Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Aurinkoinen Altea & Costa Blanca autolla

 • Aurinkomatkat
 • Altea
hinta alkaen € 609,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan Espanjan kauniiseen Costa Blancaan autoillen! Tarjoukseen sisältyy lennot, 7 tai 10 yön majoitus Hostal Casa del Marissa aamiaisilla ja vuokra-auto koko lomasi ajaksi.

Haluatko tutustua Espanjan rannikoihin, mutta vältellä suurimpien lomakohteiden turistimassoja? Kiehtovatko Espanjan pikkukylät ja luonto sinua, ja vetävätkö vuoristot sinua puoleensa seikkailemaan? Älä etsi enää! Tällä lomalla majoitut viihtyisässä, pikkuruisessa hotellissa viehättävässä Altean kylässä Costa Blancalla. Lomapakettiisi kuuluva vuokra-auto mahdollistaa vaivattoman ympäristöön tutustumisen. Aja pitkin kauniita vuoristoteitä, vieraile alueen pikkukylissä, ihastele kauniita kivitaloja ja pysähtele matkan varrella viihtyisiin ravintoloihin ja kahviloihin. Nauti maaseudun kauniista luonnosta ja vehreistä viljelmistä – ja selvitä vihdoin, mikä oikeastaan tekee Espanjasta yhden Euroopan rakastetuimmista lomakohteista.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Alicanteen (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista),
 • 7 tai 10 yön majoitus Alteassa Hostal Casa del Marissa
 • Vuokra-auto koko lomasi ajaksi
 • Käsimatkatavara
Altea

Altea on viehättävä pikkukaupunki Espanjan Alicanten provinssissa, suositulla Costa Blancan rannikolla. Kaupunki tunnetaan erityisesti kauniista valkeiksi rapatuista taloistaan, jotka reunustavat kylämäisen sokkeloisia katuja. Maininnan ansaitsee myös alueen leuto ilmasto, joka kesällä pysyy miellyttävän lämpöisenä, eikä talvellakaan jäähdy epämiellyttäväksi. Altean kukkulan päältä sijaitsevassa vanhassakaupungissa voit ihailla perinteistä espanjalaista rakennustyyliä sekä nauttia upeista merelle aukeavista maisemista, ja rantapromenadin varrelta löydät erinomaisen valikoiman palveluita. Altea ei kuitenkaan ole monien muiden Espanjan rannikon kohteiden tavoin turistihulinan täyttämä, vaan voit odottaa melko rauhallista ympäristöä, jossa rentoutuminen sujuu helposti.

Hostal Casa del Mar

 • Hotelli
 • Altea, Espanja
Hotel

Pieni, majatalomainen hotellisi sijaitsee perinteisessä välimerellisessä rakennuksessa, Altean kahden hiekkarannan välissä ja aivan meren äärellä. Hotellin alakerrassa toimii paikallisten suosima, viihtyisä ravintola-baari, jonka terassilla voit nauttia käsintehtyjä tapaksia ja muita välimerellisen keittiön herkkuja merimaisemissa. Hotellin yläkerrassa sijaitsevat viihtyisät vierashuoneet. Käytössäsi on myös maksuton Wi-Fi-yhteys.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Lue lisää
Double Room City View

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Huoneestasi löytyy kaikki mukavaan vierailuun tarvitsemasi elementit, joista tärkeimpänä tietenkin mukavat vuoteet kahdelle hengelle joko parivuoteen tai kahden erillisen vuoteen muodossa. Lisäksi huone on ilmastoitu ja varustettu televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku.

Room Sea View

Kahden hengen huone merinäköalalla

2 aikuista majoitustyypissä huone

Jos haluat herätä lomasi aamuihin nautiskellen kauniista merinäköalasta, tämä huone on sinun valintasi. Huoneesta löydät parivuoteen tai kaksi yhden hengen vuodetta, minkä lisäksi huone on ilmastoitu ja varustettu televisiolla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku.

TravelBird suosittelee

Koko lomasi ajan käytössäsi on vuokra-auto, ja niin ollen koko Costa Blanca on helposti saavutettavissasi. Mutta mihin autolla kannattaa kurvata? Luonnollisesti läheiset Benidorm ja Alicante ovat helposti vierailtavissa, mutta tässä joitakin erikoisempia kohdevinkkejä:

 • Polop: Polop on hurmaava sisämaakylä, joka sijaitsee noin 12 kilometrin etäisyydellä Alteasta, ja kylässä kannattaakin ehdottomasti piipahtaa matkasi aikana! Pienessä kylässä aikaa ei välttämättä kulu muutamaa tuntia enempää, mutta espanjalainen kylätunnelma kannattaa silti ehdottomasti käydä kokemassa. Vieraile ainakin Polopin linnassa, kulje pitkin sen keskiaikaisia katuja ja nauti lounasta yhdessä kylän viehättävistä kahviloista. Ihastele myös kylää ympäröiviä viljelysalueita.
 • Les Fonts de l'Algar: Jatka matkaasi Polopista kohti Les Fonts de l'Algarin vesiputouksia ja ihmettele kauniita putouksia ympäröivine laguuneineen. Suojeltu vesistöalue vetää kesäaikaan puoleensa melko paljon matkailijoita, mutta siihen on syynsä – vastaavia luonnonmuodostelmia ei lähialueelta löydy.
 • Guadalest: Guadalestin kylä sijaitsee noin 25 kilometriä Alteasta sisämaahan, ja on myös ihastuttava kohde vierailulle. Vuoristoisesta kylästä löydät useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten kaupungin 1100-luvulta peräisin olevan linnan, jonka ympärille kylän elämä aikoinaan keskittyi. Vaikka nykyään paikalla on lähinnä raunioita, on kylän historiaa vaalittu huolella, ja vierailullasi voit oppia kaikenlaisia kiinnostavia pikkuseikkoja alueen menneisyydestä. Myös kylä itsessään on varsin viehättävä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet, tietullimaksut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone merinäköalalla

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Valitettavasti hotelli ei tarjoa lapsialennuksia.

Internet

Hotellissa on maksuton Wi-Fi.

Tietoa kohteesta

Altean väkiluku on noin 21740.

Alueella puhutaan pääosin espanjaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan kuitenkin, etteivät kaikki paikalliset välttämättä puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 600 m
Benidorm 10 km
Polop 12 km
Les Fonts de l'Algar 17 km
Guadalest 23 km
Alicante 55 km
Alicanten lentokenttä 65 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Selvitäthän reitin aina etukäteen. Huomioithan myös, että joidenkin teiden käytöstä saatetaan periä tietullimaksuja.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Costa Blancan hintataso vastaa lähes Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,30–2,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,40–4,00 €
Bensiinilitran hinta noin 1,15–1,45 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +11 °C
Maaliskuu +13 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +18°C
Kesäkuu +22 °C
Heinäkuu +25 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +12 °C

Pysäköinti

Hotellin ympäristöstä löytyy maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hostal Casa del Mar sijaitsee Altean rantapromenadin äärellä, noin 65 kilometrin päässä Alicanten lentokentästä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen