käsityksen odotettavissa olevista lämpötiloista.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Ranskassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä. Huomioithan, että Ranskassa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Huomioithan myös, että joidenkin teiden käytöstä saatetaan periä tietullimaksuja.

Pysäköinti

Novotel Orléans Sud La Sourcessa ja Hôtel de Francessa on maksuton pysäköinti saatavuuden mukaan. Hôtel Kyriad Saumur Centressä pysäköinnin hinta on 9,00 € per vuorokausi, ja pysäköintipaikka on varattava etukäteen, joten jos haluat tehdä varauksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen