Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää linja-automatkan

Reykjavíkin taikaa

 • Kaupunkilomat
 • Reykjavík
hinta alkaen € 829,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Uniikki Islanti odottaa! Tarjoukseen sisältyy 3, 4, 5 tai 7 yön majoitus Hotel Cabinissa, aamiaiset, lennot, lentokenttäkuljetukset sekä retki.

Islannin upean luonnon näkeminen ja kokeminen on monille unelmien täyttymys. Lähde siis matkalle tälle uniikille saarelle ja vietä rentoja lomapäiviä Reykjavíkissa, jonka ulkopuolelle on valoillaan ainutlaatuiset maisemat. Ikimuistoinen matka odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Islantiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4, 5 tai 7 yön majoitus Hotel Cabinissa
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Opastettu revontuliretki linja-autolla (Huomioithan, että retki on saatavilla 15.4.2018 asti, jonka jälkeen sen korvaa Reykjavíkin kaupunkikierros)
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Kultaisen kolmion kiertoretki linja-autolla
 • Sininen laguuni (sis. linja-autokuljetuksen ja sisäänpääsymaksun)
 • Revontulet vesiltä käsin (sis. kuljetuksen satamaan)
Unohtumaton Islanti

Islannissa sinua odottaa maailman pohjoisin itsenäisen valtion pääkaupunki, jossa yövyt viihtyisässä hotellissa. Reykjavíkissa pääset nauttimaan väljään rakennetusta keskustasta, joka on hurmaava sekoitus kylä- ja kaupunkitunnelmaa. Reykjavíkin värikkäät talot pitävät sisällään mahtavan ravintolatarjonnan ja kaupungista löytyy myös monia kiinnostavia putiikkeja – maistele siis paikallisia herkkuja ja tee uniikkeja designlöytöjä kotiinviemisiksi. Kaupunkiin on sen kompaktin koon vuoksi helppo tutustua kävellen, joten lähde rennolle kävelylle ihastelemaan esimerkiksi komeaa Hallgrímskirkja-kirkkoa. Voit myös vuokrata auton ja suunnata ihmettelemään Islannin upeaa luontoa. Voit myös osallistua lisävalintaisille retkillemme ja lähteä nautiskelemaan esimerkiksi Sinisen laguunin lämpimistä vesistä.

Hotel Cabin

 • Hotelli
 • Reykjavík, Islanti
Hotel Cabin

Viihtyisä hotelli sijaitsee Faxaflói-lahden kauniilla rantakadulla ja tarjoaa mukavat puitteet lyhyelle kaupunkilomalle. Hotellilla on ravintola, aulabaari sekä kaikissa tiloissa käytettävissä oleva maksuton Wi-Fi.

 • +1
Lue lisää
Cabin Hotel Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kotoisissa noin 10 m² kokoisissa kahden hengen huoneissa on ilmastointi, televisio, puhelin sekä yksityinen kylpyhuone.

single 1

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Modernit ja kompaktit yhden hengen huoneet ovat noin 10 m² kokoisia. Huoneissa on ilmastointi, televisio, puhelin sekä yksityinen kylpyhuone.

Retket matkan aikana

Huomioithan, että revontuliretki on saatavilla 15.4.2018 asti, jonka jälkeen sen korvaa Reykjavíkin kaupunkikierros.

Tarjoukseen sisältyy opastettu revontuliretki, jolle lähdetään linja-autolla matkasi toisena päivänä. Retki kestää noin 3–5 tuntia, joiden aikana suuntaatte Reykjavíkin ulkopuolelle etsimään upeimpia revontulia. Huomioithan, että revontulten esiintymistä ei voida taata, sillä niitä esiintyy taivaalla sään mukaan. Mikäli revontulia ei ole mahdollista nähdä retken aikana, niin voit osallistua retkelle toisena iltana uudestaan maksutta.

Voit varausvaiheessa valita tilaukseesi yhden tai useamman retken lisäämään lomaasi islantilaista elämyksellisyyttä.

 • Revontulet vesiltä käsin: Haluaisitko ihailla revontulia veneestä? Jos vastaus on kyllä, niin varaa tämä lisävalintainen retki, joka vie sinut ihailemaan revontulia merelle mukavasti lämmin viltti olkapäilläsi ja kuuma juoma kädessäsi. Retkeen sisältyy myös kuljetukset satamaan.
 • Kultaisen kolmion kiertoretki: Lähde kierrokselle, jonka aikana pääset tutustumaan Islannin luonnonihmeisiin. Näet retken aikana muun muassa Thingvellirin luonnonpuiston, Gullfossin vesiputouksen sekä Islannin aktiivisimman geysirin, Stokkurin. Retki kestää noin puoli päivää.
 • Sininen laguuni: Noin 50 kilometrin päässä Reykjavíkistä sijaitseva Sininen laguuni hurmaa vierailijansa ihanan lämpimillä turkoosinsinisillä vesillään. Uiminen laguunin mineraalipitoisissa vesissä rosoisten laavalohkareiden keskellä on ikimuistoinen kokemus. Sinisen laguunin vesi on noin 35-asteista ja sillä sanotaan olevan terveysvaikutuksia iholle. Retki kestää noin puoli päivää.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja

Internet

Maksuton Wi-Fi

Revontuliretki

Tarjoukseen sisältyvä revontuliretki kestää noin 3–5 tuntia, joiden aikana suuntaatte linja-autolla Reykjavíkin ulkopuolelle etsimään upeimpia revontulia.
Huomioithan, että revontulten esiintymistä ei voida taata, sillä niitä esiintyy taivaalla sään mukaan. Mikäli revontulia ei ole mahdollista nähdä retken aikana, niin voit osallistua retkelle toisena iltana uudestaan maksutta.

Lisävalintaiset retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Rahayksikkö

Islannin rahayksikkö on Islannin kruunu (ISK), joka on arvoltaan noin 0,0082 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja ja ravintola-aterioita varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 13,20–23,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 7,45–9,90 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,65–3,25 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,40–2,50 €
Linja-autolippu noin 3,30–3,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,90–2,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 5,45–6,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Islannin väkiluku on noin 328 000. Maan pääkaupunki on Reykjavík, jossa on asukkaita noin 123 246.

Islannissa puhutaan islantia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyyksiä lähialuen kohteisiin:

Kringlan ostoskeskus 2,0 km
Hallgrímskirkja-kirkko 2,0 km
Sininen laguuni 46,7 km
Keflavikin lentokenttä 50 km

Islannin ilmasto

Golfvirrran ansiosta Islannin ilmasto on leuto ympäri vuoden. Sää muuttuu muiden Pohjoismaiden tavoin eri vuodenaikoina. Kesäisin maan keskilämpötila on noin 16 celciusastetta. Hellettä ei Islannissa juurikaan esiinny. Talvisin lämpötila voi laskea -15 celsiusasteeseen.

Liikkuminen kohteessa

Reykjavíkin kompaktin koon vuoksi kaupungissa vaivattomin liikkumistapa on jalkaisin. Myös linja-autolla pääsee liikkumaan nopeasti paikasta toiseen. Mikäli haluat tutustua Islannin luontoon ja sen ihmeisiin tarkemmin, on auton vuokraaminen suositeltavaa. Autoja pystyy vuokraamaan Reykjavíkin keskustasta. Hotellisi henkilökunta neuvoo mielellään lähimmän autovuokraamon löytämisessä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Viihtyisä hotelli sijatsee noin 1,5 kilometrin päässä Reykjavíkin keskustasta. Lentokentälle on hotellilta matkaa noin 50 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen