Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Arabiemiraatit kahdella tapaa

 • Kiertomatkat
 • Arabiemiirikunnat
hinta alkaen € 1.399,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu ylellisen Dubain loistoon ja rentoudu lomasaarella Ras Al-Khaimahissa. Tarjoukseen sisältyy lennot, 3 yön majoitus Dubaissa aamiaisilla, 4 yön majoitus Ras Al-Khaimahissa puolihoidolla ja kuljetukset.

Dubai on ylenpalttisuuden tyyssija ja juuri sen vuoksi ehdottomasti kokemisen arvoinen kaupunki. Mistä muualta löytäisit laskettelukeskuksen aavikon keskeltä, vuoristoratoja ostoskeskuksissa, seitsemän tähden hotellin tai maailman hulppeimman korkuisen pilvenpiirtäjän? Nämä elämykset voit kokea vain Dubaissa! Tutustu modernin kaupungin sykkeeseen, mutta muista myös koluta kaupungin perinteisemmät kadut, kujat ja markkinat, jotka tutustuttavat sinut myös vanhempaan arabikulttuuriin. Kolmen päivän kaupunkielämän jälkeen on aika matkata Ras Al-Khaimahin emiraattiin, jossa vietät loppulomasi. Karut erämaat, jylhät vuoristomaisemat ja vehreät keitaat yhdistyvät luoden ainutlaatuisen ympäristön. Pääset nauttimaan Persianlahden kauniista rannoista ja tutustumaan Arabiemiraattien erikoisuuteen, tekosaariin, jollaiselle hotellisikin on rakennettu – koko ympäristö on luotu vain rentoutumista silmällä pitäen, ja sen huomaat nopeasti. Mukavaa matkaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubaihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Dubaissa (TRYP by Windham Dubai****)
 • 4 yön majoitus Ras Al-Khaimahissa (Marjan Island Resort & Spa*****)
 • Aamiaiset Dubaissa
 • puolihoito Ras Al-Khaimahissa (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetus Dubaista Ras Al-Khaimahiin
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Dubain puolen päivän kaupunkikierros
 • Aavikkosafari ja BBQ-illallinen
 • Pääsyliput Burj Khalifaan
 • Illallisristeily Dubaissa alkoholittomilla juomilla
 • Illallisristeily Dubaissa alkoholijuomilla
 • Retki Ice Land Water Park -vesipuistoon
Reitti

Päivä 1 - 3: Tulevaisuuden Dubai

"Mikä on maailman korkein rakennus ja missä se sijaitsee?" on yksi visailujen vakiokysymyksistä. Sinulta tämä vastaus löytyy tietenkin kuin apteekin hyllyltä, onhan Dubain Burj Khalifaan kohoaminen ollut jo pitkään matkahaaveidesi listalla! Olisiko vihdoin aika tarttua tuumasta toimeen… Lue lisää

TRYP by Wyndham Dubai - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates

Päivä 4 - 8: Perinteinen Ras Al-Khaimah

Neljäntenä matkapäivänäsi sinut noudetaan hotelliltasi ja suuntaat kohti matkasi seuraavaa etappia, Ras Al-Khaimahia. Ras Al-Khaimah on yksi seitsemästä emiirikunnasta, jotka muodostavat Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien valtion, ja emiirikunnan keskus on samanniminen kaupunki. Ras Al-Khaimah sij… Lue lisää

MARJAN ISLAND RESORT AND SPA - United Arab Emirates
Lisävalintaiset retket

Jos haluat matkallesi lisää järjestettyä ohjelmaa, voit jo matkavarauksesi tekemisen yhteydessä lisämaksusta varata myös yhden tai useamman seuraavasta neljästä retkivaihtoehdosta. Retket on kuitenkin mahdollista ostaa myös paikan päältä.

 • Dubain puolen päivän kaupunkikierros: Jos haluat lähteä tutustumaan Dubaihin asiantuntevan oppaan johdolla, tämä retki on sinua varten! Sinut noudetaan kierrokselle hotelliltasi, jonka jälkeen suuntaat tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Jätät pilvenpiirtäjien loiston hetkeksi taaksesi ja kuljet Bastakiyan perinteisen naapuruston halki. Vierailet myös Al Fahidin linnoituksessa, jossa nykyisin toimii Dubai-museo. Ylität ihastuttavan Dubainlahden perinteisellä vesitaksilla, Abralla, ja vierailet perinteisillä markkinoilla. Näet myö Jumeirahin moskeijan ja Burj Al Arabin, joka on yksi Dubain kuuluisimmista pilvenpiirtäjistä ja maailman kolmanneksi korkein hotelli, jota on leikkisästi kutsuttu maailman ainoaksi seitsemän tähden hotelliksi. Kierrokselle lähdetään hotelliltasi noin klo 9.00, ja se kestää noin 3–4 tuntia. Kaupunkikierrokselle voit osallistua lomasi 1.-3. päivänä.
 • Aavikkosafari ja BBQ-illallinen: Jos Dubaita ympäröivä aavikkomaisema vetää sinua puoleensa, on tämä retki oiva tapa tutustua jännittävään hiekkaerämaahan ja sen elämään! Aavikolle suunnataan nelivetoisen Jeepin kyydissä, sillä hiekkadyynien ylittämiseen vaaditaan vaikeisiin olosuhteisiin soveltuva kulkuneuvo. Ihaile autiomaan kaunista auringonlaskua ja upeita maisemia, jotka muistuttavat luonnon ehdottomuudesta. Pysähdyt nauttimaan illallista perinteisessä beduiiniteltassa, ja pääset nauttimaan myös paikallisesta musiikista ja vatsatanssiesityksestä. Lähde mukaan tanssiin, ratsasta kamelilla kauniin tähtitaivaan alla tai hengitä keuhkoihisi shisha-piipun aromaattista höyryä – tämä retki tarjoaa mahdollisuuden kokea todellisia elämyksiä. Retkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 14.30–15.30, ja se kestää noin 5–6 tuntia. Retkelle voit osallistua lomasi 1.-3. päivänä.
 • Pääsylippu Burj Khalifaan: Oletko aina halunnut nousta maailman katolle? Maailman korkein rakennus Burj Khalifa tarjoaa siihen mahdollisuuden! 828 metriä korkean rakennuksen 160 kerrosta kätkevät sisäänsä muun muassa luksusasuntoja, hotellin ja yritysten toimitiloja. Mikä tärkeintä, pilvenpiirtäjän näköalatasanteelta aukeaa uskomattomat maisemat Dubain yli. Ehdoton vierailukohde Dubain matkalle!
 • Illallisristeily Dubaissa: Risteile pitkin Dubainlahtea ja nauti herkullinen illallinen lasilla katetun ravintolalaivan kannella! Nauti Dubain upeista maisemista ja nähtävyyksistä uudesta perspektiivistä; kaupungin pilvenpiirtäjien lisäksi reitin varrella ohitat muun muassa Al Fahidin linnoituksen ja Bastakiyan perinteisen kaupunginosan sekä Dubain kuusikaistaisen kelluvan sillan. Illallisristeily on varattavissa joko alkoholittomalla sekä alkoholillisella juomatarjoilulla. Risteilylle lähdetään noin klo 19.00–19.30, ja se kestää noin 3–4 tuntia. Risteilylle voit osallistua lomasi 1.–3. päivänä.
 • Retki Ice Land Water Park -vesipuistoon: Ras Al Khaimahissa sinulla on mahdollisuus päästää irti sisäinen vesipetosi ja lähteä nauttimaan vesileikeistä maan suurimpaan vesipuistoon, Ice Land Water Parkiin! Vesipuistossa on muun muassa yli 30 erilaista vesiliukumäkeä sekä valtava aaltoallas. Retkelle lähdetään hotelliltasi noin klo 09.00–09.30, ja se kestää noin 3–4 tuntia. Retkelle voit osallistua lomasi 4.-7. päivänä.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisten yhteydessä Ras Al-Khaimahissa
 • Turistivero noin € 4,60 per varaus per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 3-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 3-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Yhden hengen huoneessa 0–1-vuotias majoittuu maksutta vanhemman vuoteessa ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Yhden hengen huoneessa 2–3-vuotias majoittuu maksutta vanhemman vuoteessa ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat yhden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Kahden hengen huoneessa 0–1-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
Kahden hengen huoneessa 2–7-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa ja maksaa lennoista normaalisti.
Kahden hengen huoneessa 8–12-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Pinnasänky

Molemmista hotelleista on lainattavissa pinnasänky. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden varmistamiseksi.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Internet

Molemmissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi.

Uima-allas

Molemmissa hotelleissa on ympäri vuoden auki oleva uima-allas.

Ravintola

Molemmissa hotelleissa on tarjolla ravintolapalveluita.

Tietoa kohteesta

Dubain väkiluku on noin 2 210 845.
Ras Al-Khaimahin väkiluku on noin 263 217.

Arabiemiirikunnissa puhutaan arabiaa, mutta englannilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Huomioithan, että maan väestö on hyvin konservatiivinen. Kiinnitäthän siis huomiota pukeutumiseen. Polvet ja olkapäät voivat olla paljaina rannalla ja hotellissa, mutta julkisilla paikoilla on hyvä pukeutua peittävämmin.

Liikkuminen kohteessa

Taksi on Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa vaivaton ja edullinen tapa siirtyä paikasta toiseen. Saatavilla on esimerkiksi ainoastaan naisille tarkoitettuja takseja, joissa on naiskuljettaja. Takseja on saatavilla hyvin, ja lyhyet matkat maksavat vain muutaman euron.

Dubaissa on tarjolla myös moderni metro, joka kulkee koko Dubain läpi maan tasalla. Maailman pisin ilman kuljettajaa liikkuva metro pysähtyy kaikkien Dubain tärkeimpien kohteiden kohdalla, kuten Dubai Mallissa ja Mall of the Emiratesissa. Metroon voi ostaa edullisia kertalippuja tai päivälippuja

Rahayksikkö

Dubain rahayksikkö on dirhami (AED), joka on arvoltaan noin 0,26 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään melkein kaikkialla. Dubaista löytyy useita käteisautomaatteja. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Yhdistyneen arabiemiirikunnat on melko kallis matkakohde. Maasta löytyy kuitenkin sekä kalliita, että edullisia ravintoloita, joten lomalla on helppo itse päättää budjetistaan. Alkoholi on erittäin kallista, ja sitä saa ostettua vain hotellien baareista ja ravintoloista.

Joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 6,50-10,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,50–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,80 €
Linja-autolippu noin 0,60–1,80 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–0,75 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,90-2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Dubain keskilämpötilat:

Tammikuu +18 °C
Helmikuu +19 °C
Maaliskuu +22 °C
Huhtikuu +25 °C
Toukokuu +28 °C
Kesäkuu +30 °C
Heinäkuu +33 °C
Elokuu +35 °C
Syyskuu +31 °C
Lokakuu +28 °C
Marraskuu +23 °C
Joulukuu +20 °C

Ras Al-Khaimahin lämpötilat vastaavat Dubain lämpötiloja.

Viisumivaatimukset

EU:n kansalaisena et tarvitse Arabiemiirikuntiin viisumia alle 30 vuorokauden matkalle. Maahan saavuttaessa sinulle myönnetään Entry Visit Visa, joka on voimassa 30 vuorokautta. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Arabiemiirikuntiin matkustaessasi tarvitset myös passin, jonka on oltava voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Arabiemiirikuntiin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen