• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Arabiemiraatit kahdella tapaa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 8 yötä
 • Arabiemiirikunnat
hinta alkaen € 729,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tutustu ylellisen Dubain loistoon ja rentoudu lomasaarella Ras Al-Khaimahissa. Tarjoukseen sisältyy lennot, 3 yön majoitus Dubaissa aamiaisilla, 4 yön majoitus Ras Al-Khaimahissa puolihoidolla ja kuljetukset.

Dubai on ylenpalttisuuden tyyssija ja juuri sen vuoksi ehdottomasti kokemisen arvoinen kaupunki. Mistä muualta löytäisit laskettelukeskuksen aavikon keskeltä, vuoristoratoja ostoskeskuksissa, seitsemän tähden hotellin tai maailman hulppeimman korkuisen pilvenpiirtäjän? Nämä elämykset voit kokea vain Dubaissa! Tutustu modernin kaupungin sykkeeseen, mutta muista myös koluta kaupungin perinteisemmät kadut, kujat ja markkinat, jotka tutustuttavat sinut myös vanhempaan arabikulttuuriin. Kolmen päivän kaupunkielämän jälkeen on aika matkata Ras Al-Khaimahin emiraattiin, jossa vietät loppulomasi. Karut erämaat, jylhät vuoristomaisemat ja vehreät keitaat yhdistyvät luoden ainutlaatuisen ympäristön. Pääset nauttimaan Persianlahden kauniista rannoista ja tutustumaan Arabiemiraattien erikoisuuteen, tekosaariin, jollaiselle hotellisikin on rakennettu – koko ympäristö on luotu vain rentoutumista silmällä pitäen, ja sen huomaat nopeasti. Mukavaa matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubaihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Dubaissa (TRYP by Windham Dubai****)
 • 4 yön majoitus Ras Al-Khaimahissa (Marjan Island Resort & Spa*****)
 • Aamiaiset Dubaissa
 • puolihoito Ras Al-Khaimahissa (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetus Dubaista Ras Al-Khaimahiin
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Dubain puolen päivän kaupunkikierros
 • Aavikkosafari ja BBQ-illallinen
 • Pääsyliput Burj Khalifaan
 • Illallisristeily Dubaissa alkoholittomilla juomilla
 • Illallisristeily Dubaissa alkoholijuomilla
 • Retki Ice Land Water Park -vesipuistoon
 1. Päivä 1 - 3: Tulevaisuuden Dubai

  "Mikä on maailman korkein rakennus ja missä se sijaitsee?" on yksi visailujen vakiokysymyksistä. Sinulta tämä vastaus löytyy tietenkin kuin apteekin hyllyltä, onhan Dubain Burj Khalifaan kohoaminen ollut jo pitkään matkahaaveidesi listalla! Olisiko vihdoin aika tarttua tuumasta toimeen ja tehdä haaveesta totta? Ylellisessä Dubaissa on tietenkin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa kuin sen tunnetuin pilvenpiirtäjä. Kaupungin valtavat ostoskeskukset, taivasta hipovat pilvenpiirtäjät ja loisteliaat tekosaaret muistuttavat lähes röyhkeästi siitä, ettei Dubaissa anneta realiteettien rajoittaa kaupunkisuunnittelua. Kaiken tämän loiston keskeltä pilkahtaa toisinaan viehättävä pala perinteisempää arabikulttuuria, kuten kaduilla askeltava kameli tai kaupunkia ympäröivän hiekkaerämaan beduiinit, joita kaupungin loisto ei houkuta. Kulttuurien rajapinnan kontrasti on suorastaan mehevä ja tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden havainnoida ja arvioida globalisaation hyviä ja huonoja puolia. Maistele myös perinteisiä ruokia ja tutustu kaupungin historiaan Dubai-museossa. Voit myös matkavarauksesi tekemisen yhteydessä varata Dubaissa vietettäviin päiviisi kaupunkikierroksen, aavikkosafarin, illallisristeilyn sekä tietenkin pääsyliput Burj Khalifaan.

  Dubai International Airport -> TRYP by Wyndham Dubai - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates 34.7 km

  bedroom

  TRYP by Wyndham Dubai****

  • Hotelli
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  bedroom

  Neljän tähden hotellisi sijaitsee Barsha Heightsin alueella, 800 metrin päässä Dubai Internet Cityn metroasemasta, josta tavoitat helposti kaikki kaupungin nähtävyydet. Hotellilta on myös ilmainen kuljetus rannalle ja ostosalueelle. Hotellin kuntosali ja uima-allas ovat vapaasti käytettävissäsi, ja ravintola, allasalue ja baari kutsuvat viihtymään.

  Hotellin modernin tyylikkäät huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, kahvin- ja teenkeittovälineillä, tallelokerolla sekä tietenkin yksityisellä kylpyhuoneella, josta löydät myös hiustenkuivaajan. Käytössäsi on myös maksuton Wi-Fi-yhteys.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 - 8: Perinteinen Ras Al-Khaimah

  Neljäntenä matkapäivänäsi sinut noudetaan hotelliltasi ja suuntaat kohti matkasi seuraavaa etappia, Ras Al-Khaimahia. Ras Al-Khaimah on yksi seitsemästä emiirikunnasta, jotka muodostavat Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien valtion, ja emiirikunnan keskus on samanniminen kaupunki. Ras Al-Khaimah sijaitsee noin 120 kilometriä Dubaista koilliseen ja on emiirikunnista vehrein alueen runsaampien sateiden ja Omanin vuorilta laskeutuvien maanalaisten purojen ansiosta. Pääset nauttimaan perinteisemmästä arabiemiraattikaupungista, mutta myös ennen kaikkea rentoutumaan valkeahiekkaisella rannalla turkoosin meren äärellä. Vieraile myös Al Jazeera Al Hamran hylätyn kylän raunioilla ja ihaile vuoristomaisemia Jabal Al Jais -vuorella – molemmat kokemukset ovat taatusti ainutlaatuisia. Jos olet todellinen vesipeto, älä unohda varata myös vierailua Ice Land Water Park -vesipuistoon!

  TRYP by Wyndham Dubai - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates -> MARJAN ISLAND RESORT AND SPA - United Arab Emirates 112.2 km

  terrace

  Marjan Island Resort & Spa*****

  • Hotelli
  • Umm al-Qaiwain, Arabiemiirikunnat
  terrace

  Viiden tähden hotellisi on täydellinen kohde rentoutumiseen ja nautiskeluun. Hotelli sijaitsee Ras Al-Khaimahin ensimmäisellä tekosaarella, jota ympäröivät Persianlahden kimaltelevat laineet. Hotelli tarjoaa modernit puitteet ja palvelut, jotka kuitenkin heijastelevat myös paikallista kulttuuria ja perinteitä. Hotellin yksityinen ranta ja sisä- ja ulkouima-altaat tarjoavat täydellisen ympäristön rentoon rantalomailuun. Hotellin kylpylässä voit lisämaksusta nautiskella erilaisista hoidoista. Hotellin monista ravintoloista voit valita suosikkisi – tai kokeilla kaikkia! Huomioithan, että lomahotellissa ei tarjoilla alkoholia eikä sallita sen nauttimista.

  Viihtyisistä huoneista löydät vuoteiden lisäksi television, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä yksityisen kylpyhuoneen suihkulla. Käytössäsi on myös maksuton Wi-Fi-yhteys.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

Jos haluat matkallesi lisää järjestettyä ohjelmaa, voit jo matkavarauksesi tekemisen yhteydessä lisämaksusta varata myös yhden tai useamman seuraavasta neljästä retkivaihtoehdosta. Retket on kuitenkin mahdollista ostaa myös paikan päältä.

 • Dubain puolen päivän kaupunkikierros: Jos haluat lähteä tutustumaan Dubaihin asiantuntevan oppaan johdolla, tämä retki on sinua varten! Sinut noudetaan kierrokselle hotelliltasi, jonka jälkeen suuntaat tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Jätät pilvenpiirtäjien loiston hetkeksi taaksesi ja kuljet Bastakiyan perinteisen naapuruston halki. Vierailet myös Al Fahidin linnoituksessa, jossa nykyisin toimii Dubai-museo. Ylität ihastuttavan Dubainlahden perinteisellä vesitaksilla, Abralla, ja vierailet perinteisillä markkinoilla. Näet myö Jumeirahin moskeijan ja Burj Al Arabin, joka on yksi Dubain kuuluisimmista pilvenpiirtäjistä ja maailman kolmanneksi korkein hotelli, jota on leikkisästi kutsuttu maailman ainoaksi seitsemän tähden hotelliksi. Kierrokselle lähdetään hotelliltasi noin klo 9.00, ja se kestää noin 3–4 tuntia. Kaupunkikierrokselle voit osallistua lomasi 1.-3. päivänä.
 • Aavikkosafari ja BBQ-illallinen: Jos Dubaita ympäröivä aavikkomaisema vetää sinua puoleensa, on tämä retki oiva tapa tutustua jännittävään hiekkaerämaahan ja sen elämään! Aavikolle suunnataan nelivetoisen Jeepin kyydissä, sillä hiekkadyynien ylittämiseen vaaditaan vaikeisiin olosuhteisiin soveltuva kulkuneuvo. Ihaile autiomaan kaunista auringonlaskua ja upeita maisemia, jotka muistuttavat luonnon ehdottomuudesta. Pysähdyt nauttimaan illallista perinteisessä beduiiniteltassa, ja pääset nauttimaan myös paikallisesta musiikista ja vatsatanssiesityksestä. Lähde mukaan tanssiin, ratsasta kamelilla kauniin tähtitaivaan alla tai hengitä keuhkoihisi shisha-piipun aromaattista höyryä – tämä retki tarjoaa mahdollisuuden kokea todellisia elämyksiä. Retkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 14.30–15.30, ja se kestää noin 5–6 tuntia. Retkelle voit osallistua lomasi 1.-3. päivänä.
 • Pääsylippu Burj Khalifaan: Oletko aina halunnut nousta maailman katolle? Maailman korkein rakennus Burj Khalifa tarjoaa siihen mahdollisuuden! 828 metriä korkean rakennuksen 160 kerrosta kätkevät sisäänsä muun muassa luksusasuntoja, hotellin ja yritysten toimitiloja. Mikä tärkeintä, pilvenpiirtäjän näköalatasanteelta aukeaa uskomattomat maisemat Dubain yli. Ehdoton vierailukohde Dubain matkalle!
 • Illallisristeily Dubaissa: Risteile pitkin Dubainlahtea ja nauti herkullinen illallinen lasilla katetun ravintolalaivan kannella! Nauti Dubain upeista maisemista ja nähtävyyksistä uudesta perspektiivistä; kaupungin pilvenpiirtäjien lisäksi reitin varrella ohitat muun muassa Al Fahidin linnoituksen ja Bastakiyan perinteisen kaupunginosan sekä Dubain kuusikaistaisen kelluvan sillan. Illallisristeily on varattavissa joko alkoholittomalla sekä alkoholillisella juomatarjoilulla. Risteilylle lähdetään noin klo 19.00–19.30, ja se kestää noin 3–4 tuntia. Risteilylle voit osallistua lomasi 1.–3. päivänä.
 • Retki Ice Land Water Park -vesipuistoon: Ras Al Khaimahissa sinulla on mahdollisuus päästää irti sisäinen vesipetosi ja lähteä nauttimaan vesileikeistä maan suurimpaan vesipuistoon, Ice Land Water Parkiin! Vesipuistossa on muun muassa yli 30 erilaista vesiliukumäkeä sekä valtava aaltoallas. Retkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 09.00–09.30, ja se kestää noin 3–4 tuntia. Retkelle voit osallistua lomasi 4.-7. päivänä.
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisten yhteydessä Ras Al-Khaimahissa
 • Turistivero noin € 4,60 Per varaus per yö
 • Turistivero noin € 4,60 per varaus per yö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 3-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 3-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Yhden hengen huoneessa 0–1-vuotias majoittuu maksutta vanhemman vuoteessa ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Yhden hengen huoneessa 2–3-vuotias majoittuu maksutta vanhemman vuoteessa ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat yhden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Kahden hengen huoneessa 0–1-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Kahden hengen huoneessa 2–7-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa ja maksaa lennoista normaalisti.
Kahden hengen huoneessa 8–12-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Molemmista hotelleista on lainattavissa pinnasänky. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi.

Uima-allas

Molemmissa hotelleissa on ympäri vuoden auki oleva uima-allas.

Ravintola

Molemmeissa hotellissa on tarjolla ravintolapalveluita.

Tietoa kohteesta

Dubain väkiluku on noin 2 210 845.
Ras Al-Khaimahin väkiluku on noin 263 217.

Arabiemiirikunnissa puhutaan arabiaa, mutta englannilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Huomioithan, että maan väestö on hyvin konservatiivinen. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Liikkuminen kohteessa

Taksi on Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa vaivaton ja edullinen tapa siirtyä paikasta toiseen. Saatavilla on esimerkiksi ainoastaan naisille tarkoitettuja takseja, joissa on naiskuljettaja. Takseja on saatavilla hyvin, ja lyhyet matkat maksavat vain muutaman euron.

Dubaissa on tarjolla myös moderni metro, joka kulkee koko Dubain läpi maan tasalla. Maailman pisin ilman kuljettajaa liikkuva metro pysähtyy kaikkien Dubain tärkeimpien kohteiden kohdalla, kuten Dubai Mallissa ja Mall of the Emiratesissa. Metroon voi ostaa edullisia kertalippuja tai päivälippuja

Rahayksikkö

Dubain rahayksikkö on dirhami (AED), joka on arvoltaan noin 0,26 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään melkein kaikkialla. Dubaista löytyy useita käteisautomaatteja. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Yhdistyneen arabiemiirikunnat on melko kallis matkakohde. Maasta löytyy kuitenkin sekä kalliita, että edullisia ravintoloita, joten lomalla on helppo itse päättää budjetistaan. Alkoholi on erittäin kallista, ja sitä saa ostettua vain hotellien baareista ja ravintoloista.

Joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 6,50-10,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,80 €
Linja-autolippu noin 0,60–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,75 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,90-2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Dubain keskilämpötilat:

Tammikuu +18 °C
Helmikuu +19 °C
Maaliskuu +22 °C
Huhtikuu +25 °C
Toukokuu +28 °C
Kesäkuu +30 °C
Heinäkuu +33 °C
Elokuu +35 °C
Syyskuu +31 °C
Lokakuu +28 °C
Marraskuu +23 °C
Joulukuu +20 °C

Ras Al-Khaimahin lämpötilat vastaavat Dubain lämpötiloja.

Viisumivaatimukset

EU:n kansalaisena et tarvitse Arabiemiirikuntiin viisumia alle 30 vuorokauden matkalle. Maahan saavuttaessa sinulle myönnetään Entry Visit Visa, joka on voimassa 30 vuorokautta. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Arabiemiirikuntiin matkustaessasi tarvitset myös passin, jonka on oltava voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Arabiemiirikuntiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen