Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Irrottaudu arjesta kauniissa Nizzassa

 • Kaupunkilomat
 • 2 tai 3 yötä
 • Nizza
hinta alkaen € 279,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Suuntaa Ranskan Rivieralle Nizzan kauniiseen kaupunkiin! Tarjoukseen sisältyy lennot, 2 tai 3 yön majoitus Hotel Apogia Nicessä ja aamiaiset.

Oletko loman tarpeessa, mutta eikö pitkä matka juuri nyt sovi aikatauluusi tai budjettiisi? Lähde siinä tapauksessa minilomalle ihastuttavaan Nizzaan Ranskan Rivieralla! Jo kolmen päivän pako arjesta on omiaan stressin poistamiseen ja murheiden unohtamiseen, eikä juuri iki-ihanaa Ranskaa parempaa kohdetta ole. Kesä-aikaan Ranskan Riviera on ihastuttava rantakohde, mutta kesäkauden ulkopuolella se ihastuttaa muilla ominaisuuksillaan. Viehättävää kaupunkia on mukavaa kierrellä, kun kadut eivät ole aivan niin täynnä muita matkailijoita, ja kaupungin kiinnostava museotarjonta pitää kiireisenä useammankin päivän. Tärkeä osa lomailua ovat tietenkin Ranskan herkut, ja Italian läheisyyden vuoksi myös italialainen keittiö on Nizzassa erinomaisesti edustettuna. Kaupunkikulttuuria, meri-ilmastoa ja kahden Euroopan rakastetuimman keittiön herkkuja loman täydeltä – ei hullumpaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Nizzaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Apogia Nicessä
 • Aamiaiset
 • Käsimatkatavara
Nizza, paljon enemmän kuin pelkkä Riviera

Monen mielikuvat Nizzasta keskittyvät Rivieran rantojen ympärille. Luksusjahdit, rantalomailijat ja kaunis rannikko ovat ensimmäisiä mielleyhtymiä kaupungista puhuttaessa. On totta, että Nizza sijaitsee Ranskan Rivieran varrella, mutta kaupunki on myös paljon muuta kuin rantalomakohde. Nizzan rannat eivät itse asiassa ole perinteisiä hiekkarantoja, vaan niitä peittävät hienoksi hioutuneet, sileät kivet, ja välimeren aallot huuhtelevat kaunista rantaa turkoosilla vedellään. Rantalomakohteen tunnelma kuitenkin häviää, kun kuljet rannalta kaupungin keskustaan, ja sen sijaan pääset nauttimaan autenttisesta ranskalaisesta ilmapiiristä. Kiertele paikallisesti tuotettua ruokaa myyvillä markkinoilla, tutkaile kaupungin kiinnostavia museoita sekä taidegallerioita ja kuljeskele pitkin vanhaakaupungia ja muita pittoreskeja alueita, joiden pääosassa ovat sievät pienet kadut, jotka muistuttavat ennemminkin keskiaikaista kylää kuin yhtä Ranskan suurimmista kaupungeista.

Hotel Apogia Nice

 • Hotelli
 • Nizza, Ranska
Hotel

Neljän tähden Hôtel Apogia Nice sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Nizzan rannalta. Myös Nizzan keskusta, vanhakaupunki sekä Promenade des Anglais -rantapromenadi ovat kävelymatkan etäisyydellä hotellilta. Modernisti sisustettu hotelli tarjoaa myös loistavat puitteet rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Lomallasi voit nauttia illallista hotellin ravintolassa ja siemailla viiniä hotellin baarissa. Hotelli tarjoaa vierailleen päivittäin maittavan aamiaisen.

 • +1
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisät kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella. Huoneesta löydät myös minibaarin, television sekä vedenkeittimen. Kylpyhuoneessa on amme, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kolmen hengen huoneet on varustettu yhdellä parivuoteella ja yhdellä yksittäisellä vuoteella, ilmastoinnilla sekä kylpyhuoneella. Huoneesta löydät myös minibaarin, television sekä vedenkeittimen. Kylpyhuoneessa on amme, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

TravelBird suosittelee

Luonnollisesti haluat saada mahdollisimman paljon irti minilomastasi Nizzassa. Tässä meidän vinkkimme kohteista, joissa kannattaa ainakin vierailla!

 • Nizzan vanhakaupunki ja linnavuori: Yksi Nizzan hurmaavimmista alueista on eittämättä sen vanhakaupunki Vieille Ville. Kaunis vanhakaupunki ihastuttaa herttaisine rakennuksineen, ja mihin ikinä katseesi käännätkään, on tarjolla toinen toistaan kutsuvampia ravintoloita, joiden valikoimat tarjoavat loputtoman määrän herkullisia aterioita ja meheviä viinejä. Vanhankaupungin laidalla kohoaa Nizzan linnavuori, joka herättää huomiosi lähinnä linnattomuudellaan – Ludvig XIV määräsi sen purettavaksi pian vallattuaan sen, jottei enää joutuisi taistelemaan hyvin puolustettavan linnan hallinnasta, jos joskus menettäisi alueen ja joutuisi valtaamaan sen uudelleen. Nyt linnavuorelta avautuu yksi parhaista maisemista, jota ei kannata ohittaa.
 • Nizzan puutarhat ja puistot: Riviera tunnetaan paitsi turkooseista välimeren rannoista, myös loputtomasta vehreydestään. Nizzassa voit ihailla tätä ominaispiirrettä ainakin upeassa Jardin du Monastere de Cimiez -puutarhassa, joka sijaitsee fransiskaaniluostarin tiluksilla ja ihastuttaa millintarkoilla istutuksillaan ja rauhallisella ilmapiirillään. Parc Phoenix Nice taas on valtava kasvitieteellinen puutarha, jossa on myös pieni eläintarha. Pelkästään eläinten takia puutarhaan ei kannata lähteä, mutta puutarhan upea luonto kannattaa kokea, ja eläimet tuovat viihtyisään ympäristöön oman lisänsä.
 • Villefranche-sur-Mer: Ihastuitko sivun ylälaidassa näkemääsi värikkäiden talojen reunustamaan katumaisemaan? Kyseessä on Nizzan viereisen Villefranche-sur-Merin vanhakaupunki, joka sijaitsee noin 3,5 kilometriä hotelliltasi itään. Kaupunki on paljon Nizzaa pienempi, ja on säilyttänyt kalastajakylämäisen charminsa vuosien varrella. Kapeat kadut, värikkäät rakennukset ja pienet, hurmaavat ravintolat ja kahvilat ovat kaupungin salaisuus. Vieraile Villefranche-sur-Merissä ja koe siis samalla kertaa Riviera suuren ja pikkiriikkisen kaupungin näkökulmista!
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero 1,70–2,50 € per henkilö ja yö (maksetaan paikan päällä)
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 10-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista sylivauvan hinnan.
0–2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja maksavat lennoista normaalisti.
2–17-vuotiaat majoittuvat alennettuun hintaan ja maksavat lennoista normaalisti

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lemmikkieläimet

Yksi enintään 15 kilon painoinen lemmikki on sallittu hintaan 10,00 € per lemmikki ja yö. Ruoka ei sisälly hintaan. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Pinnasänky

Hotellista on lainattavissa pinnasänky. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi. Voit myös halutessasi ottaa mukaasi oman pinnasängyn. Ilmoitathan asiasta etukäteen asiakaspalveluumme.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Voit matkustaa linja-autolla Nizzan lentokentältä Promenade des Arts -pysäkille, josta on noin 800 metrin kävelymatka hotellillesi. Linja-automatka kestää noin 30 minuuttia. Voit valita myös vaihtoehtoisen reitin, mutta silloin matkaasi saattaa kuulua vaihto.

Tietoa kohteesta

Nizzan väkiluku on noin 348 000.

Ranskassa puhutaan ranskaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla kohtalaisesti. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät välttämättä puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 1,5 km
Parc du Châteaun linnakekukkula 2,5 km
Nizzan vanhakaupunki 2 km
Promenade des Anglais 1 km
Nizzan lentokenttä 7 km

Liikkuminen kohteessa

Kompaktin kokonsa ansiosta voit liikkua Nizzassa vaivattomasti paikasta toiseen kävellen. Useat keskustan nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungissa on myös toimiva joukkoliikenteen verkosto. 74 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,00 €, ja lippuja voi ostaa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta, asemien lippuautomaateista sekä kulkuneuvon kuljettajilta. Tarjolla on myös vuorokausilippu sekä 7 päivän lippu. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Rahayksikkö

Ranskan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Nizzan hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen olutta noin 3,50–6,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–3,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–1,00 €
Linja-auto- tai raitiovaunulippu noin 1,40–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +9 °C
Helmikuu +10 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +13 °C
Toukokuu +17°C
Kesäkuu +20 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +22 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +13 °C
Joulukuu +10 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Apogia Nice sijaitsee Nizzan keskustan itäpuolella, noin kahden kilometrin etäisyydellä keskustan nähtävyyksistä. Nizzan rannalle matkaa on noin 1,5 kilometriä ja lentokentälle noin 10 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen