• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertomatka monimuotoisessa Kolumbiassa

 • Kiertomatkat
 • 18 yötä
 • Kolumbia
hinta alkaen € 2.339,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tutustu Kolumbiassa siirtomaa-ajan kaupunkeihin ja vaikuttaviin luontokohteisiin. Tarjouksen sisältyy 17 yön majoitukset kuudessa kohteessa, aamiaiset, kaupunkikierroksia, kaikki kuljetukset ja lennot.

Tervetuloa Kolumbiaan – ainutlaatuiseen maahan, joka upeasti yhdistää niin Andien vuoristomaisemat, Amazonin sademetsän, siirtomaa-aikojen tarinoita hehkuvat kaupungit kuin Karibianmeren valkoiset paratiisirannatkin. Kolumbia on yksi maailman monimuotoisimmista maista, joten ei ihmekään, että eksoottisen mantereen luoteisosassa sijaitseva helmi tarjoaa palan parhainta Etelä-Amerikkaa. Tämän kiertomatkan aikana pääset nauttimaan paikallisten ystävällisyydestä, heittäytymään mukaan suurkaupunkien sykkeeseen, kulkemaan ohi vuorten ja kahviplantaasien, ihailemaan värikkäästi maalattuja siirtomaa-aikaisia rakennuksia sekä rentoutumaan trooppisilla rannoilla. Kahvintuoksuinen loma Kolumbiassa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Menolento Bogotáan ja paluulento Cartagenasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Maan sisäinen lento Medellínistä Santa Martaan
 • 2+1 yön majoitus Bogotássa (Hotel Muisca tai vastaavassa hotellissa)
 • 2 yön majoitus Villa de Leyvassa (Hotel Antonio Nariño tai vastaava hotelli)
 • 3 yön majoitus Salentossa (Hostel Ciudad Segorbessa tai vastaavassa hotellissa)
 • 3 yön majoitus Medellínissä (Hotel Estelar Blue tai vastaava hotelli)
 • 3 yön majoitus Santa Martassa (Del Mar Hotel tai vastaava hotelli)
 • 3 yön majoitus Cartagenassa (Hotel Casa India Catalina tai vastaava hotelli)
 • Aamiaiset
 • Englantia puhuva opas retkien aikana
 • Kaupunkikierros Bogotássa sisältäen sisäänpääsyn Kultamuseoon
 • Kaupunkikierros Medellínissä
 • Kaupunkikierros Cartagenassa
 • Kuljetukset julkisilla linja-autoilla (kuljetukset linja-autoasemille sekä hotelleille)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Puolen päivän retki Monserrateen (päivä 2)
 • Yksityinen kuljetus Bogotásta Villa de Leyvaan ja pysähdys Zipaquirássa (päivä 3)
 • Puolen päivän kaupunkikierros Villa de Leyvassa (päivä 4)
 • Koko päivän retki Salentoon ja Cocoran laaksoon (päivä 7)
 • Puolen päivän kahviretki Jesús Martín -kahvintuottajan tehtaalla ja liikkeessä (päivä 8)
 • Koko päivän retki Guatapéen ja El Peñolin kalliolle (päivä 11)
 • Koko päivän retki Tayornan kansallispuistoon (päivä 13)
Tervetuloa Kolumbiaan

Monipuolinen ja kaunis Kolumbia nostaa päätään matkailijoiden keskuudessa jatkuvasti. Maa on Etelä-Amerikan ainoa valtio, jolla on rantaviivaa sekä Karibianmerelle että Tyynellemerelle. Kolumbian rajojen sisäpuolelta voit löytää sekä majesteettisia vuoria, vehreää sademetsää, näyttäviä plantaaseja, historiallisia kaupunkeja sekä upeita rantoja. Häkellyttävien maisemien lisäksi maan tunteikkaat rytmit ja värikäs kulttuuri tarjoavat elämyksiä parhaimmillaan. Myös maan monivaiheinen historia pitää huolen, että matkan aikana kuulet valtavasti tarinoita eteenpäin kerrottavaksi. Kolumbian matkan aika on nyt!

 1. Päivä 1 & 2: Bogotá

  Ikimuistoinen kiertomatka alkaa Kolumbian näyttävästä pääkaupungista, Bogotásta, joka on maan sykkivä sydän. Sinut haetaan lentokentältä ja viedään ensimmäiselle hotellillesi. Matka kestää noin 30 minuuttia. Kansanmusiikki cumbian rytmien täyttämä kaupunki vie matkailijan smaragditehtaiden ja legendaarisen Eldoradon kultaisen kaupungin saloihin. Toisena lomapäivänäsi pääset oppaan avulla syvemmälle kaupungin elämään sekä historiaan. Noin klo 9.00 alkavan kävelykierroksen aikana tutustut vanhaankaupunkiin ohittaen kaupungin tunnetuimmat museot, löytämättömän Eldoradon aarteisiin ja myytteihin vievän Kultamuseon sekä Latinalaisen Amerikan suurimman taidekokoelman kotina toimivan Botero-museon. Samalla kuulet oppaalta tarkemmin kaupungin historiasta, rakennusten yksityiskohdista sekä alueen arjesta. Kierrokseen sisältyy sisäänpääsy Kultamuseoon. Kaupunkikierroksen jälkeen voit tutustua Bogotáan omatoimisesti tai osallistua opastetulle kierrokselle Monserrateen.

  Standaardkamer

  Hotel Muisca tai vastaava

  • Hotelli
  • Bogotá, Kolumbia
  Standaardkamer

  Kotoisa hotellisi sijaitsee kauniissa rakennuksessa La Candelariassa, Bogotán historiallisessa keskustassa. Kultamuseo sijaitsee 500 metrin päässä. Aloitat aamusi aamiaisbuffetilla, ja iltaisin voit nauttia hotellin baarin kylmistä juomista sekä ihanista herkuista. Hotellissa on myös terassi ja sauna. Hotellin huoneesta löydät lämmitetyn parkettilattian, Wi-Fin, puupöydän, vuoteen sekä kylpyhuoneen kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 2. Päivä 3 & 4: Villa de Leyva

  Kolmantena matkapäivänä jatkat matkaasi Bogotásta Villa de Leyvaan, joka on viimeisen 400 vuoden aikana kehittynyt melko vähän. Kaupungissa pääsetkin tämän vuoksi näkemään paljon siirtomaa-ajan arkkitehtuuria, ja osa rakennuksista on peräisin jopa 1500-luvulta. Matkustat Villa de Leyvaan julkisella linja-autolla, mutta jos haluat matkata kohteeseen vain oman matkaseurueesi kanssa, lisää tilausvaiheessa varaukseesi yksityinen kuljetus Bogotásta. Matka Bogotásta Villa de Leyvaan kestää noin 6 tuntia. Yksityisen kuljetuksen aikana pysähdyt lisäksi Zipaquirán kaupungissa, joka on tunnettu 200 metrin syvyydessä sijaitsevasta katedraalistaan, joka on rakennettu maan sisään vanhaan suolakaivokseen. Vierailun jälkeen jatkat matkaasi Villa de Leyvaan, jossa seuraavana päivänä voit osallistut lisävalintaiselle kaupunkikierrokselle. Huomioithan, että julkisella linja-autolla matkustaville ei sisälly pysähdystä Zipaquirássa.

  Hotel Antonio Narino + Front

  Hotel Antonio Nariño tai vastaava

  • Hotelli
  • Villa de Leyva, Kolumbia
  Hotel Antonio Narino + Front

  Hotellisi Villa de Leyvassa on Hotel Antonio Nariño, jossa yhdistyy kauniisti siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri ja tarvitsemasi mukavuudet. Hotellista löydät viihtyisän sisäpihan ja uima-altaan. Hotel Antonio Nariño sijaitsee Villa de Leyvan vanhassakaupungissa. Hotellin huoneet on sisustettu perinteitä kunnioittaen, ja varustettu televisiolla, vuoteella ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 3. Päivä 5: Takaisin Bogotáan

  Matkan viides päivä on koittanut, ja palaat takaisin värikkääseen Bogotáan. Linja-automatka kestää yhteensä noin 6 tuntia. Tutustu nähtävyyksiin, joissa et ensimmäisinä päivinä ehtinyt vierailla, hemmottele itseäsi paikallisilla erikoisuuksilla, kuten bandeja paisalla, tamaleilla tai ajiacolla, ja rentoudu vehreässä Simón Bolívarin puistossa. Seuraavana päivänä suuntaat Tyynellemerelle päin kohti Salentoa.

  Standaardkamer

  Hotel Muisca tai vastaava

  • Hotelli
  • Bogotá, Kolumbia
  Standaardkamer

  Kotoisa hotellisi sijaitsee kauniissa rakennuksessa La Candelariassa, Bogotán historiallisessa keskustassa. Kultamuseo sijaitsee 500 metrin päässä. Aloitat aamusi aamiaisbuffetilla, ja iltaisin voit nauttia hotellin baarin kylmistä juomista sekä ihanista herkuista. Hotellissa on myös terassi ja sauna. Hotellin huoneesta löydät lämmitetyn parkettilattian, Wi-Fin, puupöydän, vuoteen sekä kylpyhuoneen kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 4. Päivä 6 - 8: Salento

  Bogotásta matka jatkuu kahviplantaasien keskelle luonnon helmaan. Tiesitkö, että Kolumbia on maailman toiseksi suurin kahvintuottaja? Sen vuoksi vierailua kahvipapujen kasvatusalueella ei voi jättää väliin. Sinut viedään Bogotán linja-autoasemalle, josta hyppäät Armenian kaupunkiin vievään linja-autoon. Armeniassa sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut Salentossa sijaitsevalle hotellillesi. Matka kestää yhteensä noin 6,5 tuntia. Salento on pieni ja hiljainen kylä kauniin kukkulan päällä. Majoitut autenttisessa maatalossa, jota ympäröi vihreät kahviplantaasit. Voit tutustua upeaan ympäristöön oman aikataulusi mukaisesti. Nauti kupillinen erinomaista kahvia makoillessasi riippumatossa ja ihaile näyttäviä maisemia. Vaihtoehtoisesti voit osallistua päiväretkelle Salentoon sekä Cocoran laaksoon.

  Hostal Ciudad de Segorbe + Hotel yard

  Hostel Ciudad Segorbe tai vastaava

  • Hotelli
  • Salento, Kolumbia
  Hostal Ciudad de Segorbe + Hotel yard

  Viihtyisä Hostel Ciudad Segorbe sijaitsee pienen Salenton kylän keskustassa. Perinteisenä aamiaismajoituksena ja hostellina toimiva Ciudad Segorbe on rauhallinen sekä värikäs majoituspaikka, josta löytyy kahdeksan huonetta. Riippukeinuilla, tummilla puulattioilla sekä kasveilla koristeltu hostelli on tunnelmallinen paikka Salentossa. Huoneet on varustettu vuoteella, maksuttomalla Wi-Fillä, teen- ja kahvinkeittovälineillä, pyyhkeillä sekä yksityisellä kylpyhuoneella. Huoneissa ei ole televisiota.

  Lue lisää
 5. Päivä 9 - 11: Medellín

  Yhdeksäntenä lomapäivänä matka jatkuu kohti Medellíniä, joka on Kolumbian toiseksi suurin kaupunki. Sinut kuljetetaan Armenian kaupungin linja-autoasemalle, josta jatkat matkaasi linja-autolla. Medellínin linja-autoasemalla sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi. Matka kestää yhteensä noin 5,5 tuntia. Aburrán kauniissa laaksossa sijaitseva kaupunki toimi aikoinaan vaikutusvaltaisen Pablo Escobarin tukikohtana. Nykyään kaupungissa voi ihmetellä koko Kolumbian kehittyneintä joukkoliikennettä. Medellínissä on nimittäin koko maan ainoa metrojärjestelmä sekä maan yläpuolella kulkeva kaapelimetro. Kaupunki rakensi myös yhdelle köyhistä alueista yli 300 metriä korkeat liukuportaat helpottamaan asukkaiden kulkemista jyrkillä kaduilla. Kymmenentenä lomapäivänä vuorossa on opastettu kaupunkikierros, jonka aikana tutustut kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin sekä tunnetuimpiin kohteisiin. Kierroksen aikana pääset nauttimaan kaupungin maisemista ainutlaatuisen kaapelimetron kyydissä.

  Breakfast room

  Hotel Estelar Blue tai vastaava

  • Hotelli
  • Medellin, Kolumbia
  Breakfast room

  Tyylikäs hotellisi Medellínissä sijaitsee El Pobladon alueella. Hotellilla on oma hyvinvointiosasto sekä pieni ravintola, joka tarjoaa aamuisin runsaat buffetaamiaiset sekä iltaisin välipaloja. Maksuttoman Wi-Fin avulla voit kartoittaa alueen nähtävyydet vaivattomasti. Hotellin huoneista löydät mukavat huonekalut, television, tallelokeron, minibaarin sekä kylpyhuoneen hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 6. Päivä 12 - 14: Santa Marta

  Seuraavaksi matkasi jatkuu Medellínistä lentäen kohti Santa Martaa. Upeaa kaupunkia ympäröi turkoosi Karibianmeri sekä majesteettiset Andit. Täällä pääset nauttimaan luonnon helmasta sekä auringon kultaisista säteistä. Santa Martassa ilmaston keskilämpötila on esimerkiksi Bogotáa paljon korkeampi, joten täällä auringonottomahdollisuudet on parhaimmillaan. Voit nautiskella rannalla ja tutustua ympäristöön omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit varata retken Tayronan kansallispuistoon.

  Kamer

  Del Mar Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Gaira, Kolumbia
  Kamer

  Kotoisa hotellisi sijaitsee El Rodaderon rantakohteessa, lähellä rantaa. Modernisti ja tyylikkäästi sisustettu hotelli tarjoaa päivittäiset buffetaamiaiset, joiden ansiosta aloitat päiväsi täynnä energiaa. Hotellin huoneet on varustettu televisiolla, ilmastoinnilla, vuoteella ja pöydällä. Kylpyhuoneesta löydät suihkun ja kylpytuotteita.

  Lue lisää
 7. Päivä 15 - 18: Cartagena

  Seuraavana matkakohteenasi on Cartagenan kaupunki, joka samalla toimii ikimuistoisen kiertomatkan päätepysäkkinä. Kolumbian pohjoisrannikolla sijaitsevaa kaupunkia kutsutaan usein yhdeksi Etelä-Amerikan kauneimmista kohteista. Ei siis ihme, että UNESCO on ottanut värikkään Cartagenan suojelukseensa. Matka Santa Martasta jaetulla kuljetuksella kestää noin 4 tuntia. Ensimmäisenä iltana voit tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi. Antaudu karibialaisen tunnelman vietäväksi ja ihastele vanhankaupungin arkkitehtuuria auringon laskiessa hämärtyvään horisonttiin. Seuraavana päivänä vuorossa on opastettu kaupunkikierros, jonka aikana kuljet läpi viehättävän vanhanaikaisten katujen, ohi värikkäiden rakennusten ja kauniiden aukioiden. Oppaan avulla pääset syvemmälle kokonaan muuritetun vanhankaupungin kiehtoviin saloihin. Loppupäivän voit viettää miten itse haluat. Viimeisen kokonaisen lomapäiväsi voit viettää tutustuen kaupunkiin omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit lähteä tutkimaan San Pedro de Majaguan saarta. Paratiisisaari tarjoaa satumaisia maisemia sekä ihania rentoutumishetkiä Karibian auringon alla. Päivän aikana voit kokeilla snorklausta tai vain nautiskella pehmeällä hiekalla.

  Viimeisenä matkapäivänäsi sinut kuljetetaan Cartagenan lentokentälle ja palaat monia muistoja sekä kokemuksia rikkaampana Suomeen.

  Casa India Catalina + Pool

  Casa India Catalina tai vastaava

  • Hotelli
  • Cartagena, Kolumbia
  Casa India Catalina + Pool

  Viihtyisä, siirtomaa-ajan tunnelmaa henkivä hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä merestä sekä Cartagenan historiallisilta ja kulttuurillisilta nähtävyyksiltä. Hotelli sijaitsee Cartagenan muuritetussa vanhassakaupungissa. Hotellilla voit rentoutua riippukeinussa tai uima-altaan äärellä. Hotellilta ei löydy ravintolaa, mutta lähettyviltä löydät useita ruokapaikkoja paikallisten herkkujen maisteluun. Aamiainen tarjoillaan päivittäin hotellin aamiaishuoneessa. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, televisiolla, tallelokerolla, minibaarilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain ja suihku.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

 • Retki Monserrateen (päivä 2): Toisen matkapäivän iltapäivälle voit varata opastetun kierroksen, jonka aikana tutustutaan Monserraten majesteettiseen vuoreen, joka näyttävästi kohoaa Bogotán keskustassa. 3152 metriä korkealla vuorella sijaitsee historiallinen katedraali. Puoli päivää kestävään retkeen sisältyy englanninkielinen opastus, taksimatka kohteeseen sekä sisäänpääsymaksut.
 • Kaupunkikierros Villa de Leyvassa (päivä 4): Tutustu paremmin kaupunkiin, jota ympäröi kauniisti ja vaikuttavasti vuoret ja aavikko. Vuonna 1572 espanjalaisten toimesta perustettu kaupunki hehkuu siirtomaa-aikaista arkkitehtuuria ja tunnelmaa mukulakivikaduillaan, valkoisilla rakennuksillaan sekä suurella aukiollaan. Kaupungissa ihastelet myös kauniita näkymiä. Puoli päivää kestävään retkeen sisältyy englanninkielinen opastus, mutta ei sisäänpääsymaksuja.
 • Retki Salentoon ja Cocoran laaksoon (päivä 7): Koko päivän kestävä retki vie sinut syvemmälle alueen historiaan ja mielenkiintoisiin yksityiskohtiin. Cocoran laakso on osa ainutlaatusta Los Nevadosin kansallispuistoa, joten tiedossa on häkellyttäviä maisemia. Retkeen sisältyy englanninkielinen opastus, kuljetukset sekä tervetuliaisjuoma.
 • Kahviretki Jesús Martín -kahvintuottajan tehtaalla ja liikkeessä (päivä 8): Kolumbia on yksi maailman suurimmista kahvintuottajista, ja Salento sijaitseekin keskellä maan kahvialuetta, Zona Cafeteraa. Jos haluat tutustua paremmin lisää kahvintuotantoon, on tämä retki kuin tehty sinulle. Kuljet omin päin Jesús Martín -kahvintuottajan tiloihin, joissa opit kahvin kasvatuksesta sekä valmistuksesta. Opetustuokio päättyy kahvinmaisteluun, jossa oppimasi taidot testataan. Puoli päivää kestävään retkeen sisältyy englanninkielinen opastus ja kahvinmaistelu. Huomioithan, että kuljetus Jesús Martínille ei sisälly retken hintaan, mutta paikan päälle pääset kävellen alle 5 minuutissa.
 • Retki Guatapéen ja El Peñolin kalliolle (päivä 11): Kahden tunnin ajomatkan päässä Medellínistä sijaitseva Guatapé on kaupunki, jota ympäröi vaikuttavan vehreät maisemat sekä kaunis järvi. Kaupunki tarjoaa myös nähtävää luovasti maalatuilla taloillaan, joita asukkaat ovat ahkerasti värittäneet. Suosittelemme retken aikana kiipeämään 225 metrin korkeuteen El Peñolin kallion huipulle. Kallion seinämässä ristiin rastiin menevät rappuset voivat näyttää pelottavilta, mutta kiipeämisen palkitsee mitä upeimmat maisemat! Koko päivän kestävään retkeen sisältyy englanninkielinen opastus ja kuljetukset. Pääsy El Peñolin kallion huipulle ei sisälly hintaan, ja se maksaa noin 5,00 €.
 • Retki Tayornan kansallispuistoon (päivä 13): Koko päivän kestävän retken aikana pääset tutustumaan sekä eksoottiseen sademetsään että valkoisina hohtaviin rantoihin. Tayronan kansallispuisto on koti pienille tiikerikissoille, lukuisille lintulajeille, apinoille sekä vedeneläville. Retkeen sisältyy englanninkielinen opastus, kuljetukset sekä sisäänpääsymaksu.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 5-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
6–11 vuotiaat lapset: 35% alennus per majoituskerta

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei välttämättä ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Maksuton Wi-Fi hotellien julkisissa tiloissa.

Rahayksikkö

Kolumbian rahayksikkö on Kolumbian peso. 1,00 € on noin 3138 pesoa. Yleisin maksutapa maassa on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suurissa liikkeissä. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista. Pidäthän myös huolta lompakostasi, sillä Kolumbiassa tapahtuu usein taskuvarkauksia.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,85 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 17,85 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 0.90 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,65 €
Vesipullo kaupasta noin 1,00 €
Linja-autolippu noin 0,60 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,40 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,25 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena et tarvitse Kolumbiaan viisumia alle 90 vuorokauden matkalle. Maahan saavuttaessa on kuitenkin näytettävä paluulippu. Pidä huoli lentokentällä, että saat leiman passiisi. Mikäli passia ei leimata, saattaa maastalähdön yhteydessä ilmetä ongelmia. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan välilaskullisten lentojen viisumivaatimukset. Mikäli lennoillasi on välilasku Yhdysvalloissa, tarvitset ESTA-viisumin matkalle. Matkan varaamisen jälkeen tarkista lentosi tiedot sekä tarve viisumille. Tarkistathan myös ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Kolumbiaan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Myös rokotteet lavantautia vastaan sekä malarialääkitys on hankittava lääkärin tekemän riskiarvion perusteella. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Ilmasto

Kolumbian keskilämpötilat vaihtelevat paikoittain huomattavasti. Esimerkiksi Bogotássa ilmasto vastaa Suomen kesää, kun taas Santa Martassa ja Karibianmeren kohteissa lämpötila on ympäri vuoden +30 °C. Varustauduthan siis monipuolisesti. Sadekausi Kolumbiassa ajoittuu huhtikuusta marraskuuhun.

Huomioithan, että kun Suomessa on talvi, Kolumbiassa on kesä ja päinvastoin.

Aikaero

Kolumbian aikaero on Suomen kesäaikaan -8 tuntia ja talviaikaan -7 tuntia.

Maan sisäinen lento

Lentolippusi Medellínistä Santa Martaan tai Cartagenaan ovat sähköisiä. Tarvitset lähtöselvityksessä ainoastaan passisi ja sähköisen lippusi. Lentoyhtiö Aviancan ruumamatkatavaran painorajoitus on 23 kg.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti voi olla varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme automaattisesti vastaavantasoisesta hotellista majoituksen.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Kuljetukset

Kuljettaja odottaa sinua lentokentän saapumisaulassa nimeäsi kantavan kyltin kanssa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat oman seurueesi kanssa. Varauksista riippuen kiertomatkan retkille saattaa osallistua kuitenkin myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen