• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Andalusian kiertomatka vuokra-autolla

Kiertomatkat 7 tai 8 yötä Espanja

per henkilö alkaen € 659,00
perustuen 2 henkilöön

Lähde kiertomatkalle Sevillaan, Jereziin ja Málagaan. Tarjoukseen sisältyy 7 yön majoitus 4* hotelleissa, aamiaiset, vuokra-auto ja lennot.

Suurkaupungit Madrid ja Barcelona ovat toki upeita, mutta haluaisitko nähdä mitä muuta Espanjalla on tarjottavana? Jos kyllä, tämä kiertomatka Andalusiassa on täydellinen sinulle. Viettäessäsi seitsemän yötä eteläisessä Espanjassa, saat nähdä kolme alueen kauneimmista ja vivahteikkaimmista kaupungeista: Sevillan, Jerezin ja Málagan. Hurista menemään Espanjan teitä tarjoukseen sisältyvällä vuokra-autolla, tunne lämmin tuuli kasvoillasi avoimesta ikkunasta ja pysähdy välillä tutkimaan matkan varrella olevia pikkukyliä. TravelBirdin huolehtiessa käytännön järjestelyistä sinä voit keskittyä miettimään, mistä kaikesta haluat matkan aikana nauttia. Andalusia odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Málagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Sevillassa (Hotel Pasarela****)
 • 2 yön majoitus Jerezissä (Los Jandalos Jerez & Spa****)
 • 3 yön majoitus Málagassa (Sallés Hotel Málaga Centro****)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 1. Päivä 1 & 2: Sevilla

  Matkasi alkaa Málagan lentokentältä, josta noudat vuokra-autosi ja suuntaat Andalusian pääkaupunkiin, Sevillaan. Espanjan kauneimmaksi kaupungiksikin tituleerattu Sevilla on rakennettu Guadalquivir-joen varrelle, ja kaupunki henkii aitoa andalusialaista tunnelmaa. Kaduilla tulet huomaamaan sekä roomalaisia että maurilaisia vaikutteita, ja historiallista matkaa voit jatkaa kaupungin upeihin museoihin. Sevillan kadut tulvivat andalusialaista kulttuuria ja kaupungissa sijaitseekin useita UNESCOn maailmanperintökohteita. Illallisella kannattaa suunnata nauttimaan tapaksia alkupalaksi paikalliseen kuppilaan ja siirtyä myöhemmin nauttimaan andalusialaisista erikoisuuksista viihtyisään ravintolaan.

  Malaga Airport Hotel Pasarela 216.6 km

  bar

  Hotel Pasarela Sevilla

  Hotelli Sevilla, Espanja

  Neljän tähden hotelli sijaitsee rauhallisella alueella lähellä vehreää Maria Luisa -puistoa. Hotel Pasarela henkii aitoa andalusialaista tunnelmaa sisustuksessa käytetyn marmorin ja paikallisen taiteen ansiosta. Saat myös nauttia maksuttomasta Wi-Fi-yhteydestä sekä päivittäisestä aamiaisesta.

  • +1
  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Jerez

  Kiertomatkan toinen etappi on Cádizin maakunnassa sijaitseva Jerez. Erityisesti flamencosta ja sherry-viinistä tunnettu Jerez on täynnä perinteisiä andalusialaisia rakennuksia, jotka saavat sinut huokaisemaan ihmetyksestä heti kaupunkiin saavuttuasi. Ihaile kauniita palatseja ja kirkkoja kaupungin vieraanvaraisessa ja lämpimänsävyisessä ympäristössä. Upeita näkymiä ja maukkaita kokemuksia tarjoilee Jerezin ja sen lähialueiden sherry-viinin rypäleiden viljelmät. Viihdevaihtoehtoja on lisäksi kaupungissa monia, mutta vierailulla kannattaa ehdottomasti kokea aito ja ikimuistoinen flamenco-esitys. Suosittelemme myös vierailua Cádizin kaupungissa, jota pidetään yhtenä Euroopan vanhimpina kaupunkeina. Cádiz hurmaa erityisesti vaikuttavalla katedraalillaan, antiikkisilla kaduillaan, San Sebastiánin linnoituksellaan ja perinteisellä olemuksellaan, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Matkalla Jerezistä Málagaan kannattaa ajaa pitkin rannikkoa ja käydä ihailemassa komeaa Gibraltarinvuorta.

  Hotel Pasarela Hotel Los Jandalos Jerez 90.5 km

  exterior

  Hotel Los Jandalos Jerez

  Hotelli Jerez, Espanja

  Neljän tähden Los Jandalos Jerez & Spa toivottaa sinut tervetulleeksi tyylikkääseen hotelliinsa. Hotellilla on kahvila, ravintola, kuntosali, kylpyläosasto ja maksuton Wi-Fi. 24 tuntia avoinna olevan vastaanoton henkilökunta auttaa mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa.

  • +4
  Lue lisää
 3. Päivä 5 - 7: Málaga

  Kiertomatkan viimeisenä kohteena on aurinkoinen Málaga, jossa vietät kolme yötä. Sinulle jää viimeisiksi päiviksi rutkasti aikaa tutustua kaupunkiin ja sen historialliseen arkkitehtuuriin, kiehtoviin nähtävyyksiin ja museoihin sekä viehättäviin katukahviloihin. Älä unohda vaikuttavaa, ilta-aikaan valaistua La Manquitan katedraalia tai Picasso-museota, jossa on nähtävillä lähes 300 taiteilijan perheen lahjoittamaa työtä. Maksimoi vuokra-autosi hyödyt ja vieraile muissakin rannikkokaupungeissa, kuten Nerjassa tai Marbellassa. Lähde myös kävelyretkelle luonnon helmaan, upeaan Sierras de Tejeda -luonnonpuistoon. Málagan ravintolat hemmottelevat sinua tapaksilla ja muilla paikallisilla herkuilla. Jälkiruoaksi tarjolla on kaupungin vilkas yöelämä.

  Matkan viimeisenä päivänä palautat vuokra-auton Málagan lentokentälle, ja lennät Suomeen ihana Andalusia ikuisesti mielessäsi.

  Hotel Los Jandalos Jerez Sallés Hotel Málaga Centro 229.5 km

  Terrace

  Sallés Hotel Málaga Centro

  Hotelli Málaga, Espanja

  Málagassa majoitut tyylikkäästi Guadalmedina-joen lähistöllä. Elegantisti ja tyypillisin andalusialaisin elementein sisustettu hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin nähtävyyksistä sekä uimarannasta. Hotellilla on kuntosali, palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta, buffetravintola aamiaistarjoilua varten sekä herkullisia aterioita tarjoileva Picasso-ravintola. Hotellista löydät lisäksi uima-altaan.

  • +5
  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Ford Fiesta, Nissan Micra tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Pysäköintimaksut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Sevillassa 12,00 € per päivä.
Jerezissä maksullinen julkinen pysäköinti.
Málagassa 13,00 € per päivä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi kaikissa hotelleissa.

Tietoa kohteesta

Andalusian itsehallintoalueella puhutaan espanjaa, mutta englannilla
pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Keskilämpötilat

Tammikuu +7...17 °C
Helmikuu +8...18 °C
Maaliskuu +10...20 °C
Huhtikuu +11...21 °C
Toukokuu +14...24 °C
Kesäkuu +18...28 °C
Heinäkuu +21…31 °C
Elokuu +21…31 °C
Syyskuu +19...28 °C
Lokakuu +15…24 °C
Marraskuu +11...20 °C
Joulukuu +9...18 °C

Lämpötilat vaihtelevat alueittain ja esimerkiksi Málagassa rannikon tuulet viilentävät ihanasti auringonpaisteesta huolimatta.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Selvitäthän reitin aina etukäteen.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.