Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Málaga, Granada & Córdoba autoillen

 • Kiertomatkat
 • yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 609,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan Andalusian mielenkiintoiseen historiaan ja kulttuuriin! Tarjoukseen sisältyy lennot, 7 yön majoitukset kolmessa kaupungissa, vuokra-auto koko lomasi ajaksi ja aamiaiset.

Etelä-Espanjan Andalusia on espanjalaisen kulttuurin tyyssija. Dramaattinen härkätaistelu, intohimoinen flamenco sekä herkulliset tapakset ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta, jolta löytyy myös joitakin Espanjan mielenkiintoisimmista historiallisista kohteista sekä kilometreittäin kaunista maaseutua ja luontoa. Unohda siis tällä kertaa Aurinkorannikko ja lähde tutkimaan, mitä kaikkea muuta Andalusialla on tarjota. Tällä matkalla kuljet vuokra-autolla Málagasta Granadan kautta Córdobaan ja lopulta palaat Malagan kautta takaisin Suomeen. Olemme valinneet sinulle autoilijalle sopivat majoituskohteet valmiiksi kolmen kaupungin ympäristöstä, ja matkaohjelmasta löydät valitsemamme tärkeimmät nähtävyydet kustakin kohteesta, mutta muuten tarkka suunnitelma on kiinni vain sinusta – seikkailuntäyteistä matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Málagassa (Hotel Elimar)
 • 2 yön majoitus Granadassa (Hotel Maciá Real de la Alhambra)
 • 2 yön majoitus Córdobassa (Hotel Posada de Vallina)
 • Vuokra-auto käyttöösi koko lomasi ajaksi
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma hotellissasi Granadassa
 • Maksuton kävelykierros Granadassa
 • 15 % alennus hotellin pysäköintimaksusta Granadassa
 • Pullo kuohuviiniä ja tervetuliaissuklaita hotellissasi Córdobassa
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 - 3: Málaga

  Tervetuloa ihastuttavaan Espanjaan! On aika aloittaa Andalusian kiertomatkasi, jonka aikana ehdit nähdä ainakin kolme alueen kiinnostavimmista kaupungeista – ja paljon muuta! Ensimmäisenä ohjelmassa on tietenkin vuokra-auton noutaminen lentokentän autovuokraamosta, ja sitten matkaan! Ensimmäiseksi haluat varmasti suunnata hotellillesi lepäämään, mutta sitten on aika tutustua ympäristöösi toden teolla. Ensimmäinen pysäkki: Málaga!

  Monet meistä tuntevat Málagan lähinnä porttina Espanjan Aurinkorannikon rantalomakohteisiin, mutta historiallisella kaupungilla itsellään on paljon tarjottavaa. Málaga on asukasluvultaan Andalusian toiseksi suurin kaupunki, ja sen historia yltää noin 2 800 vuoden päähän, jolloin foinikialaiset perustivat alueelle Malakan. Sittemmin kaupunki on myös kuulunut Rooman valtakuntaan ja ollut 800 vuotta islamilaisen hallinnan alaisena. Kaupunki on siis kuin valtava ulkoilmamuseo, jossa näkyy useiden eri kulttuurien vaikutus. Tutustu kaupungissa ainakin 1000-luvulta peräisin olevaan Alcazaba de Málaga -linnakkeeseen, vieraile kaupungin satamassa, ihastele sen monia kirkkoja ja tietenkin maistele tapaksia ja viinejä viihtyisissä ravintoloissa.

  Vietät Málagan viereisessä Rincón de la Victoriassa matkasi kolme ensimmäistä yötä, joten halutessasi ehdit tutustua myös muuhun Aurinkorannikkoon – miksi et ajaisi vaikka noin 80 kilometriä rannikkoa pitkin länteen ja tutustuisi ihastuttavaan Marbellaan? Tai perehdy paremmin alueen luontoon vierailemalla Málagan pohjoispuolella sijaitsevassa, 1800-luvulta peräisin olevassa La Concepción -kasvitieteellisessä puutarhassa. Aivan puutarhan lähistöltä alkaa myös Montes de Málaga -luonnonpuisto, jossa voit nauttia luonnosta kauniissa vuoristoympäristössä.

  Malaga Airport -> Hotel Elimar 31.5 km

  terrace

  Hotel Elimar

  • Hotelli
  • Rincón de la Victoria, Espanja
  terrace

  Hotel Elimar on pienehkö merenrantahotelli rauhallisella paikalla noin 20 kilometriä Málagan keskustasta itään, Rincón de la Victoriassa. Hotellin ravintolan herkuista voit nauttia viihtyisällä ulkoterassilla, jonka sijainti rantakadun varrella takaa kauniit merinäköalat. Hotellin vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri, ja asiakkaiden käytössä on maksuton Wi-Fi.

  Lue lisää
  • +2
 2. Päivä 4 & 5: Granada

  Kolmen Málagan seudulla vietetyn yön jälkeen on aika suunnata kohti Granadaa. Kaupunki sijaitsee Sierra Nevada -vuoriston juurella, mikä tekee ympäristöstä ainutlaatuisen upean. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on tietenkin Alhambran linnoitus, maurilaisaikainen palatsi, joka on upea muistomerkki alueen islamilaisten hallitsijoiden ajasta. Valtavan linnoituksien muurien sisään mahtui asumaan kymmeniätuhansia ihmisiä, ja linnoitukseen on kuulunut useita erillisiä palatseja, pihoja ja monenlaisia rakenteita. Palatsit on koristeltu kauniin yksityiskohtaisesti, ja linnoitus suorastaan huokuu rakennuttajiensa mahtia. Tätä kohdetta Granadassa vieraileva ei voi jättää kokematta. Tutustu myös kaupungin kiinnostaviin luostareihin, jotka tarjoavat katsauksen alueen kristilliseen historiaan, äläkä unohda vierailla San Juan de Dios -basilikassa, jota loisteliaampaa kirkkorakennusta ei helpolla löydy. Kuljeskele myös historiallisella Albayzínin asuinalueella ja tutustu alueen taloihin, kirkkoihin sekä tietenkin viihtyisiin kahviloihin ja mielenkiintoisiin putiikkeihin – Granada on ehdottomasti yksi Andalusian kiinnostavimmista kaupungeista, ja mikä parasta, tieto ei ole vielä levinnyt liian laajasti, vaan kaupunkiin voi tutustua melko rauhassa. Granadassa vietät kaksi yötä, ja sieltä käsin sinulla on myös erinomainen mahdollisuus tutustua Sierra Nevadan kansallispuistoon, joka sijaitsee samannimisten vuorten ympärillä.

  Hotel Elimar -> Macia Real de la Alhambra 131.9 km

  Reception

  Hotel Maciá Real de la Alhambra

  • Hotelli
  • Granada, Espanja
  Reception

  Neljän tähden Hotel Maciá Real de la Alhambra sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Granadan ydinkeskustasta. Hotellilla on uima-allas, ravintola ja kaikissa tiloissa toimiva maksuton Wi-Fi. Granadan vierailusi aikana pääset myös ihastelemaan kaupunkia tarjoukseen sisältyvällä kaupunkikieroksella. Saat kierroksesta lisätietoa saapuessasi hotellille.

  Lue lisää
  • +5
 3. Päivä 6 & 7: Córdoba

  Andalusian kiertomatkasi kolmas kohde on Córdoba, jossa yövyt aivan ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa. Málagan ja Granadan tavoin myös Córdoban historiassa on nähtävissä Rooman valtakunnan aika sekä sen jälkeinen islamilaisen hallinnan kausi. Kaupunkikuvaa hallitsee sen lävitse virtaava Guadalaquivir-joki, jonka rannan tuntumassa hotellisikin sijaitsee. Kaupungista löydät roomalaisen ajan jäänteitä, kuten joen ylitse kulkevan roomalaisen sillan, sekä monia islamilaisen hallinnan ajan jäänteitä, kuten valtavan Córdoban moskeija-katedraalin. Moskeijan rakennustyöt aloitettiin 700-luvun loppupuolella, mutta Córdoban palattua kristinuskoisten hallitsijoiden käsiin 1200-luvulla myös moskeija muutettiin katoliseksi katedraaliksi. Mielenkiintoinen rakennus tarjoaa kiinnostavan otteen niin kaupungin maallisesta kuin uskonnollisestakin historiasta, jotka koko alueen tavoin ovat kietoutuneet tiiviisti toisiinsa. Ihastele myös Alcázar de los Reyes Cristianos -palatsin upeita puutarhoja sekä vieraile Palacio de Vianassa, jossa voit nähdä, kuinka loisteliaassa ympäristössä paikalliset aristokraatit asuivat. Córdobassa vietät lomasi kaksi viimeistä yötä, joten ota kaikki arti Andalusian antimista!

  Macia Real de la Alhambra -> Hotel Hacienda Posada de Vallina 206.4 km

  patio2

  Hotel Posada de Vallina

  • Hotelli
  • Córdoba, Espanja
  patio2

  Hotel Posada de Vallina sijaitsee Barrio de la Juderíassa noin 500 metrin päässä Alcázar de los Reyes Cristianosilta sekä noin 100 metrin päässä Puente Romano -sillalta. Hotellirakennus on peräisin keskiajalta ja hotelli onkin onnistunut säilyttämään rakennuksen viehättävän historiallisen tunnelman. Sanotaan, että Kristoffer Kolumbus olisi yöpynyt yhdessä hotellin huoneista, sillä hotelli toimi hänen elinaikanaan majatalona. Hotellissa nautit olostasi historiallisessa ympäristössä, jonka takapihana toimii Córdoba.

  Lue lisää
  • +2
 4. Päivä 8: Nokka kohti kotia!

  Lomasi kahdeksantena päivänä on aika hypätä taas vuokra-autosi rattiin ja hurauttaa kohti Málagan lentokenttää, johon palautat vuokra-autosi. Nauti vielä kauniista Andalusiasta ja paina kauniit maisemat muistoihisi – nähtävää varmasti jäi vielä, mutta onneksi voit palata tänne uudelleen ja uudelleen. Miten ihana alue, Andalusia!

  Hotel Hacienda Posada de Vallina -> Malaga Airport 169.1 km

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Ford Fiesta, Seat Ibiza tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
 • Mahdolliset tietullimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 230,00 - € 235,00

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Andalusian hintataso vastaa lähes Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,30–2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,40–4,00 €
Bensiinilitran hinta noin 1,15–1,45 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Málagan keskilämpötilat:

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19°C
Kesäkuu +22 °C
Heinäkuu +25 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +24 °C
Lokakuu +20 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +13 °C

Córdoban keskilämpötilat vastaavat Málagan keskilämpötiloja. Granadan keskilämpötilat ovat muutaman asteen matalammat sen korkean sijainnin vuoksi. Kylmimmillään Granada on joulu-helmikuussa, jolloin keskilämpötila on noin 6–7 °C.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Selvitäthän reitin aina etukäteen. Huomioithan myös, että joidenkin teiden käytöstä saatetaan periä tietullimaksuja.

Pysäköinti

Hotel Maciá Real de la Alhambra tarjoaa pysäkönitimahdollisuuden hotellilla hintaan 11,00 € per yö, josta TravelBirdin asiakkaat saavat 15 % alennuksen. Hotel Posada de Vallina tarjoaa pysäköintimahdollisuuden hotellilla hintaan 20,00 € per yö. Pysäköintipaikkoja on tarjolla saatavuuden mukaan, ja ne on varattava etukäteen. Jos haluat varata pysäköinnin hotelleissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Hotel Elimar ei valitettavasti tarjoa pysäköintimahdollisuutta hotellilla, mutta lähistöltä löytyy julkisia pysäköintipaikkoja.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen