• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertäen Sri Lankaa ja Malediiveja

 • Kiertomatkat
 • 14 yötä
 • Sri Lanka, Malediivit
hinta alkaen € 2.529,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Koe seikkailuja Sri Lankassa ja unelmia Malediiveilla. Tarjoukseen sisältyy 12 yön majoitukset 7 kohteessa, lennot, aamiaiset Sri Lankassa ja puolihoito Malediiveilla, 11 retkeä, kuljetukset ja junamatka.

Haluatko kokea seikkailuja eksoottisessa kohteessa? Tai nauttia auringosta ja valkeaakin valkeammista hiekkarannoista maanpäällisessä paratiisissa? Tällä kertaa sinun ei tarvitse valita, sillä tarjoamme sinulle mahdollisuutta vierailla Intian valtameren aarteissa, smaragdinvihrässä Sri Lankassa ja koralliriutoistaan tunnetuilla Malediiveilla. Näe mielessäsi silmänkantamattomiin jatkuvia riisi- ja teeviljelyksiä, historiallisia temppeleitä, värikästä kulttuuria, huojuvia palmupuita, trooppisia kaloja sekä omistajaansa odottavia aurinkotuoleja ja hyppää ainutlaatuiseen seikkailuun. Nimittäin kaiken tämän voit kokea yhden loman aikana. Tee elämäsi odotetuin loma Etelä-Aasian hurmaavimpiin kohteisiin ja anna unelmiesi käydä toteen Sri Lankassa ja Malediiveilla!

Tarjous sisältää
 • Menolento Colomboon ja paluulento Malésta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Lento Colombosta Maléen
 • 1 yön majoitus Marawilassa (Club Palm Bay**** tai vastaava hotelli)
 • 2 yön majoitus Sigiryassa (Thilanka Resort & Spa tai vastaava hotelli)
 • 2 yön majoitus Kandyssa (Serene Grand tai vastaava hotelli)
 • 1 yön majoitus Haputalessa (Olympus Plaza Hotel tai vastaava hotelli)
 • 1 yön majoitus Udawalawen kansallispuistossa (Athgira River Camping tai vastaava hotelli)
 • 1 yön majoitus Weligamassa (Fisherman's Bay tai vastaava hotelli)
 • 4 yön majoitus Lankanfinolhu-saarella (Paradise Island Resort & Spa***** tai vastaava hotelli)
 • Aamiaiset Sri Lankassa
 • Puolihoito Malediiveilla (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • 11 retkeä (lue lisää matkaohjelmasta)
 • Englantia puhuva kuljettaja, joka toimii myös oppaana Sri Lankassa (päivät 1–9)
 • 2 tunnin vaikuttava junamatka Kandysta Haputaleen
 • Kaikki kuljetukset ilmastoiduissa linja-autoissa
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Retki Sigiriyan palatsiraunioille (päivä 3)
 • Retki Polonnaruwaan (päivä 3)
 • Retki Pyhän hampaan temppelille (päivä 5)
Reitti

Päivä 1: Saapuminen Negomboon

Tänään saavut Sri Lankaan, smaragdinvihreään Intian valtameren helmeen. Kiertomatkan ensimmäinen kohde on länsiosassa sijaitseva Negombo, joka on maan neljänneksi suurin kaupunki. Sinut kuljetetaan Colombon lentokentältä Negombossa sijaitsevaan hotelliisi, minkä jälkeen voit vapaasti luoda oman … Lue lisää

Club Palm Bay  tai vastaava

Päivä 2 & 3: Sigiriya

On aika hyvästellä merellinen Negombo ja suunnata kohti sisämaan seikkailuja. Vierailet UNESCOn suojelemalla Dambullan luolatemppelillä, jonka viiteen luolaan kätkeytyy Buddhaa esittäviä patsaita ja seinämaalauksia. Luolatemppeli on vaikuttava näky sekä Sri Lankan parhaiten säilyneistä luolatemp… Lue lisää

Thilanka Resort And Spa  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Matkalla Kandyyn

Aamiaisen jälkeen kirjaudut ulos hotellistasi ja jatkat kiertomatkaasi Kandyyn. Matkalla pysähdyt kuitenkin perinteisessä kalastajakylässä, jossa pääset opastetulle retkelle. Kiehtovalla luontoretkellä hyppäät katamaraanin kyytiin ja lähdet kalastajakylän viereiselle järvelle nauttimaan kauniist… Lue lisää

Serene Grand Hotel

Päivä 6: Junalla kohti Haputalea

Kuudentena päivänä koet jotain ainutlaatuista, sillä kuljet Kandysta Haputaleen junalla. Matkan aikana tulet ihastumaan vaikuttavista teeplantaaseista sekä koskemattoman luonnon kauneudesta. Sri Lanka on erityisen tunnettu Ceylon-teestä, ja lomasi aikana tuletkin tutustumaan paremmin kyseiseen t… Lue lisää

Olympus Plaza Hotel  tai vastaava

Päivä 7: Teeplantaaseja ja Udawalawen kansallispuisto

Herättyäsi ja nautittuasi aamiaisen sinut kuljetetaan Udawalawen kansallispuistoon. Udawalawe luotiin tarjoamaan suojapaikka villieläimille, ja kansallispuisto on erityisen tunnettu elefanteista. Aloitat päivän ohjelmasi kuitenkin meditaatiolla, minkä jälkeen matkustat läheisen kylän temppeliin,… Lue lisää

Athgira River Camp  tai vastaava

Päivä 8: Gallen linnoitus

Tänään vierailet Gallen linnoituksella, joka sijaitsee Sri Lankan eteläosassa lähellä saaren eteläisintä kohtaa. Gallea pidetään Etelä-Aasian parhaiten säilyneenä linnoituksena, ja paikan päällä tulet huomaamaan historian vaikutukset hienosti. Gallen linnoitus muistuttaa lähinnä Portugalin ranni… Lue lisää

Fishermans Bay Hotel  tai vastaava

Päivä 9 - 13: Malediivien paratiisi

Yhdeksäntenä päivänä sinut kuljetetaan lentokentälle, josta lennät Malediivien paratiisimaisiin maisemiin. Matkasi on tähän asti ollut täynnä seikkailuja ja nähtävyyksiä, mutta nyt on aika ottaa rennosti. Sinut kuljetetaan Malésta veneellä hotellisaarellesi, jossa rentoutuminen voi alkaa! Lankan… Lue lisää

Paradise Island Resort & Spa  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Voit varausvaiheessa lisätä lisävalintaisia retkiä piristämään matkaohjelmaasi. Jos haluat osallistua molemmille kolmantena päivänä järjestettäville retkille, järjestetään ne tällöin peräkkäin.

 • Retki Sigiriyan palatsiraunioille (päivä 3): Sigiriya on Sri Lankan muinainen pääkaupunki ja yksi saaren vierailluimmista historiallisista nähtävyyksistä. UNESCOn maailmanperintäluetteloonkin kuuluvan rauniopalatsin seinät on reunustettu kauniilla freskoilla. Palatsin huipulle vievät portaat kulkivat aikoinaan sisään suuren leijonankidan läpi, mutta nykyään vain suuret tassut ovat jäljellä. Niistä voit kuitenkin huomata leijonan valtavan koon. Sigiriyan palatsiraunioilla vierailu on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä! Retki kestää noin 3–4 tuntia, ja se alkaa noin klo 8.30.
 • Retki Polonnaruwaan (päivä 3): Mikäli kaipaat lomaasi rentoa retkeilyä, niin lähde matkasi kolmantena päivänä Polonnaruwan muinaiseen kaupunkiin, jonka vanhat rakennukset tekevät sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Retki kestää noin 4–5 tuntia, joiden aikana pääset ihastelemaan alueen ainutlaatuisia ja värikkäitä maisemia. Retki alkaa noin klo 8.30 tai 12.30.
 • Retki Pyhän hampaan temppelille (päivä 5): Kandyssa sijaitsee kuuluisa buddhalaistemppeli Sri Dalada Maligawa, eli Pyhän hampaan temppeli, jossa säilytetään arvokasta pyhäinjäännöstä, Buddhan hammasta. Hampaalla on suuri merkitys Sri Lankan historiassa, sillä tarina kertoo Buddhan hampaan haltijan hallitsevan myös koko muinaisen Ceylonin valtakuntaa. Retki temppelille alkaa noin klo 8.30, ja se kestää noin 1–2 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Juomat aterioiden kanssa Paradise Island Resort & Spassa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lapsialennukset

0–1-vuotias majoittuu alennettuun hintan ja maksaa lennoista sylivauvan hinnan.
2–11-vuotias majoittuu alennettuun hintaan ja maksaa lennoista normaalisti.

Alennukset perustuvat kahden samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan.

Esteettömyys

Kaikki hotellit eivät valitettavasti ole esteettömiä. Huomioithan, että kaikissa hotelleissa ei myöskään ole hissiä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia, mutta kuitenkin enintään 40. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Opastukset

Sri Lankassa retket opastetaan englanniksi. Malediiveilla ei ole opastusta.

Internet

Wi-Fi on saatavilla jokaisessa hotellissa, mutta huomioithan, että Wi-Fin nopeus saattaa olla heikko osassa hotelleista. Wi-Fi saattaa myös olla maksullinen.

Viisumivaatimukset

Tarvitset viisumin (ETA) matkustaessasi Sri Lankaan.

Tarvitset Malediiveille turistiviisumin, jonka saat saapuessasi Malén lentokentälle. Saadaksesi turistiviisumin sinun on näytettävä matkavahvistus, josta näkyy hotellivaraus, sekä paluulennon lippu ja tiedot. Lisäksi sinulla on oltava mukana tarpeeksi varoja kattamaan koko loman aikana käytettävät kulut.

Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituuksista löydät ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa koko matkan ajan ja vähintään 6 kuukautta kumpaankin maahan saapumisesta.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Sri Lankaan ja Malediiveille suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, lavantautia, MPR:ää, A- ja B-hepatiittia sekä Japanin aivotulehdusta vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Rahayksikkö

Sri Lankan rahayksikkö on Sri Lankan rupia. 1,00 € on noin 163,76 LKR. Käteinen on Sri Lankalla yleisin maksuväline. Suurissa kaupungeissa pystyy maksamaan pankkikortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina nostettuna pieniä ostoksia varten. Rahanvaihto onnistuu helpoiten rahanvaihtopisteissä, hotelleissa sekä pankeissa. Raha-automaattien kanssa tulee olla varovainen. Suosittelemme käyttämään pieniä seteleitä, sillä kauppiailla ei välttämättä ole tarpeeksi vaihtorahaa.

Malediivien rahayksikkö on Malediivien Rufiyaa (MVR), joka on arvoltaan noin 0,054 €. Huomioithan, että hotellisaarilla ei ole mahdollista nostaa käteistä, joten otathan mukaan riittävästi Yhdysvaltain dollareita, joita käytetään Malediiveilla paljon. Hinnat esitetään myös yleensä aina dollareina.

Hintataso

Hintataso Sri Lankassa on Suomeen verrattuna erittäin edullinen. Malediiveilla hintataso on selkeästi Sri Lankaa korkeampi, ja matkailijoille tarkoitetuilla hotellisaarilla hintataso saattaa olla Suomen tasoa tai sitä korkeampi.

Juomarahat Sri Lankassa

Juomarahan antaminen on toivottavaa Sri Lankassa matkaillessa, sillä monien matkailualan työntekijöiden toimeentulo on riippuvainen siitä.

Kehotamme antamaan juomarahaa seuraavasti:
Siivooja: noin 1,00 € per huone ja yö
Portieeri/pikkolo: noin 1,00 € per laukku
Kuljettaja: noin 2,00 € per henkilö ja päivä
Opas: noin 3,00€ per henkilö ja päivä

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Ilmasto

Sri Lankassa vallitsee trooppinen ilmasto, joka koostuu kahdesta vuodenajasta: kuiva- sekä sadekaudesta. Toukokuusta elokuuhun Sri Lankan lounaisosassa esiintyy sateita, kun taas joulukuusta maaliskuuhun alueella vallitsee kuivakausi. Sen sijaan saaren pohjois- ja itäosat ovat sateisia lokakuusta tammikuuhun ja kuivia toukokuusta syyskuuhun. Rannikkoalueet ovat yleisesti lämpimämpiä kuin maan sisäosat. Yleisesti vuoden keskilämpötila on yli 20 celsiusastetta.

Malediiveilla vallitsee trooppinen ilmasto, ja maassa on lämmintä tai kuumaa ympäri vuoden. Eniten sadetta tulee kesä-heinäkuussa, mutta koska Malediivit sijaitsevat päiväntasaajan kohdalla, on pohjois- ja eteläosalla eroa ilmaston suhteen. Monsuuni puhaltaa etelässä touko-lokakuussa ja pohjoisessa marras-huhtikuussa.

Kiertomatkan retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Kalenteri

Huomioithan, että menolennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Aikaero

Sri Lankan aikaero Suomeen verrattuna on kesäisin +2,5 tuntia ja talvisin 3,5 tuntia.

Malediivien aikaero Suomeen verrattuna on +2 tuntia.

Tietoa kohteista

Sri Lankan väkiluku on noin 21,2 miljoonaa, kun taas Malediiveilla asuu noin 417 500 henkilöä.

Sri Lankan virallisia kieliä ovat sinhala, tamili ja englanti. Malediiveilla puhutaan divehiä. Turistikohteissa pärjäät hyvin englannilla, mutta huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen