• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Malta – Välimeren helmi

 • Aurinkomatkat
 • 5, 7, 10 tai 14 yötä
 • Sliema
hinta alkaen € 329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Varattu jo 5 kertaa

Iki-ihana Malta odottaa! Vietä 5, 7 tai 14 yötä Plaza Regency Hotelissa aamiaisineen, lähde kiehtoville retkille ja ihastu Välimeren helmen lumoon.

Euroopan kaunein saarivaltio löytyy hieman Sisilian eteläpuolelta, keskeltä Välimerta. Maltan monipuolinen kulttuuri on saanut vuosisatojen aikana vaikutteita Välimerellä purjehtineista kansoista, minkä ansiosta aistit kääpiövaltion kaduilla niin arabialaista, italialaista, brittiläistä kuin myös pohjoisafrikkalaista tunnelmaa. Kellertävät kalkkikivirakennukset, satamien värikkäät kalastusveneet ja rikas vedenalainen maailma tekevät Maltasta ainutlaatuisen rantalomakohteen, jonka houkuttelevuus vain moninkertaistuu rikkaan menneisyytensä ansiosta.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5, 7 tai 14 yön majoitus Plaza Regency Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
Malta

Maltalla yhdistyvät maailmanluokan rantaloma ja vuosituhansien pituinen historia. Lämpötilat nousevat 20 asteeseen jo huhtikuussa. Värikkäät kalastajaveneet kelluvat Marsaxlokkin satamassa ja sunnuntaimarkkinat pursuavat paikallisia mereneläviä ja muita erikoisuuksia. Gozon saari on täynnä luonnonnähtävyyksiä ja vaikuttavia merimaisemia. Saarten välissä sijaitsevat myös Comino ja Blue Lagoon, jonka turkoosi vesi vetää vertoja Karibiallekin. Vesiurheilusta innostuneiden kannattaakin pakata räpylät reppuun, sillä Välimeren kirkas vesistö tarjoaa ihmeteltävää vuosikausiksi niille, jotka uskaltavat vilkaista sen syvyyksiin.

Plaza Hotel Sliema

 • Hotelli
 • Sliema, Malta
outside

Moderni Plaza Regency Hotel sijaitsee aivan rannan lähettyvillä Slieman rantapromenadin varrella. Hotelli muodostuu kahdesta eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty kuudennessa kerroksessa sillalla. Aivan Välimeren rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa kaikki lomallasi tarvitsemat mukavuudet. Hotellista löytyy kaksi baaria, pizzeria, ravintola, houkutteleva aurinkoterassi ja uima-allas.

 • +5
Lue lisää
Twin room Inland Plaza Standard

Kahden hengen huone

Mukavasti sisustetut huoneet on varustettu vuoteella, televisiolla, puhelimella ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

Standard room (Plaza standard inland) II

Kahden hengen huone osittaisella merinäkymällä

Mukavasti sisustetut huoneet on varustettu vuoteella, televisiolla, puhelimella ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain. Huoneista on osittainen näkymä merelle.

Standard room (Plaza standard inland)

Kahden hengen huone merinäkymällä

Mukavasti sisustetut huoneet on varustettu vuoteella, televisiolla, puhelimella ja ilmastoinnilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain. Huoneista on näkymä merelle.

Mitä tehdä Maltalla?

 • Gozo ja Comino: Lähde tutustumaan Gozon ja Cominon saariin. Ihastele Gozon kaunista luontoa ja anna Cominoa ympäröivien turkoosien merivesien hurmata sinut. Gozolle pääsee Maltan puolelta Cirkewwan satamasta ja Cominolle pääsee varsinkin kesäkuukausina kätevästi turistiveneillä.
 • Valletta: Maltan pääkaupunki Valletta hurmaa vierailijansa rennolla tunnelmallaan. Valletta on myös kompaktin kokoinen, joten sen nähtävyydet on helppo kiertää jalkaisin. Istahda alas johonkin kaupungin viihtyisään kahvilaan ja nauti leppoisasta maltalaisesta elämänmenosta.
 • Marsaxlokk: Marsaxlokk on piskuinen kalastajakylä, jonka perinteiset sunnuntaimarkkinat vetävät puoleensa niin paikallisia kuin turistejakin joka viikonloppu. Lähde tutustumaan Marsaxlokkiin tarkemmin ja vietä rento päivä kierrellen kylän kujia.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone osittaisella merinäkymällä
Enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone merinäkymällä

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: 100% alennus per yö
2–12 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 44,00 - € 170,00

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Plaza Regency Hotel sijaitsee Slieman kaupungissa Maltalla aivan meren lähettyvillä. Ajomatka lentokentältä hotellille kestää noin 20 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen