Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Málaga, Granada & Córdoba autoillen

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Espanja
hinta alkaen € 799,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan Andalusian mielenkiintoiseen historiaan ja kulttuuriin! Tarjoukseen sisältyy lennot, 7 yön majoitukset kolmessa kaupungissa, vuokra-auto koko lomasi ajaksi ja aamiaiset.

Etelä-Espanjan Andalusia on espanjalaisen kulttuurin tyyssija. Dramaattinen härkätaistelu, intohimoinen flamenco sekä herkulliset tapakset ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta, jolta löytyy myös joitakin Espanjan mielenkiintoisimmista historiallisista kohteista sekä kilometreittäin kaunista maaseutua ja luontoa. Unohda siis tällä kertaa Aurinkorannikko ja lähde tutkimaan, mitä kaikkea muuta Andalusialla on tarjota. Tällä matkalla kuljet vuokra-autolla Málagasta Granadan kautta Córdobaan ja lopulta palaat Malagan kautta takaisin Suomeen. Olemme valinneet sinulle autoilijalle sopivat majoituskohteet valmiiksi kolmen kaupungin ympäristöstä, ja matkaohjelmasta löydät valitsemamme tärkeimmät nähtävyydet kustakin kohteesta, mutta muuten tarkka suunnitelma on kiinni vain sinusta – seikkailuntäyteistä matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Málagassa (Hotel Elimar)
 • 2 yön majoitus Granadassa (Hotel Maciá Real de la Alhambra)
 • 2 yön majoitus Córdobassa (Hotel Posada de Vallina)
 • Vuokra-auto käyttöösi koko lomasi ajaksi
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma hotellissasi Granadassa
 • Maksuton kävelykierros Granadassa
 • 15 % alennus hotellin pysäköintimaksusta Granadassa
 • Pullo kuohuviiniä ja tervetuliaissuklaita hotellissasi Córdobassa
 • Käsimatkatavara
Reitti

Päivä 1 - 3: Málaga

Tervetuloa ihastuttavaan Espanjaan! On aika aloittaa Andalusian kiertomatkasi, jonka aikana ehdit nähdä ainakin kolme alueen kiinnostavimmista kaupungeista – ja paljon muuta! Ensimmäisenä ohjelmassa on tietenkin vuokra-auton noutaminen lentokentän autovuokraamosta, ja sitten matkaan! Ensimmäisek… Lue lisää

Hotel Elimar

Päivä 4 & 5: Granada

Kolmen Málagan seudulla vietetyn yön jälkeen on aika suunnata kohti Granadaa. Kaupunki sijaitsee Sierra Nevada -vuoriston juurella, mikä tekee ympäristöstä ainutlaatuisen upean. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on tietenkin Alhambran linnoitus, maurilaisaikainen palatsi, joka on upea muistomerkki a… Lue lisää

Hotel Maciá Real de la Alhambra

Päivä 6 & 7: Córdoba

Andalusian kiertomatkasi kolmas kohde on Córdoba, jossa yövyt aivan ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa. Málagan ja Granadan tavoin myös Córdoban historiassa on nähtävissä Rooman valtakunnan aika sekä sen jälkeinen islamilaisen hallinnan kausi. Kaupunkikuvaa hallitsee sen lävitse virtaava G… Lue lisää

Hotel Posada de Vallina

Päivä 8: Nokka kohti kotia!

Lomasi kahdeksantena päivänä on aika hypätä taas vuokra-autosi rattiin ja hurauttaa kohti Málagan lentokenttää, johon palautat vuokra-autosi. Nauti vielä kauniista Andalusiasta ja paina kauniit maisemat muistoihisi – nähtävää varmasti jäi vielä, mutta onneksi voit palata tänne uudelleen ja uudel… Lue lisää

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
 • Mahdolliset tietullimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Andalusian hintataso vastaa lähes Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,30–2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,40–4,00 €
Bensiinilitran hinta noin 1,15–1,45 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Málagan keskilämpötilat:

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19°C
Kesäkuu +22 °C
Heinäkuu +25 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +24 °C
Lokakuu +20 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +13 °C

Córdoban keskilämpötilat vastaavat Málagan keskilämpötiloja. Granadan keskilämpötilat ovat muutaman asteen matalammat sen korkean sijainnin vuoksi. Kylmimmillään Granada on joulu-helmikuussa, jolloin keskilämpötila on noin 6–7 °C.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Selvitäthän reitin aina etukäteen. Huomioithan myös, että joidenkin teiden käytöstä saatetaan periä tietullimaksuja.

Pysäköinti

Hotel Maciá Real de la Alhambra tarjoaa pysäkönitimahdollisuuden hotellilla hintaan 11,00 € per yö, josta TravelBirdin asiakkaat saavat 15 % alennuksen. Hotel Posada de Vallina tarjoaa pysäköintimahdollisuuden hotellilla hintaan 20,00 € per yö. Pysäköintipaikkoja on tarjolla saatavuuden mukaan, ja ne on varattava etukäteen. Jos haluat varata pysäköinnin hotelleissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Hotel Elimar ei valitettavasti tarjoa pysäköintimahdollisuutta hotellilla, mutta lähistöltä löytyy julkisia pysäköintipaikkoja.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen